Gunaydinnn bacilar
Bu son zamanlarda gercekten diken uzerinde gibiyiz....
Rabb'im yardimcimiz olsun
Bacim cok gecmis olsun....
Sabah sabah cidden cok uzuldum ya....
Ama tasin oldugu kesinlesmemis degil mi ins. Degildir....
Yok canim ben su ana kadar hic baglanmadim....
Asiri agrim vs. Olmayinca doktorum erken nst ye baglanmana gerek yok dedi....
Pazartesi yani yarin ilk defa baglanacagim....
Cevap veren arkadaşlara cok teşekkür ediyorum. Ohepguzelim sanirim ayni agridan bahsediyoruz, rahatladim biraz canim. Sali gunu doktora gidecegim ins. sorarim bende o zaman.
Internet kotam dolmak uzere oldugu icin tek tek alinti yapamiyorum. Rahatsiz olan arkadaslara sifa diliyorum. Erken dogum tehlikesi olan arkadaslara; saglicakla alin insallah yavrularinizi kucaginiza. Ve butun guzel annislere mutlu pazarlar.
Ha bu arada pufpufum Efe bey guzel gunlerde kirletsin insallah odasini.
Cilegim gorunmuyorsun ne zamandır
Bacim o dedigin dogum belirtilerinden biriymis....
evet canım aynen benim karnım taş gibi oluyor sertleşince canım acıyor bebiş aşağıda hareket ettikçe sanki aşağıdan çıkacak gibi
ben atık her muayenede girecekmişim
Ben de hic baglanmadim sart mi ki bisey yoksa baglanmaya gerek yok dedi de
Feyzacim nasılsın?Bu da bZm kapı süsümüz kızlar halamız yaptrms:)Eki Görüntüle 1090189
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sartmıdır degilmidir bilmiyorum ama ben dün ilk kez girdim ve hiç sevmedim
Cok sıkıcı , hastanede hamile cok nst cıgazı az olunca öncekikle sıra beklemek gerekiyor sonrada oldugun yerde nhareket etmeden 20 dk bekliyorrsyn... Cok sukur bişey cıkmadı ama bundan sonra her muaynede olacak yani. 10 gün sonra :)
Feyzacim nasılsın?
Allah sifa versin canim. Insallah sorunsuz atlatirsin su bir kac haftayi da hayirli saglikli bir sekilde alirsin yavrunu kucaginaIyiym canm dün yazdm gelişmeleri ama bi dhaa yazayım Dr a gittim gelen suyun amniyon sıvısı olp olmadgna bakıldı cok acı verici bi işlemdi tabi
Cok şükür amniyon deilmiş ancak ben sancı içn kullandgm ilacı bırakmıştım Dr dedi eğer ilacı içmezsen doğurrsn dedi ve yeniden ilaca başlattı kalbime yaptığı tüm etkilere rağmen ilacı içmek zorundaym
Allah hakkınızda hayırlısını versın canım insallah ilaçın bı zararını görmeden atlatırsın su süreci. bu arada kapı susunuzude gule gule kullanın cok guzel olmus.Iyiym canm dün yazdm gelişmeleri ama bi dhaa yazayım Dr a gittim gelen suyun amniyon sıvısı olp olmadgna bakıldı cok acı verici bi işlemdi tabi
Cok şükür amniyon deilmiş ancak ben sancı içn kullandgm ilacı bırakmıştım Dr dedi eğer ilacı içmezsen doğurrsn dedi ve yeniden ilaca başlattı kalbime yaptığı tüm etkilere rağmen ilacı içmek zorundaym
Alla alla benimki kontrolleri de 2 haftada 1 e dusurmedi hala bana ayda bir gelirsin dedin yani bidaha mayisin sonu gibi e sonra da doguruxaz zaten sasirdim hepiniz giriyosunuz ve ikibhaftada bire dustunuz muayenelerde cogunuz. Ben anlamadim ki.
Allah sifa versin canim. Insallah sorunsuz atlatirsin su bir kac haftayi da hayirli saglikli bir sekilde alirsin yavrunu kucagina
Bu da bZm kapı süsümüz kızlar halamız yaptrms:)Eki Görüntüle 1090189
canim kacinci haftadasin bilmiyorum ama bana da yine 4 hafta sonra gel dedi ve nst ye filan sokmadi normalde de panik yapmayan sakin bi adam zaten allaha sukur gidişatta bi sorun yok dedi bu arada 32. haftadayim ben
Bu da bZm kapı süsümüz kızlar halamız yaptrms:)Eki Görüntüle 1090189
Kızlar Günaydın; sizlere sabah sabah hiç iyi haberler veremeyeceğim
Dün akşam çok kötüydü acili boyladımsağ arka boşluğumda inanılmaz bir ağrı ama nefes dahi aldırmayacak cinsten. Doktorumu aradım hastaneye geçip muayene olun beni bilgilendirirler zaten dedi neyse hastaneye gittik acilden giriş yaptık acil doktoru muayene etti nst istedi birde idrar tahlili istedi. Nst de çok şükür herşey normal çıktı bebeğimde bende iyiydik ama ağrı hala vardı. Sonra hemşire açıklık kontrolü yaptı onda da sıkıntı yok. İdrar tahlili verdim sonuçları beklerken yan odada birinin doğum için sancı çektiğini duydum. Kadıncağız "ahh beril ahhh" diye inliyordu resmen. Tesadüf ki doktorumuz aynıymış ve doğum için geldi hastaneye . Doğuma girip çıktı ve beni muayene için odasına çağırdı. İdrarımda kan varmış. Ultrasonda baktı böbreklerinde taş olabilir dedi serum verdi iki tanede ilaç yazdı pazartesi üroloji ye gel bi baksınlar dedi. serumu yedim ve eve geldik. Yarın gideceğim bakalım neler olacak çok korkuyorum insanlar normalde bu taş olayından nasıl çekiyorlar ben halime halimle ne yapacağım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?