belli olmuyor benim ikizlerden biri gece 120 digeri 90 içiyo bende gece 1 kez tamamen mama veriyorum onun haricinde gündüz de 1 ya da bazen 2 kez emdikten sonra doymadıklarını düşünürsem 30 cc veriyorum19 gunluk bebeklerime aksamlari 60 cc mama veriorm. Az mi sizce??? Bir haftalikken cocuk drsine gitmistik geceleri 60 ya da 45 cc iki defa verebilirsin demisti. Ben bir 60 cc yi gece birini de gunduz veriom. Gerisi anne sutu . Yeterli oluo mu bilemedim ama.
Gözlerini açamıyordu akıntıdan.Ben de sütümü sürdüm bir de kaynatılmış suyla sildim geçti gibi inşallah.Canım sarı akıntı dediğin çapaklanma mı küçük bebeklerde olurmuş ben kendi sütümü damlatıp temşz bezle siliyorum geçiyor sende dene istersen
Bende egzersiz e ne zaman baslanir merak ediyorum.Sezeryandan kaç gün sonra ağda yaptirilir acaba.. Jilet kullanmak istemiyorum..Dr. Sormayi unuttum.. Yapan yada yaptiran var mi
Bugün 16. Gün hala göbeği düşmedi bebeğimin korkuorm artıkbide geceleri sütüm olmuyo kızlar ne yapmalıyım
Canim bende ikisini merak ediyorum. Özellikle kalça egzersizlerini. Arkada iki koca hava yastığı var bildiğin.Bende egzersiz e ne zaman baslanir merak ediyorum.
Canim bu yasadiklarin tamamen lohusa psikolojisi. Ben de yasiorum . Insanlar cok anlayissiz. Tavuk bile civcivleri olunca gurg olur kimseyi yanina yaklastirmaz . Kedi kopek de oyle bebekleri olunca taninmaz hale gelir bi sure. Doganin kanunu bu. Nitekim gel gor esler dahil kimse anlamio. Ben de cok agliorm. Bir de ikizlerim kucuk insanlar sallamak istio opmek istio. Kucucuk bebek bu ya. Vermek istemiorummmmmm kimseye. Sadece benimmm onlar. 9 ay yattim ben onlar icin. Onlar yeter ki saglikli olsun die....Sizde de oluyor mu bilmiyorum
Zaman zaman resmen herkesi kirip geçirecek hale geliyorum tahammül sinirim bitti sanki
Kimseleri istemiyorum bazen sadece bebeğim olsun istiyorum
Agliyorum agliyorum durdum yere..
Bebegimi kucagimdan aldiklarinda sinirleniyorum
Sunu yap bunu yap demelerinden sikildim
Bana yardim edin arkadaşlar su an da agliyorum canim neye Sikkin o bile belirsiz
Egzersiz 2 ay sonra diye soyledi benim dr. His kaybi aylarca suruo. Agdayi unuttum walla. Ama o kismi hissetmemek agdada ise yariodu::))) ben de kirkim cikar cikmaz gitmek istiom ama bilemedim ne kadar beklemk lazim.Canim bende ikisini merak ediyorum. Özellikle kalça egzersizlerini. Arkada iki koca hava yastığı var bildiğin.
Birde sezeryan yerim benim mor gibi normal mi bu? His kaybida var...
Canim bende ikisini merak ediyorum. Özellikle kalça egzersizlerini. Arkada iki koca hava yastığı var bildiğin.
Birde sezeryan yerim benim mor gibi normal mi bu? His kaybida var...
Canim bu yasadiklarin tamamen lohusa psikolojisi. Ben de yasiorum . Insanlar cok anlayissiz. Tavuk bile civcivleri olunca gurg olur kimseyi yanina yaklastirmaz . Kedi kopek de oyle bebekleri olunca taninmaz hale gelir bi sure. Doganin kanunu bu. Nitekim gel gor esler dahil kimse anlamio. Ben de cok agliorm. Bir de ikizlerim kucuk insanlar sallamak istio opmek istio. Kucucuk bebek bu ya. Vermek istemiorummmmmm kimseye. Sadece benimmm onlar. 9 ay yattim ben onlar icin. Onlar yeter ki saglikli olsun die....
