- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.861
Tabiki canim gurur olmaz evlilikte , bugun sen hata yaparsin yarin o, valla ben de sinirlenince neler yapiyorum nelrr:]] sonra pisman oluyorum.esim de sinirlenince ne soyledgni bilmez sonra pisman olur.sinirliyken soylenenleri cok umursamamk lazim yoksa hicbirimiz yurutemeyiz.kavgada yasananlari unutmak lazim orda birakmak lazim.hadi barisin ins.kizkar bugun dusundum de ben aksam eşime hic tarzim olmayan bir sekilde davrandim..kapioluyorum. falan hic bana gore degildir..o da kirilmistir haliyle..cok agladim uzuldum dun gece..sonra dedimki nite üzülüyorum aksam gelince ozur dilerim kendi derdimi de anlatirim sariliriz birbirimize. .hakli haksiz surtusmesi yoktur biz de ..kizdiysa da o da cokran affetmistir beni..bakalım yazarım sonra size..
Canim oyle bi durum varki beni iki gunde iki arkadas aradi, dedim yalnizim iste filan, ucretsiz izin alsan olmazmi diyorlar, dedimki uücretsiz izin al ucune de bak diyosunuz yani oyle mi evet sen beşe de bakarsin demesinlermi, herkes kaniksamis artik nasilsa bakar diyorlar:]] hayir o degil de bekarken hep siyah giyinen zincirli mincirli rockci bi tiptim ben , kim derdiki uc cocuk anasi olacagimi bi de onlara bakacagimi:]] gecen arkadasa diyorum ki ne anaç misim da haberim yokmus :]] bakarim anacim gönder sen ha üç ha beş farketmez, sonucta benim sipalarda yaramaz degil ama 7/24hareketli tipler, onlarin enerjisine yetisebiliyorsam hepicigine de bakarim, zaten bu gidisle uc cocukla kres acsam anca , cocuk bakimi konusunda ordinaryusolucam yakinda nasilsa:]] aaaayy cok guldum kendime basima gelicek var:]]Ooo ben çıkmışim neler.olmuşçılgın anam birgün benim büyükle küçüğü getirip sana birakicam gene de aynı tempon olursa diyecek sözüm yok Ya küçük bugün sürekli memedeydi emzik niyetine çektiği de yok gelecek süt de kalmadı. Saat 4 ten beri uyumadı aralıksız emziriyorum şimdi yoruldum beşiğe attım sallıyorum ama uyumuyor kaka yeşile döndü süt fazlasindan. 2 günde bir kaka yapan çocuk saatte bir bez doldurmaya başladı. Büyük de bugün nispeten sakindi. Dün oynadığı oyunlar gazını almış biraz. Ya kızlar iyi güzel yazmışsınız da kadın olayın bilincinde. Çocuk göz teması kurmuyor dokunsal dan kıyamet kopuyor vs vs. Kadın farkında ama eşini ikna edememiş ben bile söylediğimde eşim çocuğun babası da asosyal kimseyle konuşmaz kolay kolay,muhabbet açmaz babaya çekmiştir dedi de öyle böyle değil ya çok etkilendim ben bildiğin rainman oynadı evde hala soktayim hiç yakinen böyle davranan çocuk görmemiştim ki okullarda birçok vaka oluyor. Bakalım artık kadını değil adamı razı etmek lazım. Keşke gitseler de ben gene olayı abartmış olsam Ayy çok kötü birşey yaa. .Allah vermesin inş değildir
Eşimle biz de geçen gün bozustuk daha doğrusu sana ihtiyacım var diye msj attim odadan odaya evde yeğen vardı misafir. Geldi hiç ilgilenmiyorsun onu da geçtim yardımcı olmuyorsun dedim o da tepkilerimden dolayı öyle yaptığını söyledi. Bayağı konuştuk sonra Kırıldık kalktık. Büyük sarılarak yatmak istedi ben de zaten sarılan öpen sevdiğini söyleyen tek erkek sensin hayatımda. Hep böyle istemiştim Allah seni vermiş bana dedim. Oğlanı kiskanmisgece 4 te bi sarilmalar bi öpücükler şefkat dolu şoka girdim bazen uyku sersemi yapar öyle hatırlamaz bile sabah çok hoşuma gider bilinçaltında bile sevdiği için sabah da aynı şekilde devam etti ben daha da iyi oldum tabii sevinçten 2 de misafirler gitti komşumuz olan 3 e kadar oturdu. 