2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Benimde mobilyaların gelmesine iki hafta var ama gelincede havalandırma süresi var diye içim sıkılıyordu, en sonunda şöyle bir çözüm ürettim... Hepsini yıkadım ütüledim... Aylara ve iç - dış giysi olarak hepsini ayırıp seffaf jelatinlere koydum... Dolap gelince direk hazır, yerine yerleştiricem. Erken doğum bile olsa sıkıntı crkmem diye dusundum
Bide cantamı da yaptık... Genel ev temizliğimi de yaptırıcam bu hafta ... İnşallah rahatlıcam, tavsiye ederim :)

Oh massallah hayırlı ugurlu olsun, bende mayıs gelsin bakalım ilk kim doğurucak diye bekliyordum ama yine aceleci davrandılar :)

Bu arada ben face grubuna hala ulaşamıyorum, puf puf beni nasıl dahil edebilirsin ?

ihmal etme çünkü bu doğum yapan arkadaşın yaşadığı önemliydi baya..o yüzden bebeği erken almaya karar verdiler ve sezeryan oldu işte..Allah'a şükür iyiler

Ooo...:) Allah analı babalı büyütsün bir an önce toparlansınlar İnşallah...:)

Geçmiş olsun canım...

Az kalmış senin canım...:) Gelişimi de iyi ne güzel sancın da olmasın şimdi 38 bi gör sonra çıksın benim erkenden çıktıda her ağrıda tırsıyorum erken gelicek diye...

Benim bir sekerim cikti bir sekerim ciktiki sormayin yarin kontrol yoku gorundu bana ordan da muhtemelen diyetisyen yolu ve benim moralim cok bozuldu bir de benim kulagimda nabiz atisi oluyo sanki bunu benden baska duyan yasayan var mi?

GD2104 canım yanlışlık oldu çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey olmaz

Önemli değil cnm :)

noldu kızzz neden ki?prensesine iyi davran ama annesi...
Bilmiyorum pufpufum kayda deger bir sebep yok. Pireyi deve yapiyorum etrafimada negatif enerji yolluyorum sonra pisman oluyorum. En buyuk sorunum da nefes alamamak bogulacak gibi hissediyorum kendimi ve yine cok istahsizim.

Canim bende depresyonda gibiyim. Dogum korkum falan yok ama cok sıkılıyorum istahsizim. Bugun oturdum bayagi agladim icimi ceke ceke..

sağolasn cnm şimdiye kdar hiç bayılmadım şimdide bebişle hiç sırası dğl inşallh olmaz öyle bşy

Herkese meraba kizlar, bugun 36. Haftamiza girmis bulunuyoruz oglumla
bugun son kez saglik ocagina gittim rutin kontrole, bi sonraki kontrolumuze allah nasip ederse oglumla beraber gidicez ebe hemsire bundan sonraki kontrole bebek 5 gunlukken geliceksin dedi, bebegin topugundan kan alip bazi testler yapilicakmis
ben bugun oturdum hastane cantami da hazirladim artik her seyimiz tamam oglumu bekliyoruz, insallah allah sag salim saglikla kucagimiza almayi nasip eder bebeklerimizi

evet canım olabiliyor demekki, ben de anlam veremedim. gereksiz kaygı korku endişe var bende de... kesin hormonlardan böyle olduk... yarın doktor kontrolünde bunu da sorayım en iyisi. normal mi diye...

Yok canın ya kasılma değil dediğin gibi bebek muhtemelen poposunu dayıyo oraya :) ben norml istiyorım ama kısmet bu işler

bak şimdi yıne dayadı, taş gibi oluyo orası, sanki ordan fırlayacakmış gibi kasılmada boyle bı bolgede bı noktada mı olur ki acaba :44:

herkesın de sat'ı pztsıymış yahu bız de salıyı bekleyenlerdenız bu şişliklerin baslamasında bı haftası var mı ki acaba

ne guzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzuya Allah saglıkla zamanında dogum yapmayı nasıp etsın inşş

Kizlar ben cok sıkılıyorum bu gunlerde.. oturdum agladim hüngür hüngür.. kizimada bagirdim suan nasil pismanim vicdan azabi cekiyorum resmen offfff

zaman yaklastıkca endıseler sarıyo galıba ınsanı, ama kızına kızma yaaa yavrucagın ne suçu var kardeş beklıyo o da

Canım Allah yardımcın olsun, ağrın sızın olmasın inşallaah

Bilmiyorum pufpufum kayda deger bir sebep yok. Pireyi deve yapiyorum etrafimada negatif enerji yolluyorum sonra pisman oluyorum. En buyuk sorunum da nefes alamamak bogulacak gibi hissediyorum kendimi ve yine cok istahsizim.

hamilelikten hormonlardan dolayı işte canım,napalım..seninde elinde değil sonuçta bilerek yapmıyorsun ya..Şu kalan zamanıda bi atlatsak hayırlısıyla

Slm kızlar uzun zamandır takip edemiyorum annem yanımda temizlik yapıyoruz maşallah sizler hazırlıkları nerdeyse bitirmişsiniz ben henüz başlamadım bile umarım herkes bebişleriyle birlikte iydir Rabbim hepimizin evladını bağışlasın

sevinç ben kocaeli nden ilk doğumum olacak 25 hazıran tahmını doğum yapacagım tarıh kızım olacak ismide zeyneb inşallah
Hosgeldin sevinç. Saglicakla al zeynebini kucagina

evet canım olabiliyor demekki, ben de anlam veremedim. gereksiz kaygı korku endişe var bende de... kesin hormonlardan böyle olduk... yarın doktor kontrolünde bunu da sorayım en iyisi. normal mi diye...
Benimde yarin kontrolum var :) bende soracagim yarin.

hamilelikten hormonlardan dolayı işte canım,napalım..seninde elinde değil sonuçta bilerek yapmıyorsun ya..Şu kalan zamanıda bi atlatsak hayırlısıyla

Bir kac gundur bu durumdayim insallah fazla uzun surmez pufpufum

aynen ya en basından berı hep sagda hıssedıyorum tekmelerı falan hatta göbek hafif saga dogru

benımde oyle aslında ama herzaman cok sıs olmasada ayaklarda bıraz fark ettı yanı.

dogru yapmıssın bende hazırlıcam yavastan yavastan. kokusu gecsın mobilyanın sonra yerleştiriveririz

doktordan cıktıktan sonra bayaaaaaaaaaaaa bi gezdiğim için ancak dönebildik eve biraz alışveriş yaptım da oğluşumuzun ilk bezini ilk emziğini aldık kendıme yıne bır gecelık aldım bır ev elbıssesı aldım bır de yazlık t-şirt aldım. 10 gün önce gittiğimde 70 kıloydum sımdı 69.700 çıktı Alp ciğim 1600 gr 38 cm olmus yanı 100gr .2cm artmıs kuzum (süte ayrana devam) alttan ultrasonla baktı rahım agzı acıklığına hersey normalmıs bızımkı elllerı yetmıyormus gıbı bı de ayaklarıylada kapatmıs yuzunu. yıne göstermedı napalım meraktan catlayacagız. hersey yolunda dedı bı dahakı randevu 12 mayıs artık 2 haftada bır gıdıcez. 12 mayısta ciğer iğnesınede baslayacagız. raporumuda yazdı artık resmı olarak ızınlıyım haberler böyle... İnsallah saglıkla devam ederız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…