- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Bende pompa aldim, ucu ckşin diye gogsumun, beyaz sivi geliyor,ondan verdim hep kasikla, bizimki cok tembel yaa.Ilk baslarda oyle canm. Sonra toparlanacak biz bugun 16 gunluk olduk. Eskiye oranla daha fazla uyaniklar. Ilk baslarda ben de mama verdim cunku sut inmedi. Pazartesi ameliyat oldum. Surekli gogsume ikizlerimi almama ragmen persembe hareketlendi. Cumartesi sut indi. Insallh siz benim kadar beklemezsiniz.kolay gelsin.
Canim.bebeğine kavusmussun yaşi uzun.olsunsaglikli bir ömrü olsun ins..
İlk 2 gün sut gelmiyor canim.böle su gibi birşey geliyor
.mama vermekten korkma ama kasikla ver sakin biberon deneme.
Birde çok uyutma sarilik.için tehlikeli canim..
Saat Bask emzir zorla uyandir
.
Şekerli su verdin mi azcık?
Canim.bebeğine kavusmussun yaşi uzun.olsunsaglikli bir ömrü olsun ins..
İlk 2 gün sut gelmiyor canim.böle su gibi birşey geliyor
.mama vermekten korkma ama kasikla ver sakin biberon deneme.
Birde çok uyutma sarilik.için tehlikeli canim..
Saat Bask emzir zorla uyandir
.
Şekerli su verdin mi azcık?
Benimki de öyleydi memeye gelince uyymaktan çekemiyordu. Canım istersen sağ sütünü kaşıkla ver ben öyle yaptım.Canım, uyanmıyor, bir mıkırdıyor,geri uyuyor..
Uyurken emmiyor.. agzını acamıyoruz. O su bende de geldi.. p mpayla sagdim,kaskla verdim.
1kasik verdiler.
Beslenemeyen bebeklere veriyor bazıları bazıları da asla vermeyin diyor. Ben de anlamadım hangisi doğru. Şekerli su alınca kan şekeri falan dengeleniyor sanırım sarılık da olmuyor diyorlar. Ama bunlar hep kulaktan dolma şeyler. Geçerliliği vr mı bilemiyorumSekerli su neden veriliyor. Bana kimse oyle bisey ver demedi??
Bende suan geldigi kadar öyle yapiyorum.Benimki de öyleydi memeye gelince uyymaktan çekemiyordu. Canım istersen sağ sütünü kaşıkla ver ben öyle yaptım.
Beslenemeyen bebeklere veriyor bazıları bazıları da asla vermeyin diyor. Ben de anlamadım hangisi doğru. Şekerli su alınca kan şekeri falan dengeleniyor sanırım sarılık da olmuyor diyorlar. Ama bunlar hep kulaktan dolma şeyler. Geçerliliği vr mı bilemiyorum
Canım, uyanmıyor, bir mıkırdıyor,geri uyuyor..
Uyurken emmiyor.. agzını acamıyoruz. O su bende de geldi.. p mpayla sagdim,kaskla verdim.
1kasik verdiler.
Ben de 11 gün önce doğum yaptım sezeryanla bizde 2-3 gündür gözünden sarı akıntı geliyor.sürekli siliyorum ama geçmedi.Salı günü topuk kanı için dışarı çıktığımızda mikrop mu kaptı acaba diyorum.Sarılığı da vardı sarılık azaldı bu başladı.arkadaşlar ben altı gun önce sezeryan doğum yaptım. ilk andan beri bebeğimin gözünden sarı akıntı geliyor sizde de böyle bişi oluyo mu
Canım benim oglumun gobegi tam 20. Gun düştü. 20 hatta 30 gune kadar anormal bir durum yoksa gayet normal.olarak karşılanıyor.Bugün 16. Gün hala göbeği düşmedi bebeğimin korkuorm artıkbide geceleri sütüm olmuyo kızlar ne yapmalıyım
Canım geceleri uyumaya çalış uyuyunca süt üretimi artıyor..Bugün 16. Gün hala göbeği düşmedi bebeğimin korkuorm artıkbide geceleri sütüm olmuyo kızlar ne yapmalıyım
Canım bizde göz muayenesi yaptıktan sonra oldu o çapaklamada başladı mikrop kaptılar büyük ihtimalle bugün sağlık ocağındaki doktora söyledim damla yazdı azalmaya başladı çapaklanma..Ben de 11 gün önce doğum yaptım sezeryanla bizde 2-3 gündür gözünden sarı akıntı geliyor.sürekli siliyorum ama geçmedi.Salı günü topuk kanı için dışarı çıktığımızda mikrop mu kaptı acaba diyorum.Sarılığı da vardı sarılık azaldı bu başladı.
21 gün sürebilir demişti bizim doktor.Bugün 16. Gün hala göbeği düşmedi bebeğimin korkuorm artıkbide geceleri sütüm olmuyo kızlar ne yapmalıyım
Esim aksamlari portakal suyu sıkıo narlari taneleyip hazirlio. Bben de gece kalktikca bu meyvelerden atistiriom. Baya sut yapti gibi geldi bana.Bugün 16. Gün hala göbeği düşmedi bebeğimin korkuorm artıkbide geceleri sütüm olmuyo kızlar ne yapmalıyım
Bilmiorm ama humana da ictim taze meyvenin yerini tutmuo gibi geldi.hatta humanaya sezaryenden 1 hafra once basladim. Sezaryen oldum. 4 ya da 5 gun sonra sut indi. Ben de sanki cok etkili olmadi.Bugün 16. Gün hala göbeği düşmedi bebeğimin korkuorm artıkbide geceleri sütüm olmuyo kızlar ne yapmalıyım
Canım sarı akıntı dediğin çapaklanma mı küçük bebeklerde olurmuş ben kendi sütümü damlatıp temşz bezle siliyorum geçiyor sende dene istersenBen de 11 gün önce doğum yaptım sezeryanla bizde 2-3 gündür gözünden sarı akıntı geliyor.sürekli siliyorum ama geçmedi.Salı günü topuk kanı için dışarı çıktığımızda mikrop mu kaptı acaba diyorum.Sarılığı da vardı sarılık azaldı bu başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?