ahanda halımız geldi ... aaaaay kızlaaaaar aşık oldum bikezdaha, bayıldım yaaaaa 😍 istesem böyle uyduramazdım heralde renkleri falan ... Maşallah diyin lütfen 🙏
Eki Görüntüle 1088517
Bacim senin bu hissettiklerini ben bebegim kanala yerlestikten sonra yasadim...
Asiri doluluk hissi oluyor geceleri bile 4-5 kere idrar icin kalktigim oluyor...
Hareketler daha da kisitlanmis oluyor....
Agri zaten bende ara ara yokluyor....
Doktorum normal dedi bana....
Ama o doluluk hissi enfeksiyondan da kaynaklanabiliyor bilgin olsun
Bayildim haliniza cok güzel gule gule kullanin cnm
Oyyy maşallah subhanallah
Köfteni düşündüm de bir an bu güzel odanın içinde.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla o günleri de görmeyi nasip etsin canımcım
harika olmuş efe bebişin odası maşallah gülegüle kullanın pufpufçumahanda halımız geldi ... aaaaay kızlaaaaar aşık oldum bikezdaha, bayıldım yaaaaa 😍 istesem böyle uyduramazdım heralde renkleri falan ... Maşallah diyin lütfen 🙏
Eki Görüntüle 1088517
canım sağol,teşekkürler.. Özel msj da yazdım ama markaya giriyo heralde link isim falan çıkmamış.. Burda bisaha yazıyorum,halıyı internette görüp beğenip aldım ben.. Ölçüsü isteğime göre özel yaptırıldı.. Ben aldığım siteyi harfleri ayrı ayrı yazıyorum sen birleştir
m a r k a e v . c o m
Sağol cnm
harika olmuş efe bebişin odası maşallah gülegüle kullanın pufpufçum
gunaydin canim cok sukur atlattik kontrolu 1912 gr gayet iyi dedi hala daha tombis diyo benim kizima hatta iste tombik bi surat dedidudaklarini emiyo gibi bisey yapti bi ara dr bile güldü allaha sukur bizden haberler boyle suyumuz iyi rahim agzi kapali plesantada yaslanma yok hepsine guzel dedi
ben 33+2 deyim bugün dr. sordum o adet sancıları gayet normal dedi. Doğuma hazırık sancılrı onlar dedi.Merhaba arkadaşlar 31 haftalik hamileyim iki gündür kasiklarimda bir sgri var. Sanki regl agrisi gibi birde doluluk hissi var. Daha once olmamıştı telaslandim. acaba dr arayip söylesemmi bilemedim. Bunu yasayan var mi.
ben 33+2 deyim bugün dr. sordum o adet sancıları gayet normal dedi. Doğuma hazırık sancılrı onlar dedi.
Maşallahhh süphanallahhh.... Ne kadaann da güzelll ne kadannnda hoşşşşş.. ayyyy dünde beni mobilyacı aramassın mı odanızı getireceğiz bugün içinden. Amannnn dedim sakın getirmeyin biz daha odasını boşlatamadık. Mayısın ilk haftası gelecekti öyle konuşmuştuk falan deyince getirmediler doğal olarak. bu hafta içi akşamdan boşaltırız odasını artıkım oğluşumun.ahanda halımız geldi ... aaaaay kızlaaaaar aşık oldum bikezdaha, bayıldım yaaaaa 😍 istesem böyle uyduramazdım heralde renkleri falan ... Maşallah diyin lütfen 🙏
Eki Görüntüle 1088517
ahanda halımız geldi ... aaaaay kızlaaaaar aşık oldum bikezdaha, bayıldım yaaaaa 😍 istesem böyle uyduramazdım heralde renkleri falan ... Maşallah diyin lütfen 🙏
Eki Görüntüle 1088517
Canım sağlıklı olması önemli olan ama merak etme enteresan şekilde kilo alıyorlar.Benim oğlum 25 günde 1 kilo almış mesela bu haftalarda artık 1 haftada bile çok farkeder bebeğin kilosu canım.sıkma canını bende zayıf doğmuşum ama 1 ayda akranlarımı sollamışım annem hep küçük doğan bebekler daha kolay büyür dio
valla ben de zayıf doğmusum, hatta kaçıncı torunu olmama rağmen babannem bunun bı yerıne bısı olur dıye elıne bıle alamamış benı
sonradan kıloda aldım boyumda uzadı; ilkokulda bayramlarda flama, pankart tasıyan uzun boylu sayılacak bı oğrencı oldumo yuzden takılma, yeterki sağlıklı olsunlar
Eki Görüntüle 1088517
Eki Görüntüle 1088517
oyy canım çok sevindim maşallah ikinizede <3 yerim onun tombişik suratını..bakalım haftaya bizde gideceğiz kontrole bakalım bizim oğluş ne alemde olmuş olacak :))
Kızlar merhaba,
