2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ahanda halımız geldi ... aaaaay kızlaaaaar aşık oldum bikezdaha, bayıldım yaaaaa 😍 istesem böyle uyduramazdım heralde renkleri falan ... Maşallah diyin lütfen 🙏

Eki Görüntüle 1088517

Oyyy maşallah subhanallah
Köfteni düşündüm de bir an bu güzel odanın içinde.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla o günleri de görmeyi nasip etsin canımcım

bebek kanala ne zaman yerlesır, bu haftalarda kanala yerlesmesı demek erken doğum habercısı mıdır, amanınnnnn kafam da yıne deli sorular insanın bi işin acemisi olması çok fenaaa bişiiiiiiiiii

Kızlar Dr umu aradım o da aşağıdan yırtılırsa su cok olur ancak yukardan da yırtılms olabilir benm yerime bir arkadasm bakıyor hastaneye git dedi ve gittik. tabi ilaç
İçmedigm için sancım oldu beni normal dopum yapılan yere yatrdılAr ve suyun doğum suyu olmadgı anlaşıldı cok şükür ancak o işlem yine cok acı verdi doğurmadan yasadım bütün acıları insan neyden kaçıyorsa ona yakalanıyor karnın sert dedi nst ye bağladı braz sancı cıktı ilacı bıraktığımı söyleyince içmezsen doğurrsn dedi ve günde bir kez nidilat magnezyım ve progestan fitil verdi benden durm bunlar kızlar bir de normal doğum korkusu...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bayildim haliniza cok güzel gule gule kullanin cnm

canım sağol,teşekkürler.. Özel msj da yazdım ama markaya giriyo heralde link isim falan çıkmamış.. Burda bisaha yazıyorum,halıyı internette görüp beğenip aldım ben.. Ölçüsü isteğime göre özel yaptırıldı.. Ben aldığım siteyi harfleri ayrı ayrı yazıyorum sen birleştir

m a r k a e v . c o m

Oyyy maşallah subhanallah
Köfteni düşündüm de bir an bu güzel odanın içinde.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla o günleri de görmeyi nasip etsin canımcım

aaaah EMA'cım çok sağol...

oyy canım çok sevindim maşallah ikinizede <3 yerim onun tombişik suratını..bakalım haftaya bizde gideceğiz kontrole bakalım bizim oğluş ne alemde olmuş olacak :))

Kızlar merhaba,

bugün Dr. kontrolüm vardı. Bebeğim ve ben gayet iyiz. 14 kb almış bulunmaktayım. Biraz fazla ama sorun değil dedi doktorum. Oğlum 2 kg 40 gr. Boyu da 44 cm maşallah. Haftasına göre gayet iyiymiş. Muayene sonunda doktorun yaptığı şaka beni şok etti. Kız bebek dedi bana ben aaaaaaaaaaaa oamazz diye çığlığı bastım .... Erken doğurmama sebep olacaksınız dedim dr. a hep beraber güşültük. Ama işin kötü tarafı NST ye başladık bugün. Bizim için süpriz oldu bu. NST odasının yanında sancı odası vardı. Ve bir bayan vardı kızlar suni sancı takmışlardı bayana 2. doğumuymuş Buna rağmen feryadı figan ediyordu. Annee anneciğiiimm kurtar beni kesiyorlar doğruyorlar benii ayyyy anlatamam size kızın yakarışlarını psikolojim çok kötü oldu. Gelen hemşirelerde bunu anlayınca kapıyı kapattılar ama nafile.... sonrada işte diyorlar onun çıkmasını bekleseydik bu seferde siz çok sıra bekleyecektiniz falan... Bence yanlış bir uygulama. Neyse bugünde böyle kazasız belasız atlatıldı. Doktorumla doğum konusunu konuştuk. 36. yada 37 de çatı muayenesinden sonra bakacağız normal doğuma müsaitmi çatı genişliğin dedi. Ki zaten o bile yeteri değilmiş daha ilerik günlerde de rahim azğına bakım bebeğin kafasının ne şekilde geldiğine de bakacağız dedi. Yüzü üstüne gelirse olmaz alnıyla gelirse yine olmaz diyor.. Tam kafa tasının üstüne gelmesi gerekliymiş. Yani bebeğin doğum pozisyonunda olması yeterli değilmiş normal doğum için. Epidurali konuştum. Uzmanları çok övdü doktorum. Tavsiye ederim. Gözleri kapalı bu işi yapıyorlar dedi. Doğum ücretlerini de konuştuk rakamlar gayet iyi bence bakalım bundan sonrası için alahh bize neler gösterecek. Hayırlısı olsun herşeyin.

