arkadaşlar bişey sorucam, herhangi bir lekelenmem yok çok şükür, göğüslerimdeki hassasiyet azaldı ama hala var. ama sanki hamile değilim gibi kasıklarımdaki batmalar geçti
Canım benim bende senin gibiyim arada bir miğde bulantısı geliyor o kadarsenin kaçıncı haftan dr gittin mi hiç ben gitmedim henüz haftaya gidicem.allahım bebeklerimizi bize bağışlasın...
Kizlar moralim cok bozuk agla agla helak oldum. Bata 2 gun kala 17 cikmisti degerim. Epey umitliydim. Bugun yine test yapildi 23 olmus((( böyle bi durumla karsilasan var mi ?
,merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik İstanbul da yaşayan arkadaşlar acaba hangi dr a gidiyorsunuz ben hizmet hastanesinde (memorial) sait halil e gidiyordum şimdi yenibosnada nish recidance orda ofisini açmış cumartesi gideceğim ama çok pahalıya geliyor bize üstelik tahlilleri dışarda yaptıracağız doğumu da onun istediği bi hastane olur heralde. daha bişey anlamadım kendisiyle konuşamadık henüz bizim tahminimizce öyle offff yine dr aramak istemiyorum ya çok güvendiğim bi doktordu
Kizlar moralim cok bozuk agla agla helak oldum. Bata 2 gun kala 17 cikmisti degerim. Epey umitliydim. Bugun yine test yapildi 23 olmus((( böyle bi durumla karsilasan var mi ?
az mı artmış yanı ? az gıbı ama dr ne dedı ? du bakalım bozma bi moralını ilk bebeğin mi?
arkadaşlar bişey sorucam, herhangi bir lekelenmem yok çok şükür, göğüslerimdeki hassasiyet azaldı ama hala var. ama sanki hamile değilim gibi kasıklarımdaki batmalar geçti
doktor ne dedi. birde batın hangi tarıhti..
bekle azıcık morelını yuksek tut
doktor ne dedi. birde batın hangi tarıhti..
bekle azıcık morelını yuksek tut
Bat 6 ocakti. Valla kac saattir aglamaktan moral falan kalmadi
belirtilerin kişiden kişiye değiştigini iyi biliyorum ama iste keseyi görüp kalbını duymadan rahatlayamıyorum cunku gecmısımde uzuntu dolu bu 3. gebelıgım.. ama POZİTİF olmalıyız di mi :) zaten alnımda ne yazarsa o olacak bitti bu kadar.. kızlar bu aralar bebeklerımızın kalplerinni attıgı ya da atmak uzere oldugu haftalar, ben ya muhyi celle celaluhu zikrini cekıyorum anlamı hayat veren demek :) rabbim o zaman onlara can versin inşallah :) paylasmak ıstedım..sevgilerimle :)
Ben bu hafta sonu gidicem doktora , en azından keseyi görsem rahatlayacağım ,
5. haftanın içerisinde kese görünüyormu ... :18:
canım bekle daha erken bak şimdi
benim batım bana gore 21iydi. 26sında gıttım 180 çıktı yani 5 gun geçince. 3 gun gece tekrar kan yaptır baktıın 2 katı yukseldi korkma.
ben 5. haftanın içinde nokta kadar bişey gördüm inşallah sende görürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?