ben kullanıyordum ama karnım ağrıyınca bıraktım. şimdi kararsızım napsam diyeSezeryan olukta korse kullanan var mi?
Biraz acıyo ilk başta canım ama sonra çok rahatlıyosun karnın sarkık durdukça daha çok ağrı oluyo..Benim bugün 4. Günüm aciyacak diye korkuyorum.. Ben çok sert olmayan atlet korse aldim.. Yarin bi deneyeyim bari
Yarinsaglik ocagina gideceğim sorayim bakalim ne diyecek. Sen kacinci gün kullanmaya basladin?ben kullanıyordum ama karnım ağrıyınca bıraktım. şimdi kararsızım napsam diye
Zaten gobekliyim... Vucudum söndü ama göbek hala 6 aylik gibi..zeyy88 .!.:Biraz acıyo ilk başta canım ama sonra çok rahatlıyosun karnın sarkık durdukça daha çok ağrı oluyo..
Canim benim dr um korsenin hav aldirmayacagindan dolayi korseyo tavsye etmiuordu dikis uzerinde sakincalari oldugundanben kullanıyordum ama karnım ağrıyınca bıraktım. şimdi kararsızım napsam diye
Kuzum çok ağlıyor teyzesi kiyamiyorum kipkirmizi oluyorCanım yüzüstü yatırıp sırtını sıvazlayabilirsin bire pıt pıt parmak uçlarınla sırtına vur..
Ya da sıcak havluya sarıp omzuna alıp yine aynı şekilde sırtını sıvazlayabilirsin..sıcak çok iyi geliyo gazını çıkarmasına..
Himm denediklerimin arasında vardi canim mestikleme simdi tatli elma yagini deniyorumomzuna al, karnı omzuna gelecek şekilde yüzü açıkta dursun, poposunun üzerine yavaş yavaş vur, arada sıvazla. genelde bu pozisyon işe yarıyor. bir de sırt üstü yatır hareket ettir. ayaklarını bisiklet çevirir gibi çevir, kollarını çaprazlama birleştir. biz de mestiklemek denir, siz de nasıl bilmiyorum. mestikle bebeği derler, bayağı rahatlatıyor
Hangi korseyi aldin canim internette var moBiraz acıyo ilk başta canım ama sonra çok rahatlıyosun karnın sarkık durdukça daha çok ağrı oluyo..
Benimkide kabız olmuş off çok fena yaa..herşeyi denedik bugün doktorada götürdük merhem verdi ama 3 gündür yapamadı bekliyoruz hala..ağlıyo ıkınıyo çok kötü bişeyKuzum çok ağlıyor teyzesi kiyamiyorum kipkirmizi oluyor
Canım ben kaldığım hastaneden almıştım her medicalde vardır normal bel korsesi..Hangi korseyi aldin canim internette var mo
Ben yuksek belli bir külot kullanıyorum canim ama tabi korse etkisi yok
Kullan canım mutlaka daha da geciktirme..zaten hemen inmez benimde var hala 3-4 aya inermiş anca..Zaten gobekliyim... Vucudum söndü ama göbek hala 6 aylik gibi..
ben 10. günde takabildim 3-4 gün kadar.Yarinsaglik ocagina gideceğim sorayim bakalim ne diyecek. Sen kacinci gün kullanmaya basladin?
ben 10. günde 3-4 gün kadar kullandım. kullanabilsem iyiysi, sezaryende zaten göbek zor gidiyormuş . bi çaresini bulacağım artık spor felan yaparım. cnm biraz tatlı olduğundan dayanamadım acımasına :)Yarinsaglik ocagina gideceğim sorayim bakalim ne diyecek. Sen kacinci gün kullanmaya basladin?
Benimkide kabız olmuş off çok fena yaa..herşeyi denedik bugün doktorada götürdük merhem verdi ama 3 gündür yapamadı bekliyoruz hala..ağlıyo ıkınıyo çok kötü bişey
Canım bizde zeytinyağını pamuğa sürüp makatına pıt pıt yaptık öyle boşalttı bütün içindekileri 4-5 gün kaka yapmamıştı..doktorun verdiği merhem falan bi işe yaramıyo..benimkiler çok ufak fitilde vermedi keşke fitil koyabilsem de böyle ağlamasını ıkınmasını izlemesembizimkide gaz sancısı cektı cok doktora göturdum zınco verdı ama dıskısını sıvılaştırdı bu sefer sureklı ıkınmaya basladı sonra damlayı kestım bu seferde kabız oldu uyumuyo sabaha kadar ıkınıp duruyo sonra doktoruna sordum yarım fıtıl ver dedı fıtılı makatına yollamamla fıtıle bırlıkte bı verdı kı elim ayagım her bı yanımı batırdı ..ınternetten arastırdım makatını uyarınca kakasıı yapıyolarmıs bu ay arasındakı bebekler...kimi alısır falan dıyo ama saatlerce kadar aglayıp ıkınmasına dayanamıyorum.. fıtıl e öyle tepkı verınce artık fıtıl yerıne ıslak mendılle hafıf makatına baskı yapıyorum kendı kakasını yapıyo gazını falanda cıkarıyo bu sekılde..
Canım bizde zeytinyağını pamuğa sürüp makatına pıt pıt yaptık öyle boşalttı bütün içindekileri 4-5 gün kaka yapmamıştı..doktorun verdiği merhem falan bi işe yaramıyo..benimkiler çok ufak fitilde vermedi keşke fitil koyabilsem de böyle ağlamasını ıkınmasını izlemesem2 gündür yine yapamıyo
bize nıye verdı kıgercı cok cok zorda kalmadıkca atmayın demişti..fitil verınce normale dönmuyo zaten hanı verırken makatını uyarıyosun ya bızımkı öyle vermıstı kakasını..hanı ha fıtıl vermıssın ha baska bıseyle uyarmıssın aynı ..ama fıtılı attıgım gun fos fos kımıldamadan uyuyo:)
bıde esmayı nasıl beslıyorsun saatlerı falan nasıl kac ml alıyor?
ben ıkı-ıkı bucuk saatte bır uyandırıp 60 cc falan verıyorum alıyo dun ılk defa 75 ml aldı dedım kesın kusar ama kusmadı..
esma kac kılo oldu suan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?