• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Yani belirti mi bilmiyorum ama göğüslerim çok hassas bir kaç gündür. Ama ben hala endişeliyim geçen gece hissettiğim acıdan:KK17::KK17: :KK17:
Sende Var mı bir belirti.
Bana hem bayram hem doğum günü hediyesi olur.:D:D:D
Bu arada Deniz8383 test yaptın mı
Yok canim ya . Ben de belirti falan yok. Arada kucuk kucuk sizi gibi oluho sonra yok. Kalkarken falan batiyo sanki bilye gibi ceviz gibi bise var sol tarafimda ama bilmiyorum ya. Mevla versin artik. Elalemin aciyarak Ayyy canim senin de olir insallah veya ayyy canim Allah sana da versin gibi laflarindan iyice bunaldimmmmm... mevlam saglkkli bebeler versin bize de :( amin

Yok canim ya . Ben de belirti falan yok. Arada kucuk kucuk sizi gibi oluho sonra yok. Kalkarken falan batiyo sanki bilye gibi ceviz gibi bise var sol tarafimda ama bilmiyorum ya. Mevla versin artik. Elalemin aciyarak Ayyy canim senin de olir insallah veya ayyy canim Allah sana da versin gibi laflarindan iyice bunaldimmmmm... mevlam saglkkli bebeler versin bize de :KK43: amin
Amin. Bir gün daha bitti. Sayılı gün tez geçermiş. Şafak 9 :KK51::KK51:

Aşılama sonrası gebelik belirtileri nelerdir?
-Gögüslerde dolgunluk, hassasiyet

-Kasıık ağrısı ( adet gelecekmiş gibi)

-Halsizlik, yorgunluk, uyku hali

-Bel ağrısı

-Sık idrara çıkma

-Sık acıkma

olarak sıralanabilir

kızlar ben adetimden mutlaka 1 hafta önce göğüs şişkinliği ve ağrısı yaşarım. ben aşılamamı 20/09/2014 de yaptırdım. ve o günden beri hatta 1 gün öncesinden beri göğüslerim acıyor. ben bunu aşılamanın tutmadığına ve adet olacağıma yoruyorum sizin fikirleriniz nerler? ilaçlar yapabilir mi acab :(

kızlar ben adetimden mutlaka 1 hafta önce göğüs şişkinliği ve ağrısı yaşarım. ben aşılamamı 20/09/2014 de yaptırdım. ve o günden beri hatta 1 gün öncesinden beri göğüslerim acıyor. ben bunu aşılamanın tutmadığına ve adet olacağıma yoruyorum sizin fikirleriniz nerler? ilaçlar yapabilir mi acab :KK43:
Asilamanin tutmadigini dusunmek icin cok erken degil mi:) strrs yapma rahatla. Progestan kullaniyosan gogus hassasiyeti yapiyomus bazilarinda. Ben kullniyorum ben de yogun bas donmesine sebep oluyir.

kızlar ben adetimden mutlaka 1 hafta önce göğüs şişkinliği ve ağrısı yaşarım. ben aşılamamı 20/09/2014 de yaptırdım. ve o günden beri hatta 1 gün öncesinden beri göğüslerim acıyor. ben bunu aşılamanın tutmadığına ve adet olacağıma yoruyorum sizin fikirleriniz nerler? ilaçlar yapabilir mi acab :KK43:
Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birebir aynıdır canım o yüzden henüz ne hamileliğe yor ne de hamile olmadığına. Bekle bol bol dua et. Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşaallah

Asilamanin tutmadigini dusunmek icin cok erken degil mi:) strrs yapma rahatla. Progestan kullaniyosan gogus hassasiyeti yapiyomus bazilarinda. Ben kullniyorum ben de yogun bas donmesine sebep oluyir.

evet kullanıyorum ama kullanmadan önce başladı ağrı ve şişkinlik senin kaçıncı günü canım?

belirti var mı hiç canım?
Belirti yok malesef. Ama ben zaten çok belirti beklemiyorum benim önceki hamileligimde de (o da aşılama ile olmuştu) belirti olmamıştı. Sadece adet belirtileri vardı hatta sürekli adet oldum diye lavaboya gidiyordum ama olmadım çok şükür :-)
Belirti olayı kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe değişiyor o yüzden belirti olaylarına çok takılıp moralinizi bozmayın derim.

Cevap verdigin icin tesekkur ederim seker haklisin aslinda ama dusunmeden edemiyorum daha 10 gun var gozumde buyudu resmen. Ilk gebeligim demissin bebegin oldu mu yoksa soylemek bile istemiyorum :KK43:

Back
X