2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

ben atık her muayenede girecekmişim

sağol tatlım teşekkür ediyorum

evet canım aynen benim karnım taş gibi oluyor sertleşince canım acıyor bebiş aşağıda hareket ettikçe sanki aşağıdan çıkacak gibi
Bacim o dedigin dogum belirtilerinden biriymis....
Karnin sertlesmesi.....
Tabi sadece belirtilerden biri ayni anda baska belirtilerde yasamak gerek .....
Hakkimizda hayirlisi olsun

ben atık her muayenede girecekmişim

Evet bacim artik bende bundan sonra baglanacagim...
Erkenden gidicem yarin bakalim...

kızlar bende bişey sorayım su gibi akıntınız oluyomu benim arada oluyo akıntı mı su mu bilmiyorum ama öyle çok değil çamaşırım ıslanıyo az bişey doktor suyumun normal olduğunu söylemişti pek takmadım kafama ondan acaba takmalımıyım bilemedim :26:

Ben de hic baglanmadim sart mi ki bisey yoksa baglanmaya gerek yok dedi de

Sartmıdır degilmidir bilmiyorum ama ben dün ilk kez girdim ve hiç sevmedim
Cok sıkıcı , hastanede hamile cok nst cıgazı az olunca öncekikle sıra beklemek gerekiyor sonrada oldugun yerde nhareket etmeden 20 dk bekliyorrsyn... Cok sukur bişey cıkmadı ama bundan sonra her muaynede olacak yani. 10 gün sonra :)

Alla alla benimki kontrolleri de 2 haftada 1 e dusurmedi hala bana ayda bir gelirsin dedin yani bidaha mayisin sonu gibi e sonra da doguruxaz zaten sasirdim hepiniz giriyosunuz ve ikibhaftada bire dustunuz muayenelerde cogunuz. Ben anlamadim ki.

Feyzacim nasılsın?

Iyiym canm dün yazdm gelişmeleri ama bi dhaa yazayım Dr a gittim gelen suyun amniyon sıvısı olp olmadgna bakıldı cok acı verici bi işlemdi tabi
Cok şükür amniyon deilmiş ancak ben sancı içn kullandgm ilacı bırakmıştım Dr dedi eğer ilacı içmezsen doğurrsn dedi ve yeniden ilaca başlattı kalbime yaptığı tüm etkilere rağmen ilacı içmek zorundaym

Allah sifa versin canim. Insallah sorunsuz atlatirsin su bir kac haftayi da hayirli saglikli bir sekilde alirsin yavrunu kucagina

Allah hakkınızda hayırlısını versın canım insallah ilaçın bı zararını görmeden atlatırsın su süreci. bu arada kapı susunuzude gule gule kullanın cok guzel olmus.

Alla alla benimki kontrolleri de 2 haftada 1 e dusurmedi hala bana ayda bir gelirsin dedin yani bidaha mayisin sonu gibi e sonra da doguruxaz zaten sasirdim hepiniz giriyosunuz ve ikibhaftada bire dustunuz muayenelerde cogunuz. Ben anlamadim ki.

canim kacinci haftadasin bilmiyorum ama bana da yine 4 hafta sonra gel dedi ve nst ye filan sokmadi normalde de panik yapmayan sakin bi adam zaten allaha sukur gidişatta bi sorun yok dedi bu arada 32. haftadayim ben

canim kacinci haftadasin bilmiyorum ama bana da yine 4 hafta sonra gel dedi ve nst ye filan sokmadi normalde de panik yapmayan sakin bi adam zaten allaha sukur gidişatta bi sorun yok dedi bu arada 32. haftadayim ben

Ben de ayni haftadyim canim iyi benimki gibi rahatlari varsa bi sikinti yok demekki cok sagol canim cevap verdigin icinnn

Canım çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsın.Geçenlerde benimde ishalle birlikte böbrek ağrım olmuştu ve idrar tahlilinde kum döküyosun dediler.3 gün falan olmuştu ağrıyı çekeli ama çok şiddetli değildi.Sonra kendi doktorumu aradım söyledim o da bir antibiyotik ismi verdi ama kullanmama gerek kalmadan ağrım geçti.Umarım sende kolayca atlatırsın canım..

herkese günaydınnnnn

yeni bı haftaya daha basladık, gerci bı cok anne adayının gercek haftası SAt'ına göre baslıyo artık, haftaları son adet tarıhımıze gore hesaplamaktan haftabaşılarımız karıstı

herkese sorunsuz, saglıklı, huzurlu, strestan uzak, gönülleri gibi yasadıkları bı hafta dılerımmmm

Gunaydinlar herkese iyi haftalar olur ins
Kızım korkuttu beni aksam sag tarafima hic yatmazdi tas gibi oldu sagim
Bi de hareket etmedi sevdim karnimi su ictim saga yattim sola yattim yok en son
Cikolata yedim hareketlendi ama 30-45 dk sürdü cok şükür normale döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…