beni aranıza almayacak mısınız( oysa kı ben de eylul annesi olcam kısmetse..
Canim hoşgeldin listeye aksam ekleme yapiyorum neden almayalim aramiza hayirlu olsun sana da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni aranıza almayacak mısınız( oysa kı ben de eylul annesi olcam kısmetse..
Kizlar selammm..
Dun aksamdan beri uyumadim nerdeyse.. degerim beni cok uzdu.. kizlar.. artar mi ??![]()
Ask1 aradasim insallah guzel haberlerle donersin dualarim seninle...
Canim hoşgeldin listeye aksam ekleme yapiyorum neden almayalim aramiza hayirlu olsun sana da![]()
Yarin bi tahlil daha yap canim insallah yukselir degerin gec dollenme falandir belki ben pek anlamiyorum ama tahlil vermeden bir sey diemeyiz
:)) hamile olunca daha da bi nazlı oluyo insan,belki oyuzden oyle hıssettim..senın kı de hayırlı olsun canım .. ınsallah hepimiz bebişlerimi sağlıkla kucağımıza alırız..riskli olanlarında rabbım yardımcıları olsun inşallah..sabır ve sağlık versin..
Insallah cnm.. ya burasi turkiye'deki gibi degil.. bi suru prosedurler var.. simdi beklemem lazim.. 21'ne kadar diyorum kadina dusuk yaptim bidaha yasamak istemiyorum rdvu erkenden verin !! yok...
Idrar testiyle takip etcem.. ama icim rahat etmez yaaww.. hayirlisi bakalim... her akintida wc kosuyorum..
:18::18:
Kızlar selamlar! Ben de aranıza katılmak istiyorum. Son adet tarihim 25.11. Hamileyimm :) Yarın sabah doktorda randevum var bakalım bebişin kalp sesini duyabilirmişim. Şans dileyin bana! Onun dışında benim hamilelikle ilgili çok fazla belirtim yok şimdilik. Biraz sık tuvalete gidiyorum :) Uyku hali de var biraz. Fakat bulantım olmadı. Yalnız bir kiloya yakın aldım. Erken değil mi? Çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Söylediklerine göre zararlıymış. Ben hiç içmiyorum ama zor oluyor tabi. Günde 1 fincan içilebilir mi? Ağır kaldırmıyorum. Folik asit almaya başladım. Başka dikkat edilecek birşeyler var mı? Paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler!
Canım kanamam malesef devam ediyo eşim daha gelmedi bekliyorum çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum((
Aa 21ine daha cok varr bu nasil is ya off cok üzüldüm neyse canim pozitif dusunelim güzel olsun her sey gönlünü ferah tut artar insallah degerin
:)) hamile olunca daha da bi nazlı oluyo insan,belki oyuzden oyle hıssettim..senın kı de hayırlı olsun canım .. ınsallah hepimiz bebişlerimi sağlıkla kucağımıza alırız..riskli olanlarında rabbım yardımcıları olsun inşallah..sabır ve sağlık versin..
canım dur sakin ol, o zaman şöyle yapalım, gideceğin hastaneyi ara ve doktoru telefona iste, hastasıyım ve görüşmem gerek dersin. doktor muhtemelen akıntı miktarını ve rengini sorup bi şey diyecektir.(yeni geldin okuldan)eşin ne zaman gelecek?geç gelecekse geciktirmeyip başkasıyla gitsen?tabi bi doktorla konuş önce:s
Bu gece banada dua edin canlar:):) yarını iple çekiyorum biraz heyecan biraz korku..
Bu gece banada dua edin canlar:):) yarını iple çekiyorum biraz heyecan biraz korku..
banada dua edin kızlar yarın bakalım bizde gitcez doktora bebiş ne durumda![]()
inşallah canım gelince haber ver hemen