bugün Dr. kontrolüm vardı. Bebeğim ve ben gayet iyiz. 14 kb almış bulunmaktayım. Biraz fazla ama sorun değil dedi doktorum. Oğlum 2 kg 40 gr.Boyu da 44 cm maşallah. Haftasına göre gayet iyiymiş. Muayene sonunda doktorun yaptığı şaka beni şok etti. Kız bebek dedi bana ben aaaaaaaaaaaa oamazz diye çığlığı bastım .... Erken doğurmama sebep olacaksınız dedim dr. a hep beraber güşültük. Ama işin kötü tarafı NST ye başladık bugün. Bizim için süpriz oldu bu. NST odasının yanında sancı odası vardı. Ve bir bayan vardı kızlar suni sancı takmışlardı bayana 2. doğumuymuş Buna rağmen feryadı figan ediyordu. Annee anneciğiiimm kurtar beni kesiyorlar doğruyorlar benii ayyyy anlatamam size kızın yakarışlarını psikolojim çok kötü oldu. Gelen hemşirelerde bunu anlayınca kapıyı kapattılar ama nafile.... sonrada işte diyorlar onun çıkmasını bekleseydik bu seferde siz çok sıra bekleyecektiniz falan... Bence yanlış bir uygulama. Neyse bugünde böyle kazasız belasız atlatıldı. Doktorumla doğum konusunu konuştuk. 36. yada 37 de çatı muayenesinden sonra bakacağız normal doğuma müsaitmi çatı genişliğin dedi. Ki zaten o bile yeteri değilmiş daha ilerik günlerde de rahim azğına bakım bebeğin kafasının ne şekilde geldiğine de bakacağız dedi. Yüzü üstüne gelirse olmaz alnıyla gelirse yine olmaz diyor.. Tam kafa tasının üstüne gelmesi gerekliymiş. Yani bebeğin doğum pozisyonunda olması yeterli değilmiş normal doğum için. Epidurali konuştum. Uzmanları çok övdü doktorum. Tavsiye ederim. Gözleri kapalı bu işi yapıyorlar dedi. Doğum ücretlerini de konuştuk rakamlar gayet iyi bence bakalım bundan sonrası için alahh bize neler gösterecek. Hayırlısı olsun herşeyin.
Öpüyorum sizleri. Şimdi ciciler topiğine bebek şekeri süslememden bir resim koyacağım bakmak isteyenleri oraya beklerim
Masaallah ogluna bacimKızlar merhaba,
bugün Dr. kontrolüm vardı. Bebeğim ve ben gayet iyiz. 14 kb almış bulunmaktayım. Biraz fazla ama sorun değil dedi doktorum. Oğlum 2 kg 40 gr.Boyu da 44 cm maşallah. Haftasına göre gayet iyiymiş. Muayene sonunda doktorun yaptığı şaka beni şok etti. Kız bebek dedi bana ben aaaaaaaaaaaa oamazz diye çığlığı bastım .... Erken doğurmama sebep olacaksınız dedim dr. a hep beraber güşültük. Ama işin kötü tarafı NST ye başladık bugün. Bizim için süpriz oldu bu. NST odasının yanında sancı odası vardı. Ve bir bayan vardı kızlar suni sancı takmışlardı bayana 2. doğumuymuş Buna rağmen feryadı figan ediyordu. Annee anneciğiiimm kurtar beni kesiyorlar doğruyorlar benii ayyyy anlatamam size kızın yakarışlarını psikolojim çok kötü oldu. Gelen hemşirelerde bunu anlayınca kapıyı kapattılar ama nafile.... sonrada işte diyorlar onun çıkmasını bekleseydik bu seferde siz çok sıra bekleyecektiniz falan... Bence yanlış bir uygulama. Neyse bugünde böyle kazasız belasız atlatıldı. Doktorumla doğum konusunu konuştuk. 36. yada 37 de çatı muayenesinden sonra bakacağız normal doğuma müsaitmi çatı genişliğin dedi. Ki zaten o bile yeteri değilmiş daha ilerik günlerde de rahim azğına bakım bebeğin kafasının ne şekilde geldiğine de bakacağız dedi. Yüzü üstüne gelirse olmaz alnıyla gelirse yine olmaz diyor.. Tam kafa tasının üstüne gelmesi gerekliymiş. Yani bebeğin doğum pozisyonunda olması yeterli değilmiş normal doğum için. Epidurali konuştum. Uzmanları çok övdü doktorum. Tavsiye ederim. Gözleri kapalı bu işi yapıyorlar dedi. Doğum ücretlerini de konuştuk rakamlar gayet iyi bence bakalım bundan sonrası için alahh bize neler gösterecek. Hayırlısı olsun herşeyin.
Öpüyorum sizleri. Şimdi ciciler topiğine bebek şekeri süslememden bir resim koyacağım bakmak isteyenleri oraya beklerim
Bacim erken yerlesmesinin dogumla alakasi oldugunu dusunmuyorum...bebek kanala ne zaman yerlesır, bu haftalarda kanala yerlesmesı demek erken doğum habercısı mıdır, amanınnnnn kafam da yıne deli sorularinsanın bi işin acemisi olması çok fenaaa bişiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?