canım üstten baktı çok da sıkışık değildim ama rahatça gördü.belki beta etkilidir, senin ki kaçtı?benim en son perşembe 8863 idi dün tahlil istemedi herhalde 35000 civarıdır.
Beta etkilidir canim ben tekrar tahlil vermedim bilmiyorum beta kac
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üstten baktı çok da sıkışık değildim ama rahatça gördü.belki beta etkilidir, senin ki kaçtı?benim en son perşembe 8863 idi dün tahlil istemedi herhalde 35000 civarıdır.
mrb kızlar doktordan geldim şimdi düşük tehditiim var iğne ve hap yazdı doktor dün leke geldi hafifi kahverengi kanama varmış kesenin altında 6+1 olmuş kalbi atıyo dedi doktor
Cok şükür kalp atisini duymusun canim dikkat et kendine yat dinlen is falan yapma
Merhaba arkadaşlar müsaade ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.Adetim 6 gün geciktiidrar testi yaptım pozitif:)dr agitmek için cuma gününü bekliyorum belkikeseyide görmüş olurum.Allah hepimizin evladını bağışlasın
Keseyi bile gördüğü halde hamilelik belirtisi olmayan var mı aranızda?![]()
benim belirtilerim beni mahvediyo ne güzel işte rahat bi hamilelik geçiriyosun benim kuzenimde öyleydi hiç bi belirtiyi yaşamadı
inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın canım hayırlı olsun :)
Allah kolaylık veesin sana. Hiiç belirti olmayıncada insan merak ediyor bir sıkıntı mı var acaba diye.
canım sen bir daha kalp atışı için ne zaman gidecektin
20gun sonra dedi doktr ama cok gec bence belki dayanamayip baska doktora gidebilirim
Alltan muayene olmayı sen mi istemedin doktorunun tarzı mı değil. Mesela benim doktorum 9. haftaya kadar vajinal ondan sonra abdominal ultrasona geçiyormuş. Sen de çok merak ediyorsa başka bir yere de danış canım yaa çok uzun bir süre 20 gün. Tabi ki allah hayırlısını versin ama bizlerin ilk çocugu oldugu için hep bir pimpiriklilik hali var, elimizde olmadan daha fazla merak ediyoruz, endişeleniyoruz. Endişelerimizi gidermek de hem bizim için hem bebeğimiz için çok önemli bence
Merhaba
Evet inşallah ben de burdayım artık
Bugün çift çizgiyi gördüm doktora perşembe günü için randevu aldım.
Daha erken aslında ama benim kötü tecrübelerim var bu yüzden doktora sürekli gideceğim galiba...
Herkese sağlıklı mutlu bir hamilelik süreci dilerim. inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi![]()
Merhaba
Evet inşallah ben de burdayım artık
Bugün çift çizgiyi gördüm doktora perşembe günü için randevu aldım.
Daha erken aslında ama benim kötü tecrübelerim var bu yüzden doktora sürekli gideceğim galiba...
Herkese sağlıklı mutlu bir hamilelik süreci dilerim. inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi![]()
Seninle gunlerimiz ayniymis galiba arkadadim benim de tahmini dogum 15 eylül :) benim de yarin randevum var. Cumartesi kanda 17 cikti. Idrar da silik çıkıyo ama hala. Sende nasil ?
Ben bugün yaptım testi ilk; benim de idrar da silik çıktı. hcg perşembe baktıracağım. merak ediyorum ne olacak kese gözükmez herhalde sen yarın git bakalım gözükecek mi kese ben de merak ettim :)
belirti var mı peki ? benim 3-4 gün önce küçücük leke geldi öyle kalınca şüphelendim. bu sabah da biraz bulantım oldu bulantıdan şüphelendim de aldım testi iyi ki almışım![]()