2014 Ekim-Kasım bebekleri büyüyor...

zeyy88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
7.295
4.332
248
Evet kızlar zorlu ve güzel bir hamilelik sürecinin ardından çok şükür bebeklerimizi kucağımıza aldık..
Aklımızdan her geçeni,yaşadıklarımızı kasım anneleri topiğimizde paylaştık..

Bebeklerimizi büyütürken yaşadığımız deneyimlerimizi sıkıntılarımızı sevinçlerimizi de bu topikte paylaşıp birbirimize destek olalım istedim...

Bu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
Yasasin gozun aydiin

Bu topik harika olduuu suppeeerr, gelsin bebisler, buyusun bebis, geel artik oglum gell saglikkaa

Bu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
Canım çok sevindim gözünaydınnnnn
Hadi gözünaydın annesi artık iki bebeğinde seninle olacak ve güzel yuvana döneceksin

gözünüz aydın.. . zor bir süreç kuvözde yavrunuzu beklemek. biz oğlumuzu kuvözden çıkardığımız gün arkamıza bakmadan kaçar gibi gitmiştik eve heycan telaş sevinç bütün duygular bir arada oluyor. rabbim bundan sonra ayrılık vermesin size...

Hayırlı olsun yeni topik. ..Diğer topiğe katilamasamda burada yazmak bana da nasip olur inşallah. ..faydalı paylaşımlar ve sağlıklı günler hepimize

zeyy88 gözün aydın beyzaya kavusuyorsun çok sevindim ...sonunda dualar kabul oldu şükürler olsun

öncelikle topiğimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun. benim bebek 2400 doğmuştu yavaş yavaş toparlamaya başladı şükür. eşim her gün fotografını çekiyor 1 yaşına gelince film şeklinde hazırlayacak, nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum. şimdi bile ilk günle arasındaki farkı görebiliyoruz. size de tavsiye ederim. göbeği düştü ilk banyosunu annem, büyük teyzemiz ve ablam yaptırdı. ben elimi vuramadım, minicik bir şey çekindim bugün 14 gün oldu dünyaya geleli, zaman çok çabuk geçiyor büyüyor bebişlerimiz

Rabbim hepimze evlatlarımızı sağlıcakla güzel günlerde büyütmek nasip etsin inşallah,buralara da güzel anılar-anlar paylaşmak nasip etsin

Sağolun kızlarr..
Allaha şükürler olsun aldık geldik kızımızı..eşim ctsi geliyo pazar döncez evimize inşallah...

canımmm çok sevindim topiğimiz hayırlı olsun inş bizede uğurlu gelirde doğum yapar buraya gelirizz

kaçak hemşerim nerdesin sen kuzuyu buldun bizi unuttun mis kokulu nasıl sen nasılsın doğum hikayelerinizi bekliyoruz bizi unutmayın

kaçak hemşerim nerdesin sen kuzuyu buldun bizi unuttun mis kokulu nasıl sen nasılsın doğum hikayelerinizi bekliyoruz bizi unutmayın
haklısın cnm ya ben de farkındayım hiç unuturmuyum ama bebekle uğraşmaktan kendime gelemiyorum. şimdi hazır uyuyorken hemen girdim kk ya. genelde kk ya girip okuyorum takip ediyorum ama yetişip yazamıyorum. en kısa zamanda paylaşacağım doğum hikayemi. sen naptın, nasıl geçiyor günler ?

Canim Çok sevindim şimdiye kadar yazmamistim ama yazdiklarini okuyordum ve hep dua ediyordum inan. Rabbine şükürler olsun iki yavrunla mutlu ol

yaa ne kadar güzell darısı bana inş heyecanla eşim ben çocuklar acaba bugün mü die beklioruz bakalım bu hafta özellikle alt bölgede baskı hissediyorum inş aşağı inmiştir geçen yine şiddetli sancı başladı fakat devamı yok ayy dua eder oldum sancı devam etsin diee bugünlerde kerata canımı yakıyor yaa elleriyle ayaklarıyla resmen dışarı çıkıcam der gibi yapıyor anlamdım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…