2014 Eylül Ayında Aşılama Yaptıracaklar

hasret kacincı günündü senin 12. miydi. idrar testleri adet döneminden 3-4 gün geçmeden çıkmıyor canım. bozma moralini.

ya idrar testinde çıkmaz ki .. idrar testinde çıkabilmesi için adet tarihinini bir kaç gün geçmiş olması gerekiyor. o yüzden niye üzülüyorsun. kan testi yaptır hadi :)
Gittim aile hekimligine kızım için üşütmüş biraz ama antibiyotiğe gerek görmedi doktor çok şükür. kan vermek için geç kalmışım saat 10 dan önce gitmek gerekiyor sanırım. Neyse çok beklentim yok ama Allah büyük ol der olur hakkımızda hayırlısı

Canım arkadaşım ne zaman belli olacak.bu mübarek gününün hürmetine inşallah pozitif sonucu alırsın merakla bekliyorum canım
Canim ogleden sonra 2 3 gibi cikacak. Heyecan ve korkuyla bekliyorum. Cok korkuyorum saat yaklastikca

Canim gecmis olsun. Sen de uzulme lutfen ve yarin erkenden git test yap :)

Canim gecmis olsun. Sen de uzulme lutfen ve yarin erkenden git test yap :)
Yarın cumartesi yapamam zaten asıl test günüm 30 u. Pazartesi salı çok yoğunum işten dolayı artık çarşamba gününe kalır benim test. Tabi o zamana kadar kırmızılı gelmezse. Kızımda 17. Gün yapmıştım testi o zaman öğrenmiştim. Varsa bunda da 17. Gün öğrenim artık

değerim 0.362 çıktı hanımlar...yine hüsran yani...

Böyle düşünme ben hep iyi düşünmeye çalışıyorum. Sanki içimdelermiş gibi sevip konuşuyorum kendi kendime umarım yarın pozitif sonucu alıcam... Sende hiç bozma moralini . Pozitif düşün sonuç pozitif olsun.

O kadar uzuluyorum ki kesin benimki de tutmadi

Kizlar hic pozitif yok mu bize umut olacak

Canım negatif sonuçlar tabiki bizi üzüyor ama herkesin durumu birbirinden farklı. Negatif sonuçlar kadar pozitif sonuçlar da var. Sen moralini yüksek tutmak için pozitif sonuçlara bak bol bol.

Insallah pozitif sonuçlar alırsın canım. Benim bugün Karnım çok ağrıyor. Yarın öbür gün adet olurum gibi geliyor. Bu arada siz aşılamanın kaçıncı gününde olduğunuzu hesaplarken aşılama oldugunuz günü sayıyor musunuz.

üzülme tatlım rabbim belkide normal yolla verecek sizin değerler iyi tatlım inşallah rabbim en yakın zamanda eli ayağı sağlıklı hayırlı bi bebek nasip eder
Yok canim ya normal yolla zanmiyorum. Senin esinin durumuyla bizimki ayni. E sen tup bebek yaptirdin. Bugun dokrorumu aradim. Bi ay sonra gel tupe basliyalim dedi... cok uzgunum

Yok canim ya normal yolla zanmiyorum. Senin esinin durumuyla bizimki ayni. E sen tup bebek yaptirdin. Bugun dokrorumu aradim. Bi ay sonra gel tupe basliyalim dedi... cok uzgunum
Neden bir ay sonra dedi. Bu ay neden baslamayacaksınız.

Uzulmeeeee hersey guzel olacak. Allah buyuktur
Canım sen de üzülme. Her şey güzel olacak. Allah büyüktür.

Neden bir ay sonra dedi. Bu ay neden baslamayacaksınız.

Canım sen de üzülme. Her şey güzel olacak. Allah büyüktür.
Yumurtaliklarin dinlenmesi icin canim. Hem bu ay bende gidemem.ogretmenim.subat tatilinde anca tup bebek tedavisine baslarim... inanamiyorum bunlari konustuguma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…