Benim 24'ünde tatlım :)kaç kişi kaldık acaba doğumu bekleyen?
Oyle mi dedi doktorun, sevindim. Ben de kontrole gittiğimde soracagim. Az önceOypeTE="fpamuk, post: 36924044, member: 309753"]Bende senden duyuyorum cok şaşırdım. Bende kullanıyorum igne. Nedenini açıkladılarmı? Ben normal doğumu bekliyorum benim doktorum dogumda epidural verebiliriz dedi...
Malesef öyleymiş bugün öğrendim bende doktorum kesinlikle hayır dedi neyse yapacak bişey yokArkadaşlar kan sulandirici iğne kullananlar epidural ya da spinal olamiyormus illa ki genel anestezi olmak zorundaymis öyle mi? Bunu bilmiyordum ;( çok üzgünüm
Ben spinal oldum canm 2 gun once igneyi biraktirdi doktrm cok şükür bi sıkıntı olmadiArkadaşlar kan sulandirici iğne kullananlar epidural ya da spinal olamiyormus illa ki genel anestezi olmak zorundaymis öyle mi? Bunu bilmiyordum ;( çok üzgünüm
Canım bebişin geliyo yazacaktımkorku biraz var zaman geçmiyo sanki...seninki n zaman geliyo cnm
Canımm hayırlı olsun ayrıntıları bekliyorım. Çok şükğr kavuştun oğluşunaMerhaba arkadaslar bugun saat 9.05 itibari ile oglum dogdu genel anestezi ile sezaryen oldum usg ölcumunde en son 3300gr cikmisti ama oglusum 2800gr 49cm dogdu hemen emzirmeye basladim detaylari size daha sonra yazarim
:) hmmmmmmmmmCanım bebişin geliyo yazacaktımbenim ki 1 eylülde geldi :) darısı sana inş.
Canım ilk bebiş...:) hmmmmmmmmm
ilk bebeğinmi cnm nasıl bebişli hayat?
Merhaba arkadaslar bugun saat 9.05 itibari ile oglum dogdu genel anestezi ile sezaryen oldum usg ölcumunde en son 3300gr cikmisti ama oglusum 2800gr 49cm dogdu hemen emzirmeye basladim detaylari size daha sonra yazarim
cnm anestezi ile görüştüm.spinale karar verdik.eşim doğuma giremezmiş o zaman genel olsun dedim yok spinal yapalım sen bize güven dedi.öyle ağrı sızı kalıcı olmuyo bi kaç saat sonra gecer dedi.spinal iğneyi vurcaz o kadar dedi iğne ucu spinalde inceymiş daha az acılı dedi epudural iğnesine göre.bakalım nasipse çarşamba sabahı görcez dua edin kızlar.bende sizlerde inş. hayırlısıyla ağrısız sancısız alırız meleklerimizi kucağımıza
gozun aydin canim .. bizimkide zamanini beklemedi,cok panik girdim ben ameliyata bu yuzden ama belli bigunu beklemekten daha iyi :)sende gule gule buyut insallah bebegini..Kizlar pzt sezeryan olacaktim ama kizim beklemedi aksam 6 gibi bi akinti gibi bisey hissetim lop diye bisey dustu lavaboya gittim beyaz yumurta aki gibi bisey doktorumu aradim hastaneye gut baksinlar dedi hazırlanirken hafif pembe bisey geldi nisandi yurumeye başladıkca suyum gekdi cok islandim pantolonum ipislak oldu nstye bagladila sanci yok bebek kanala girmemis mecbur sezeryan oldum spinal oldum saat 8 de kizim dogdu bide bende miyon varmis onuda almislar bisey hissetmedim hic biraz agrim oldu agri kesici vurdular kizim emdi sayilir damlada olsa sutum geldi iyiyiz
gozun aydin canim .. bizimkide zamanini beklemedi,cok panik girdim ben ameliyata bu yuzden ama belli bigunu beklemekten daha iyi :)sende gule gule buyut insallah bebegini..Kizlar pzt sezeryan olacaktim ama kizim beklemedi aksam 6 gibi bi akinti gibi bisey hissetim lop diye bisey dustu lavaboya gittim beyaz yumurta aki gibi bisey doktorumu aradim hastaneye gut baksinlar dedi hazırlanirken hafif pembe bisey geldi nisandi yurumeye başladıkca suyum gekdi cok islandim pantolonum ipislak oldu nstye bagladila sanci yok bebek kanala girmemis mecbur sezeryan oldum spinal oldum saat 8 de kizim dogdu bide bende miyon varmis onuda almislar bisey hissetmedim hic biraz agrim oldu agri kesici vurdular kizim emdi sayilir damlada olsa sutum geldi iyiyiz
Maşallah canim. Sanirim doktorlar arasi farklı uygulama bu da. Senin adina çok sevindim. İnşallah bizler de sıkıntısız geciririz. Sağol cevap için.Ben spinal oldum canm 2 gun once igneyi biraktirdi doktrm cok şükür bi sıkıntı olmadi
Gozun aydin allah anali babali buyutsun insallahMerhaba arkadaslar bugun saat 9.05 itibari ile oglum dogdu genel anestezi ile sezaryen oldum usg ölcumunde en son 3300gr cikmisti ama oglusum 2800gr 49cm dogdu hemen emzirmeye basladim detaylari size daha sonra yazarim
Canım Raabim bi solukta kurtarsın inş.. Bende ocak basında dogum yapıcam inşallah... Uyku tutmadı bu ay bebişlerini kucaklarına alan annelere bakayım dedim..SANCISI GELİP DOGUM BAŞLAYAN ANNELERE;
cumaya kadar normal doğum bekliyorum eger olmazsa sezeryan olcak sorum şu ki gören herkes bebeğin yukarda oldugunu söylüyo gercekten de öyle bebeğin başı aşağıda ama bebek yukarda görünüyo böyle olupda dogumu başlayan normal dogum yapan var mı acaba??? doğum sancısı baslamadan illa ki bebek aşağıda mı görünmeli ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?