- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.901
canim kusmalar artti bizdede , eksi peynir gibi kusuyo , sanirim usuttu azicik hapsirik var, o kadar sarmaliyrm ev de sicak nasil usuttu anlamadım yarin bakalım doktor ne diycek , 5iydi aslinda ama evde kimse yok diye haftasonuna aldim , bu aksam kayinpederimle gorumcem geliyo haftasonu burdalar , canim ev henuz biseyyok , kresi de ev belli olsun oyle gondereyim diyorum ama iyice cildirtiyorlar ,sinirlerim iyice zipliyo , ayin 12sinde kendi kontrolum var ve rapor istiycem , ins.45gun verir de yili tamamlarim yoksa yillik iznim de bitmisti ufakligi da birakacak biri yok .. sen doktorsun var mi rapor verebilecek biri tanidigin .gunaydin kızlar. .
jangcim geçmiş olsun kuzucuga biz daha yeni yeni atlatıyoruz hala sa var burun akintisi balgami..kalca us normal olmasına sevindim. .bize bur bir aylıkken yaptirdilar daha kemikleri oturmamis 4 ayda yine bakalım dediler..para tuzağı işte. .
cilgincim ayni dertten muzdaribiz..emme suresi 5 dk ancak onun da yarisini kusuyor..gece beş saat uyuyor ben uyandirip emziriyorum..hic kilo almadi bu ay dite düşünüyor üzülüyorum. .5 kilo gelse sevinicem vallahi. .sagmayi düşünüyorum ben de azalıyor cunku sutum eskisi gibi dolu dolu degil emmiyor ki süt olsun..eski makinemi cikardim ama ayari bozulmus mininumda çalışıyor esim tamir etmeyi deneyecek bskalim..kontrolunuz ctesi degil mi asilari da var..brn de tlf edicem verem asisini hangi gun aciyorlarsa o zsman goturucem kontrole de...
bu arada evimizi aldik cok sukur..dun esim tapudaydi butun gun..sonra bankaya veni de cagirdi kredi cekiyoruz ya kefili benim...dun rahat bir uyku cekti sonunda kocacim..basak burcu o da is hallolana kadar rahat yuzu gormez..
selam fistiklar nasılsınız. .
esmadan haber alan varmi girmiyor ne zamandir..monadan freetalkingten hic ses yok zaten..
jangcim gectimi kusmasi mjnigin..
cilgincim sen nelercyapiyorsun karar verdonizmi ev ve kres konusuna..
bu arada ogluma klip ysptim face koydum birara izlersrniz sevinirim. .kzim azicik buyusun ona da yapicam
oyy maasallah kuzucuga..izim de ayni az emuyo cok uyuyo 5 kili olsa govek aticam valla..cok srvindim herseyin normal olmasınaHerkese gunaydin kontrolden geldik.oglum 5250olmus masallah deyin, 1100gram almis bu ay, o kadar az emmeye ve cok uyumaya sok oldum valla, usutmemiz de yok, dojtor fazlasini kusuyordur hicbir sorun yik kakasi da normal dedi , rotanin ilk dozunu yaptilar, kalca usg oglen cekilecek , karma asi saglik ocaginda vurulcak .bizden haberler boyle
Hosgeldin canim.kuzun da hayırlı olsun.ben ikizlerimi hep duzenli besledim uyuttum halen de oyle.hergun hep ayni saatte uyur uyanir yer icerler.ufakligi da saatli emziriyorum ucunu bir uyutuyorum .Merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.kk bile yeni üye oldum aslında.hamileliğimin başlarında biraz takip etmiştim eylül annelerini ama sonra çok kuruntulu biri olmaya başlayınca bırakmıştım takip etmeyi.17 eylül doğumlu bir kızım var şu anda.genelde tecrübeli annelersiniz bildiğim kadarı ile.kuzularınızı nasıl uyutuyorsunuz? Bir de bir düzen kurdunuz mu belirli saatlerde uyuyup kalkıyorlar mı?
Canım ben genelde sisst pat yöntemiyle büyüttüm buyuk olanı. Şimdi de emzik ve babi ismini verdiği battaniyesiyle yanında biri olmak şartıyla uyuyor. Küçük emzik almadı kundak yapıp yatiriyorum sist pat yapmadım daha çünkü zaman alıyor büyük bensiz durmuyor evin içinde tam küçük dalmışken geliyor bi anne diyor küçük 2 saat uyumuyor. Bazen göğsümü istiyor emzik almadığı için elini emmeyi öğrenene kadar birşey demeyeceğim. Ama genelde kundak yapıp beşiğe yahut salincaga anakucagina koyup sallıyorum. Daha güzel ve rahat yöntem var sling e koyup ev işi yapmak en çok onu öneririm. Yuzukoyun yatırıp poppya vurup uyutuyorum bazen de. Ne tutarsa yaniBenim de işte merak ettiğim bunu nasıl sağladığınız?hangi uyutma yöntemi kullanıyorsunuz mesela
mrthaba canim hosgeldin..benim de 11 eyllul dogumlu kizim var..genelde emerken uyiyakaliyor azicik da pış pıs yapiyorum..ana bazen sapitiyor kucakta sallayarak ya da gezdirererk uyutuyorum..ben velli bir duzen kuemadim ama sanirim kuzum kurdu..gece 2 ye doğru kalkiyor..emzirip gazini cikarip geri uyutuyorum. .bur de sabah 5 e dogru uyaniyorki bu saat onun kaka yapma saati..kaka yapiyor emiyor uyumadi saat7 yi buluyor..Merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.kk bile yeni üye oldum aslında.hamileliğimin başlarında biraz takip etmiştim eylül annelerini ama sonra çok kuruntulu biri olmaya başlayınca bırakmıştım takip etmeyi.17 eylül doğumlu bir kızım var şu anda.genelde tecrübeli annelersiniz bildiğim kadarı ile.kuzularınızı nasıl uyutuyorsunuz? Bir de bir düzen kurdunuz mu belirli saatlerde uyuyup kalkıyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?