- 2 Mart 2013
- 447
- 403
- 123
Bu listeye nasıl ekleybiliyoruz lendimizi.Bu listeye göre epey kişi sonuç almış olmalı. İnşallah hepsi pozitif sonuçlar almışlardır
Cikar canim zaten hamissen hcg degeri az bile olsa artar off ya son 1 gunun nasil heyecanli misin? Benim daha 8 gunum var :)DişlerimiZi sıka sıka agzımızda diş kalmadı :) ama beklicem cumayı. 12.gun test yaptır demişti doktorum. Aslında cumartesı gunu 12.gun ama cuma da yaptırsam çıkar sanırım. Hakkımızda hayırlısı olaun
bende listeye eklemek istiyorum kendimi yardimci olabilir misiniz?Bu listeye nasıl ekleybiliyoruz lendimizi.
Bu arada şuan hastaneye gidiyorum. Çok heyecanlıyım. Noluuuur dua edin benim için
Kiz nasil bekliyosun benim 11.gunum olacak yarin ve sabah ilk isim test yaptirmsk :)13 eylülde aşılama olmuştum yarın 14. gün oluyor. ne adete ne gebeliğe hiç belirtim yok ama yarın da test yaptırmayı düşünmüyorum. ne zaman yaptırsam aksamına geliyor çünküo yüzden gelmezse eğer 1 ekime kadar beklemeyi düşünüyorum.
Canim 14. Gununde yaptir testini aklinda soru isaretiyle surekli kendini yiyip bitirmektense en azindan ogrenmis olursun. Hem belli mi olur ne olacagi? Bende de hep adet belirtileri var bugun 6. Gunum bel agrisi ve gogus agrisi en fazla hissettiklerim. Birde istah acikligi.. Allahim sevindir bizi13 eylülde aşılama olmuştum yarın 14. gün oluyor. ne adete ne gebeliğe hiç belirtim yok ama yarın da test yaptırmayı düşünmüyorum. ne zaman yaptırsam aksamına geliyor çünküo yüzden gelmezse eğer 1 ekime kadar beklemeyi düşünüyorum.
Ayyyy canim benimmmm insallahh guzel haberle donersin . Mevlam yardimcin olsunBu listeye nasıl ekleybiliyoruz lendimizi.
Bu arada şuan hastaneye gidiyorum. Çok heyecanlıyım. Noluuuur dua edin benim için
Cok heyecanliyim. Ama sonuc guzel olsun daaa Mevlama sigindik bekliyoruz. Allahim yardimcimiz olsun insallahhhCikar canim zaten hamissen hcg degeri az bile olsa artar off ya son 1 gunun nasil heyecanli misin? Benim daha 8 gunum var :)
Ayyyy canim benimmmm insallahh guzel haberle donersin . Mevlam yardimcin olsun
Sende degisuklik var mi? Gerci daha var test gunune ama?Hayirli haberlerini bekliyoruzzzzz :)
Canim en belirgin bel agrisi ve gogus agrisi. Dune kadar goguslerimin yanlari aciyordu dun fark ettim uclari yaniyor gibi aciyor. Bide istah acikligi var tabi bunlar kullandigim jelin de etkisi olabilir iyi dusunmek istiyorum :)Sende degisuklik var mi? Gerci daha var test gunune ama?
Hayirli haberlerini bekliyoruzzzzz :)
Canim 14. Gununde yaptir testini aklinda soru isaretiyle surekli kendini yiyip bitirmektense en azindan ogrenmis olursun. Hem belli mi olur ne olacagi? Bende de hep adet belirtileri var bugun 6. Gunum bel agrisi ve gogus agrisi en fazla hissettiklerim. Birde istah acikligi.. Allahim sevindir bizi
Kacinci asilaman ve sorun neydi?Ama ne zaman test yapsam hemen adet oluyorum yamoralim bozuluyor, geçen ay 3 gün gecikti öyle test yaptım ve aksamına yine adet oldum
Kiz nasil bekliyosun benim 11.gunum olacak yarin ve sabah ilk isim test yaptirmsk :)
Kacinci asilaman ve sorun neydi?
Ekledim canım seni. Hadi hayırlı haberlerle gel bizlere umut ol inşaallahBu listeye nasıl ekleybiliyoruz lendimizi.
Anladim canim bak bu ilkmis bence yaptir testini oncekileri gibi olacak degil ya. Bende 1 sene boyunca her adetim geciktiginde test yaptim ertesi gun regl oldum birazda psikolojik kendimizi hamilelige hazirladigimiz icin vucutla beyin cakisiyorilk aşılama sorun yok hiç birşey yok deniliyor yani, hsg bile çektirdim temiz çıktı şükür.
Benide ekler misin 20.09 da oldum testim 03.10 daEkledim canım seni. Hadi hayırlı haberlerle gel bizlere umut ol inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?