3 te bebeleri yatırdık azıcık oynastik evde 2 bebe bi misafir varken anca o kadarı oluyo tabii. Sonra kalktık avm gezmeye gittik misafir kızımızın olduğu ilde avm bile yok da gezdik eğlendik geldik bi saat de gelince ayaktaydim sonra yenik düştüm yorgunluğa. Bugün de ender olarak ikisi aynı anda uyudu temizlik yapmıştım bulasiga giremiyorum büyük uyurken uyanıyor anında mecbur tlfda birilerini aradım. Kv m haber geçti ablamin kolu kırılmış ikizlrden biri yanmış benimle aynı gün doğum yapan gelin 2 hafta hastanede yatmış. Şok üstü şok. Hepsini aradık geçmiş olsun diye. Bu da memleketten haberler oldu
Walla canım benim oğlanı idare eden orduyu idare eder. Sınıfta 20 kişiyi 8 saat tutan ben bizimkinin 24 saatinde aynı yorgunluğa ulasiyorum. Su hayatta bi senden umudum var aynı ilde olsak getirir sana bırakırımCanim oyle bi durum varki beni iki gunde iki arkadas aradi, dedim yalnizim iste filan, ucretsiz izin alsan olmazmi diyorlar, dedimki uücretsiz izin al ucune de bak diyosunuz yani oyle mi evet sen beşe de bakarsin demesinlermi, herkes kaniksamis artik nasilsa bakar diyorlar:]] hayir o degil de bekarken hep siyah giyinen zincirli mincirli rockci bi tiptim ben , kim derdiki uc cocuk anasi olacagimi bi de onlara bakacagimi:]] gecen arkadasa diyorum ki ne anaç misim da haberim yokmus :]] bakarim anacim gönder sen ha üç ha beş farketmez, sonucta benim sipalarda yaramaz degil ama 7/24hareketli tipler, onlarin enerjisine yetisebiliyorsam hepicigine de bakarim, zaten bu gidisle uc cocukla kres acsam anca , cocuk bakimi konusunda ordinaryusolucam yakinda nasilsa:]] aaaayy cok guldum kendime basima gelicek var:]]
Gelelim sana.esin konussa adamla olmazmi.
Esinle fingirdesmelerinize cok guldum daha dogrusu anlatis tarzin cok hosuma gitti .
Ne guzel iste arada kusup sonra fingirdesmek guzel oluyo be yaa:]] demekki sizin ailede var bu vukuatcilik onlardan sana gecmis:]] saka biyana cok gecmis olsun acil sifalar.ben de herifimle fingirdesecektim ama uyudu kaldisipa:]] gece durterim belki:]] yaa en zoru da dusa giri gusul abdesti alip oyle emzirmek gerekiyoya gecenin bi yarisi zor oluyo, gerci alinmasasa olur diyenlerde var ama ben rahat edemem .
QUOTE="jang_bogo, post: 37520197, member: 260727"]Walla canım benim oğlanı idare eden orduyu idare eder. Sınıfta 20 kişiyi 8 saat tutan ben bizimkinin 24 saatinde aynı yorgunluğa ulasiyorum. Su hayatta bi senden umudum var aynı ilde olsak getirir sana bırakırımWalla canım benim oğlanı idare eden orduyu idare eder. Sınıfta 20 kişiyi 8 saat tutan ben bizimkinin 24 saatinde aynı yorgunluğa ulasiyorum. Su hayatta bi senden umudum var aynı ilde olsak getirir sana bırakırımha 3 ha 5
Gusül konusunda ben de çok titizim ama şöyle bir yöntemim var Kanuni den Yavuz dan yadigar. Çok sıkışırsam ve bebek durmuyorsa o an duvardan teyemmum alıyorum gusül niyetiyle öyle emziriyorum en kısa zamanda yeniden gusül tabii yahut da normal namaz abdesti alıp emzirebilirsin yiyip icebilirsin ona müsaade var.
