Kızlar merhaba,
bugün Dr. kontrolüm vardı. Bebeğim ve ben gayet iyiz. 14 kb almış bulunmaktayım. Biraz fazla ama sorun değil dedi doktorum. Oğlum 2 kg 40 gr.Boyu da 44 cm maşallah. Haftasına göre gayet iyiymiş. Muayene sonunda doktorun yaptığı şaka beni şok etti. Kız bebek dedi bana ben aaaaaaaaaaaa oamazz diye çığlığı bastım .... Erken doğurmama sebep olacaksınız dedim dr. a hep beraber güşültük. Ama işin kötü tarafı NST ye başladık bugün. Bizim için süpriz oldu bu. NST odasının yanında sancı odası vardı. Ve bir bayan vardı kızlar suni sancı takmışlardı bayana 2. doğumuymuş Buna rağmen feryadı figan ediyordu. Annee anneciğiiimm kurtar beni kesiyorlar doğruyorlar benii ayyyy anlatamam size kızın yakarışlarını psikolojim çok kötü oldu. Gelen hemşirelerde bunu anlayınca kapıyı kapattılar ama nafile.... sonrada işte diyorlar onun çıkmasını bekleseydik bu seferde siz çok sıra bekleyecektiniz falan... Bence yanlış bir uygulama. Neyse bugünde böyle kazasız belasız atlatıldı. Doktorumla doğum konusunu konuştuk. 36. yada 37 de çatı muayenesinden sonra bakacağız normal doğuma müsaitmi çatı genişliğin dedi. Ki zaten o bile yeteri değilmiş daha ilerik günlerde de rahim azğına bakım bebeğin kafasının ne şekilde geldiğine de bakacağız dedi. Yüzü üstüne gelirse olmaz alnıyla gelirse yine olmaz diyor.. Tam kafa tasının üstüne gelmesi gerekliymiş. Yani bebeğin doğum pozisyonunda olması yeterli değilmiş normal doğum için. Epidurali konuştum. Uzmanları çok övdü doktorum. Tavsiye ederim. Gözleri kapalı bu işi yapıyorlar dedi. Doğum ücretlerini de konuştuk rakamlar gayet iyi bence bakalım bundan sonrası için alahh bize neler gösterecek. Hayırlısı olsun herşeyin.
Öpüyorum sizleri. Şimdi ciciler topiğine bebek şekeri süslememden bir resim koyacağım bakmak isteyenleri oraya beklerim
Maşallahhh süphanallahhh.... Ne kadaann da güzelll ne kadannnda hoşşşşş.. ayyyy dünde beni mobilyacı aramassın mı odanızı getireceğiz bugün içinden. Amannnn dedim sakın getirmeyin biz daha odasını boşlatamadık. Mayısın ilk haftası gelecekti öyle konuşmuştuk falan deyince getirmediler doğal olarak. bu hafta içi akşamdan boşaltırız odasını artıkım oğluşumun.Benim oda tam kare olduğundan böyle yolluk tarzı olmaz ama bayıldım modele... Ben küçük bir paspas gibi bişrey kullanacağım sanıırm. Henüz gözümde canlandıramıyorum bile düşün :):) Perdesiin sen storlu mu düşünüyorsun ? Bak birazdan cicilere kolonya şişeli bebek şekerimi yükleyeceğim bakarsın bakalım beğenecek misin.
Hersey cok gusel olmus canim maşAllah. Allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin normalde desenli halilari sevmem ama inan bende bayildimmm :))))
Oyy masaallah kofteye de odasina da annesi
Kizlar yururken rahim kemiklerimde agri oluyor sanki. Bu ne dmek, sizde de var mi?
Merhaba arkadaşlar 31 haftalik hamileyim iki gündür kasiklarimda bir sgri var. Sanki regl agrisi gibi birde doluluk hissi var. Daha once olmamıştı telaslandim. acaba dr arayip söylesemmi bilemedim. Bunu yasayan var mi.
bugun yasıyorum aynı duyguyu, hatta yukarıda da yazdım; belim de ve kasıklarıma dogru inceden boyle bi sızı var, regl gunum yakınlaşmış gibi :26: hatta başka bişilerle uğrasıyodum, kafam gitmiş bı an hamıle olduğumu unuttum, çantamda ped var mı ki acaba dıye dusunurken yakaladım kendimine kadar normaldir inan ben de bılmıyorum :44:
gunaydin canim cok sukur atlattik kontrolu 1912 gr gayet iyi dedi hala daha tombis diyo benim kizima hatta iste tombik bi surat dedidudaklarini emiyo gibi bisey yapti bi ara dr bile güldü allaha sukur bizden haberler boyle suyumuz iyi rahim agzi kapali plesantada yaslanma yok hepsine guzel dedi
Kızlar merhaba,
bugün Dr. kontrolüm vardı. Bebeğim ve ben gayet iyiz. 14 kb almış bulunmaktayım. Biraz fazla ama sorun değil dedi doktorum. Oğlum 2 kg 40 gr.Boyu da 44 cm maşallah. Haftasına göre gayet iyiymiş. Muayene sonunda doktorun yaptığı şaka beni şok etti. Kız bebek dedi bana ben aaaaaaaaaaaa oamazz diye çığlığı bastım .... Erken doğurmama sebep olacaksınız dedim dr. a hep beraber güşültük. Ama işin kötü tarafı NST ye başladık bugün. Bizim için süpriz oldu bu. NST odasının yanında sancı odası vardı. Ve bir bayan vardı kızlar suni sancı takmışlardı bayana 2. doğumuymuş Buna rağmen feryadı figan ediyordu. Annee anneciğiiimm kurtar beni kesiyorlar doğruyorlar benii ayyyy anlatamam size kızın yakarışlarını psikolojim çok kötü oldu. Gelen hemşirelerde bunu anlayınca kapıyı kapattılar ama nafile.... sonrada işte diyorlar onun çıkmasını bekleseydik bu seferde siz çok sıra bekleyecektiniz falan... Bence yanlış bir uygulama. Neyse bugünde böyle kazasız belasız atlatıldı. Doktorumla doğum konusunu konuştuk. 36. yada 37 de çatı muayenesinden sonra bakacağız normal doğuma müsaitmi çatı genişliğin dedi. Ki zaten o bile yeteri değilmiş daha ilerik günlerde de rahim azğına bakım bebeğin kafasının ne şekilde geldiğine de bakacağız dedi. Yüzü üstüne gelirse olmaz alnıyla gelirse yine olmaz diyor.. Tam kafa tasının üstüne gelmesi gerekliymiş. Yani bebeğin doğum pozisyonunda olması yeterli değilmiş normal doğum için. Epidurali konuştum. Uzmanları çok övdü doktorum. Tavsiye ederim. Gözleri kapalı bu işi yapıyorlar dedi. Doğum ücretlerini de konuştuk rakamlar gayet iyi bence bakalım bundan sonrası için alahh bize neler gösterecek. Hayırlısı olsun herşeyin.
