2014 Eylül Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Ne zaman aşılama olmuştun? erken mi oldu acaba? bide idrar da çıkmaz diyorlar aşılama sonrası erken gebelik oluyor diye herhalde.. inş kanda mutlu haber alırız.. bende hem umutsuzum hemde içimde küçücük bi acaba var karmakarışık..

[QUOTt enEmreAydogdu, post: 37064090, member: 456494"]hadi inşallah inşallah senin gibi pozitif olabilsem keşke :)[/QUOTE]

Yahu negAtif olcak ne var .olumlu dusunun.suan hamile olabilirsiniz ve bebisiniz sizin bu negatif halinizden etkileniyor olabilir :) hele bi silkinin kendinixe gelin. Soyle neseli bi sarki acin dinleyin kafanizi dagitinnnnn :)
Sizler ve ben bebeklerimiz olsun olmasin degerli insanlariz. Kimsenin sizi kendinize onemsiz hissettirmesine musaade etmeyinnnnnnnnnnn

[QUOTt enEmreAydogdu, post: 37064090, member: 456494"]hadi inşallah inşallah senin gibi pozitif olabilsem keşke :)

Yahu negAtif olcak ne var .olumlu dusunun.suan hamile olabilirsiniz ve bebisiniz sizin bu negatif halinizden etkileniyor olabilir :) hele bi silkinin kendinixe gelin. Soyle neseli bi sarki acin dinleyin kafanizi dagitinnnnn :)
Sizler ve ben bebeklerimiz olsun olmasin degerli insanlariz. Kimsenin sizi kendinize onemsiz hissettirmesine musaade etmeyinnnnnnnnnnn[/QUOTE]

:) Süpersin

bende sürekli kontrol ediyorum hep geldi gibi geliyor.son iki gün biraz daha sıkacağız dişimizi.. kararsızım acaba yarın test yaptırsam mı bilemedim ya. yoksa beklesem mi c.tesini... ooof belim çok ağrıyor kesin hasta olucam yaa..

:) Süpersin[/QUOTE]
Hepimiz anne olucazzzzzz hatta belki de suan bebisler bizle :))

Allahhh allahhhh kiz ben size ne diyommm... negatiflik yokkkkk. Hasta falan olmiyican anne olucan insallah :)

Hay Allah yaptirsan cikmaz mi ki acaba? 13.gunun degil mi? Tuh neyse bebisin seninle olsunda 2 gun daha bekleyiverirsin :)

Yaaa supersiniz kizlar iyiki varsiniz bu surec anca sizlerle guzellesiyor. Anca yasayan bilir insanlar ne kadar anlayisli olsada neler yasadigimizi hissettigimizi bilmiyorlar :)

merhaba pares66 aynı gün aşılama olmuşuz. belli olduğumu sonucun bugün olacak diye yazmışsın. bize haber verir misin.

15 inde oldu aşılamam. Dün 10. Günümdü. Ne bileyim olsa silik de olsa çıkardı bence

Yaaa supersiniz kizlar iyiki varsiniz bu surec anca sizlerle guzellesiyor. Anca yasayan bilir insanlar ne kadar anlayisli olsada neler yasadigimizi hissettigimizi bilmiyorlar :)

Evet kimse anlamiyo maalesef.. ama bu bizi yipratmasin... her sey guzel olacakkk

Ymf miydi neydi bi arkadas kan testi yaptiracakti burda miydi o kisi. Hani dusuk riski olan arkadas?

arkadaşlar ben bi ara liste yapmıştım, bayadır giremediğim için listeyi güncelleme işini hasret arkadaşımız devralmış, sağolsun. bu ay doktorum aşılama yapmaktan vazgeçti, o yüzden listeye ekletemiyorum kendimi. sizlerin güzel haberlerini bekliyorum takip ediyorum. benden de güzel bir haber gelirse yazarım buraya da inş.

Hakkinda hayirlisi olsun da neden iptal oldu asilaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…