Bizdede oyle cnm hatta bazen 5 dk bile siziyor ama sadece memede. Biraktigin an uyanik. Hayir yani dun butun gun uyumafi gece 9 da yatirfik 1100 de kalkti. Sonra virdaha 3 te uyudu oda 1 saat!! Valla cok yoruldum ben yahi. Annem vu haftadonu gidiyor esimle konusucam bende gidicem annemle yapamam tekEvet bütün gün aynı bizimkiside inş çabuk atlatırız hadi şimdi yanımda birileri var ama yalnız kalınca napıcam bilmiyorum birimizde susmazsa birimizde susuyor ama tek kalınca gece gündüz yandım diyorumbu arada sizin bebişler kaç saatte kaç dk emiyo ? benimki bir bir buçuk saatte genelde emmek istiyor ama mesela 10-15 dk emip uyuyor ya da gazdan ememiyor öyle 20 dk bi meme 20 dk bi meme olayı çok nadir yani
Insallah olmaz cnm bana kafeinde vetmefiler yani hic icmefim dogumdan beribennde nasipse spinal olacağim bakalım bendede olmaz inş.
Canım ilk bebiş...
Tabi hersey ilk olunca paniklerde çok oluyo :)
Hergün bi doktor nerdeyse :)
Yani çok yopun onu soyleyebilirim. Birde tek başınayım ben inanki wc ye gidecek zmn kalmıyo.
Ama
Kızımın güzel suratı dünyalara bedel
Dünden beri hiç uyumadım eşim gelsinde uyuyacapım 1 saat.
n demek canım rica ederim. inş. cnm hayırlısıyla sağlıklı olarak almaktan başka dileğim yok şuan.evet farketmiyodr n derse o mecbur onlara güvencez ...çok saol cnm :) inş herşey yolunda gider çok acımız olmadan alırız bebeklerimizi bende cuma sabahı giricem o gune kadar sancım gelmezse tabi .... bende perşembe konusmaya çalışcam bakalım aslında spinal epidural çok fark etmiyo galiba memnun olan çok ama arada problemlerde olmus doktorlarımıza guvenmekten baska care yok gibi ins hersey güzel olur :)
inş. canım. ne güzel dahada olmasın inş. ağrı sızı bebişinin olsun bütün vaktin:)Insallah olmaz cnm bana kafeinde vetmefiler yani hic icmefim dogumdan beri
40+2 yim. Bende beklemedeyim...kızlar hala normal doğum bekleyen var mı? benim kuzucuk doğmak bilmiyor. 39+5 hala tık yok. sizler de durumlar nasıl?
Bizimkide böle yaBizdede oyle cnm hatta bazen 5 dk bile siziyor ama sadece memede. Biraktigin an uyanik. Hayir yani dun butun gun uyumafi gece 9 da yatirfik 1100 de kalkti. Sonra virdaha 3 te uyudu oda 1 saat!! Valla cok yoruldum ben yahi. Annem vu haftadonu gidiyor esimle konusucam bende gidicem annemle yapamam tek
ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsun canım? doktorlardan kimi 40 hafta diyor kimi 41 kimi 42 son diyor. bir de doğum yapay olarak başlatılmak zorunda kalınırsa hangi yolu denersin? suni sancı mı sezeryan mı?40+2 yim. Bende beklemedeyim...
Canım benim sütüm sıkıntılı. Doğumdan sonra gelmedi hmn sonra gelince cocuk emmedi mastit oldum. 5 gün sonra farkettim şimdide sütüm az. Sürekli emdir memelerin şişerse kızarırsa ağrırsa hemen sağdır. Benim gibi ateş yapmasın. Ben mamayla gidiyorum mecbur.ALLAHIM bağışlasın canım maşallah darısı biz bekleyenlere inş.ilk bebek olunca en ufak şeyde dr gidiliyo diyen çokk. bu emzirme kaç saatde kaç dk oluyo...bnm yarına doğumum var nasipse ama süt belirtisi hiç yok
Canım Raabim bi solukta kurtarsın inş.. Bende ocak basında dogum yapıcam inşallah... Uyku tutmadı bu ay bebişlerini kucaklarına alan annelere bakayım dedim..