Ayy bugün çok yoruldum sabah 10 da çıktık evden akşam 4 te ancak girebildik çift vesait yapıp avm ye gittik ki avent emzik bi de tost makinesi alalım. Şükür küçük bi d&r da sıkıntı çıkarttı oğlana çok güzel boyalar kitaplar aldım. Tost makinesi de tefal de bi model baktım ızgara iyi pişmiş orta pişmiş az pişmiş ayarı kendi yapıyor sana haber veriyor. Döküm plakalar. Derin dondurucuda çıkan ürünleri bile cozebiliyorsun. Ama fiyat 600 :-( değmez dedim. Bakalım artık diğer baktığım ürünlerden karar vereceğim. Emzigi de ayetel kürsü lerle tutturdum simdilik atıyor sık sık ama kendimi kurtarmanın başka yolu yok. Walla bi göbek attım bi danslar yaptım ki evde sormayın sevincimdenakşama da pirinç kısıri yaptım oğlan iki kase yedi hayatta kendi başına biz demeden böyle yediği nadirdir Ayy keşke hep böyle yese. Yarım kg almış açlık tokluk farkı
yok canım yok ben de yapamam. pazara bile gitsek dediğim gb millet yazık diyor. geçen gün avm de hangi dükkana girsem bizimki için ayy demin de böyleydi bu demezler mi millet bizimkini izliyor o kalabalıkta o kadar koşuyor ki dikkatler üzerinde bi de muhabbet ediyor. ona rağmen ne babası ne ben bırakamayız. bi kere sinema filmine gittik kadının tüm davranışlarını ona benzettik anladık ki 1.5 saat bile fazla bize :) anca beraber kanca beraber kuaföre bile beraber gidiyoruz oğlumla :)egetircanim getir ben senin oglani kandiririm merak etme sen:]] size araba sart ne o oyle iki vesait, ben uzun zamandir dolmus otobuse binmedim cekilecek dert degil, iyi veya kotu ayagini yerden kesicek araba olmali ..sen vazgecme emzikten.ufaklik da basta istemedi attiisrarla verdim simdi alisti, bu isin sirri kararli olmak , emzik buyuk rahatlik valla.
Benimde elim kolum heryerim agriyo , bugun yine alisveristeydim .giderken busrayi alayim hava alsin dedim almaz olaydim anami aglatti.butun magazayi gezdi butun askilara dadandi, anne bak cici anne al diye ustune tutuyo kiyafetleri, yoruldu biraz da , ona ayakkabi alcam denetmiyo oturdu yere kalkmiyo , kizinca da ben dana dustum yani ben sana kustum hihh yapmiyor mu:) onu kucagimda tasidim bi yandan da alisveris, heryerim agriyo, bacaklarim et kesilmis, bidaha bebegi alip cikicam valla danalarla olmuyo .dizimin uzerine zaten basamiyorum , cok yorgunum cok ..cocuklari krese vermekten vazgectim, , öle bayila bakabildigim kadar bakicam , hem maddi yonu var hem manevi.yipranicam ama gittigi yere kadar gotureyim bakalim.anacim millet ehlikeyf, gecen arkadas geldi kizi var bizim danalarla ayni yas, anasina birakip bir haftaligina parise gitmis, ben hic oyle biri olamam, once cocuklarim ben bi iki sene gezmeyiveririm derim yoksa coktan tum dunyayi gezerdim , vicdanim elvermiyo nasilsa calisicam ayrilicam neden simdi beraber olmayayim düşüncesi vardir bende hep, basima ne geldiyse yüksek vicdanimdan geldi ama kul bilmese Allah biliyor, yapabilecegim en buyuk fesakarliklari yapayim da ilerde pisman olmayayim, daha fazla gezicem diye cocuklarimi rezil edemem valla, ay bi de ikinciyi asla istemiyorum demesinlermi, madwm aklin gezme tozmada madem hep kendini ilk plana alicaksinneden doguruyorsun, valla bagris cigris da olsa ben nereye cicuklarim oraya.varsin bikac sene gezme eksik kalsin
