2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ilk olarak hoşbuldukkkk... O bulantılardan bende de mevcut. ilk zamanlar ne güzel yok diye sevindim ama yeni yeni başladı. yemek yemek istemiyorum sırf ilk üç ay gelişimi için önemli olduğundan zorla yemek yiyorummm olsun annelik fedakarlık demek değil mi :)

miden kötü oluyorsa çok da zorlama, şu an beyin gelişimi ön planda olduğu için cevize dikkat ediyorum(edebiliyorum desem daha doğru olur tabi:( )ilk üç ay annenin deposundan besleniyor diye bildiğim için kendimi çok zorlamıyorum.galiba plesenta gelişimi o zaman tamamlandığı için 3. aydan sonra yediklerimizden besleniyor doğrudan.ben süt ve süt ürünlerine ağırlığı da o zaman vereceğim şimdiden tiksinmek istemiyorum:)
umarım doğru biliyorumdur:)

öyle yapıcam artık ben de girersem öylesine girmiş olacam. eşim boşver diyo ama ben takıyorum işte

miden kötü oluyorsa çok da zorlama, şu an beyin gelişimi ön planda olduğu için cevize dikkat ediyorum(edebiliyorum desem daha doğru olur tabi:( )ilk üç ay annenin deposundan besleniyor diye bildiğim için kendimi çok zorlamıyorum.galiba plesenta gelişimi o zaman tamamlandığı için 3. aydan sonra yediklerimizden besleniyor doğrudan.ben süt ve süt ürünlerine ağırlığı da o zaman vereceğim şimdiden tiksinmek istemiyorum:)

doğru biliyorsun .ilk üç ay anneden beslenmez , 3 aydan sonra anneden beslenmeye başlar ..ben de mesela ikizlerimde ne midem bulandı ne kustum maşallahım vardı ,bunda da şimdilik bişey yok ama iştahsızım ,bişey yiyesim gelmiyor ...ilk üç ay depodan beslendiği için ben de yiyebildiğim kadar yiyorum ..1-2 kilo verdim ben de bu iştahsızlıktan
akşamları benim de aşırı uykum geliyor ,tabi benim bebişlerin yorgunluğu da oluyor ama ekstra uyku bastırıyor ,zaten hamile olduğumu öğrenmeden önce de bu uyku hali beni şüpheye düşürmüştü ama hamile kalmam tıbben çok zor olduğu için ona yormamıştım ,demekki yormam gerekiyormuş:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
bulantiyla ilgili ilk hamileligmden bildigim basima geleni anlatmak istedim ben ilk hamileligimi onyedi yasinda oldum ve uc ay dr gidemedim esim askere gitmisti ve dogu tarafindaydik uc ay butun hamilelik belirtilerini yasadim yani en cokta bulanti ve kusma asiri esim geldiginde sozde uc aylik bebegimizi ultrasyonda gorecektik ama malesef karnimda olmustu. dr inanmdi cunku bebek bir aylikken olmustu yani iki ay karnimda oylece kalmisti dr bana allahin sevdigi bir kulluymusun dedi normalde zehirlenmen gerekiyordu yuce allah korudu hic kimse uzulmesin su olcak bu olcak korkmasin. insanoglu yasayacagi bisey var ise yasar

bulantiyla ilgili ilk hamileligmden bildigim basima geleni anlatmak istedim ben ilk hamileligimi onyedi yasinda oldum ve uc ay dr gidemedim esim askere gitmisti ve dogu tarafindaydik uc ay butun hamilelik belirtilerini yasadim yani en cokta bulanti ve kusma asiri esim geldiginde sozde uc aylik bebegimizi ultrasyonda gorecektik ama malesef karnimda olmustu. dr inanmdi cunku bebek bir aylikken olmustu yani iki ay karnimda oylece kalmisti dr bana allahin sevdigi bir kulluymusun dedi normalde zehirlenmen gerekiyordu yuce allah korudu hic kimse uzulmesin su olcak bu olcak korkmasin. insanoglu yasayacagi bisey var ise yasar

çok üzüldüm:( rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor:( benim korkum da o aslında : karnında kalbi duruyor ama anne farkedemiyor:(hatta biraz önce araştırdım fark edilebilir mi diye, bir çoğu belirtisinin ortadan kalktığını yazmış. siz o iki ay da belirti yaşamaya devam mı ettiniz?

