- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
Kendi kaşındı yapacak bişe yok 2 gün az olur ben onu en az 15 gün süründürürüm ekstre gelince o bidaha bi hafta daha sürünür oh olur o zaman ona içimin yağları erir
öküzler ayol bu adamlar. Öküzlük damarı tutmuş, tribini at da pek uzatma olur mu
Günaydın kızlaar.Güzel bir gün olsun hepimiz için..Kızlar yaa ben geçende ishal ile birlikte hafif böbrek ağrısı çekmiştim.aile hekimliğine b12 iğnemi vurunmaya gittiğimde söyledim idrar testi yapalım dediler kaç gündür sonuçlar alınacak bekliyordu.eşim az önce almış gelmiş hemşire büyük ihtimalle kum döküyor demiş.Doktorunu arasın demiş.Doktorumda genellikle saat 4ten sonra müsait oluyor çok acil ağrılarım falan olmadığı için saat 4ü bekliim diyorum.Ama hamileyken kum döken varmı kızlar aranızda ya bi zararı var mı acep merak ettim çünkü hayatımda hiç kum taş falan dökmedim bilmiyorum nasıl olur????
geçmiş olsun canım..ben hamileyken değil ama taşta kumda döktüm..kum da sadece hafifi idrar yollarında yanma oluyordu ama taş düşürdüğümdeki ağrı inanılmazdı....sıcak tutuyordum hep kendimi ve tabiiki bol su..kuzum sen doktoruna ulaşmay açalış tabii ağrın çoksa..belki çağırırsa muayene için falan..bekleme istersen saat 4ü..
gözünaydın canım......kan için klasik herkesin dediği şeyleri bende yazayım kendim uygulamama rağmen pekmez..siyah kuru üzüm ..hoşafınıda yapabiirsin arkadaşım... :)
günaydınnnn....evet stressiz sağlıklı huzurlu günler olsun hepimize.....
cancanımmm günaydın...güzel haberlerle gelmişsin maşallah maşallahhh kuzumuza....bende bakalım ptesi gidicem...bu sefer görürüm inşallahhh..
öküzler ayol bu adamlar. Öküzlük damarı tutmuş, tribini at da pek uzatma olur mu
Kadrajim bi görünüp bi kayboluyosun bizi de o güzel ruyalarindan mahrum ediyosunolmaz ki ama
Kadrajim bi görünüp bi kayboluyosun bizi de o güzel ruyalarindan mahrum ediyosunolmaz ki ama
alemsin
bu ara saçma sapan rüyalar görüyorum yatmadan önce olanların devamını rüyamda tamamlıyorum sabah da rüyamı değil mi anlayamıyorum tuhaf bi durumdayım kızlar.
Rüyamda olanları gerçek sanıyorum gizlim saklım kalmadı valla yalancı gibi oldum
Biraz doğum stresine girdim girdim galiba.
Sizlerde ne var ne yok, benim kız o kadar hareketli ki sürekli onu izliyorum işe filan konsantre olamıyorum
bnde öyle birtek detaylıda bukadar net fördm diğerleri hep siyah beyaz...
alemsin
bu ara saçma sapan rüyalar görüyorum yatmadan önce olanların devamını rüyamda tamamlıyorum sabah da rüyamı değil mi anlayamıyorum tuhaf bi durumdayım kızlar.
Rüyamda olanları gerçek sanıyorum gizlim saklım kalmadı valla yalancı gibi oldum
Biraz doğum stresine girdim girdim galiba.
