merhaba 30 Aralık ta doktora gittim hcgme bakıldı 1015 çıktı değerim gayet iyiymiş ALLAh hepimizin yüzünü güldürür inşallah. Şimdiden hepimize hayırLı olsun.
Amiiinnnn cnm Rabbim mutlulugumuzu yarım bırakmasın İnsallahhh
bende belirti olarak aksam olunca kasıklarım cok ağrıyo göğüslerimde cok ağrıyo ama benimki tüp bebektl iğnelerden oldu
Anladım nereden yapıyorsun tabloyu yardım etmeye çalışırım.
Öğreniriz nasıl olduğunu. şimdi az kişi ama artınca çok karışır o yüzden yoksa önemli değil tabi ki :)
hihi ama ben de bilmiyorum ki nerden yapıyorsun pc de yapıp dosya olarak mı ekliyorsun hiç bilmiyorum.
bir de çok düzenli giremezsem olmaz. ayrıca senin açtığın sayfa senin yapman daha doğru
(işe karışıp aradan sıyrılmaya çalıştım )
hihi ama ben de bilmiyorum ki nerden yapıyorsun pc de yapıp dosya olarak mı ekliyorsun hiç bilmiyorum.
bir de çok düzenli giremezsem olmaz. ayrıca senin açtığın sayfa senin yapman daha doğru
(işe karışıp aradan sıyrılmaya çalıştım )
Arkadaslar benim goguslerim aksamlari cok sizliyo. Sabah ya da gündüz pek bisey yok ama aksam uzeri epey siddetleniyo agri. Neden boyleki ? Ben gibi olan var mi ?
Merhaba kızlar bende hamile olduğumu dün kan testinde öğrencim hcg 118 .
beklenen doğum tarihimi sistemsel olarak hesapladım 15/09/2014 veriyor benide ekleyinn isterim ,
istanbul yaş 26 ilk bebiş beklenen d. tarihi 15/09/2014
ve sanırım Eylül anneleri ne katıldım :) idrar testimde pozitif cıktı haftasonuda kontrolum var :) ben ılk bebegımı 26 haftalık erken dogumla kaybettım umarım o bebegım yattıkca rabbım bu bebegıme omur verır :)