2014 Ekim-Kasım bebekleri büyüyor...

normal doğum mu bekliyosun cnm sen. inş hayırlısıyla kucağına alırsın, o bekleyişler zor ve heyecanlı ama sonrası çok güzelmiş. senin de az kalmış sabırlar ve kolaylıklar diliyorum cnm. ben şimdi emzirmeye geçiyorum kusura bakma. görüşürüz yine

Canim Çok sevindim şimdiye kadar yazmamistim ama yazdiklarini okuyordum ve hep dua ediyordum inan. Rabbine şükürler olsun iki yavrunla mutlu ol
Allah razı olsun canım..
Hepiniz sağolun kızlar..
İki bebeğe nasıl bakıcam şimdide onun telaşı sardı beni..
Görümce gezmeye gitti kvde de alt katta ipad de okey oynuyo..bişey olursa seslenirmişim...evime gitmek istiyorum artık..

Bu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
çok sevindim zeyy iki meleğin de yanında olacak ne güzel.allah bir daha ayırmasın..senin de keyfin yerine gelmiştir artık :)

olsun vahim meleklerin yaninda ya Rabbim mutlaka kolayligini verecek önemli olan saglikli ve huzurlu olmanız, kimse kimsenin kendi ailesi gibi olmuyor

Çok sevindim zeyy88 .. Bundan sonrasi cok guzel olsun sizin icin...
Kizlar dogumdan itibaren goguslerim aciyordu..kremler fayda etmedi..tahinin uzerinde biriken yag cok iyi geldi.. Hastaneden dun ciktik.bugun daha iyiyim..sut daha gelmedi agiz sutu geliyo..her mizikladiginda veriyorum.. Sarilik olmasin kilo kaybetmesin diye de ek mama veriyorum..

Selamlar cici anneler bebegin gazini nasil cikarabiliriz en kolay olarak?
Kuzum kivraniyor sanci geldiginde

Canım yüzüstü yatırıp sırtını sıvazlayabilirsin bire pıt pıt parmak uçlarınla sırtına vur..
Ya da sıcak havluya sarıp omzuna alıp yine aynı şekilde sırtını sıvazlayabilirsin..sıcak çok iyi geliyo gazını çıkarmasına..

taze annişler bolbol kimyon tüketin yemeklerinizle birlikte. bebeğinize sizden geçen gaz sıkıntısı olmayacaktır. kuzular üşüttüğünde daha çok gaz oluor tabi sizde dikkat edin özellikle ayaklarınıza ve sırtınıza. birde gerçekten sıcak havlu işe yarıyor. karın bölgesine zıbınının üstünden sıcak havluyu koyun ve bebişi omzunuza yaslayın bi kaç pıt pıt vuruştan sonra rahatlamaya başlıycaktır inş.

Bu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..

Cok sevindim canimm, sonunda kvustun yavruna..
Birdaha ayrilik göstermesin Rabbim.

Sağolun kızlarr..
Allaha şükürler olsun aldık geldik kızımızı..eşim ctsi geliyo pazar döncez evimize inşallah...

Oh,kaynanadan da kurtuluyorsun ne ala :) Allah yardimcin olsunn.az daha sık dişini.

omzuna al, karnı omzuna gelecek şekilde yüzü açıkta dursun, poposunun üzerine yavaş yavaş vur, arada sıvazla. genelde bu pozisyon işe yarıyor. bir de sırt üstü yatır hareket ettir. ayaklarını bisiklet çevirir gibi çevir, kollarını çaprazlama birleştir. biz de mestiklemek denir, siz de nasıl bilmiyorum. mestikle bebeği derler, bayağı rahatlatıyor

zeyy kızların napıo merak ettim :) uyum sağladılar mı birbirlerine? beyza emiyo mu? ayyy maşallah ya ne güzell ikiz bebekk

Hehe yanyana yatırıyorum birbirlerine bakıyolar biraz uyuyolar..çok şükür birbirlerinin ağlamalarından etkilenmiyolar..
Düzen oturtmaya çalışıyorum yarım saat arayla acıksınlarki tek başına kalmam gerekse baş edebiliyim diye..ama kv.lerde pek mümkün olmuyo eve dönünce inşallah annemle düzenlerini kurarız :)
Beyza biberonu bile çok çok yavaş aldığından daha emzirmeyi denemedim canım çenesi biraz daha kuvvetlensin de..
Sen nasılsın??

iyiyim bende beklemedeyiz işte... allahım sizi birbirinizden hiç ayırmasın inş. her gününüz mutlu huzur dolu geçsin. bende çok seviyorum ikizleriiii :) allahım sana bağışlasın kızçelerini...

zeyy88 konun hayırlı olsun. Bebişlerinin ikisine birden kavuşmuşsun çok sevindim. Artık ikisi de yanında. Allah güç kuvvet versin. bir daha hiç ayrılmayın inş allah. Sağlıklı sıhhatli büyüyüp gidin. Oyy ne tatlı olurlar şimdi onlar 2 tane birden. allah nazarlardan korusun.

iyiyim bende beklemedeyiz işte... allahım sizi birbirinizden hiç ayırmasın inş. her gününüz mutlu huzur dolu geçsin. bende çok seviyorum ikizleriiii :) allahım sana bağışlasın kızçelerini...
Amin canım hepimizinkini bağışlasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…