2014 Ekim-Kasım bebekleri büyüyor...

Bende pompa aldim, ucu ckşin diye gogsumun, beyaz sivi geliyor,ondan verdim hep kasikla, bizimki cok tembel yaa.

Şekerli su verdin mi azcık?

Canım, uyanmıyor, bir mıkırdıyor,geri uyuyor..
Uyurken emmiyor.. agzını acamıyoruz. O su bende de geldi.. p mpayla sagdim,kaskla verdim.

Şekerli su verdin mi azcık?

1kasik verdiler.

Uyurken emmiyor.. agzını acamıyoruz. O su bende de geldi.. p mpayla sagdim,kaskla verdim.

1kasik verdiler.
Benimki de öyleydi memeye gelince uyymaktan çekemiyordu. Canım istersen sağ sütünü kaşıkla ver ben öyle yaptım.

Sekerli su neden veriliyor. Bana kimse oyle bisey ver demedi??
Beslenemeyen bebeklere veriyor bazıları bazıları da asla vermeyin diyor. Ben de anlamadım hangisi doğru. Şekerli su alınca kan şekeri falan dengeleniyor sanırım sarılık da olmuyor diyorlar. Ama bunlar hep kulaktan dolma şeyler. Geçerliliği vr mı bilemiyorum

Benimki de öyleydi memeye gelince uyymaktan çekemiyordu. Canım istersen sağ sütünü kaşıkla ver ben öyle yaptım.
Bende suan geldigi kadar öyle yapiyorum.

Bizimde kan şekeri düsmüstü.ölçtü doktor..
Şimdi de mama falan takviye ediyoruz.

Canim 2 saatten fazla uyursa mudahrle et. Uzun sure uyumamalari.lazim...ellerini islsk bezle sil...ayak tabanina vur...bezini değiştir uyanir bunlarla

1kasik verdiler.

arkadaşlar ben altı gun önce sezeryan doğum yaptım. ilk andan beri bebeğimin gözünden sarı akıntı geliyor sizde de böyle bişi oluyo mu
Ben de 11 gün önce doğum yaptım sezeryanla bizde 2-3 gündür gözünden sarı akıntı geliyor.sürekli siliyorum ama geçmedi.Salı günü topuk kanı için dışarı çıktığımızda mikrop mu kaptı acaba diyorum.Sarılığı da vardı sarılık azaldı bu başladı.

Kizlar herkes bebegi 2saatte beslemek lazım diyordu banada ama sahsen ben bebegi uyandiripta yemek vermedim. O uyandigi zaman verdim.ama ilk zamanlarda uyandığında 1 saat kadar emdigini biliyorum.
Sarilik için ayva suyu verdim 2cay kaşığı ve gercektende sarılığı olmadı şükür.

Bize hastanede hemsire mama yerse 3 ya da 4 saat uyur dedi. Anne sutuyle 2 saat uyurmus. Hatta gecende cocuk dr sine gittim. Mamayi gece ver onlar uyur sen de rahat edersin demisti.

Bugün 16. Gün hala göbeği düşmedi bebeğimin korkuorm artık bide geceleri sütüm olmuyo kızlar ne yapmalıyım

Bugün 16. Gün hala göbeği düşmedi bebeğimin korkuorm artık bide geceleri sütüm olmuyo kızlar ne yapmalıyım
Canım benim oglumun gobegi tam 20. Gun düştü. 20 hatta 30 gune kadar anormal bir durum yoksa gayet normal.olarak karşılanıyor.

Canım bizde göz muayenesi yaptıktan sonra oldu o çapaklamada başladı mikrop kaptılar büyük ihtimalle bugün sağlık ocağındaki doktora söyledim damla yazdı azalmaya başladı çapaklanma..

19 gunluk bebeklerime aksamlari 60 cc mama veriorm. Az mi sizce??? Bir haftalikken cocuk drsine gitmistik geceleri 60 ya da 45 cc iki defa verebilirsin demisti. Ben bir 60 cc yi gece birini de gunduz veriom. Gerisi anne sutu . Yeterli oluo mu bilemedim ama.

Esim aksamlari portakal suyu sıkıo narlari taneleyip hazirlio. Bben de gece kalktikca bu meyvelerden atistiriom. Baya sut yapti gibi geldi bana.

Bilmiorm ama humana da ictim taze meyvenin yerini tutmuo gibi geldi.hatta humanaya sezaryenden 1 hafra once basladim. Sezaryen oldum. 4 ya da 5 gun sonra sut indi. Ben de sanki cok etkili olmadi.

Bugün7 günlük olduk. Sariligimiz 9.4 cikti. Uyumayi cok seviyoruz. 2-3 saatte bir emzirdikten sonra 60 cc mama veriyoruz bazen bitiriyor bazen birazinin iciyor.100 gr kilo kaybetmisiz dogumdan beri.ilk 3 gun mama hic vermedik sutun yettigini dusunduk.sonra uyanmiyor diye doktora göturunce hemsireler verdi mama hemen orda.bazen güzel emiyor bazen saga sola saldiriyor emmek icin aglayarak memeyi kabul etmiyor gazdanda oldugunu dusunuyorum.cogu zaman uyandirmada cok gucluk cekiyoruz emzirmek icin bebeginizi siz nasil uyandiriyorsunuz hemen uyanabiliyor mu? Uyanamama sarilik belirtisiymis zaten..biberonu uyurkende gayet iyi cekiyor ama.ac kalmasin diye mecbur mama takviyesi yapiyoruz.istemiyorum mamaya alismasini aslinda.bu arada meme emmeyi biberondan ögrendi bizimki.memeyi tutmakta guclu emmekte zorlaniyorsa bebekleriniz biberonda emerek ögreniyor cene kaslari gelisiyor

Canım sarı akıntı dediğin çapaklanma mı küçük bebeklerde olurmuş ben kendi sütümü damlatıp temşz bezle siliyorum geçiyor sende dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…