Öpüyorum sizleri. Şimdi ciciler topiğine bebek şekeri süslememden bir resim koyacağım bakmak isteyenleri oraya beklerim

Merhaba arkadaşlar 31 haftalik hamileyim iki gündür kasiklarimda bir sgri var. Sanki regl agrisi gibi birde doluluk hissi var. Daha once olmamıştı telaslandim. acaba dr arayip söylesemmi bilemedim. Bunu yasayan var mi.
ben 33+2 deyim bugün dr. sordum o adet sancıları gayet normal dedi. Doğuma hazırık sancılrı onlar dedi.

ahanda halımız geldi ... aaaaay kızlaaaaar aşık oldum bikezdaha, bayıldım yaaaaa &#128525; istesem böyle uyduramazdım heralde renkleri falan ... Maşallah diyin lütfen &#128591;

Eki Görüntüle 1088517
Maşallahhh süphanallahhh.... Ne kadaann da güzelll ne kadannnda hoşşşşş.. ayyyy dünde beni mobilyacı aramassın mı odanızı getireceğiz bugün içinden. Amannnn dedim sakın getirmeyin biz daha odasını boşlatamadık. Mayısın ilk haftası gelecekti öyle konuşmuştuk falan deyince getirmediler doğal olarak. bu hafta içi akşamdan boşaltırız odasını artıkım oğluşumun. Benim oda tam kare olduğundan böyle yolluk tarzı olmaz ama bayıldım modele... Ben küçük bir paspas gibi bişrey kullanacağım sanıırm. Henüz gözümde canlandıramıyorum bile düşün :):) Perdesiin sen storlu mu düşünüyorsun ? Bak birazdan cicilere kolonya şişeli bebek şekerimi yükleyeceğim bakarsın bakalım beğenecek misin.

İnsaallah kuzumm. icimi rahatlattin valla. herkes normal diyorda endiseleniyorum iste acaba iyi bakamiyor muyum bebege diye. :-(

Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin tatlim. saglikli olsunlarda varsin bizim gibi zayif olsunlar demi ama

ahanda halımız geldi ... aaaaay kızlaaaaar aşık oldum bikezdaha, bayıldım yaaaaa &#128525; istesem böyle uyduramazdım heralde renkleri falan ... Maşallah diyin lütfen &#128591;

Eki Görüntüle 1088517

Hersey cok gusel olmus canim maşAllah. Allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin normalde desenli halilari sevmem ama inan bende bayildimmm :))))

oyy canım çok sevindim maşallah ikinizede <3 yerim onun tombişik suratını..bakalım haftaya bizde gideceğiz kontrole bakalım bizim oğluş ne alemde olmuş olacak :))

sagol canim senin oglusunda buyumus olacak insallah saglikla beni yine 4 hafta sonra çağırdı sonra sık sık cagirmaya baslicam filan dedi

masallah canim bebisine hemsireler kendileri aliskin olunca o sanci cekerkenki feryatlara bizi de kendileri gibi saniyolar ama iste psikolojiyi dusunememisler herkesin ayni olmaz canim mayis nisan annelerini okuyorum arada o kadar kolay anlatiyolarki dogumu en azindan bebisi gorur gormez unutuyosun herseyi demisler cok hosuma gitti

Masaallah ogluna bacim
Ayrica nst odasinin sanci odasina yakin olmasi sacma olmus gercekten....
Pazartesi de ben gidecegim bakalim beni neler bekliyor

bebek kanala ne zaman yerlesır, bu haftalarda kanala yerlesmesı demek erken doğum habercısı mıdır, amanınnnnn kafam da yıne deli sorular insanın bi işin acemisi olması çok fenaaa bişiiiiiiiiii
Bacim erken yerlesmesinin dogumla alakasi oldugunu dusunmuyorum...
Bir arkadasin 6.ayindan itibaren yerlesmisti donmemisti ama normal dogumla ve zamaninda aldi oglunu kucagina....
Ben en son gittigimde donmustu 1 hafta oluyor iste doktorum sadece cok yurursen kasiklarindaki agrin artabilir dedi o kadar.....
Evet bizim gibi ilk gebeligini yasayanlar Oldukca evhamli mi oluyor ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…