• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Inşaallah yarın pozitif sonuç alırsın canım. Sonucu bize de söyle umut olursun inşaallah. Bende kasık ağrısı olmadı aşılamadan sonra benim bugün 10. Günüm ve ben idrar testi yaptım. Dedim varsa eğer silik de olsa çıkar ama bomboş çıktı. Ümidim kırıldı. :KK61::KK61:

bende öyle çıkar ve üzülürüm diye idrar testi yapmadım. umutsuzluga kapılmak istemiyorum. sabrettim bugüne kadar yarına kadar da dayanırım.
bence sende umutsuzluğa kapılma o testlerde regl döneminden 3-4 gün geçtikten sonra belli oluyormuş.
şu an bile sağ kasığım fena halde ağrıyor kramp girmiş gibi. allahım iyiye işaret olduğunu düşünmek istiyorum.

Selamlar. Benim dun gece ve buvun belim agirdi. Azicik goguslerim aciyo. Baska da bisey yok.arada azicik koyu beyaz kivamli akinti geliyo. Ama az...
Cuma gunu ben de test yapmayi dusunuyorum.

Hanımlar bu arada aşılamadan sonra progestan kullanıyormusunuz. Bana doktorum verdi her ihtimale karşı kullan dedi

ilk aşılaman mı
Yok seker ucuncu. Ilki tutmadi. Ikinci kimyasal gebelikle sonuclandi. Bu bakalim ne olacak. Maalesef esimde hiz ve morfoloji sorunu var. Varikosel ameliyati oldu ama duzelme ileri hizli da olmadi :(

Yok seker ucuncu. Ilki tutmadi. Ikinci kimyasal gebelikle sonuclandi. Bu bakalim ne olacak. Maalesef esimde hiz ve morfoloji sorunu var. Varikosel ameliyati oldu ama duzelme ileri hizli da olmadi :KK43:

İnşallah bu seferki tutar tatlım.. Herşey bizler için senin moralin çok önemli çok takma rahat olmalısın.

Bi arkadas hamile oldugunu ogrenmis. Ilk asilamasi.. eylul 2014 asilama basliginda... darisi bize Allahimmm

Ne güzel bir haber umarım bu ay bir çoğumuz bu mutlu haberi alırız.

İnşallah bu seferki tutar tatlım.. Herşey bizler için senin moralin çok önemli çok takma rahat olmalısın.

Ne güzel bir haber umarım bu ay bir çoğumuz bu mutlu haberi alırız.
Takmamak valla elimde degil ki. Yine de oncekilere nazaran daha sakin ve sogukkanliyim sanirim:) oyle guzel bi haber okudum daha iyi hissettim kendimi:) umarim isteyen ve dileyen herkesin kucagina melegi gelir... amiinnnn

Amin darısı başımıza inşaallah. Hepimiz güzel güzel haberler verelim. Ben umudumu kaybettim biraz ama belli olmaz adet olmadıkça ümit vardır
Yok ya kaybetme pozitif dusun ki pozitif olsun aybalam :)

Aslında bu topiğin de bi listesi var ama kimse gelip sonuç yazmıyor nedense :KK12:

................................... Aşılama yapıldı ..........test zamanı
a.sena ............................1 eylül...................
eakgull ...........................3 eylül...................
Mhtpfth......................... 5 eylül................... 18 eylül
DeNiz_8383 ..................6 eylül ................... 20 eylül
Lostlife .........................8 eylül ....................25 eylül
Umuttttt ......................10 eylül ................... 24 eylül
Pares66 .......................12 eylül ................... 25 eylül
GultenEmreAydogdu ..13 eylül
Hasret41 .....................15 eylül
Halide25 .................... 16 eylül

merhaba arkadaşlar,
bu konuda paylaşılan aşılama yapılanlarla ilgili liste yapayım dedim. Ben de bu listeye kendimi eklicem. şu anda klomen kullıyorum ikinci kez, geçen ay sadece klomen kullandım bebiş olmadı. Bu ay bakalım klomen+ çatlatma iğnesi+ aşılama yapılacak ilk kez. sizler gibi ben de çok heyecanlı ve umutluyum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Liste hepimize uğur getirsin. :KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar:
Bu listeye göre epey kişi sonuç almış olmalı. İnşallah hepsi pozitif sonuçlar almışlardır

Canim bekle cumayi az daha sık disini :)
DişlerimiZi sıka sıka agzımızda diş kalmadı :) ama beklicem cumayı. 12.gun test yaptır demişti doktorum. Aslında cumartesı gunu 12.gun ama cuma da yaptırsam çıkar sanırım. Hakkımızda hayırlısı olaun

Back
X