Bir kızım var ablası 2 yasında.. 42 haftasında dogdu ve hep yukardaydı taki suyum gelene kadar.. Banada herkes cok yukarda diyodu ama günümde geçmişti halbu ki.. Biraz vucut yapsına baglı sabıum.. Bi sorun teşkil edicefini sanmıyorum cocuk ters degilse dedgın gibi son gün bile asagıya inebilir canım.. Tevafuk oldu gördüm yazını yasayan biri olarak cvplayayım dedım.. Bu arada dogumda normaldı ..
Rabbim yardımcın olsun..
Doktorum 41+1e kadar bekleyecegini söyledi. Gelmezse Ogün müdahale edicem dogumu baslaticam dedi. Sanırım suni sancı verecek. Şimdilik suni sancı alıcam diyorum ama son dakika korkup vazgecmezsem :)ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsun canım? doktorlardan kimi 40 hafta diyor kimi 41 kimi 42 son diyor. bir de doğum yapay olarak başlatılmak zorunda kalınırsa hangi yolu denersin? suni sancı mı sezeryan mı?
Bizdede oyle cnm hatta bazen 5 dk bile siziyor ama sadece memede. Biraktigin an uyanik. Hayir yani dun butun gun uyumafi gece 9 da yatirfik 1100 de kalkti. Sonra virdaha 3 te uyudu oda 1 saat!! Valla cok yoruldum ben yahi. Annem vu haftadonu gidiyor esimle konusucam bende gidicem annemle yapamam tek
Her gece 9 da başlıyo kızım sabaha karşı 4 e kdr aglıyo. Bugün sabahtan beri ağlıyo ıkınıyo, yara olmuş poposu dayanamıyırum. Kaç defa altını değiştirdik sayamadım. Çok fazla kaka yapıyo. Napalım böyle böyle geçireceğiz arkadaşım. Hamilelik ne kolaymış. Karnımdayken hiç sıkıntımız yokmuş.
Senin sütün nasıl arkadaşım?
kızlar hala normal doğum bekleyen var mı? benim kuzucuk doğmak bilmiyor. 39+5 hala tık yok. sizler de durumlar nasıl?
hmm dediklerini yapcam cnm çook sağol...bebişin iyi olsunda artık memeydi mamaydı farketmez sağlıklı olsun yeterki meleklerimiz.Canım benim sütüm sıkıntılı. Doğumdan sonra gelmedi hmn sonra gelince cocuk emmedi mastit oldum. 5 gün sonra farkettim şimdide sütüm az. Sürekli emdir memelerin şişerse kızarırsa ağrırsa hemen sağdır. Benim gibi ateş yapmasın. Ben mamayla gidiyorum mecbur.
Canim sagma makinesi ile ayniyiz seninle ama dun inat ettim sagsim. Ama nadil yaptim biliyomudun kizim bir memeyi emerken ben digerini sagdim fidkirarsk geliyor sonra tik yok tam morslimi bozacsktim yone gelmete basladi boyle boyle 30 cc sagdim birinden maalesef daha fazla gucum yetmedi 20 dk bu kadar olduAllah'ın gücüne gitmesin ama bende yoruldum gerçekten uykusuzluk yorgunluk sinirlerim dayanmıyo ağlak bişey oldum çıktım... Ne ne kadar emdiğini anlıyorum ne bişey... ağlıyo ama artık öyle bi karıştık ki gazdan mı ağlıyo çabuk sızıyo memede karnı mı doymuyo da ağlıyo ya da uyumak mı istiyo keçileri kaçırdım yani... Bende kıyametleri koparıyo başkası alınca daha çabuk sakinleşiyo bilmem napıcaz benim annem yakın da değil kv var ama artık evin curcunası da yordu beni yalnız kalmayı özledim....
Aslında kaka yapması güzel rengi de sarıysa doyduğu anlamına geliyormuş ama tahriş olduysa fena işte ona da ağlar... Hamileliğimde kolay geçmedi ama şu an ki zorluk da bi başka böyle böyle büyüyecekler heralde 3-4 aya kadar gaz sıkıntısı sonra da diş çıkarmaydı bilmem ne derken hep yenisi eklenicek gibi valla çalışmıyorum ama inan bakıcı tutasım var kucaktan indiremiyoruz hiç bi işimi kendim yapamıyorum hep birileri yapıyo çok bunaldım... Ağlarken napıyosunuz peki kucakta mı oluyo sallamaktan falan da anlamıyolar daha pusetine koyuyorum sallıyım diye ama daha çok yaygara koparıyo...
