2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
hmm dediklerini yapcam cnm çook sağol...bebişin iyi olsunda artık memeydi mamaydı farketmez sağlıklı olsun yeterki meleklerimiz.
Canım ben bu meseleye çok takılmıştım artık takılmıyorum. Varsa veririz yoksa vermeyiz. Zaten zorla sağdığım sütte bembeyaz yağsız bişi.

Benim annem çalışıyo çalışmasaydı nerde olursa olsun giderdim. Çalıştığı için anca 2 hafta kaldı. Her işimi görüyorum ama insan bu zamanlarda sadece ve sadece kendi annesini istiyo. Böyle manevi bi güç oluyo. Değişik bi psikoloji...

Kızlaarr, sabahtan beri sızıntı şeklinde suyum geliyor, sancılar henüz çok yoğun değil ,drum gel dedi ama pek de erken gitmek istemiyorum naapçam bilemedim yaa

kızlar hala normal doğum bekleyen var mı? benim kuzucuk doğmak bilmiyor. 39+5 hala tık yok. sizler de durumlar nasıl?
Benim de 39+3 oldu..gecen hafta iri bi bebek deyip risklerinden bahsetti.
Daha da büyürse çarşamba szeryan olursin demisti..bugun cati muaynesi yapti..cok musaitsin normal doguma bi deneyelim dedi...oyle bekliyoruz yani

Aynen hiç bişey yiyemiyorum herkes peşimde dolanıyo bunu da ye şunu da ye diye yoksa aklıma bile gelmiyo bi de üstüne zehirlendim geçenlerde hepten bitap düştüm sabaha kadar bağırsaklarım midem çok kötüydü serum falan verdiler anca toparladım... Evet geçicek ama biraz ezip de geçiyo gerçi böyle konuşuyorum sonra oğlumu kucağıma alınca unutuyorum herşeyi... Tecrübesizlik zor gerçekten ve bu sıpalar herşeyin farkında bizim tedirginliğimizi anlıyolar resmen...

Ya bende deniycem ama bi uyusa doğru düzgün tilki uykusu resmen hemen gözler açılıyo... Kitapçığında da okudum emzirirken diğer göğsü sağın pozitif olun bebeğinize bakın falan yazıyo işe yarıyomuş demek ki :)

Seninkilerde uzakmış baya bu sıpaların bizimle alıp veremediği ne acaba annede uyur bebek dediğin:)

Merhaba arkadaslar bugun saat 9.05 itibari ile oglum dogdu genel anestezi ile sezaryen oldum usg ölcumunde en son 3300gr cikmisti ama oglusum 2800gr 49cm dogdu hemen emzirmeye basladim detaylari size daha sonra yazarim

Gözünaydın canım sende kurtuldun sonunda :) baya fark etmiş usg ölçümü ama olsun mühim olan sağlıklı doğmuş olması sen kilo aldırırsın bebişe :)

Biz tutmasini bilmiyoruz belkide. Esim diuorki annen guvenle tutuuor sen hep gerhin ve tedirhinsin bu bebege geciyor diuor. Hakketen de dogru sanirim

Biz tutmasini bilmiyoruz belkide. Esim diuorki annen guvenle tutuuor sen hep gerhin ve tedirhinsin bu bebege geciyor diuor. Hakketen de dogru sanirim
benim bebekte ben de uyumuyor, kayınvalidem ve eşimde uyuyor, kayınvalidem bu konuda, sen de süt kokusu alıyor ve açlık duygusunu hissediyor, o yüzden uyumuyor dedi, emerken uyuyor gerçekten ama ağladığında kucağımda uyutamıyorum, tespiti doğru sanırım:))

ben her gün 10 dklığına da olsa parka götürüyorum, hem son güneşlerden biraz alsın diye, hem de parka giderken uyuyor bizim ufaklık rahatlıyor sanki dışarda, o rahatlayınca ben de rahatlıyorum, yoksa gazdan nefes alamıyoruz:/

kızlar bi sorum olucak hastane çantasına biberon koyucam, biberonu nasıl temizlediniz kaynatmak mı gerekiyor? iç bi bilgim yok bu konuda?

Maalesef ben de yoğunluktan ve yorgunluktan foruma eskisi gibi giremeyenlerdenim...Dün 1 ay kontrolüne gittik.Normalde 1 ayda 1 kilo alınması beklenirken ,kızım 1,5 kg almış.Bebeğim çok fazla gaz sancısı çektiği için,her karnı agrıdıkca meme istermiş ve beslendikçe sancısı da artarmış ve kısır döngüye girmişiz.Bunun için 3 saatte 1 meme vermem gerektiğini söyledi.Ama bizimki 1,5-2 saatte bir mutlaka ağlayarak meme istiyor...ne yapacagımı bilmiyorum,sürekli gaz sancısından,uyuyamamasından benim de sinirlerim artık bozuldu.Doktor bi şekilde oyalayacaksın dedi ,ya ben nasıl oyalıycam laftan anlamayan el kadar bebeği..Bir de bize eğitimde yenidoğan bebek ne zaman meme isterse vereceksiniz diye öğrettiler.Ne yapacağımı şaşırdım,böyle bir durumu yaşayan ya da benzeri bi şeyi duyan var mı?

Selam kızlar uzun zamandır okuyorum ama yazacak bi gelişmem yok daha :) yarın kontrol var bakalım ne alemdeyiz bugün son hazırlıklarım bitti işallah artık sağlıkla gelir normal doğum bekliyorum ben de doğum yapan herkese hayırlı olsun :)

çoğumuz benzer durumdayız merak etme... bizim bebekte gaz sancısının tesellisini meme de buluyor:S

çoğumuz benzer durumdayız merak etme... bizim bebekte gaz sancısının tesellisini meme de buluyor:S
E çözüm bulabildiniz mi bari? Meme istediği zaman nasıl geçiştiriyosunuz? Son 10 gündür sürekli gaz çıkartmaktan boynum,belim tutuldu...Uyku sinir minir kalmadı zaten artık,napıcaz böyle...

Dr gıcık oluyorum acıkıyosa nolcak? Oyalamak kolaymı öle.

Olabilir benim eşimde aynısını söylüyo valla bu yaşıma kadar hiç bu kadar ufak bebekle haşır neşir olmamıştım ilk defa kendi bebeğimle ilgileniyorum o yüzden de tedirgin ve gergin oluyorum doğru yani

Ayy aynı benim durumum bende öyle düşünüyorum emerken uyuyor hemde gayet sakin ve huzurlu ama başka bişey için ağladığında bende susmuyor ve direk memeye yöneliyor omzuma yatırıyorum mesela bilerek aşağıya kaydırıyo kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…