2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

e ne güzel işte benim de hedefim 3 lt sen zaten öyle içiyormuşsun

günaydın kızlar. en son 18 nisan da gitmiştik doktora ve 28 inde tekrar cagırmıstı hem dogum izni için rapor yazmak hem de rahım agzını kontrol etmek için ve bunu alttan muayene ile yapacagını da söylemişti. bakalım bugun gidicez belkı ultrason muayenesıde yapar ve benım kuzu yuzunu gösterirse ne güzel oluuuurrr raporu da alıp okula teslim ettim mi resmı olarak ızınlıyım artık. hos ben kendımı cumadan berı ızınlı sayıyorum zaten Allahım ne rahatlıkmıs ohhh bee dünya varmıs. keyıflerdeyım bundan sonra hem de ogluşumlaaaa darısı ızne cıkacakların basına. herşeyi geçtim inanın buna aksam oldugunda yarın işe gitmeyeceğini bilmek bile cok güzel (böyle desemde bı ogretmen olarak cocuklarımı ozlemıyorum desem yalan olur) ama bu dönem dinlenmeye gerçekten cok ıhtıyaç duyuyordum. havalar ısınmaya baslayınca el ayak sısmelerıde hafıften basladı 2-3 gundur. son doktor randevumda yuzuk vb. takmayın artık demışti de gülmüştüm benim şişlerim yok kı dıye. buyrun bakalım basladı yavastan yavastan ayak parmaklarımı hıc bu kadar buyuk görmemiştim sızde durum nedır.

Ben yüzük takmayı coktannn brakmıstım zaten :)
Ama en cok el ve ayaklarım şişiyor zaten... Özellikle ayakta kalınca yürüyüş yapınca daha az şişiyor

Günaydın canım ben bu konuda şanslıyım Sat'a göre her pazartesi yeni bir haftaya giriyoruz oğlumla

Cadaloza bak sennn canı çikolata istemiş demekki

Günaydın canım iznin hayırlı olsun ben de yüzüklerimi artık çıkardım takamıyorum ayaklarımda çok fazla gezince şişiyor,hatta geçende öyle bir şişti ki ilk gördüğüm ayakkabıcıya girip 38 numara aykkabı aldım ki normalde 36 giyerim o derece şişiyoruz artık..

Ben yüzük takmayı coktannn brakmıstım zaten :)
Ama en cok el ve ayaklarım şişiyor zaten... Özellikle ayakta kalınca yürüyüş yapınca daha az şişiyor

canım ben 32. haftadayım muhtemelen senınde o zamanlar baslamıs olabılır bende hıc yoktu bı gun bı baktım ne yuzuk oluyo ne de ayaklar benım ayaklarım. zaten babetlerım falan olmuyo sadec spor ayakkabı gıyebılıyrum. duzenlı yuruyusde yapmıyorum carsı pazar dolasmalarımı saymazsak tabı.

günaydın arkadaşlar.. yeni haftamız sağlıkla ve güzel geçsin ... ben de bugün işe daha doğrusu okula gitmiyorum.. çünkü iznim başladı.:)))
aslında çalışmak istiyordum ama gerçekten ken dimi çok yorgun hissediyordum ve son haftalarda pek verimli olamıyordum... neyse artık evdeyim ve kendimi oğluma odaklıyorum... ben de de şişler 10 gündür başladı:18::18::18:
napcaz bakalım

aynen canım ya dedımya ayaklarımı tanıyamadım fotosunu gösterseler bu benım değil derdim o derece yanı bıraz yukseğe kaldırıp uzanırsam gecıyo ama yıne de babet falan olmuyo spor ayakkabıya talım havalar az daha ısınsın terlık sandalet giyeriz artık bu arada ben de 36 numara gıyerdım

Siz sanslısınız, 36 yerine 38 al olsun bitsin peki benim gibi 40 giyenler napsın ? Havalarda ısınmadıki terliğe gecelim
Neyse bunada sabır diyorum :)

günaydın kızlar yeni haftaya başladık hazirana az kaldışişliklerden bahsedilmiş sormayın valla ayak bileklerim ellerim fena şiş ayakkabılar sıkıo ellerimde uyuşma var sanki üstüne yatmışım gibi bakalım daa neler olcak vücudumuzdarüyamda kızımı doğurduğumu gördüm yıkadık annemle bi güzel giydirdim cicilerini gülücükler atıodu meleğim görmeden sevmek özlemek böle bişey herhalde

Alla alla benimki kontrolleri de 2 haftada 1 e dusurmedi hala bana ayda bir gelirsin dedin yani bidaha mayisin sonu gibi e sonra da doguruxaz zaten sasirdim hepiniz giriyosunuz ve ikibhaftada bire dustunuz muayenelerde cogunuz. Ben anlamadim ki.