iyi canım eşinle aranız iyi de şabana dönmüşşünüz salı sallanır, çrş resmi tatil he he :)) benim de korkulu rüyam oğlanın dalması önce muhakkak kapı kilidini kontrol ederiz bi de çarşafımız yanımızda gezer çarşaf olmadan çıkmam abi :)) sana ve çocuklara çok geçmiş olsun canım zencefille bal çok işe yarıyor. hemen toz olanı kat da ye. çörek otunu çekip karıştırıp da yiyebilirsin. adaçayı mandalina kabuğu taze zencefil ayva yaprağı yahut kendisi bi de ıhlamur koy kaynat ne öksürük kalır ne boğaz ağrısı.. daha yeni atlattım ben de malum :)selan canlar..cilgincim iyiyim merak etme
o aksan edim geldi zaten hiçbişey olmamis gibi davrandi..ozur dilememe gerek kalmafi zaten firsat da olmadı. .cunku bogazim cook kotuydu..sesim hic cikmuyordu..hala da travesti gibi cikuyor gece zar zor uyuyorum bogazimin agrisindan..halvet de ertelendi haluyle..ama sabah aklima koydum dedimki sezonu acalim..cocuklar ikusi de buzim odada...kucuk odaya gittik ayyy tam us ustunde oglan kapiya dayandı. .coookk korktum ...esim kapiyi tuttu nadil giyindim anlatamam..ellerim titredi yarim saat..yemin ederim kocama yakalansam bu kadar heyecan yapmazdim..allahtan acamadi kapıyı...yinw olmadi yaniii..kismet bu geceye...tabii aksam bogaxim iyiyse ve uyuyakalmazsam..gece 4 te jalktik kyzuyla..onu uyuttum ben uyuyamadim ağrıdan..agri kedici ictim limonlu ihlamur fakan ictim ama yatamadim ..kahcaltiya kv ve gorumcemleti davet etmistim hazirlik yaptim..ywni gittiler onlar da..ben bir girip yazayim defim kizlar mrk etmiştir. .öpüyorum suzi..
sagol canim biraz daha iyiyiz..buyuk kuzumun cok geniz skintisakıntısı var o yuzden cok oksuruyor..tam gecer gibi oluyor yine basliyor..araba da insallah istdiginiz gibi olur..hepsini pesin mi alacaksiniz kredi dusunuyirmusunuz..yok canım yok ben de yapamam. pazara bile gitsek dediğim gb millet yazık diyor. geçen gün avm de hangi dükkana girsem bizimki için ayy demin de böyleydi bu demezler mi millet bizimkini izliyor o kalabalıkta o kadar koşuyor ki dikkatler üzerinde bi de muhabbet ediyor. ona rağmen ne babası ne ben bırakamayız. bi kere sinema filmine gittik kadının tüm davranışlarını ona benzettik anladık ki 1.5 saat bile fazla bize :) anca beraber kanca beraber kuaföre bile beraber gidiyoruz oğlumla :)
geçmiş olsun canım geçende yazamadım inş düzelmiştir dşzin biraz daha.. dediğin gibi araba şart marka modele karar verdik skoda oktavya olacak 62000 miş şimdi 15 bin borç aranıyor :)) eşim iş yerinde o kadar arabamız yok borç verin esprisi yapmış ki geçende gelenler hep çeyrek alıp gelmişler ki çoğu birkaç aydır tanıdığımız insanlar. hani üyle karşılık bekleyecek yakın bi güzel günleri de yok. bi de verirken hep çorbada bizim de tuzumuz olsun diye verdiler.. yerin dibine geçtim eşim de çok utandı
iyi canım eşinle aranız iyi de şabana dönmüşşünüz salı sallanır, çrş resmi tatil he he :)) benim de korkulu rüyam oğlanın dalması önce muhakkak kapı kilidini kontrol ederiz bi de çarşafımız yanımızda gezer çarşaf olmadan çıkmam abi :)) sana ve çocuklara çok geçmiş olsun canım zencefille bal çok işe yarıyor. hemen toz olanı kat da ye. çörek otunu çekip karıştırıp da yiyebilirsin. adaçayı mandalina kabuğu taze zencefil ayva yaprağı yahut kendisi bi de ıhlamur koy kaynat ne öksürük kalır ne boğaz ağrısı.. daha yeni atlattım ben de malum :)
tost makinesi bende arzumunki var cok mrmnunum..ama tefal en iyisi..kızlar tost makinesi bakıyorum korkmaz tefal ve delonghi şu an seçenekler arasında plastik aksamlı birşey istemiyoruz elimizde kaldı heiye gelen bi de plakaları kaplamaymış döküldü. 300 civarı modeller bi de %100 yerli döküm kaplama bi ürün var 170 tl ama watt falan yazmamışlar. ızgara için de kullanacağım hangisini tercih edeyim?
