Uzak bir yerde mi yaptırıyorsun canım. Rabbim büyük. Inşaallah o zamana kadar kendiliğinden olur.Yumurtaliklarin dinlenmesi icin canim. Hem bu ay bende gidemem.ogretmenim.subat tatilinde anca tup bebek tedavisine baslarim... inanamiyorum bunlari konustuguma
Evet canim il disina cikmak zorundayim. Surekli rapor alinca da arkadaslar hayirldir deyip sorguluyo... kimseye de bisey anlatmadigim ivin boyle icten ice paraliyom kendimiUzak bir yerde mi yaptırıyorsun canım. Rabbim büyük. Inşaallah o zamana kadar kendiliğinden olur.
Anlıyorum canım ben de öğretmenim ve ben de il dışında yaptırıyorum malesef. Ama ben söyledim herkese yaaa. Keşke söylemeseydimEvet canim il disina cikmak zorundayim. Surekli rapor alinca da arkadaslar hayirldir deyip sorguluyo... kimseye de bisey anlatmadigim ivin boyle icten ice paraliyom kendimi
Günaydın arkadaşlar. Yldzbkrc hadi bize pozitif haberlere gel inşaallah
Evet canim il disina cikmak zorundayim. Surekli rapor alinca da arkadaslar hayirldir deyip sorguluyo... kimseye de bisey anlatmadigim ivin boyle icten ice paraliyom kendimi
yok yaaa , ben birkaç arkadaşa söyledim ama ona da o kadar pişmanım kiiiii...keşke hiç söylemeseydim. çünkü söyleyince ne oluyor biliyor musun, en ufak bir bebekle ilgili konuda en acınayarak suratlarını takınıp yaa canım Allah sana da versin gibi laflar duyuyorum. En güzeli hiç kimseye bir şey demiyicen, istemiyoruz deyip kenara çekilicen. yoksa var ya oooooo....Bende kimselere anlatmadığım için aynı sorunları yaşıyordum. Ama patronuma durumu anlattım.şimdi o kadar rahatladım ki rahat rahat izin alıyorum. Artık sorgulamadan izin veriyor. Arada ne durumdasınız die soruyor o kadar. Kendi çalışma arkadaşlarıma da söyledim. Yadırgamıyorlar artık izin almamı. Sonuçta bilinçli insanlarla çalışıyorsan pek sorun olmuyor.
inşallah hayırlı haberler verirsin canım. Allahım seni sevindirsin gül yüzünü güldürsün inşallah...Gunaydın cnm. İnş. İyi haber veririm. hastanedeyim şuan kanı verdim bekliyorum. 10:30 da çıkıcak sonucum çok gerginim ve heyecanlıyım.
kesinlikleeeee, hele orda kendi adımın yanında negatifi görmek cok can yakıcı............... Aşılama yapıldı .....test zamanı
a.sena ..............1 eylül...........Negatif
eakgull .............3 eylül.................
Mhtpfth............ 5 eylül............. 18 eylül
DeNiz_8383 .......6 eylül ..........Negatif
Lostlife ............8 eylül ..............25 eylül
Umuttttt ...........10 eylül ......... 24 eylül
Pares66 ............12 eylül ......... 25 eylül
Yldzbkrc. .........12 eylül. .........27 eylül
GultenEmreAydogdu ..13 eylül
Hasret41 ..........15 eylül...........30 eylül
Halide25 ......... 16 eylül............Negatif
Coolfire............17 eylül. .......
Süreklinegatif....20 eylül. ..........3 ekim
Malesef liste hiç iç açıcı değil :-(
söylememek en iyisi tatlım, az evvel arkadaşa da yazdığım ggibi herkes her şeyi çok biliyor. elalemin laflarını dinlemektense , istemiyoruz çocuk oyununu oynamayı tercih ederim. keşke o söylediğim bir kaç kişiye de hiçççççç söylemeseydim... ama nerden bilirdim bu derdin böyle beni paralayacağını....A
Anlıyorum canım ben de öğretmenim ve ben de il dışında yaptırıyorum malesef. Ama ben söyledim herkese yaaa. Keşke söylemeseydim
kesinlikleeeee, hele orda kendi adımın yanında negatifi görmek cok can yakıcı
ayyy canım yaaa şaka yapıyosunnNegatif 0, 1
Merak etme canım bir gün herkese ben hamileyim diyeceksin ve hamileliğinin kıymetini de çocuğunun kıymetini de hepsinden iyi bileceksin.söylememek en iyisi tatlım, az evvel arkadaşa da yazdığım ggibi herkes her şeyi çok biliyor. elalemin laflarını dinlemektense , istemiyoruz çocuk oyununu oynamayı tercih ederim. keşke o söylediğim bir kaç kişiye de hiçççççç söylemeseydim... ama nerden bilirdim bu derdin böyle beni paralayacağını....
ayyy canım yaaa şaka yapıyosunninanamıyorum ya, inanmak istemiyorum...
ahhh canım ahhhh.....ben de telefonda söyledim, sonra beni almaya geldi . eve gelene kadar konuşamadık. eve geldiğimizde diyor ki "eve gelince şaka yaptım , değer yüksek çıktı diyeceksin zannediyordum" demez miiii...içim paramparça olduuuu....iki gündür tuttum kendimi yanında ağlamamak için. bugün işe gitti, patladım ben de ağlamaya...Eşi
Eşime nasıl söylicem onu bilmiorum bnden daha çok hevesliydi oof ya
Hadi yaaa. Bu ne böyle lanetli mi bu topikNegatif 0, 1
inşallah dediğin gibi olur canım benim...Hadi yaaa. Bu ne böyle lanetli mi bu topik
Allah sabır versin canım. Insallah bu gördüğün son negatif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?