Canım arkadaşım ne zaman belli olacak.bu mübarek gününün hürmetine inşallah pozitif sonucu alırsın merakla bekliyorum canım5 in üstünde oldu mu gebelik var diyorlar şeker.
hasret kacincı günündü senin 12. miydi. idrar testleri adet döneminden 3-4 gün geçmeden çıkmıyor canım. bozma moralini.
Gittim aile hekimligine kızım için üşütmüş biraz ama antibiyotiğe gerek görmedi doktor çok şükür. kan vermek için geç kalmışım saat 10 dan önce gitmek gerekiyor sanırım. Neyse çok beklentim yok ama Allah büyük ol der olur hakkımızda hayırlısıya idrar testinde çıkmaz ki .. idrar testinde çıkabilmesi için adet tarihinini bir kaç gün geçmiş olması gerekiyor. o yüzden niye üzülüyorsun. kan testi yaptır hadi :)
Canim ogleden sonra 2 3 gibi cikacak. Heyecan ve korkuyla bekliyorum. Cok korkuyorum saat yaklastikcaCanım arkadaşım ne zaman belli olacak.bu mübarek gününün hürmetine inşallah pozitif sonucu alırsın merakla bekliyorum canım
Canim gecmis olsun. Sen de uzulme lutfen ve yarin erkenden git test yap :)Gittim aile hekimligine kızım için üşütmüş biraz ama antibiyotiğe gerek görmedi doktor çok şükür. kan vermek için geç kalmışım saat 10 dan önce gitmek gerekiyor sanırım. Neyse çok beklentim yok ama Allah büyük ol der olur hakkımızda hayırlısı
Yarın cumartesi yapamam zaten asıl test günüm 30 u. Pazartesi salı çok yoğunum işten dolayı artık çarşamba gününe kalır benim test. Tabi o zamana kadar kırmızılı gelmezse. Kızımda 17. Gün yapmıştım testi o zaman öğrenmiştim. Varsa bunda da 17. Gün öğrenim artıkCanim gecmis olsun. Sen de uzulme lutfen ve yarin erkenden git test yap :)
Cok uzuldum canimdeğerim 0.362 çıktı hanımlar...yine hüsran yani...
Canim senin sonuc ne oldu6 Eylül de aşılama yaptırdım 4 gün oldu ama hala kasıklarımda ağrım var ve çok gazım var.
değerim 0.362 çıktı hanımlar...yine hüsran yani...
]değerim 0.362 çıktı hanımlar...yine hüsran yani...
üzülme tatlım rabbim belkide normal yolla verecek sizin değerler iyi tatlım inşallah rabbim en yakın zamanda eli ayağı sağlıklı hayırlı bi bebek nasip ederdeğerim 0.362 çıktı hanımlar...yine hüsran yani...
tabi ki negatif :)Canim senin sonuc ne oldu
tabi ki negatif :)
O kadar uzuluyorum ki kesin benimki de tutmadi
Kizlar hic pozitif yok mu bize umut olacak
Insallah pozitif sonuçlar alırsın canım. Benim bugün Karnım çok ağrıyor. Yarın öbür gün adet olurum gibi geliyor. Bu arada siz aşılamanın kaçıncı gününde olduğunuzu hesaplarken aşılama oldugunuz günü sayıyor musunuz.Böyle düşünme ben hep iyi düşünmeye çalışıyorum. Sanki içimdelermiş gibi sevip konuşuyorum kendi kendimeumarım yarın pozitif sonucu alıcam... Sende hiç bozma moralini . Pozitif düşün sonuç pozitif olsun.
Yok canim ya normal yolla zanmiyorum. Senin esinin durumuyla bizimki ayni. E sen tup bebek yaptirdin. Bugun dokrorumu aradim. Bi ay sonra gel tupe basliyalim dedi... cok uzgunumüzülme tatlım rabbim belkide normal yolla verecek sizin değerler iyi tatlım inşallah rabbim en yakın zamanda eli ayağı sağlıklı hayırlı bi bebek nasip eder
Uzulmeeeee hersey guzel olacak. Allah buyuktur
O kadar uzuluyorum ki kesin benimki de tutmadi
Neden bir ay sonra dedi. Bu ay neden baslamayacaksınız.Yok canim ya normal yolla zanmiyorum. Senin esinin durumuyla bizimki ayni. E sen tup bebek yaptirdin. Bugun dokrorumu aradim. Bi ay sonra gel tupe basliyalim dedi... cok uzgunum
Canım sen de üzülme. Her şey güzel olacak. Allah büyüktür.Uzulmeeeee hersey guzel olacak. Allah buyuktur
Yumurtaliklarin dinlenmesi icin canim. Hem bu ay bende gidemem.ogretmenim.subat tatilinde anca tup bebek tedavisine baslarim... inanamiyorum bunlari konustugumaNeden bir ay sonra dedi. Bu ay neden baslamayacaksınız.
Canım sen de üzülme. Her şey güzel olacak. Allah büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?