bi de geçende esma sormuştun salıncağı hazır neti açmışken fotoyu yükleyeyim dedim
bunu aldım sallana sallana uyuyor ama durduğu an kıyamet kopuyor çoğu zaman. emzikte de pes etmedim ama benden inat diyebilirim oğlan. tükürüyor niye veriyorsun diye bakıyor kaşlar çatık sonra da ağlıyor uykumu kaçırdın diye 2 saat içinde uyutamıyorum hırsından bidaha :) başaklar zor insanlar ama bu kadarcıkken de mi ya :)
herşeyin iyi olmasına sevindim ,aranız düzeldiyse önünüzdeki maçlara bakın artık :=))selan canlar..cilgincim iyiyim merak etme
o aksan edim geldi zaten hiçbişey olmamis gibi davrandi..ozur dilememe gerek kalmafi zaten firsat da olmadı. .cunku bogazim cook kotuydu..sesim hic cikmuyordu..hala da travesti gibi cikuyor gece zar zor uyuyorum bogazimin agrisindan..halvet de ertelendi haluyle..ama sabah aklima koydum dedimki sezonu acalim..cocuklar ikusi de buzim odada...kucuk odaya gittik ayyy tam us ustunde oglan kapiya dayandı. .coookk korktum ...esim kapiyi tuttu nadil giyindim anlatamam..ellerim titredi yarim saat..yemin ederim kocama yakalansam bu kadar heyecan yapmazdim..allahtan acamadi kapıyı...yinw olmadi yaniii..kismet bu geceye...tabii aksam bogaxim iyiyse ve uyuyakalmazsam..gece 4 te jalktik kyzuyla..onu uyuttum ben uyuyamadim ağrıdan..agri kedici ictim limonlu ihlamur fakan ictim ama yatamadim ..kahcaltiya kv ve gorumcemleti davet etmistim hazirlik yaptim..ywni gittiler onlar da..ben bir girip yazayim defim kizlar mrk etmiştir. .öpüyorum suzi..
jang canım eşin de bi alemm hee :=)) olsun bi çeyrekten kim ölmüş ,onların sırası gelince de siz yaparsınız aynısını ne olacak ..adaçayı sütü kesiyormuş geçen nette okumuştum ,adaçayı ,yeşilçay ,maydonoz gibi idrar söktürücü zayıflamaya yardımcı şeyler anne sütünü azaltıyormuş ..yok canım yok ben de yapamam. pazara bile gitsek dediğim gb millet yazık diyor. geçen gün avm de hangi dükkana girsem bizimki için ayy demin de böyleydi bu demezler mi millet bizimkini izliyor o kalabalıkta o kadar koşuyor ki dikkatler üzerinde bi de muhabbet ediyor. ona rağmen ne babası ne ben bırakamayız. bi kere sinema filmine gittik kadının tüm davranışlarını ona benzettik anladık ki 1.5 saat bile fazla bize :) anca beraber kanca beraber kuaföre bile beraber gidiyoruz oğlumla :)
geçmiş olsun canım geçende yazamadım inş düzelmiştir dşzin biraz daha.. dediğin gibi araba şart marka modele karar verdik skoda oktavya olacak 62000 miş şimdi 15 bin borç aranıyor :)) eşim iş yerinde o kadar arabamız yok borç verin esprisi yapmış ki geçende gelenler hep çeyrek alıp gelmişler ki çoğu birkaç aydır tanıdığımız insanlar. hani üyle karşılık bekleyecek yakın bi güzel günleri de yok. bi de verirken hep çorbada bizim de tuzumuz olsun diye verdiler.. yerin dibine geçtim eşim de çok utandı