çok üzüldüm:( rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor:( benim korkum da o aslında : karnında kalbi duruyor ama anne farkedemiyor:(hatta biraz önce araştırdım fark edilebilir mi diye, bir çoğu belirtisinin ortadan kalktığını yazmış. siz o iki ay da belirti yaşamaya devam mı ettiniz?[/QUOTamin evet malesef hicbir belirti olmadi aksine hamilelik belirtileri devam etti yani asiri kusmalrim oluyordu hatta kaynanam diyrdu normaldir kalbin durmasi allahin takdiri hic korkma ikinci cocugumda oldu saglikli bi sekilde simdide yine hamileyim allah herkesin bebegini korusun

amin amin... rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.:)

Rabbim cennette karşılaştırsın sizi inş.
aynen öyle Rabbimin dediği oluyor

biz de başta 2 yıl uğraştık tüm testler süperdi ama olmuyordu
sebepsiz kısırlık dendi
herşeyi denedik
en son gittiğimiz tüp bebek merkezinde genetik testlerimiz yapıldı ve bende milyonda bir görülen bir rahatsızlık ortaya çıktı
bundan dolayı hamile kalamıyormuşum
tüp bebek yaptık tuttu ,ikizlerim şuan 1 yaşında
ve nasılsa tıbben hamile kalmam imkansız dendiği için korunmuyorduk
ilk 6 ay zaten adet olmadım adet olmaya başladıktan sonra 5.ay da hamile kaldım
doktor da şokta biz de şokta
Rabbim isteyince bilim de hikaye
yeterki O istesin olmayanı olduruyor
O bizim hakkımızda herşeyin en iisini bilendir

bu arada aldığımız ilk cicişleri paylaşmak istiyorum =)) minik canavarımıza.. (karnım çok gurulduyo da benim eşim canavar demişti öyle kaldı ) :49::33:

Çok çok şeker bunlar minik bebişine çok yakışacakkk:16::16:

Eki Görüntüle 957174

Bu patiklerde melegimden kalan hatıra..:16:

kiyafetlerini kimseye vermedim dogacak olan yavrum erkekse giydirecegim kizsa yenilerini alacağım..

Allah çok sabır versin cnm..çokk zordur eminim:50:

Gecen hafta bende o sekilde bakildim ama sonrasinda hafta boyunca kahve akintim oldu. Korktum alttan bakilmaya acikcasi

Bence alttan baktırmaya korkmayın kızlar..Benimde bikaç kez kahve akıntım vardı dr alttan baktı sonrasında hiçç gelmedi kahve akıntı..onunla alakası yoktur..

Canimm tebriklerr cok sevindimmm haftaya ben de gidicem doktruma bi sorym bakalim cinsiyeti hakkında bir yorum yapacak mi ben de hep erkek hissediyorum saglikli olsun da cjnsiyeti önemli değil

Bende erkek hissediyorum gibi ama yine de emin değilim..Aynen sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda:emir_bebek::49:

saç boyama ve bulantıdan bahsedilmiş bir kaçsayfa geriye gittim de :)
ben saçımı boyattım hiçbirşey olmadı
bir sakıncası da yok merak etmeyin..
bulantı konusu da tamamen saçmalık ..
ben de ikizlere hamileyken hormonlar iki katı olduğu için bu bulantı vs iki katı oluyormuş ..
ama ne bi kere midem bulandı ne bikere kustum
ozaman ben de tedirgin olup araştırmıştım
ama ne kadar saçma bir bağlantı olduğunu belki de yüz kere okumuşumdur
herkesin tepkisi farklı

sapasağlam da doğurdum ikizlerimi
ben bunda da mesela hiç midem bulanmıyor çok şükür
yapım böyle etkilenmiyorum
herşeye kulak asmayın
biraz araştırın nette filan ..
canınızı durduk yere sıkmayın hiç

Gercekten gerildi ortam sabah sabah ben de herkesten Özür diliyorum zaten hepiniz streslisiniz birde bunlari okumak zorunda kaldiniz burada yazilanlara inandigim icin aranizdayim ve yazilanlardan ister istemez etkileniyorum amacim kimseye satasmak degildi herkes birbirine destek veriyor cesaretlendiriyor diye uye oldum bu siteye tekrar kusura bakmayin
endiselerim icin destek olan herkese tesekkur ederim umarim yarin guzel haberler getiririm

canım lütfen olumsuz bişey düşünme. Bak ben 10. haftamdayım, ilk günden beri mide bulantım kusmam tiksinmem asla olmadı. Ve Allahıma şükür bebeğim benimle ve sağlıklı:)

Kişiden kişiye değişiyor belirtiler içini ferah tut.

bu arada aldığımız ilk cicişleri paylaşmak istiyorum =)) minik canavarımıza.. (karnım çok gurulduyo da benim eşim canavar demişti öyle kaldı ) :49::33:

ah ah ah nasıl güzel nasıl şirinler annesiii. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.

Ben yegenim olacağını duyduğum ilk anda gidip bir dünya şey satın almıştım. Ama şimdi kendi hamileliğimi öğrendiğimden beri bebek magazlarına bile bakmıyorum. Oyle bir totem yaptım kendime. 12. haftası hayırlısı ile ve sağlıkla dolsun o zaman bakınmaya ve alışverişe başlıcam kısmetse

ah ah ah nasıl güzel nasıl şirinler annesiii. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.

