2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
herkese merhaba ;
beni merak eden olmamış ama ben yıne de yazayım ıstedım bıraz once doktordan geldim doktorumda hıc ıc acıcı seyler soylemedı bebegım gelısmemıs kalp atışı yoktu gecen hafta gorulmustu dedım yanılma payınız varmı olabılır dedı cok zayıftı cunku dedı varla yok arası gecen perşembe 6+4 olana bebegım bugun de aynıydı gelısmesı yavas dedı pazartesı tekrar çağırdı bugun hcg aldı dusmus progestan ve e2 ler dusmus ıyı degıl dedı ıyı tarafı dun doktorum rahım arkasında kanama var demıstı ama doktorum boyle bırsey yok dedı kesede gecen haftayla aynıydı ama yanı bu hamılelık buraya kadarmıs ben cok uzgunum paylaşayım dedım yuce rabbım hepinizin bebeklerınızi sağ salim kucagınıza almayı nasıp etsın:43::43::43:

canım bekle bakalım pazartesiyi sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlı olsun üzülme ne olur

şu an tek ihtiyacım bu cnm mucizeyi verende alanda o benım kucuk mucızemdı yuce rabbım mucızesını gostersın bana dıye dua edıyorum sureklı sızde eksık etmeyın benı dualrınızdan

İnşallah canım verende Allah alanda ondan gelen herşey kabulümüz, bu bir sınav da olabilir senın için , hepmiz dua edelim senın için pazartesi güzel haberlerini bekliycem nolur yaz burayada merak ederiz .

İnşallah tutunur bebişin rabbim yardımcın olsun .

ya arkadaşlar benim kafa bi dünya 41 yasin dağıtan bir arkadaş vardı sürmeli senmiydin yoksa sümeyye mıydı hatırlayamıyorum hatırlayan varmı

İnşallah canım verende Allah alanda ondan gelen herşey kabulümüz, bu bir sınav da olabilir senın için , hepmiz dua edelim senın için pazartesi güzel haberlerini bekliycem nolur yaz burayada merak ederiz .

İnşallah tutunur bebişin rabbim yardımcın olsun .

teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

Ebruli canim hemen karamsAr olma biraz daha bekle..:50: Rabbim hayirliysa verrsin hepimize...

ya cnm ılk basta ısmını hatırlayamadım da sonradan aklıma geldı 41 yasın topiğini bulamadım ben toplamda 3 tane okudum ve bağışladım sana 1 dıye bıldırmıstım dun aksamda 2 tane okudum daha fazla okumak ısterdım ama baska dualarımda vardı

herkese merhaba ;
beni merak eden olmamış ama ben yıne de yazayım ıstedım bıraz once doktordan geldim doktorumda hıc ıc acıcı seyler soylemedı bebegım gelısmemıs kalp atışı yoktu gecen hafta gorulmustu dedım yanılma payınız varmı olabılır dedı cok zayıftı cunku dedı varla yok arası gecen perşembe 6+4 olana bebegım bugun de aynıydı gelısmesı yavas dedı pazartesı tekrar çağırdı bugun hcg aldı dusmus progestan ve e2 ler dusmus ıyı degıl dedı ıyı tarafı dun doktorum rahım arkasında kanama var demıstı ama doktorum boyle bırsey yok dedı kesede gecen haftayla aynıydı ama yanı bu hamılelık buraya kadarmıs ben cok uzgunum paylaşayım dedım yuce rabbım hepinizin bebeklerınızi sağ salim kucagınıza almayı nasıp etsın:43::43::43:
M

Merhaba canim cok uzuldum dualarim seninle herseyin hayirlisi ins duzelir gonlunu ferah tut hayirlisini iste
Allah gonlune gore versin

Düşük yaşayan arkadaşlar! 2010 yılında bende düşük yaşadım. öyle üzüldüm öyle üzüldüm ki. kahrettim kendimi resmen. 9 ay sonra tekrar hamile kaldığımı öğrendim. sevinçten delirdim.. 2011 yılında sağlıklı bir erkek evladım oldu. 3 ay sonra sepsiz denen illetten aniden kaybettim. hiçbirşeyi yoktu yavrumun. düşük yaptığım yavrumuda unutmadım hiç ama bu daha bi başka yaktı içimi. Sonra rabbim yine güldü yüzüme yine hamileyim.Cenabı Allahım bu yavruma sağlık ve ömür versin. neysee diyeceğim o ki beterin beteri var arkadaşlar. üzmeyin kendinizi. herşeyde vardır bir hayır. Hem onlar bizim cennette şefaatçimiz olacaklar inşallah. kaybetmedik KAZANDIK! bunu hiç unutmayın:43:
Benimde oğlum yiğitim şefaatçim olacak cennette yine dunyada oldugu gibi 5 aylik haliyle annesini babasini yanina alacak inş. Allah bize zulmetmedi, tam tersi bizi cennetiyle mukafatlandiracak..

