2014 Ekim-Kasım bebekleri büyüyor...

bebeğim ile ilgilenmekten ev işi yapmak misafir ağırlamak bi dursun, kahvaltı hazırlayamyrm bazen kendime çünkü geceden öğlene kadar uyanık iki dk kucaktan koyversem baslıyo ağlamaya. ık dese yanına koşturuyorm elimde ne varsa bırakıp kıyamiyorum. dengeli beklenemezsem sütüm etkilenir diye korkuyorum Allah korusun

Aynen canim ya sacma sapan besleniyorum sut olurmus da bizim depolarimizdan gidermis birsey olmaz insallah bize de..

Tamamen ayni durumumuz, hele gorumcemin almasn tahammul edemiyorum.
Altnı degstrıyor,pisik kremi suruyor, snra ykamadan bebegi seviyor,burnu sürekli kızımda,koklayıp duruyor,git bi yuzunu yka arkadaşş..

kızlar haftaya mevlüd yapacağım, sizler yaptınız mı, ikram olarak neler yapabilirim fikir alabilir miyim. oğluma akika kurbanı kesip etli pilav vereceğim. yanına ne gider karar veremedim

Allah kolaylık versin cnm. süt hemen etkileniyor malesef. ben hasta oldum hiçbir şey yiyemedim ve sonuç hüsran. şimdi eski halime dönmeye çalışıyorum. aman sen de dikkat et yemene sütün azalmasın

Merhaba allah bebeklerinizle birlikte uzun ömürler versin.

Bebeklerinizee ömür boyu saklayabilecekleri hediye vermek isterseniz benimle îletişime geçebilirsiniz

Eklentiler

• image.webp
    120,2 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    180,8 KB · Görüntüleme: 133
  • image.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 118
kızlar ben ağdaya 42. gününmde gittim dikişlerimde sorun yoktu dikişlerime çok yakın olmayacak şekilde aldı çok şükür bi problem falan olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…