- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
Ayyyyyy ben yalan söylemişim :26:
benım şişe de 500ml kafamdan uydurmuşum ben biraz pardon canım
anaaa ben 3 lt su içiyorumbide yanlış hesaplamışım ya 2 lt den fazla içsem demek ki çatlıcam diyorum kendi kendime 3 lt içiyorum haberim yok :26:
şişeyi 300ml zannediyorum ondan oldu hep bunlar
sayende mevzuyu uyandım
günaydın kızlar. en son 18 nisan da gitmiştik doktora ve 28 inde tekrar cagırmıstı hem dogum izni için rapor yazmak hem de rahım agzını kontrol etmek için ve bunu alttan muayene ile yapacagını da söylemişti. bakalım bugun gidicez belkı ultrason muayenesıde yapar ve benım kuzu yuzunu gösterirse ne güzel oluuuurrrraporu da alıp okula teslim ettim mi resmı olarak ızınlıyım artık. hos ben kendımı cumadan berı ızınlı sayıyorum zaten Allahım ne rahatlıkmıs ohhh bee dünya varmıs. keyıflerdeyım bundan sonra hem de ogluşumlaaaa darısı ızne cıkacakların basına. herşeyi geçtim inanın buna aksam oldugunda yarın işe gitmeyeceğini bilmek bile cok güzel (böyle desemde bı ogretmen olarak cocuklarımı ozlemıyorum desem yalan olur) ama bu dönem dinlenmeye gerçekten cok ıhtıyaç duyuyordum. havalar ısınmaya baslayınca el ayak sısmelerıde hafıften basladı 2-3 gundur. son doktor randevumda yuzuk vb. takmayın artık demışti de gülmüştüm benim şişlerim yok kı dıye. buyrun bakalım basladı yavastan yavastan ayak parmaklarımı hıc bu kadar buyuk görmemiştim sızde durum nedır.
herkese günaydınnnnn
yeni bı haftaya daha basladık, gerci bı cok anne adayının gercek haftası SAt'ına göre baslıyo artık, haftaları son adet tarıhımıze gore hesaplamaktan haftabaşılarımız karıstı
herkese sorunsuz, saglıklı, huzurlu, strestan uzak, gönülleri gibi yasadıkları bı hafta dılerımmmm
Gunaydinlar herkese iyi haftalar olur ins
Kızım korkuttu beni aksam sag tarafima hic yatmazdi tas gibi oldu sagim
Bi de hareket etmedi sevdim karnimi su ictim saga yattim sola yattim yok en son
Cikolata yedim hareketlendi ama 30-45 dk sürdü cok şükür normale döndü
günaydın kızlar. en son 18 nisan da gitmiştik doktora ve 28 inde tekrar cagırmıstı hem dogum izni için rapor yazmak hem de rahım agzını kontrol etmek için ve bunu alttan muayene ile yapacagını da söylemişti. bakalım bugun gidicez belkı ultrason muayenesıde yapar ve benım kuzu yuzunu gösterirse ne güzel oluuuurrrraporu da alıp okula teslim ettim mi resmı olarak ızınlıyım artık. hos ben kendımı cumadan berı ızınlı sayıyorum zaten Allahım ne rahatlıkmıs ohhh bee dünya varmıs. keyıflerdeyım bundan sonra hem de ogluşumlaaaa darısı ızne cıkacakların basına. herşeyi geçtim inanın buna aksam oldugunda yarın işe gitmeyeceğini bilmek bile cok güzel (böyle desemde bı ogretmen olarak cocuklarımı ozlemıyorum desem yalan olur) ama bu dönem dinlenmeye gerçekten cok ıhtıyaç duyuyordum. havalar ısınmaya baslayınca el ayak sısmelerıde hafıften basladı 2-3 gundur. son doktor randevumda yuzuk vb. takmayın artık demışti de gülmüştüm benim şişlerim yok kı dıye. buyrun bakalım basladı yavastan yavastan ayak parmaklarımı hıc bu kadar buyuk görmemiştim sızde durum nedır.