Ben yegenim olacağını duyduğum ilk anda gidip bir dünya şey satın almıştım. Ama şimdi kendi hamileliğimi öğrendiğimden beri bebek magazlarına bile bakmıyorum. Oyle bir totem yaptım kendime. 12. haftası hayırlısı ile ve sağlıkla dolsun o zaman bakınmaya ve alışverişe başlıcam kısmetse

biliyormusun ben 30.haftaya kadar bekledim ,herşeyin listesini çıkarıp ,o ikiz hamiş halimle bir günde hepsini aldım :))
ne sabırlıymışım demi :)
iyice riskleri atlatayım ne olur ne olmaz dedim:))

Ayy işte biz canavarlı canavarlı görünce dayanamadık aldık :)) 2 hafta daha bekleseydik bizce de iyiydi ama normalde de sabırsızımdır zatii :))

biliyormusun ben 30.haftaya kadar bekledim ,herşeyin listesini çıkarıp ,o ikiz hamiş halimle bir günde hepsini aldım :))
ne sabırlıymışım demi :)
iyice riskleri atlatayım ne olur ne olmaz dedim:))

İyi sabretmişsin. Ben şimdiden gidip bakıyorum. Pusetimi seçtik bile :)) bi sürü kıyafet beğendim. Bi arkadaşıma telsiz sipariş ettim yurt dışından :))) benim bu hevesle evi doldurup taşırcam galiba :))

İyi sabretmişsin. Ben şimdiden gidip bakıyorum. Pusetimi seçtik bile :)) bi sürü kıyafet beğendim. Bi arkadaşıma telsiz sipariş ettim yurt dışından :))) benim bu hevesle evi doldurup taşırcam galiba :))

sana tavsiye az al.ilk zaman çok çabuk büyüyorlar giydiremeden ziyan oluyo bir çok kıyafet..benim hiç kullanılmamış poşetlerce kıyafet var,buna giydireceğim inş.:)) ilk önce doldurcam diye uğraşıyorsun sonra da boşaltıcam diye:) benim bide ikizlerya ev doldu taştı,büyüseler de atsam diye bekliyorum:))

sana tavsiye az al.ilk zaman çok çabuk büyüyorlar giydiremeden ziyan oluyo bir çok kıyafet..benim hiç kullanılmamış poşetlerce kıyafet var,buna giydireceğim inş.:)) ilk önce doldurcam diye uğraşıyorsun sonra da boşaltıcam diye:) benim bide ikizlerya ev doldu taştı,büyüseler de atsam diye bekliyorum:))

Uyucam tavsiyene :)) teşekkür ederim. İlk olunca ayrı bi heves oluyo galiba ama :))

Uyucam tavsiyene :)) teşekkür ederim. İlk olunca ayrı bi heves oluyo galiba ama :))

rica ederim.
evet benim riskli gebelik olduğundan hep korkmuştum doğurana yakın almayacağım ne olur ne olmaz demiştim ,aslında geç almak bi açıdan da iyi ,yeni şeyler çıkıyo ,bi de son zamanda çok alamıyorsun ortalık dolmuyor :) ayy bi de hediye de gelecek :)))
benim etiketli ürünlerim var ,biri doğursa da götürsem diyordum :)))

Mentıklı bi düşünce.Bende yavaş yavaş bazı besinlerden tiksiniyo gibiyim.Mesela ıspanağı hamileliğimin başında çok yedim ama şimdi kesinlikle yemek istemiyorum..

doğru biliyorsun .ilk üç ay anneden beslenmez , 3 aydan sonra anneden beslenmeye başlar ..ben de mesela ikizlerimde ne midem bulandı ne kustum maşallahım vardı ,bunda da şimdilik bişey yok ama iştahsızım ,bişey yiyesim gelmiyor ...ilk üç ay depodan beslendiği için ben de yiyebildiğim kadar yiyorum ..1-2 kilo verdim ben de bu iştahsızlıktan
akşamları benim de aşırı uykum geliyor ,tabi benim bebişlerin yorgunluğu da oluyor ama ekstra uyku bastırıyor ,zaten hamile olduğumu öğrenmeden önce de bu uyku hali beni şüpheye düşürmüştü ama hamile kalmam tıbben çok zor olduğu için ona yormamıştım ,demekki yormam gerekiyormuş:1:

Ne kadar enerjiksinn:52:Ben akşama kadar dinlenme modundayım buna rağmen akşamları uyukluyorum:1:..Progestanın etkiside var tabi..

canım lütfen olumsuz bişey düşünme. Bak ben 10. haftamdayım, ilk günden beri mide bulantım kusmam tiksinmem asla olmadı. Ve Allahıma şükür bebeğim benimle ve sağlıklı:)

Kişiden kişiye değişiyor belirtiler içini ferah tut.

kesinlikle öyle benim oğlumda hiç bu kadar değildi bulantım ama bu sefer çok fena az önce gene çıkardım :50::50:üstelik işyerindeyim oy oy bulantısı olmayanlara çok özeniyorum

Back
X