2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canım önelikle kum döküyorum diye şartlama kendini sağlıkocakları yanılabiiyor.bana da idrarında enfeksiyon var dedier özeldeki doktoruma gösterdim enfeksiyon flan olmaadıgın söyledi

Çileğim sagol güzellik seninde az kalmis Asya melegi görmene. Insallah guzel haberler ve pozlar alirsin canim

bnde öyle birtek detaylıda bukadar net fördm diğerleri hep siyah beyaz...

yarınıda atlatırsam bitiyo canım inş. yarından sonra gelmicem artık ve salı günü uzuun bir yolculukla sonunda memleketime gitcem şu iki günü bile stres yapar oldum bitsin artık inanın ben uzatamazdım şuan okadar zorlanıyorum ki gidiş gelişlerde işe yürüyemiyorum ve nefesim kesiliyor[/QUOTE]

seni okadar iyi anlıyorumki bende bu sebeplerden dolyı erken ayrıldım..iki ünde çabucak geçiversin senin için

geçmiş olsn cnm..benimde tahlilimde kum çıkmıştı..idrarımda yanma ve batma vardı..bol su içerek aşıyosun Allahın izniyle..ama çileğimde deidği gibi taş çok daha fena bişey..duvarları yumrukluyosun ağrısından..ama kumdan korkma sadece bol boool su iç cnm

canım doktor Kavacık Medistate Hastanesinde.. Sultan Kavrut.. Öneririm oraya yakınsan

Çok yakın oturmuyoruz doğrusu ama çok methini duydum Sultan hn ın.
Bu sabah saat 05:00 de uyandım WC ye gittim kanamayla karşılaştım. Acile geldik NST ye bağladılar, kan idrar tahlili yaptılar, ultrasonla baktılar.
Her şey normal görünüyor, sebebini çözemedi,dr. Az önce tekrar NST ye bağladılar gayet iyi görünüyor.

Sabahla aksam uyaninca baya kipirdiyo onuda kipirdamasa unutucam hamile oldugumu ole tekme fln nerde cani isteyecekte:)) yavruna ve sana saglik versin Rabbim masallah kizina:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar benim çok uykum bu hadta rapor aldım evdeyım 10:30 a kadar uyuyorum. ama şuan hala uykum var bu yüzden işe gitmek çok zor gelıyor. kız çocugu uyku getırıyor derler doğru sanırım.

kızlar benim çok uykum bu hadta rapor aldım evdeyım 10:30 a kadar uyuyorum. ama şuan hala uykum var bu yüzden işe gitmek çok zor gelıyor. kız çocugu uyku getırıyor derler doğru sanırım.

Dogrudur valla cunku 12lere 1 lere kadar uyuyan ben sabah tuvalete kalkiyorum birdahada uyuyamiyorum)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saol canımcım agırlastım calısıyom sen nasılsın bebiş nasıl

Biraz geç oldu ama :) iyiyiz çok şükür canım.
Nette fazla kalamıyorum yazıp çıktım hemen kusura bakma canımcım.

Sağol canım teşekkürler gördüm kızımı gayet iymiş 4 boyutlu gördük ama yüzünü göstermedi eli yüzündeydi hiç poz vermedi

Maşallah prenses kızına iyiymiş ya çok şükür canım doğduktan sonra bol bol izleriz inşallah güzel yüzlerini.

Dogumda on kilo verirsem bi ekmek arasi bol mayonezli sucuk , iki kutu colayla yemezsem ne olayim! Cok ozledim cok.. 😄

Kolayı hiç deme arkadaşım bende acayip özledim ama emzirme döneminde de içemeyecez.

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah size canım

Zorunlu sezeryan malesef canım.
İlk doktora gittiğimde tahmini doğum 19 hazirandı.Yine aynı tarihte olmasını isterdim.
Benim doğum günüm de 19 haziran çünkü.
Ama şimdi 12 haziran gibi görünüyor doğum afacan oğlum beklerse.

Canım eşin gerçekten ayıp etmiş ama sen kendini ve bebişi düşünmek zorundasın.
Umarım hatasını anlar ve seni bir daha bu kadar üzmez.

Çok şükür canımmm.Çok sevindim güzel haberler getirmenize.
Bol bol siyah çekirdekli üzüm ve pekmez bu işi halleder inşallah :)

Çok geçmiş olsun canım.Suyu sakın ihmal etme.
Rabbim şifa versin inşallah

Merhaba kızlar benm sancılar yne beni bırakmıyor kasıklarımda da bıçak batar gibi ağrı giriyor su 37.haftayı bi görsem baska bsey istemem

ooooov Allah korusun.. Enteresan ama,herşey normal görünüyor kanama oldu.. İlginç.. İnşallah önemli bişey değildir canım ama başka bi doktorada mı gitsen? Sebebini bulamamışlar baksana..

canım inş. bi problem yoktur geçmiş olsun kanama neyle ilgili ki acaba:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…