Sizlerde ne var ne yok, benim kız o kadar hareketli ki sürekli onu izliyorum işe filan konsantre olamıyorum
Ah ah ne cok isterdim bebegim ole hareketli olsun (( bigun 3 gun kipirdamadi doktorumu aradim hemen gel dedi kalbini dinledi cok iyi ultrasyona bakti salliyo gobegimi makineylee tik yok bizim oglan esniyo sadece ihhh die:)) bi aksam tik tik merhaba anne diyo birde sabah arada birde cani isterse bazende nadir ole bi tekme atiyorki ne oldugumu sasiriyorum tbi bazenn oluyo bu:) uykucu bnmmkii)) doktor diyo cok sakin bir bebek herseyi cok iyi korkma ama insan surekli kipirdasin istio 32 ye gircez artik kipirdamasida azalicak ((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlaar.Güzel bir gün olsun hepimiz için..Kızlar yaa ben geçende ishal ile birlikte hafif böbrek ağrısı çekmiştim.aile hekimliğine b12 iğnemi vurunmaya gittiğimde söyledim idrar testi yapalım dediler kaç gündür sonuçlar alınacak bekliyordu.eşim az önce almış gelmiş hemşire büyük ihtimalle kum döküyor demiş.Doktorunu arasın demiş.Doktorumda genellikle saat 4ten sonra müsait oluyor çok acil ağrılarım falan olmadığı için saat 4ü bekliim diyorum.Ama hamileyken kum döken varmı kızlar aranızda ya bi zararı var mı acep merak ettim çünkü hayatımda hiç kum taş falan dökmedim bilmiyorum nasıl olur????
Ah ah ne cok isterdim bebegim ole hareketli olsun (( bigun 3 gun kipirdamadi doktorumu aradim hemen gel dedi kalbini dinledi cok iyi ultrasyona bakti salliyo gobegimi makineylee tik yok bizim oglan esniyo sadece ihhh die:)) bi aksam tik tik merhaba anne diyo birde sabah arada birde cani isterse bazende nadir ole bi tekme atiyorki ne oldugumu sasiriyorum tbi bazenn oluyo bu:) uykucu bnmmkii)) doktor diyo cok sakin bir bebek herseyi cok iyi korkma ama insan surekli kipirdasin istio 32 ye gircez artik kipirdamasida azalicak ((
sahimi ya ben de artık uykumdan uyanıyorum hiç bi şeye konsantre olamıyorum sürekli dikkatimi dağıtıyor sıpa
hareketsiz kaldığı zaman dilimi en fazla 2 saat geceleri bile hareketli uyumuyor mu bu çocuk ya, doğana kadar yorulsa da doğunca sakinleşse bari
canım doktor Kavacık Medistate Hastanesinde.. Sultan Kavrut.. Öneririm oraya yakınsan
sahimi ya ben de artık uykumdan uyanıyorum hiç bi şeye konsantre olamıyorum sürekli dikkatimi dağıtıyor sıpa
hareketsiz kaldığı zaman dilimi en fazla 2 saat geceleri bile hareketli uyumuyor mu bu çocuk ya, doğana kadar yorulsa da doğunca sakinleşse bari
Ne guzel iste hamileliginin tadini cikar dinle izle bebegini bnmki b anneci olcak sanirim biraz yemegi abartsam kusuyorum hala diyo annem fazla kacirdi bunlara gerek yok)) ole abartamiyorum yemegi bi sabah bi aksam kipirdiyo anneyi rahatsiz etmeyim diye:)) yalvariyorum resmen bazen kipirda die belki bir tik cani isterse istemezse yokk ne yaprsam yapayim inatt buu:)
Annesini dusunuyo oglummasallahh kuzuna isin sakasi bnde bole ole olsun cok isterdim:)
Ne guzel iste hamileliginin tadini cikar dinle izle bebegini bnmki b anneci olcak sanirim biraz yemegi abartsam kusuyorum hala diyo annem fazla kacirdi bunlara gerek yok)) ole abartamiyorum yemegi bi sabah bi aksam kipirdiyo anneyi rahatsiz etmeyim diye:)) yalvariyorum resmen bazen kipirda die belki bir tik cani isterse istemezse yokk ne yaprsam yapayim inatt buu:)
erkekler tembel olur derler ondandır. Erkek çocuklar geç yürür, geç konuşur, bezden geç temizlenir hatta büyüyüp koca adam olunca bile geç olgunlaşır değil mi ama
kızlar benim çok uykum bu hadta rapor aldım evdeyım 10:30 a kadar uyuyorum. ama şuan hala uykum var bu yüzden işe gitmek çok zor gelıyor. kız çocugu uyku getırıyor derler doğru sanırım.