Öpüyorum sizleri. Şimdi ciciler topiğine bebek şekeri süslememden bir resim koyacağım bakmak isteyenleri oraya beklerim
Kizlar yururken rahim kemiklerimde agri oluyor sanki. Bu ne dmek, sizde de var mi?
Kızlar Günaydın; sizlere sabah sabah hiç iyi haberler veremeyeceğim
Dün akşam çok kötüydü acili boyladımsağ arka boşluğumda inanılmaz bir ağrı ama nefes dahi aldırmayacak cinsten. Doktorumu aradım hastaneye geçip muayene olun beni bilgilendirirler zaten dedi neyse hastaneye gittik acilden giriş yaptık acil doktoru muayene etti nst istedi birde idrar tahlili istedi. Nst de çok şükür herşey normal çıktı bebeğimde bende iyiydik ama ağrı hala vardı. Sonra hemşire açıklık kontrolü yaptı onda da sıkıntı yok. İdrar tahlili verdim sonuçları beklerken yan odada birinin doğum için sancı çektiğini duydum. Kadıncağız "ahh beril ahhh" diye inliyordu resmen. Tesadüf ki doktorumuz aynıymış ve doğum için geldi hastaneye . Doğuma girip çıktı ve beni muayene için odasına çağırdı. İdrarımda kan varmış. Ultrasonda baktı böbreklerinde taş olabilir dedi serum verdi iki tanede ilaç yazdı pazartesi üroloji ye gel bi baksınlar dedi. serumu yedim ve eve geldik. Yarın gideceğim bakalım neler olacak çok korkuyorum insanlar normalde bu taş olayından nasıl çekiyorlar ben halime halimle ne yapacağım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sagol canim senin oglusunda buyumus olacak insallah saglikla beni yine 4 hafta sonra çağırdı sonra sık sık cagirmaya baslicam filan dedi
masallah canim bebisine hemsireler kendileri aliskin olunca o sanci cekerkenki feryatlara bizi de kendileri gibi saniyolar ama iste psikolojiyi dusunememisler herkesin ayni olmaz canim mayis nisan annelerini okuyorum arada o kadar kolay anlatiyolarki dogumu en azindan bebisi gorur gormez unutuyosun herseyi demisler cok hosuma gitti
Sen daha önce girmiş olmalısın nst yeMasaallah ogluna bacim
Ayrica nst odasinin sanci odasina yakin olmasi sacma olmus gercekten....
Pazartesi de ben gidecegim bakalim beni neler bekliyor
Dün akşam çok kötüydü acili boyladımsağ arka boşluğumda inanılmaz bir ağrı ama nefes dahi aldırmayacak cinsten. Doktorumu aradım hastaneye geçip muayene olun beni bilgilendirirler zaten dedi neyse hastaneye gittik acilden giriş yaptık acil doktoru muayene etti nst istedi birde idrar tahlili istedi. Nst de çok şükür herşey normal çıktı bebeğimde bende iyiydik ama ağrı hala vardı. Sonra hemşire açıklık kontrolü yaptı onda da sıkıntı yok. İdrar tahlili verdim sonuçları beklerken yan odada birinin doğum için sancı çektiğini duydum. Kadıncağız "ahh beril ahhh" diye inliyordu resmen. Tesadüf ki doktorumuz aynıymış ve doğum için geldi hastaneye . Doğuma girip çıktı ve beni muayene için odasına çağırdı. İdrarımda kan varmış. Ultrasonda baktı böbreklerinde taş olabilir dedi serum verdi iki tanede ilaç yazdı pazartesi üroloji ye gel bi baksınlar dedi. serumu yedim ve eve geldik. Yarın gideceğim bakalım neler olacak çok korkuyorum insanlar normalde bu taş olayından nasıl çekiyorlar ben halime halimle ne yapacağım
Bacim cok gecmis olsun....Kızlar Günaydın; sizlere sabah sabah hiç iyi haberler veremeyeceğim
Yok canim ben su ana kadar hic baglanmadim....Sen daha önce girmiş olmalısın nst ye
günaydın kızlar nasılsınız mutlu pazarlar
Günaydınlar.... Sorun yasayan tüm annelere geçmiş olsun. Son dönemeçteyiz, bol sabırlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?