iyi canım eşinle aranız iyi de şabana dönmüşşünüz salı sallanır, çrş resmi tatil he he :)) benim de korkulu rüyam oğlanın dalması önce muhakkak kapı kilidini kontrol ederiz bi de çarşafımız yanımızda gezer çarşaf olmadan çıkmam abi :)) sana ve çocuklara çok geçmiş olsun canım zencefille bal çok işe yarıyor. hemen toz olanı kat da ye. çörek otunu çekip karıştırıp da yiyebilirsin. adaçayı mandalina kabuğu taze zencefil ayva yaprağı yahut kendisi bi de ıhlamur koy kaynat ne öksürük kalır ne boğaz ağrısı.. daha yeni atlattım ben de malum :)
ızgara için de kullanıcaksan iyi bir şey al ,çünkü ucuz olanların ızgarası pek işe yaramıyor canım ,bizde de arzum var uyguna almıştık ,tost için krep için iyi ama ızgarası çok kuvvetli değil .. sallanmaya alıştı sıpa o zaman ki durunca kıyamet kopuyor ,kendi kendine uyumuyor mu hiç . valla ben de oğlana zorla alıştırdım ,şimdilik benimki çok zor bir başak değil ,aman zaten olmasın bi eve bi başak yeter ,eşim de koç zaten hep zor insanlar var evin içinde anacım ..kızlar tost makinesi bakıyorum korkmaz tefal ve delonghi şu an seçenekler arasında plastik aksamlı birşey istemiyoruz elimizde kaldı heiye gelen bi de plakaları kaplamaymış döküldü. 300 civarı modeller bi de %100 yerli döküm kaplama bi ürün var 170 tl ama watt falan yazmamışlar. ızgara için de kullanacağım hangisini tercih edeyim?
bi de geçende esma sormuştun salıncağı hazır neti açmışken fotoyu yükleyeyim dedim
bunu aldım sallana sallana uyuyor ama durduğu an kıyamet kopuyor çoğu zaman. emzikte de pes etmedim ama benden inat diyebilirim oğlan. tükürüyor niye veriyorsun diye bakıyor kaşlar çatık sonra da ağlıyor uykumu kaçırdın diye 2 saat içinde uyutamıyorum hırsından bidaha :) başaklar zor insanlar ama bu kadarcıkken de mi ya :)
buhar makinesi iyi geliyor canım öksürüğe vardır belki bile. peşin düşünüyoruz daha doğrusu 0 faizle olabilecek herhangi bir yöntem. galeri verirse oradan da alırız. tefalde de anlattığım yeni modelde kaldı aklım çünkü diğerleri kaplama bu gerçek döküm dedi. kaplama çıktı gitti 2 senede. bu sefer döküm istiyorum ama 600 diyo yaa yanında 125 tl hediye çeki veriyor ne yapsam ki?sagol canim biraz daha iyiyiz..buyuk kuzumun cok geniz skintisakıntısı var o yuzden cok oksuruyor..tam gecer gibi oluyor yine basliyor..araba da insallah istdiginiz gibi olur..hepsini pesin mi alacaksiniz kredi dusunuyirmusunuz..
tost makinesi bende arzumunki var cok mrmnunum..ama tefal en iyisi..
canım benim de eşim koç büyük de ikizler herkes bi telden yani bizim evde :) evi gezmelerini anlayabiliyorum ama müsaitse diye sorsunlar bi gir topla her an gelebiliyor alıcı çünkü. bizde de balık var geçen cts den beri istiyorum ama anca geldi.herşeyin iyi olmasına sevindim ,aranız düzeldiyse önünüzdeki maçlara bakın artık :=))
jang canım eşin de bi alemm hee :=)) olsun bi çeyrekten kim ölmüş ,onların sırası gelince de siz yaparsınız aynısını ne olacak ..adaçayı sütü kesiyormuş geçen nette okumuştum ,adaçayı ,yeşilçay ,maydonoz gibi idrar söktürücü zayıflamaya yardımcı şeyler anne sütünü azaltıyormuş ..