Ben yüzük takmayı coktannn brakmıstım zaten :)
Ama en cok el ve ayaklarım şişiyor zaten... Özellikle ayakta kalıncayürüyüş yapınca daha az şişiyor
Günaydın canım ben bu konuda şanslıyım Sat'a göre her pazartesi yeni bir haftaya giriyoruz oğlumla
Cadaloza bak sennn canı çikolata istemiş demekki
Günaydın canım iznin hayırlı olsunben de yüzüklerimi artık çıkardım takamıyorum ayaklarımda çok fazla gezince şişiyor,hatta geçende öyle bir şişti ki ilk gördüğüm ayakkabıcıya girip 38 numara aykkabı aldım ki normalde 36 giyerim o derece şişiyoruz artık..
aynen canım ya dedımya ayaklarımı tanıyamadımfotosunu gösterseler bu benım değil derdim o derece yanı bıraz yukseğe kaldırıp uzanırsam gecıyo ama yıne de babet falan olmuyo spor ayakkabıya talım havalar az daha ısınsın terlık sandalet giyeriz artık bu arada ben de 36 numara gıyerdım
Alla alla benimki kontrolleri de 2 haftada 1 e dusurmedi hala bana ayda bir gelirsin dedin yani bidaha mayisin sonu gibi e sonra da doguruxaz zaten sasirdim hepiniz giriyosunuz ve ikibhaftada bire dustunuz muayenelerde cogunuz. Ben anlamadim ki.
Siz sanslısınız, 36 yerine 38 al olsun bitsin peki benim gibi 40 giyenler napsın ? Havalarda ısınmadıki terliğe gecelim
Neyse bunada sabır diyorum :)
Siz sanslısınız, 36 yerine 38 al olsun bitsin peki benim gibi 40 giyenler napsın ? Havalarda ısınmadıki terliğe gecelim
Neyse bunada sabır diyorum :)
Eki Görüntüle 1090844 Eki Görüntüle 1090846 kızlar hastane çantasına koycaklarımı yıkadım nr grip bir duygu ya minik minik kıyafetler oyy yesin annesiidiğer kıyafetlerini henüz yıkamadım odamızın mobilyaları gelmedi çünkü.dün odamızı da boyattık.bir de ben hastane için adidastan kendime ayrı bir çanta aldım.valiz gibi omuz çantası.bebek için aldıgım ancak bebeğe yeter.Eki Görüntüle 1090847 Eki Görüntüle 1090848
ooh mis mis yıkanmış bebek kıyafetı kokuları burnuma geldizamanında ve saglıkla bu güzel cicilerin bebişinin kokusuyla koktuğunu da görürsün inş canımm
Eki Görüntüle 1090844 Eki Görüntüle 1090846 kızlar hastane çantasına koycaklarımı yıkadım nr grip bir duygu ya minik minik kıyafetler oyy yesin annesiidiğer kıyafetlerini henüz yıkamadım odamızın mobilyaları gelmedi çünkü.dün odamızı da boyattık.bir de ben hastane için adidastan kendime ayrı bir çanta aldım.valiz gibi omuz çantası.bebek için aldıgım ancak bebeğe yeter.Eki Görüntüle 1090847 Eki Görüntüle 1090848
Ayda bir uzun bir sure ki hamileligin basinda gidiyordum ayda bir simdi kendi istegimle 3 haftada bir gidiyorum ozel doktara gittigim icin ve anlamiyorum bnm doktorum 30 dk bna bakiyor sizinkiler nasil 10 dk bakiyor
Ayy ne iyi yapmışşınben de odanın gelmesını beklıyorum bu cuma gelecek insallah. sonra yıkansın camasırlar havalar zaten sıcak gıdıyo burda sabah yıkasam balkonda hemen kururlar ertesi günde ütüsü yapılır diye düşünüyorum darısı basıma yanı. ay hazırlıkları yetiştiremeden doğurcam dıye ödüm kopuyo bu arada dünden beri sag tarafımda bişeyler oluyo acayip huylanıyorum yerimden zıplıyorum resmen. hafiften elimle dokunuyorum yapmasın diye o zamanda tekmeliyo sıpam cek elını dıye ay cok garıp bı hıs sankı top gıbı toplanıyomu oraya napıyo anlamadım hıc oluyomu sızlerdede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?