2014 Eylül Ayında Aşılama Yaptıracaklar

13 eylülde aşılama olmuştum yarın 14. gün oluyor. ne adete ne gebeliğe hiç belirtim yok ama yarın da test yaptırmayı düşünmüyorum. ne zaman yaptırsam aksamına geliyor çünkü o yüzden gelmezse eğer 1 ekime kadar beklemeyi düşünüyorum.

Cikar canim zaten hamissen hcg degeri az bile olsa artar off ya son 1 gunun nasil heyecanli misin? Benim daha 8 gunum var :)

Kiz nasil bekliyosun benim 11.gunum olacak yarin ve sabah ilk isim test yaptirmsk :)

Canim 14. Gununde yaptir testini aklinda soru isaretiyle surekli kendini yiyip bitirmektense en azindan ogrenmis olursun. Hem belli mi olur ne olacagi? Bende de hep adet belirtileri var bugun 6. Gunum bel agrisi ve gogus agrisi en fazla hissettiklerim. Birde istah acikligi.. Allahim sevindir bizi

Bu listeye nasıl ekleybiliyoruz lendimizi.

Bu arada şuan hastaneye gidiyorum. Çok heyecanlıyım. Noluuuur dua edin benim için
Ayyyy canim benimmmm insallahh guzel haberle donersin . Mevlam yardimcin olsun

Sende degisuklik var mi? Gerci daha var test gunune ama?
Canim en belirgin bel agrisi ve gogus agrisi. Dune kadar goguslerimin yanlari aciyordu dun fark ettim uclari yaniyor gibi aciyor. Bide istah acikligi var tabi bunlar kullandigim jelin de etkisi olabilir iyi dusunmek istiyorum :)

Ama ne zaman test yapsam hemen adet oluyorum ya moralim bozuluyor, geçen ay 3 gün gecikti öyle test yaptım ve aksamına yine adet oldum

................ Aşılama yapıldı .....test zamanı
a.sena ..............1 eylül...................
eakgull .............3 eylül.................
Mhtpfth............ 5 eylül............. 18 eylül
DeNiz_8383 .......6 eylül ............ 20 eylül
Lostlife ............8 eylül ..............25 eylül
Umuttttt ...........10 eylül ......... 24 eylül
Pares66 ............12 eylül ......... 25 eylül
GultenEmreAydogdu ..13 eylül
Yldzbkrc...........13 eylül. ........25 eylül
Hasret41 ..........15 eylül...........30 eylül
Halide25 ......... 16 eylül............
Coolfire............17 eylül. .......
Süreklinegatif....20 eylül. .............

Listeyi kopyalayarak sizi de eklemeye çalıştım. Eklenmek isteyen aşılama tarihini ve test gününü yazarsa ekleyebilirim

ilk aşılama sorun yok hiç birşey yok deniliyor yani, hsg bile çektirdim temiz çıktı şükür.
Anladim canim bak bu ilkmis bence yaptir testini oncekileri gibi olacak degil ya. Bende 1 sene boyunca her adetim geciktiginde test yaptim ertesi gun regl oldum birazda psikolojik kendimizi hamilelige hazirladigimiz icin vucutla beyin cakisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…