ızgara için de kullanıcaksan iyi bir şey al ,çünkü ucuz olanların ızgarası pek işe yaramıyor canım ,bizde de arzum var uyguna almıştık ,tost için krep için iyi ama ızgarası çok kuvvetli değil .. sallanmaya alıştı sıpa o zaman ki durunca kıyamet kopuyor ,kendi kendine uyumuyor mu hiç . valla ben de oğlana zorla alıştırdım ,şimdilik benimki çok zor bir başak değil ,aman zaten olmasın bi eve bi başak yeter ,eşim de koç zaten hep zor insanlar var evin içinde anacım ..
gelelim bana ,iki üç gündür ellerim kollarım tüm eklem yerlerim ağrıyor ,iki gündür arkadaşlar bebek görmeye geliyor haliyle hep temizlik yapıyorum ama sanırım havuza uzun zamandır gitmediğimden hamladım onun ağrısı bunlar ,hiç böyle yorgun olmamıştım ,orda el kol açıldı ama hamlıktan ağrıyor demekki ,dün bi emlakçı müşteri getirdi bi de alt komşumuzun kardeşi almak istiyormuş onlar geldiler ,alt komşu çok ciddi alıcı ama emlakçıya söz verdiğimizden bir hafta daha emlakçıda kalıcak sonrasına bakıcaz ,adamların acelesi yokmuş temmuzda taşınacaklarmış ,eşim de temmuza kadar kalalım burda cüzi bi kira verelim kışı çıkartalım diyor ,ben de hemen düzeni kuralım çıkıp gidelim diyorum bilmiyorum bakalım ne olacak ,sanırım evimiz satılacak bu ara ,hayırlısı artık ,tempo bizi bekliyor ,geçici süreyle çocuklar kreşe biz de ev bakma yollara düşme peşine :=)) koltuk takımımı döşetip yemek odasını da beyaza boyatıcam beni bi 4-5 sene götürür ,bu haliyle çok rezil durumdalar yeni eve çıkamam bu şekilde ,koltuklarım çok yıprandı soldu ,lekeli filan ...
emlakçının getirdiği müşteri de ebeveyn banyosuna kadar baktı ,böyle insanlara gıcık oluyorum , banyonun nesine bakıyorsun ,görüyorsun üç çocuklu kadınım belki banyomda iç çamaşırımı unuttum dimi ama ,çok tuhaf insanlar var ...dün akşam arkadaş geldi ,öyle ters bi zzamanda geldilerki yarım saat önce haber verdiler ,ufaklığı emzirmemiştim o zırlıyor ,danalar aç onlar zırlıyor bi kek atayım dedim ,o ara unutmuşum hafif yanmış altı veremedim ,hemen markete yolladım kocamı börekle tatlı almış ,o keki de bugün truff yapıcam ziyan olmasın dedim ..bu akşam bizde de maç olabilir ,yine balık yiycez ,ohh miss.. balıkçı kızı olsam iyiymiş anca bu kadar severdim balığı :=)) dün apar topar ev görmeye iki talip gelince bugün temizliğe giriştim hergün yapıyorum ama anacım banyoya kadar bakıyorlar ,pazar günü temizlikçi çağırıp dip köşe yaptırayım da ev parlasın bari..eşim c.tesi tüm güns sana izin ,bebeyi de al nereye istiyorsan git ,havuza git üçüne de bakarım bu ara çok yoruldun sen dedi ,kocam olmasa netcem bilmem , dün gece oğaln çok huysuzlandı bi saat ağladı çok gerildim ondan sanırım acıdı bana :=) ay biz bu kadar iş arasında dün bebeleri uyutunca film izledik başbaşa :==)) black diye bir film tavsiye ederim ,kör bir kızın hayatını anlatıyor .harddiskten artık her gün bir film izliycez karar verdik ..ay çenem tuttu ben kaçıyorum :=))
iyi bişey istiyorsan paraya kıy al ömürlük olur hiç değilse . bugün bi müşteri daha gelicek bakalım o nereye bakıcak :=)))buhar makinesi iyi geliyor canım öksürüğe vardır belki bile. peşin düşünüyoruz daha doğrusu 0 faizle olabilecek herhangi bir yöntem. galeri verirse oradan da alırız. tefalde de anlattığım yeni modelde kaldı aklım çünkü diğerleri kaplama bu gerçek döküm dedi. kaplama çıktı gitti 2 senede. bu sefer döküm istiyorum ama 600 diyo yaa yanında 125 tl hediye çeki veriyor ne yapsam ki?
