Yasasin gozun aydiinBu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
Çok sevindim,sağlıkla büyüsünler inşallah...Bu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
Cok sevindim canım bi daha kuzucuklarını Allah senden hiç ayırmasınBu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
Canım çok sevindim gözünaydınnnnnBu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
Bu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
işte bu harika olduuuuuBu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
gözün aydın zeyy, bebişinle güzel vakitler geçir inşBu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
Bu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
Sağolun kızlarr..
Allaha şükürler olsun aldık geldik kızımızı..eşim ctsi geliyo pazar döncez evimize inşallah...
öncelikle topiğimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun. benim bebek 2400 doğmuştu yavaş yavaş toparlamaya başladı şükür. eşim her gün fotografını çekiyor 1 yaşına gelince film şeklinde hazırlayacak, nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum. şimdi bile ilk günle arasındaki farkı görebiliyoruz. size de tavsiye ederim. göbeği düştü ilk banyosunu annem, büyük teyzemiz ve ablam yaptırdı. ben elimi vuramadım, minicik bir şey çekindimbugün 14 gün oldu dünyaya geleli, zaman çok çabuk geçiyor büyüyor bebişlerimiz
haklısın cnm ya ben de farkındayım hiç unuturmuyum ama bebekle uğraşmaktan kendime gelemiyorum. şimdi hazır uyuyorken hemen girdim kk ya. genelde kk ya girip okuyorum takip ediyorum ama yetişip yazamıyorum. en kısa zamanda paylaşacağım doğum hikayemi. sen naptın, nasıl geçiyor günler ?kaçak hemşerim nerdesin sen kuzuyu buldun bizi unuttun mis kokulu nasıl sen nasılsın doğum hikayelerinizi bekliyoruz bizi unutmayın
Canim Çok sevindim şimdiye kadar yazmamistim ama yazdiklarini okuyordum ve hep dua ediyordum inan. Rabbine şükürler olsun iki yavrunla mutlu olBu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
haklısın cnm ya ben de farkındayım hiç unuturmuyum ama bebekle uğraşmaktan kendime gelemiyorum. şimdi hazır uyuyorken hemen girdim kk ya. genelde kk ya girip okuyorum takip ediyorum ama yetişip yazamıyorum. en kısa zamanda paylaşacağım doğum hikayemi. sen naptın, nasıl geçiyor günler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?