Benim de dun basladi. Dedigin gibi goguslerimin yanlari agriyo. Oyyyy Allahim sevindir biziiii lutfeeeeennnCanim en belirgin bel agrisi ve gogus agrisi. Dune kadar goguslerimin yanlari aciyordu dun fark ettim uclari yaniyor gibi aciyor. Bide istah acikligi var tabi bunlar kullandigim jelin de etkisi olabilir iyi dusunmek istiyorum :)
Kiz ekrani kaydiriyodum asagi dogru. Sadece 20.09 u gorunce zabnettim test yaptiran arkadasin sonucu ciktiii abooooo nasi heycanlandim ki anlatamamBenide ekler misin 20.09 da oldum testim 03.10 da
Ayni canim bizde bibucuk yildir hep husran hep husran. Iste temmuzdaki asilamadan kimyasal gebelik yasadim. Bu ay Allahim yuzumuzu guldursun insallahhhhhh1 bucuk yıldır her ay hevesle bekledim hep negatif o yüzden heveslenemiyorum öyle bekliyorum yine negatifi alacağımı düşünüyorum çümkü
Ayni canim bizde bibucuk yildir hep husran hep husran. Iste temmuzdaki asilamadan kimyasal gebelik yasadim. Bu ay Allahim yuzumuzu guldursun insallahhhhhh
Hahahahahahah iyice kafayi yedik :)Kiz ekrani kaydiriyodum asagi dogru. Sadece 20.09 u gorunce zabnettim test yaptiran arkadasin sonucu ciktiii abooooo nasi heycanlandim ki anlatamamhahahahahaha
İnşallah kızlar. Hepimiz hayırlı haberler alırız.
Insallah tutar ama ara verme devam et bence.amin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün, bu ayda olmazsa ara versem mi yoksa peşpeşe ikinci aşılamaya geçsem mi kararsızım
Aynen valla :) suandabasim donuyo prigestan kafa yapti yine ben de :)))Hahahahahahah iyice kafayi yedik :)
Ayyyy canim benimmmm insallahh guzel haberle donersin . Mevlam yardimcin olsun
Hayirli haberlerini bekliyoruzzzzz :)
Ekledim canım seni. Hadi hayırlı haberlerle gel bizlere umut ol inşaallah
Ya benim doktorum arastirma hastanesinde profesor. 12.gun yaptir dedi tedti. O yuzden bence git yaptir. Hic bekleyip de strese girmeKızlar butün 13. Günümdü doktor döl yatagımın kalınlığına baktı ona göre progestanı artırıcaktım ama gerek yok dedi. C.tesi de beta hcg yaprır . Anca o zaman görümnüt dedi şimdi nasıl beklicem 2 gün daha.
Bu arada ben 12 sinde aşıla yaptırdım, listede 13 ü yazılmış. Test tarihimde 27 olcakmış .
Ya negatif çıkarsa çok korkuyorum busefer erken oldu diyerek c.tesi tekrar yaptırıırım ben. Beklemeyi düşünüyorum.Ya benim doktorum arastirma hastanesinde profesor. 12.gun yaptir dedi tedti. O yuzden bence git yaptir. Hic bekleyip de strese girme
Korkma kizzzz varsa zaten cikarrrrrr rahat olllllll... hem korksak da olmussa zaten olmustur yoksa 14 u de beklwsen 15i de beklesen ayni sonuc cikacak :) ben test sonucunu bekleyip heyecan yapmayi tercih efiyorum.yarin 11.gun ve test yapicam insallah :)Ya negatif çıkarsa çok korkuyorum busefer erken oldu diyerek c.tesi tekrar yaptırıırım ben. Beklemeyi düşünüyorum.
aynı gün aşılama yaptırmışız, çok merak ettim sonucunu :S inşallah tutmuştur bana da herkese de moral olur
testi c.tesi yaptır dedi. doktorum heyecanla bekliyorum.. sen ne durumdasın ağrıların varmı. benim bugün gögüslerim sızlıyor ama bilmiyorum. kendimi çok heveslendirmek istemiyorum. bu arada sen ne zaman test yaptıracaksın doktorun ne dedi. inşallah hepimiz hamiş oluruz bu ay....[/QUO
cumartesi yaptırmam gerek benimde ama beklemeyi düşünüyorum yine gelecek diye düşünüyorum adetimin, hiç bir agrım sızım yok :S
Ben 16eylulde asilama oldum.doktorum 12.gun yaptir defi. Ama haftasonuna denk geliyor o yuzden cuma yani yarin yaptiririm buyuk ihtimalle. Goguslerim yandan agriyor. Bugun ise de gitmedim yatiyorum. Progestan iciyorum oyle iste:) hakkimizda hayirlisi olsun ama pozitif dusunun ya ne bu olumsuzluk. Pozitif olacak benim test sonucum burdan mujde vericem size :)testi c.tesi yaptır dedi. doktorum heyecanla bekliyorum.. sen ne durumdasın ağrıların varmı. benim bugün gögüslerim sızlıyor ama bilmiyorum. kendimi çok heveslendirmek istemiyorum. bu arada sen ne zaman test yaptıracaksın doktorun ne dedi. inşallah hepimiz hamiş oluruz bu ay....
Ben 16eylulde asilama oldum.doktorum 12.gun yaptir defi. Ama haftasonuna denk geliyor o yuzden cuma yani yarin yaptiririm buyuk ihtimalle. Goguslerim yandan agriyor. Bugun ise de gitmedim yatiyorum. Progestan iciyorum oyle iste:) hakkimizda hayirlisi olsun ama pozitif dusunun ya ne bu olumsuzluk. Pozitif olacak benim test sonucum burdan mujde vericem size :)
Aynı gün test yapacağız. Gerçi ben dün idrar testinde negatifi gördüm ama ne yaparsın umut fakiri ekmeğiBende 30 unda idrar testi yapıcam çıkar mı bilmiyorum ama çift çizgiyi görmek nasip olur inş hepimize.. 1 ekimde kan testi yaptırırım diye düşünüyorum.. Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?