ya arkadaşlar benim kafa bi dünya 41 yasin dağıtan bir arkadaş vardı sürmeli senmiydin yoksa sümeyye mıydı hatırlayamıyorum hatırlayan varmı

ya cnm ılk basta ısmını hatırlayamadım da sonradan aklıma geldı 41 yasın topiğini bulamadım ben toplamda 3 tane okudum ve bağışladım sana 1 dıye bıldırmıstım dun aksamda 2 tane okudum daha fazla okumak ısterdım ama baska dualarımda vardı

Allah razi olsun ebrulim..Rabbim gonlunde ne varsa nasip etsin..hayirli uzun omurlu evlatlar nasip etsin..:71:

6 ay oldu yigitim melek olali.. yastiginda boguldu yavrum.. bunu yazarken inan damarlarimdaki kan çekiliyor sanki.. :14: rabbim kimseyi evlat acısyla imtihan etmee......:14:
amin canım amin. Rabbim benimkini de bir gecede hem aldı hem verdi. epilepsi krizi geçirdi emzirdiğim yede bekim ayında. kucağımda nefesiz kaldı. hastaneye koştuk kalp masajlarıyla zor döndürmüşler :(( bilirim az buçuk hala o anları hatırladığımda içim yanıyor. o gece anladım Allahtan emanetmiş evlat.. O veriyor, O alıyor.. Rabbim bir daha acılarını göstermesin..

ıns canım cocugu bırazda kızım ıcın ıstedık arkadas gıbı buyurler dıe:)ayy senın annende aynıymıs butun annler aynı herhalde :)fıkrıne byıldım bende ole yapıyım hatta yavastan baslıyım bızım kız zaten kıskanc hayatı zından eder valla bana:)bızım kız bebekken herkese gıderdı markete gıderdık baskalarının kucagına gıtmek ıcın aglardı sonra almaya calışıncada bıze gelmezdı yabanclıara cok duskundu goturmeye kalksalar gıdr o derece cok uzulur aglardım benı sevmıyormu dıye ...bayagı bı takmıştım o zamanlar sımdı duzeldı cok sukur gıtmıyor tanımadıklarına ..ben 30a gelene kadar olsun bıtsın bakıyım buyutım dedim nerde gorsem genc annlerı cok hoşuma gıderdı ımrenırdım arkadas gıbı oluyorlR cocuklarıyla...bırazda esım ıcın esım 33 yasında gec kalmayalım dedik:)
benim de eşim 35 yaşında. biz de geç kalmayalım dedik ben de pek genç sayılmam 28 oldum bile.. genç ana benim de hayalimdi... bi de 30 ların sonunda bi de 40 ların başında doğurdum mu yeter bana :))

iyi akşamlar kızlar bende doktordaydım bugün kese biraz daha büyümüş :49: ama kalp atışları görünmedi ultrasonda bizde 1 hafta tatilde olacagız vajinadan bakalım dedi istemedik 1 hafta sonra karından bakacak doktor bulantın oldugu sürece korkma iyiye işaret dedi :31: kısmet bakalım erkende duysak geçte duysak kalp atışını müdehale etcek bişey yok diyor nasip :34:
inş ii haberler alırsın kuzum.. bulantıyla sağlık doğru orantılıysa benimki de sağlıklı demektir :)
şu an tek ihtiyacım bu cnm mucizeyi verende alanda o benım kucuk mucızemdı yuce rabbım mucızesını gostersın bana dıye dua edıyorum sureklı sızde eksık etmeyın benı dualrınızdan
canım Allah yrdcın olsun.. inş ii haberler alırsın ya kasmamaya çalış. çok aklında kaldıysa yarın da başka dr a gitt derim endişeyle 2 gün beklemekten iyidir.. belki moralini boşuna bozuyorsundur..

Düşük yaşayan arkadaşlar! 2010 yılında bende düşük yaşadım. öyle üzüldüm öyle üzüldüm ki. kahrettim kendimi resmen. 9 ay sonra tekrar hamile kaldığımı öğrendim. sevinçten delirdim.. 2011 yılında sağlıklı bir erkek evladım oldu. 3 ay sonra sepsiz denen illetten aniden kaybettim. hiçbirşeyi yoktu yavrumun. düşük yaptığım yavrumuda unutmadım hiç ama bu daha bi başka yaktı içimi. Sonra rabbim yine güldü yüzüme yine hamileyim.Cenabı Allahım bu yavruma sağlık ve ömür versin. neysee diyeceğim o ki beterin beteri var arkadaşlar. üzmeyin kendinizi. herşeyde vardır bir hayır. Hem onlar bizim cennette şefaatçimiz olacaklar inşallah. kaybetmedik KAZANDIK! bunu hiç unutmayın:43:
çok duygulandım msjını okuyunca.. Rabbim sabırlar versin. ecrinizi arttırsın. Cennette birbirinize kavuştursun inş...