canım benim de eşim koç büyük de ikizler herkes bi telden yani bizim evde :) evi gezmelerini anlayabiliyorum ama müsaitse diye sorsunlar bi gir topla her an gelebiliyor alıcı çünkü. bizde de balık var geçen cts den beri istiyorum ama anca geldi.
bence de evde temmuza kadar oturun canım hem belki evi bile alır çıkarsınız kiradansa kış vakti 3 çocuk bakıcı yok akraba yok komşu yok evden eve bile çağırsan zor temizliği vs vs.. sen kendin yıpranırsın. ama yaza kadar küçük de büyümüş olur bari babayla sokağa falan çıkar 3 ü rahat rahat iş görürsün her türlü. biz de film izliyoruz ama halimiz kalmıyor bitirmeye gece 2 lere kadar ya eşim ya ben çalışıyoruz. ben bugün ylisansa yine makale yetiştirdim ing hem detam yollayacakken 4 te kapatmışlar sistemi şimdi adamlarla mailden muhatap oluyorum canım sıkıldı.. gce 5 ten beri ayaktayım ki 12 de yattım kaç kere de emzirmeye kalktım o arada.. ayy neyse balık yanacak :)
hadi gözünaydın yaraların iyileşiyor ama kocana yazık :=)) onunla dikişin ne alakası olabilirki bence bişey olmaz :))Kızlar dr dan geliyorum hatta oradayım. Dikisleri yakmayacak küçülmüş bayağı oradaki cikintilar. 6 aya kadar bekle hala varsa o zaman yakarız ancak iyileşir dikiş dediğin dediadam kapıda halvet soruyor korkudan soramadim dr a 10 gün rapor aldım çıktım izin yarın bitiyor. Sonra da 15 gün yol izni ondan sonra da ücretsiz izne ayrılacağım inş
Bakalım artık alacağız birşey. Bu arada tost makinesinde nasıl krep yapıyorsun sen merak ettim.iyi bişey istiyorsan paraya kıy al ömürlük olur hiç değilse . bugün bi müşteri daha gelicek bakalım o nereye bakıcak :=)))
hadi gözünaydın yaraların iyileşiyor ama kocana yazık :=)) onunla dikişin ne alakası olabilirki bence bişey olmaz :))
nerdesiniz ahali ..
krep hamuru civik oluyorya dok izgaranin ustune pisince cevir obur tarafini .neyse on gunle kurtarmış siniz.safak sayarsiniz artık.Bakalım artık alacağız birşey. Bu arada tost makinesinde nasıl krep yapıyorsun sen merak ettim.
Dikiş de sadece dıştaki değil içteki bi tane de enfeksiyondan nasibini almış dr bile bakarken zor zaptediyor beni. Distakiler de çok hassaslastirmis deriyi en ufak çamaşır degmesi bile kanatiyor ve çok can yakıyor. Şimdi verdiği ilacın prospektusunu okudum 10gün yasağı vardamimiza damimiza damimiza kar yağdı o iş haftaya kaldı te te te te
Eee ızgara izi çıkmıyor mu? İlk defa senden duydum bunu. Tavada yaparım da bizim evde seven yok annem gelirse ancak.krep hamuru civik oluyorya dok izgaranin ustune pisince cevir obur tarafini .neyse on gunle kurtarmış siniz.safak sayarsiniz artık.
Canım hoşgeldin. Arada gir yaa merak ediyoruz. Bizim bingildak küçük olduğu için bize vermiyorlar ben kendim içmeye çalışıyorum sütten biraz olsun geçsin diyeslm canlar nasilsiniz bakalim. bebisim 1.5 aylik oldu yogun tempoya alistim artik. uykusuzluk yorgunluk derken geciyor zaman. bebegime vitamin ilacini veriyorum ama hemen yutmadigi icin diliyle birazini cikariyor. verdikten sonra emzireyimde yutsun diyorum bu seferde sutle birlikte cikartiyor sutun fazlasini cijartinca ilacinda etkisi gidiyormudur acaba.siz nassil veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?