2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
arkadaşlar bişey sorucam, herhangi bir lekelenmem yok çok şükür, göğüslerimdeki hassasiyet azaldı ama hala var. ama sanki hamile değilim gibi kasıklarımdaki batmalar geçti

Canım benim bende senin gibiyim arada bir miğde bulantısı geliyor o kadarsenin kaçıncı haftan dr gittin mi hiç ben gitmedim henüz haftaya gidicem.allahım bebeklerimizi bize bağışlasın...

Kizlar moralim cok bozuk agla agla helak oldum. Bata 2 gun kala 17 cikmisti degerim. Epey umitliydim. Bugun yine test yapildi 23 olmus ((( böyle bi durumla karsilasan var mi ?

Canım benim bende senin gibiyim arada bir miğde bulantısı geliyor o kadarsenin kaçıncı haftan dr gittin mi hiç ben gitmedim henüz haftaya gidicem.allahım bebeklerimizi bize bağışlasın...

aminnn canım amin.... gittim evet 3 ocakta gittim. beta hcg degerlerım duzenllı arttı. progesteronumda 36 cıktı. dr gayet ıyı dedı ama pıhtılaşma var bende ıgne yapıyorum kendıme ara ara tansiyonum düşer gibi oluyo ama alt tarafımda sankı hamıle degılım gıbı kafam pekmez gibi

,
İş arkadaşım doğumunu sait beyde yaptı kesinnlikle çok iyi bir doktor herşeyiyle mükemmel olduğunu söyledi fakat ben maddi durumdan dolayı özel sigortamın karşılayacağı miktarda bir hastane seçtim , türkiye hastanesi nihal hanıma gidicem ..

az mı artmış yanı ? az gıbı ama dr ne dedı ? du bakalım bozma bi moralını ilk bebeğin mi?

Ilk testin üzerinden 4 gün gecti. 4 gunde sadece bu kadar artmis. Doktor da bazi gebeliklerde boyle bastan az artabiliyo ama muhtemelen fazla bi kanamayla bikac gün icinde atabilirsin dedi. Cuma bi daha test yapcak. Ama hic normal degil bu durum. Valla okuldayim bi de agla agla rezil oldum iyice (( zaten zirlagin teki oldum iyice. Ilk gebeligim

arkadaşlar bişey sorucam, herhangi bir lekelenmem yok çok şükür, göğüslerimdeki hassasiyet azaldı ama hala var. ama sanki hamile değilim gibi kasıklarımdaki batmalar geçti

illa lekelenme olması gerekiyor mu ,, bence evham yapmayalım , dua edelim hayırlısı olsun , kendimizi dinledikçe daha rahatsız oluyoruz ,
Bu arada ben yüzükoyun yatan biriyim bugün internette araştırayım dedim acaba bir sakıncası var mı ilk aylarda birşey olmaz die kesinlikle yatmayın bebeğe baskı yapıyormuş karna ve bebişe ,,

yan yada sırt üstü , ilerki dönemlerde ise sol yan a...

belirtilerin kişiden kişiye değiştigini iyi biliyorum ama iste keseyi görüp kalbını duymadan rahatlayamıyorum cunku gecmısımde uzuntu dolu bu 3. gebelıgım.. ama POZİTİF olmalıyız di mi :) zaten alnımda ne yazarsa o olacak bitti bu kadar.. kızlar bu aralar bebeklerımızın kalplerinni attıgı ya da atmak uzere oldugu haftalar, ben ya muhyi celle celaluhu zikrini cekıyorum anlamı hayat veren demek :) rabbim o zaman onlara can versin inşallah :) paylasmak ıstedım..sevgilerimle :)

Selam kizlar topiginiz hayirli olsun...
Ben bir dusuk gecirdim ekim ayinda.. malesef..
Atesimide olcuyorum.. bugun test yaptim ikinci cizgi cikti..(silikte olsa var)
Insallah bu sefer 9 ay beni birakmaz bebegim..
Hemen doktoru aradim tabii.. 21ne rdvu verdiler cok gec.. ama burda boyle (ben fransada yasiyorum)

Allah'im hepimize saglikli evlatlar versin.. guzel bir hamilelik donemi versin... allah'im bizi ve meleklerimizi korusun...

merhaba arkadaşlar bende inşallah eylül annesi olucam bende aranıza katılmak isterim herkese şimdiden rahat huzurlu sağlıklı gebelik dilerimmm

cnaım sıkma canını lütfen. Aynı şeyleri ben yaşadım 28 aralıkta keseyi gördüm çok şükür herşey yolunda kendimi iyi hissediyorum derken birden belirtilerim kayboldu, göğüslerimi sıkıştırıyorum şekilden şekile sokuyorum tık yok, kasık ağrılarım desen uçup gitmişti, her yalnız kaldığımda fırsat bilip ağlıyodum. Aama çok şükür haftasonu bebeğimi ve kalp atışını gördük ultrasonda. Ve sonra da tamamen tüm belirtileirm geri döndü, göğüslerime dokunamıyorum, kasık ağrılaırm gün boyu ara ara yokluyor artı tam gaz full gaz :)

Bence biz çok stres yapıp taktığımız için kayboluyor birden o belirtiler, rahat ol ve lütfen kendi dediğin gibi pozitif düşünelim ki herşey çok güzel olsun

Ben bu hafta sonu gidicem doktora , en azından keseyi görsem rahatlayacağım ,
5. haftanın içerisinde kese görünüyormu ... :18:

canım bekle daha erken bak şimdi
benim batım bana gore 21iydi. 26sında gıttım 180 çıktı yani 5 gun geçince. 3 gun gece tekrar kan yaptır baktıın 2 katı yukseldi korkma.

Canim ama 4 günde sadece 6 artmis degerim. Cumattesi 17yken bugun 23. Niye böyle oldu anlamadim ((( cok umutluydum halbuki. Dagildim resmen (((

ben size son aylarımı yazayım adet sizce gecikme var mı normal mi bi söleyin bana
13 haziran
14 temmuz
28 ağustos
5 ekim
25 ekim (düğün günümde stresten)
1 aralık
gecikme normal mi ? akşam galiba kan vermeye gidicem..

bana dua edin hamişler inşallah hamişimdirr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…