2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım üstten baktı çok da sıkışık değildim ama rahatça gördü.belki beta etkilidir, senin ki kaçtı?benim en son perşembe 8863 idi dün tahlil istemedi herhalde 35000 civarıdır.

Beta etkilidir canim ben tekrar tahlil vermedim bilmiyorum beta kac

mrb kızlar doktordan geldim şimdi düşük tehditiim var iğne ve hap yazdı doktor dün leke geldi hafifi kahverengi kanama varmış kesenin altında 6+1 olmuş kalbi atıyo dedi doktor

Cok şükür kalp atisini duymusun canim dikkat et kendine yat dinlen is falan yapma

ben gitmedim doktora diğer hamileliğimde abartmıyorum ilk öğrendiğimde sürekli bir sürü dr a gittim çok telaşlıydım şimdi sizden okudukça hatırlıyorum. En son doktoruma çok güvendim onunla devam ettik aradım son tarihimi vs söyledim cumartesi gel dedi bi aksilik yoksa. eşimde rahat demekki tecrübe insanı sakinleştiriyor

Merhaba arkadaşlar müsaade ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.Adetim 6 gün geciktiidrar testi yaptım pozitif:)dr agitmek için cuma gününü bekliyorum belkikeseyide görmüş olurum.Allah hepimizin evladını bağışlasın

inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın canım hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
20gun sonra dedi doktr ama cok gec bence belki dayanamayip baska doktora gidebilirim

Alltan muayene olmayı sen mi istemedin doktorunun tarzı mı değil. Mesela benim doktorum 9. haftaya kadar vajinal ondan sonra abdominal ultrasona geçiyormuş. Sen de çok merak ediyorsa başka bir yere de danış canım yaa çok uzun bir süre 20 gün. Tabi ki allah hayırlısını versin ama bizlerin ilk çocugu oldugu için hep bir pimpiriklilik hali var, elimizde olmadan daha fazla merak ediyoruz, endişeleniyoruz. Endişelerimizi gidermek de hem bizim için hem bebeğimiz için çok önemli bence

Merhaba

Evet inşallah ben de burdayım artık
Bugün çift çizgiyi gördüm doktora perşembe günü için randevu aldım.
Daha erken aslında ama benim kötü tecrübelerim var bu yüzden doktora sürekli gideceğim galiba...
Herkese sağlıklı mutlu bir hamilelik süreci dilerim. inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi

Doktorum bakmiyor canim. Benim bir de ilk bebegimin 8.haftasinda kalbi durdu tam pimpirikliyim korkuyorum

Hoşgeldin hayirli olsun canim

Seninle gunlerimiz ayniymis galiba arkadadim benim de tahmini dogum 15 eylül :) benim de yarin randevum var. Cumartesi kanda 17 cikti. Idrar da silik çıkıyo ama hala. Sende nasil ?

Arkadaslar benim goguslerim aksamlari cok sizliyo. Sabah ya da gündüz pek bisey yok ama aksam uzeri epey siddetleniyo agri. Neden boyleki ? Ben gibi olan var mi ?

Seninle gunlerimiz ayniymis galiba arkadadim benim de tahmini dogum 15 eylül :) benim de yarin randevum var. Cumartesi kanda 17 cikti. Idrar da silik çıkıyo ama hala. Sende nasil ?

Ben bugün yaptım testi ilk; benim de idrar da silik çıktı. hcg perşembe baktıracağım. merak ediyorum ne olacak kese gözükmez herhalde sen yarın git bakalım gözükecek mi kese ben de merak ettim :)
belirti var mı peki ? benim 3-4 gün önce küçücük leke geldi öyle kalınca şüphelendim. bu sabah da biraz bulantım oldu bulantıdan şüphelendim de aldım testi iyi ki almışım

Benim de cuma lekelenmem basladi. Bikac gün sürdü. Hatta hala geliyo mu diye tetikteyim :) benim kasik ve göğüs agrim epeydir var. Cumadan beri iyice siddetlendi . Bi de gaz problemim oluyo bagirsaklarim pek sesli :) yarin iyi sonuclar slir dize de mujdelerim inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…