Ayda bir uzun bir sure ki hamileligin basinda gidiyordum ayda bir simdi kendi istegimle 3 haftada bir gidiyorum ozel doktara gittigim icin ve anlamiyorum bnm doktorum 30 dk bna bakiyor sizinkiler nasil 10 dk bakiyor

Siz sanslısınız, 36 yerine 38 al olsun bitsin peki benim gibi 40 giyenler napsın ? Havalarda ısınmadıki terliğe gecelim
Neyse bunada sabır diyorum :)

Hahahaaa.. aynen ya bende 40 giyiyorum. Allahtan yaza denk geldide sandalet giyebilicegiz hatta ben giyiyorum malum cukurovadayiz kizim kisin dogmustu ve o doneme denk gelen bir dugunumuz vardi 42 numara abiye ayakkabisi almistim esim dalga gecerdi unisex bisey olsun ortak giyelim diye

kızlar hastane çantasına koycaklarımı yıkadım nr grip bir duygu ya minik minik kıyafetler oyy yesin annesii diğer kıyafetlerini henüz yıkamadım odamızın mobilyaları gelmedi çünkü.dün odamızı da boyattık.bir de ben hastane için adidastan kendime ayrı bir çanta aldım.valiz gibi omuz çantası.bebek için aldıgım ancak bebeğe yeter.

oncelıkle hepınıze merhaba Allah saglıkla bebeklerınıze kawusmayı nasıp etsın..

ben ewde sıparıs uzerıne bebek sekerı hazırlıyorum. bebeklerınızın hala sekerlerı hazır deılse cok uygun fıyatlarla ıstedıgınız sekılde seker hazırlayabılırım. stıcker bıblo kolonya sıselerı ne arzu edersenız.. :)))

ooh mis mis yıkanmış bebek kıyafetı kokuları burnuma geldi zamanında ve saglıkla bu güzel cicilerin bebişinin kokusuyla koktuğunu da görürsün inş canımm

Son düzenleme:

Ayy ne iyi yapmışşın ben de odanın gelmesını beklıyorum bu cuma gelecek insallah. sonra yıkansın camasırlar havalar zaten sıcak gıdıyo burda sabah yıkasam balkonda hemen kururlar ertesi günde ütüsü yapılır diye düşünüyorum darısı basıma yanı. ay hazırlıkları yetiştiremeden doğurcam dıye ödüm kopuyo bu arada dünden beri sag tarafımda bişeyler oluyo acayip huylanıyorum yerimden zıplıyorum resmen. hafiften elimle dokunuyorum yapmasın diye o zamanda tekmeliyo sıpam cek elını dıye ay cok garıp bı hıs sankı top gıbı toplanıyomu oraya napıyo anlamadım hıc oluyomu sızlerdede?

Ayda bir uzun bir sure ki hamileligin basinda gidiyordum ayda bir simdi kendi istegimle 3 haftada bir gidiyorum ozel doktara gittigim icin ve anlamiyorum bnm doktorum 30 dk bna bakiyor sizinkiler nasil 10 dk bakiyor

benim gittigim dr da ozel hatta hastanede bile.degil ozel muayenesi var, muayenesi uzun suruyo dedigin gibi hatta bana yatmak zor geliyo ates basiyo ama kendi diyo 4 hafta sonra gel aslinda iki haftada gel dese yine de giderim sonucta o da karlı cikar parasini alacak nasil olsa ama yok mayisin sonunda gel dedi

canım yine de erken bütün çamaşırları yıkamak için.çünkü kobilya gelince biraz havalanması lazım hemen çamaşırları yerleştiremezsin ayrıca bende senin durumndayım hazırlıkları tamalayamıcam gibi geliyo benim mobilyamın gelmesine daha 20 gün var bu arada senle belirtilerimz aynı benimde kızım hep sağ tarafıma toplanıyo hatta bazen bakıyorum karnım yamuk hehe bi de sağ göğsümün altı karıncalanıyo uyuşuyo tekme sanıyorum ama değil.normalmiş canım bebek nereye baskı yaparsa orası öyle olurmuş yani anlıyacagın aynı durumdayız senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…