Günaydın 2014'ün en güzel hamile anneleri :)

Ben bugün bebeğimle tanışmaya gidicem..Aslında transfer günü tanışmıştık ama bugün resmi olarak tanışacağız.
İnşallah her şey yolundadır. Belki bi mucize gerçekleşir ve kalp atışını da duyarız. Gerçi çok erken daha, 5+3 deyiz, ama benim umudum var yine de..
Hepinize sağlıklı günler dilerim.
sağol canım bu ne içten ne güzel msj böyle.. umarım randevunuz iyi geçmiştir. haberlerinizi bekliyoruz..

benim niyetim kimseyi kaygılandırmak değildi ama maşallah herkes suçlamak niyeti ile pusudaymış .beni eylül annesi listesinden çıkarın konu sahibi rica ediyorum .hayatımda yeterince sıkıntı yaşadım bide sanaldan dert kaldıramam hepinize mutlu beklemeler ben yok telaş yok her ne kadar kendi kendinize yorumlayıp laf söylesenizde
beni tanıyan arkadaşlar bu 10 günlük süreç için teşekürler hoşçakalın :14:
canım olanları okuyunca üzüldüm.. hepimiz hassasız ondandır bu yaşananlar.. 1 hafta madem işin varmış tamam.. ama sonra gözlerimiz arar sni canımcım.. yapma böyle tamm mı??:20:

aşağıdaki 6 üye 6 ziyaretçi napiyonuz kızzzz??
bebelere alışveriş mi yapıyonuz yoksa???

herkese merhaba ;

yeni katıldım aranıza az evvel yazınızı okudum çok üzüldüm. Ama Rabbimden ümit kesilmez. Rabbim seni Meleğine kavuştursun inşallah. Bol bol süt iç bebeğin gelişimini etkiliyormuş.

Benimde oğlum yiğitim şefaatçim olacak cennette yine dunyada oldugu gibi 5 aylik haliyle annesini babasini yanina alacak inş. Allah bize zulmetmedi, tam tersi bizi cennetiyle mukafatlandiracak..

Allah razi olsun ebrulim..Rabbim gonlunde ne varsa nasip etsin..hayirli uzun omurlu evlatlar nasip etsin..:71:

amin cnm ınsallah cumlemıze yuce rabbım uzun omurlu evlatlar nasıp etsın

yeni katıldım aranıza az evvel yazınızı okudum çok üzüldüm. Ama Rabbimden ümit kesilmez. Rabbim seni Meleğine kavuştursun inşallah. Bol bol süt iç bebeğin gelişimini etkiliyormuş.

amin cnm inşallah içiyorum cnm sabah kalvaltıda ve aksam yatarkende ıcıyorum

amin canım amin. Rabbim benimkini de bir gecede hem aldı hem verdi. epilepsi krizi geçirdi emzirdiğim yede bekim ayında. kucağımda nefesiz kaldı. hastaneye koştuk kalp masajlarıyla zor döndürmüşler :(( bilirim az buçuk hala o anları hatırladığımda içim yanıyor. o gece anladım Allahtan emanetmiş evlat.. O veriyor, O alıyor.. Rabbim bir daha acılarını göstermesin..

benim de eşim 35 yaşında. biz de geç kalmayalım dedik ben de pek genç sayılmam 28 oldum bile.. genç ana benim de hayalimdi... bi de 30 ların sonunda bi de 40 ların başında doğurdum mu yeter bana :))

inş ii haberler alırsın kuzum.. bulantıyla sağlık doğru orantılıysa benimki de sağlıklı demektir :)

canım Allah yrdcın olsun.. inş ii haberler alırsın ya kasmamaya çalış. çok aklında kaldıysa yarın da başka dr a gitt derim endişeyle 2 gün beklemekten iyidir.. belki moralini boşuna bozuyorsundur..

çok duygulandım msjını okuyunca.. Rabbim sabırlar versin. ecrinizi arttırsın. Cennette birbirinize kavuştursun inş...

tesekkur ederım cnm kasmamak ıcın çok ugrasıyorum ama olmuyor ıste nasıp artık dua etmekten baska çarem yok

herkese merhaba ;

çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah pazartesi güzel haberler alırsın ...

yeni geldim arkadaşlar eve hemn sevinçli haberi vereyim öncelikle dualarınız için teşekkür ederim ..bebişimin kalp atışlarını duydum kendisini gördüm kımıldanıp duruyo fasülye :emir_bebek:ama tabiki hissetmiyorum dr um herşeyin çokiyi gittiğini söyledi:nazar:kendimi boşu boşuna strese sokmamam gerektiğini ve sorunlu dönemi atlattığımızı söyledi içim çok rahatladı kızlar darısı başınıza inşallah bebişlerinizi ve bebişimi Allahım korusun:40:

Back
X