Ben altını değiştiriyorum uyanıyırBugün7 günlük olduk. Sariligimiz 9.4 cikti. Uyumayi cok seviyoruz. 2-3 saatte bir emzirdikten sonra 60 cc mama veriyoruz bazen bitiriyor bazen birazinin iciyor.100 gr kilo kaybetmisiz dogumdan beri.ilk 3 gun mama hic vermedik sutun yettigini dusunduk.sonra uyanmiyor diye doktora göturunce hemsireler verdi mama hemen orda.bazen güzel emiyor bazen saga sola saldiriyor emmek icin aglayarak memeyi kabul etmiyor gazdanda oldugunu dusunuyorum.cogu zaman uyandirmada cok gucluk cekiyoruz emzirmek icin bebeginizi siz nasil uyandiriyorsunuz hemen uyanabiliyor mu? Uyanamama sarilik belirtisiymis zaten..biberonu uyurkende gayet iyi cekiyor ama.ac kalmasin diye mecbur mama takviyesi yapiyoruz.istemiyorum mamaya alismasini aslinda.bu arada meme emmeyi biberondan ögrendi bizimki.memeyi tutmakta guclu emmekte zorlaniyorsa bebekleriniz biberonda emerek ögreniyor cene kaslari gelisiyor
Benim oglumum 19 gunlukken dustu telas etmeyom gobek kordonunun kalin olmasindan dolayi oluyor dediler am yinede sirtimda tasidim sanki dusunce bir rahatladimBugün 16. Gün hala göbeği düşmedi bebeğimin korkuorm artıkbide geceleri sütüm olmuyo kızlar ne yapmalıyım
Canim benimkiler ikiz. Birini uyutup digeriyle ilgilenebiliorm. Ikisini bir emzirecek halim yok suan. Ne zaman birini uyutup digeriyle kalsam kayinvaldem gelip uyuyan cocugu uyandirio ya da besigi deli gibi sallio. Cunku onunda cocuklari sayilirmis. Sadece benim bebeklerim degilmis.Sonunda kavga ettik artik gelmio:)))) bu iyi yonu olayin ama esimle de gucendik bu da kotu yonu:Bende kucagimdan aldiklarinda çok kiziyorum bende iken yatagina Birak rahat etsin çocuk
Yatakta yatarken kendileri aliyorlar daha çocuk tam uyanmadan
Çok duygusalim cokkk
Ya sorma benim KV de gelince hadi uyan hadi uyan diyor birde bebegimi öyle yuksek sesle seviyor ki bebeğim irkiliyor oğlu uyardi ama yine öyle seviyor birde kayinpeder pek sik gelmez gecen yeni uyandi daha gozler yari acik aldi hemen adamin kucagina verdi bebegimin aklini karistirdi sinir oldum yaCanim benimkiler ikiz. Birini uyutup digeriyle ilgilenebiliorm. Ikisini bir emzirecek halim yok suan. Ne zaman birini uyutup digeriyle kalsam kayinvaldem gelip uyuyan cocugu uyandirio ya da besigi deli gibi sallio. Cunku onunda cocuklari sayilirmis. Sadece benim bebeklerim degilmis.Sonunda kavga ettik artik gelmio:)))) bu iyi yonu olayin ama esimle de gucendik bu da kotu yonu:((
benim sezeryan tarihim 27 ekim yaklaşık 1 ay oldu yani... erken mi acaba?Canim ne zaman oldun sezeryani?
Bende ayni sekildeyim dik dururken silinti yasiyordum biraz düzene girmek istiyorum
Benim de 28 ekim canimm:))benim sezeryan tarihim 27 ekim yaklaşık 1 ay oldu yani... erken mi acaba?
ovvv 2 ay çok uzun olmasa da uzun bir süreymiş... doğumlarımız da tam kışa denk geldi.. korkuyorum bu kiloların yerleşmesinden.. ay birde iştahım açık ki sorma..9-10 kilo fazlam varEgzersiz 2 ay sonra diye soyledi benim dr. His kaybi aylarca suruo. Agdayi unuttum walla. Ama o kismi hissetmemek agdada ise yariodu::))) ben de kirkim cikar cikmaz gitmek istiom ama bilemedim ne kadar beklemk lazim.
havucun süt yaptığını biliyorum benkızlar 2 gündür bebeğimin çok fazla gazı var sanırım. uyku uyuyamıyor kendini sıkmaktan... dün havuş tükettim bugun bayagı rahatladı... havuçun bilinen böyle bir özelliği var mıdır acaba bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?