- 16 Haziran 2014
- 225
- 153
- 333
Hadi bakalim iyi calismalarrrbu ay klomen kullandım 2. günden 8. güne kadar günde iki tane, sonra yumurtalar güzel olunca bu ay çatlatıp ilişki önerelim, bu ay böyle deneyelim dedi doktorum. bakalım dün çatlatma iğnesi vuruldum, bu aralar yoğunuz biraz
Aaa gecmis olsun canim ya . Insallah onemli biseyi yoktur. Vee gitmisken yaptir tabi. Ben de yarin sabah gidiyorum haberleselim :)Evet Okudum bu mutluluğu hepimiz yaşarız inşaallah.
Kızım biraz rahatsız yarın onu aile hekimligine götüreceğim benim de 12. Günüm yarın. Gitmişken test yaptırsam mı acaba. Varsa kesin çıkar da ya yoksa
Kısaca anlatmaya çalışayım canım. Adetin 2. Ya da 3. Günü gidiyorsun doktor vajinal muayene ile yumurtalık durumuna bakıyor bir sıkıntı yoksa ilaçlarını yazıyor ve iğneleri vurmaya başlıyorsun. Bir hafta sonrası için tekrar çağırıyor ve yumurta durumuna bakıyor.yumuryalar yeterli büyüklükte ise çatlatma iğnesi alıyorsun ve o gece uyguluyorsun yeterli büyüklükte yumurta yoksa yumurta geliştirici ığneler devam ediyorsun. Çatlatma iğnesini yaptıktan 36 saat sonra aşılama için çağırıyor seni ve aşılamanı yapıyorlarmerhaba kızlar hayırlı akşamlar herkese. bizde de sebebi bilinmeyen infertilite var.32 yaşındayım.4 buçuk yıllık evliyim.bütün tetkikler yapıldı. fakat bişey yok.aşılama yaptıran arkadaşlardan yardım alabiilir miyim.süreç nasıl ilerledi.hangi iğneyi ne kadar dozda kullandınız
Darisi basimizaaaaaKizlaaarrr eylul 2014 asilama basligindan bir hamile haberi daha geldi :))) hem de ilk asilamasi bin massallahhhh
Kizlaaarrr eylul 2014 asilama basligindan bir hamile haberi daha geldi :))) hem de ilk asilamasi bin massallahhhh
Allahim tum kalbimle seninleyim canim hayirli olsun insallah hamilesindirKizlar gunaydin. Ben test yaptirmaya gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin
Ayyy çok heyecanlandım. Hayırlı haberlerle gel inşaallah. Allah yüzünü güldürsünKizlar gunaydin. Ben test yaptirmaya gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin
Canlar test verdim. Ogleden sonra alicam sonucu saat 2 3 gibi. Hadi hayirli olsun :)Ayyy çok heyecanlandım. Hayırlı haberlerle gel inşaallah. Allah yüzünü güldürsün
Ben bu sabah gene idrar testi yaptım ve gene negatif. Artık kan testi de yaptırmam herhalde
Canlar test verdim. Ogleden sonra alicam sonucu saat 2 3 gibi. Hadi hayirli olsun :)
Ayyy çok heyecanlandım. Hayırlı haberlerle gel inşaallah. Allah yüzünü güldürsün
Ben bu sabah gene idrar testi yaptım ve gene negatif. Artık kan testi de yaptırmam herhalde
Valla ben de pozitif düşünüp pozitif sonuç almak istiyorum :) inşallah hamileyim diyebilirim Rabbim nasip ederse :)Canım hayırlı olsun. pozitif düşün testin pozitif çıksın. :) heyecanla bekliyoruz hayırlı haberlerini.
5 in üstünde oldu mu gebelik var diyorlar şeker.kızlar bu arada beta hcg değerlerinin kaç olması gerekiyor hamilelerde.
ya idrar testinde çıkmaz ki .. idrar testinde çıkabilmesi için adet tarihinini bir kaç gün geçmiş olması gerekiyor. o yüzden niye üzülüyorsun. kan testi yaptır hadi :)Ayyy çok heyecanlandım. Hayırlı haberlerle gel inşaallah. Allah yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?