2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
merhaba 30 Aralık ta doktora gittim hcgme bakıldı 1015 çıktı değerim gayet iyiymiş ALLAh hepimizin yüzünü güldürür inşallah. Şimdiden hepimize hayırLı olsun.

Amiiinnnn cnm Rabbim mutlulugumuzu yarım bırakmasın İnsallahhh
bende belirti olarak aksam olunca kasıklarım cok ağrıyo göğüslerimde cok ağrıyo ama benimki tüp bebektl iğnelerden oldu

andrea33

Tabloyu sat tarihlerine göre sıralarsan aslında takip etmek daha kolay olur gibi yanlış anlamazsın umarım önerimi :)

Son düzenleme:
andrea33

Tabloyu sat tarihlerine göre sıralarsan aslında takip etmek daha kolay olur gibi yanlış anlamazsın umarım önerimi :)

Tablo yapmayi bilmiyorum bunu bile zorla yapiyorum sirasiz olsun bu da olmaz mi arkadaslar istedi diye kiramadim bilmiyorum canim nasil yapiliyor

Son düzenleme:
Tablo yapmayi bilmiyorum bunu bile zorla yapiyorum sirasiz olsun bu da olmaz mi arkadaslar istedi diye kiramadim bilmiyorum canim nasil yapiliyor

Anladım nereden yapıyorsun tabloyu yardım etmeye çalışırım.
Öğreniriz nasıl olduğunu. şimdi az kişi ama artınca çok karışır o yüzden yoksa önemli değil tabi ki :)

Canim o zaman tabloyla sen ilgilenir misin bir kisi yapabiliyor çünkü

hihi ama ben de bilmiyorum ki nerden yapıyorsun pc de yapıp dosya olarak mı ekliyorsun hiç bilmiyorum.
bir de çok düzenli giremezsem olmaz. ayrıca senin açtığın sayfa senin yapman daha doğru
(işe karışıp aradan sıyrılmaya çalıştım )

Iste cok zor yapmasi bizim tablomuzda böyle olsun boşver fazlasıyla ugrasamm ben de

canım benıde eklermısın
umay88
yas 26
batman
sat 26 kasım
dogum 02.09.2014
tek
ilk bebek :)

Merhaba kızlar bende hamile olduğumu dün kan testinde öğrencim hcg 118 .
beklenen doğum tarihimi sistemsel olarak hesapladım 15/09/2014 veriyor benide ekleyinn isterim ,
istanbul yaş 26 ilk bebiş beklenen d. tarihi 15/09/2014

Hayırlı olsun.Benimde idrada pozitif.Cuma gidicem dr a,hadi hakalım iyi haberlerle dönelim işallah:)

andrea benı de ekler misin lütfen :
candy0 yaş 27 ankara ikametgahım
ilk bebeğim (önceden 2 düşük) bunda iğnelere başlandı inşallah kucağımıza alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…