Valla süt sağma makinesiyle barışamadık bi kere denemiştim ilk hafta damla damla toplasan üç çay kaşığı sağabilmiştim ama halbuki emerken falan ağzında görüyorum sütleri ya da sıktığımda da var ama sağamadım bi türlü belki ilk zamanlar diye öyleydi şimdi de denemek istiyorum ama fırsat bulamıyorum hiç hep ayakta bizimki uyuduğunda da bende pil bitmiş oluyoama bazen emmeye başladığında baya şiddetle geliyo boğazına kaçıyo hatta öyle olunca... Ama az emiyo gibi geliyo bana sanki çok kilo alamadı gibi ya uykusu geliyo 10 dk da sızıyo ya da gazı geliyo ememiyo
Canım çok zor zamanlardn geçiyoryz, yorgunluk, uykusuzluk, tecrübesizlik çoğumuz için, zamansızlık...Allah'ın gücüne gitmesin ama bende yoruldum gerçekten uykusuzluk yorgunluk sinirlerim dayanmıyo ağlak bişey oldum çıktım... Ne ne kadar emdiğini anlıyorum ne bişey... ağlıyo ama artık öyle bi karıştık ki gazdan mı ağlıyo çabuk sızıyo memede karnı mı doymuyo da ağlıyo ya da uyumak mı istiyo keçileri kaçırdım yani... Bende kıyametleri koparıyo başkası alınca daha çabuk sakinleşiyo bilmem napıcaz benim annem yakın da değil kv var ama artık evin curcunası da yordu beni yalnız kalmayı özledim....
Aslında kaka yapması güzel rengi de sarıysa doyduğu anlamına geliyormuş ama tahriş olduysa fena işte ona da ağlar... Hamileliğimde kolay geçmedi ama şu an ki zorluk da bi başka böyle böyle büyüyecekler heralde 3-4 aya kadar gaz sıkıntısı sonra da diş çıkarmaydı bilmem ne derken hep yenisi eklenicek gibi valla çalışmıyorum ama inan bakıcı tutasım var kucaktan indiremiyoruz hiç bi işimi kendim yapamıyorum hep birileri yapıyo çok bunaldım... Ağlarken napıyosunuz peki kucakta mı oluyo sallamaktan falan da anlamıyolar daha pusetine koyuyorum sallıyım diye ama daha çok yaygara koparıyo...
Valla süt sağma makinesiyle barışamadık bi kere denemiştim ilk hafta damla damla toplasan üç çay kaşığı sağabilmiştim ama halbuki emerken falan ağzında görüyorum sütleri ya da sıktığımda da var ama sağamadım bi türlü belki ilk zamanlar diye öyleydi şimdi de denemek istiyorum ama fırsat bulamıyorum hiç hep ayakta bizimki uyuduğunda da bende pil bitmiş oluyoama bazen emmeye başladığında baya şiddetle geliyo boğazına kaçıyo hatta öyle olunca... Ama az emiyo gibi geliyo bana sanki çok kilo alamadı gibi ya uykusu geliyo 10 dk da sızıyo ya da gazı geliyo ememiyo
Benim kızda uyumuyo. Yani hayırlısıyla 40mız çıksa bir daha ne isterim...Canim sagma makinesi ile ayniyiz seninle ama dun inat ettim sagsim. Ama nadil yaptim biliyomudun kizim bir memeyi emerken ben digerini sagdim fidkirarsk geliyor sonra tik yok tam morslimi bozacsktim yone gelmete basladi boyle boyle 30 cc sagdim birinden maalesef daha fazla gucum yetmedi 20 dk bu kadar oldu
Kizimi bende uyutamiyorum annem uyutuuor cok uxuluyorum bende bir turlu uyumuyor sipa.
Ailem edirnede oturuyir cnm yskin diillet banada kalkip ankaralardan gidicem sanitim napiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?