normal doğum mu bekliyosun cnm sen. inş hayırlısıyla kucağına alırsın, o bekleyişler zor ve heyecanlı ama sonrası çok güzelmiş. senin de az kalmış sabırlar ve kolaylıklar diliyorum cnm. ben şimdi emzirmeye geçiyorum kusura bakma. görüşürüz yineyaa ne kadar güzell darısı bana inş heyecanla eşim ben çocuklar acaba bugün mü die beklioruz bakalım bu hafta özellikle alt bölgede baskı hissediyorum inş aşağı inmiştir geçen yine şiddetli sancı başladı fakat devamı yokayy dua eder oldum sancı devam etsin diee bugünlerde kerata canımı yakıyor yaa elleriyle ayaklarıyla resmen dışarı çıkıcam der gibi yapıyor anlamdım ki
Allah razı olsun canım..Canim Çok sevindim şimdiye kadar yazmamistim ama yazdiklarini okuyordum ve hep dua ediyordum inan. Rabbine şükürler olsun iki yavrunla mutlu ol
çok sevindim zeyy iki meleğin de yanında olacak ne güzel.allah bir daha ayırmasın..senin de keyfin yerine gelmiştir artık :)Bu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
Allah razı olsun canım..
Hepiniz sağolun kızlar..
İki bebeğe nasıl bakıcam şimdide onun telaşı sardı beni..
Görümce gezmeye gitti kvde de alt katta ipad de okey oynuyo..bişey olursa seslenirmişim...evime gitmek istiyorum artık..
Bu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
Canım yüzüstü yatırıp sırtını sıvazlayabilirsin bire pıt pıt parmak uçlarınla sırtına vur..Selamlar cici anneler bebegin gazini nasil cikarabiliriz en kolay olarak?
Kuzum kivraniyor sanci geldiginde
Bu topik bana uğurlu geldi kızlar beyzamı bugün taburcu ediyorlarmış Allaha şükürler olsun..
Sağolun kızlarr..
Allaha şükürler olsun aldık geldik kızımızı..eşim ctsi geliyo pazar döncez evimize inşallah...
Amin canım zaten yarınla cuma doktora gitcez o günler de öyle geçer gider inşallah..Cok sevindim canimm, sonunda kvustun yavruna..
Birdaha ayrilik göstermesin Rabbim.
Oh,kaynanadan da kurtuluyorsun ne ala :) Allah yardimcin olsunn.az daha sık dişini.
omzuna al, karnı omzuna gelecek şekilde yüzü açıkta dursun, poposunun üzerine yavaş yavaş vur, arada sıvazla. genelde bu pozisyon işe yarıyor. bir de sırt üstü yatır hareket ettir. ayaklarını bisiklet çevirir gibi çevir, kollarını çaprazlama birleştir. biz de mestiklemek denir, siz de nasıl bilmiyorum. mestikle bebeği derler, bayağı rahatlatıyorSelamlar cici anneler bebegin gazini nasil cikarabiliriz en kolay olarak?
Kuzum kivraniyor sanci geldiginde
zeyy kızların napıo merak ettim :) uyum sağladılar mı birbirlerine? beyza emiyo mu? ayyy maşallah ya ne güzell ikiz bebekkAmin canım zaten yarınla cuma doktora gitcez o günler de öyle geçer gider inşallah..
zeyy kızların napıo merak ettim :) uyum sağladılar mı birbirlerine? beyza emiyo mu? ayyy maşallah ya ne güzell ikiz bebekk
iyiyim bende beklemedeyiz işte... allahım sizi birbirinizden hiç ayırmasın inş. her gününüz mutlu huzur dolu geçsin. bende çok seviyorum ikizleriiii :) allahım sana bağışlasın kızçelerini...Hehe yanyana yatırıyorum birbirlerine bakıyolar biraz uyuyolar..çok şükür birbirlerinin ağlamalarından etkilenmiyolar..
Düzen oturtmaya çalışıyorum yarım saat arayla acıksınlarki tek başına kalmam gerekse baş edebiliyim diye..ama kv.lerde pek mümkün olmuyo eve dönünce inşallah annemle düzenlerini kurarız :)
Beyza biberonu bile çok çok yavaş aldığından daha emzirmeyi denemedim canım çenesi biraz daha kuvvetlensin de..
Sen nasılsın??
Amin canım hepimizinkini bağışlasın inşallah..iyiyim bende beklemedeyiz işte... allahım sizi birbirinizden hiç ayırmasın inş. her gününüz mutlu huzur dolu geçsin. bende çok seviyorum ikizleriiii :) allahım sana bağışlasın kızçelerini...
Beeenn 3. Gün taktım..Sezeryan olukta korse kullanan var mi?
Benim bugün 4. Günüm aciyacak diye korkuyorum.. Ben çok sert olmayan atlet korse aldim.. Yarin bi deneyeyim bariBeeenn 3. Gün taktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?