saol canımcım agırlastım calısıyom sen nasılsın bebiş nasıl
Sağol canım teşekkürler gördüm kızımı gayet iymiş 4 boyutlu gördük ama yüzünü göstermedi eli yüzündeydi hiç poz vermedi
Dogumda on kilo verirsem bi ekmek arasi bol mayonezli sucuk , iki kutu colayla yemezsem ne olayim! Cok ozledim cok.. 😄
Veeee biz geldiiiiiiiikkkk
Oglusumu maalesef goremedim kizlar gecen seferin acisini cikardi galiba hic gostermedi kendini ama hersey yolunda cok sukur. Bas asagi dönmüş. Bende 3 haftada 1 kilo almisimbol bol su icmemi ve kan hapimi aksatmamami önerdi. Kasintim icinde hiiic bisey yazmadi haberler boyle bizden teyzoslar
İstekli veya zorunlu sezeryan yapacak arkadaşlara sorum var. Çocuğunuzun doğum tarihi için güzel bir tarih belirledinzi mi? Ben süreyi uzun tutmak istiyorum o nedenle beklemek istiyorum. Ama denk gelseydi 14.06.14 güzel olabilirdi. O tarihten tahminen 1 hafta sonra olacak doğum. Fikir veya önerisi olan var mı? Bunları düşündüğüm için normal doğum yapacak arkadaşlar kusura bakmasın. Lütfen garipsemeyin. Hepimizin öncelikle Allahtan istediği sağlıklı, hayırlı evlatlar elbetteki.
Dünden beri hiç iy değilim eşimle kavga ettik şehir dışında bi fuar vardı eşim arkadaşlarıyla gitmek istedi kendi arabalarıyla hemde 5 günlüğüne bende izin vermedim. Oda tamam dedi hatta bak telefonu kapatıyorum gitmiycem dedi akşam sonra sabah namazında teli çaldı onlarla konuştu tamam dedi bi baktım hazırlanıyor nere dedim oda gidiyorum dedi tartıştık beni dinlemedi beni ağlarken bırakıp gitti hiç umursamadı bile şimdide ben telefonundan onu takip edebiliyorum şehir şehir geziyorlar ve benide hiç aramadı dünden beri ben şimdi ne yapayım hiç böyle yapmazdı şoklardayım ne yapayım sizce akıl verin bana
güzel haberler getirdik teyzesi :) doktor gelişimi iyi gidiyor dedi haftasına göre uyumluymus :) benim kan degerim düşük artık onu da bi şekilde yükseltmem gerekiyormus bebeğim sağlıklı ya gerisi halledilir inşallh :)
Çok yakın oturmuyoruz doğrusu ama çok methini duydum Sultan hn ın.
Bu sabah saat 05:00 de uyandım WC ye gittim kanamayla karşılaştım. Acile geldik NST ye bağladılar, kan idrar tahlili yaptılar, ultrasonla baktılar.
Her şey normal görünüyor, sebebini çözemedi,dr. Az önce tekrar NST ye bağladılar gayet iyi görünüyor.
Çok yakın oturmuyoruz doğrusu ama çok methini duydum Sultan hn ın.
Bu sabah saat 05:00 de uyandım WC ye gittim kanamayla karşılaştım. Acile geldik NST ye bağladılar, kan idrar tahlili yaptılar, ultrasonla baktılar.
Her şey normal görünüyor, sebebini çözemedi,dr. Az önce tekrar NST ye bağladılar gayet iyi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?