ayyy bayagıda varmış senınkının gelmesıneeee insallah daha erken gelir ben cok panığım ya sen bana bakma benimki 20 gun sonra gelecek olsa ölürdüm heralde zaten surda 6-7 haftam kaldı(doktor öyle dedi)
evet canım doğru söylüyorsun ben de sordum mobılyacıya havalar ısındıya artık camları acık tutun 1 haftaya gecer kokusu dedı. mobılyaların gelmesı ışı hızlandırmıs olacak bıraz. yıkayacagım ama baska bıyere koyarım havalandıktan sonra da dolabına yerleştiririm insallah. canım butun camasırları dedıysem ilk 0-3 ay aldıklarımı(hastane cıkışları banyo havlusu battanıye corap eldiven alttan cıtcıtlı badıleri ayaklı tulumları agız mendıllerını falan) zaten cok bıseyde almadım. 3-6 ya da 6-9 aylık aldıklarımı yıkamam heralde. bu arada aynı durumda olmamızada sevındım yalnız değilmişim meğer yaramaz bır kuzu daha varmış.
Kızlaaaaaaar... Yeni bir doğum haberimiz vaaaaaar
İlk açılan face grubumuzdan bir arkadaşımız bugün doğum yaptı, Ada hanım sezeryan ile sağlıklı olarak doğdu
Çok şükür ki annemizde,bebekte iyi ve sağlıklı... Bebişe sadece burundan solunum desteği veriliyor,o da bikaç günlük bişeymiş
gebelikte oluşan kaşıntıdan dolayı bir sorun vardı annemizde (gebelik kolastazı gibi bişeydi) bu yüzden 2-3 hafta erken alındı gibi bi durum oldu ama herşey çok iyi... Maşallah diyin lütfen 🙏
arkadaşın bebişi hayırlı olsun pufpuffcum. umarım sağlıkla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.
kaşıntı demişsin de, benim de 1 haftaya yakındır kaşıntım var. korktum şimdi. yarın doktor kontrolünde söyleyeceğim doktora. umarım aynı durum yoktur
Kızlaaaaaaar... Yeni bir doğum haberimiz vaaaaaar
İlk açılan face grubumuzdan bir arkadaşımız bugün doğum yaptı, Ada hanım sezeryan ile sağlıklı olarak doğdu
Çok şükür ki annemizde,bebekte iyi ve sağlıklı... Bebişe sadece burundan solunum desteği veriliyor,o da bikaç günlük bişeymiş
gebelikte oluşan kaşıntıdan dolayı bir sorun vardı annemizde (gebelik kolastazı gibi bişeydi) bu yüzden 2-3 hafta erken alındı gibi bi durum oldu ama herşey çok iyi... Maşallah diyin lütfen 🙏
Selam arkadaşlar evden yazıyorum bugun size biz uc gündür grip bogaz agrisi geçiriyoruz doktora gitmedim ise de gidemedim ihlamur zencefil tarçın terleme usulu atlatmaya çalışıyorum hazir evdeyken ananesi ile kiyafetlerimizi yikayip utuledik acil cikis çantası hazir :) rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin öpüyorum sizleri ve bebislerinizi
Hayirli gunler bacilarimmmm
Oglumla biz geldik
Nst ye ilk defa baglandik yahu hep 0 larda mi olur sanci
Bu cocuk hazirani bulacak kesin
10 gunde 45 cm den 49 cm e ulasmisiz
Dojtorum sen beni cok sasirtiyorsun dedi....
Karnin hic 35 haftalik gibi degil ama bebek masaallah 37 haftalik dedi
Bir dahaki kontrol 17 mayis ....
Bakti ki sanci manci hicbirssey yok baya gec cagirdi
Sukur oglumun keyfi yerindeydi yerlesmis olarak hala dogum pozisyonunda hazir bir sekilde bekliyor yavrum
ihmal etme çünkü bu doğum yapan arkadaşın yaşadığı önemliydi baya..o yüzden bebeği erken almaya karar verdiler ve sezeryan oldu işte..Allah'a şükür iyiler
GD2104 canım yanlışlık oldu çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey olmaz
Canım çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsın.Geçenlerde benimde ishalle birlikte böbrek ağrım olmuştu ve idrar tahlilinde kum döküyosun dediler.3 gün falan olmuştu ağrıyı çekeli ama çok şiddetli değildi.Sonra kendi doktorumu aradım söyledim o da bir antibiyotik ismi verdi ama kullanmama gerek kalmadan ağrım geçti.Umarım sende kolayca atlatırsın canım..
Bacim cok gecmis olsun....
Sabah sabah cidden cok uzuldum ya....
Ama tasin oldugu kesinlesmemis degil mi ins.
Bugün ürolojiye gittim ve 5mm taş olduğunu öğrendim doktor ameliyat dedi ama ben göze alamadım doğumu beklemek istedim. Doğumdan sonra dışarıdan kırıyorlarmış. Ama bu süreçte ağrın olacak dediallahım bu süreyi bana kolaylaştırsın inş. Hepinize teşk.ederim iyi dilekleriniz için :) dua edin bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilmiyorum pufpufum kayda deger bir sebep yok. Pireyi deve yapiyorum etrafimada negatif enerji yolluyorum sonra pisman oluyorum. En buyuk sorunum da nefes alamamak bogulacak gibi hissediyorum kendimi ve yine cok istahsizim.noldu kızzz neden ki?prensesine iyi davran ama annesi...
herkese merhaba arkadaşlar...
arkadaşın bebişi hayırlı olsun pufpuffcum. umarım sağlıkla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.
kaşıntı demişsin de, benim de 1 haftaya yakındır kaşıntım var. korktum şimdi. yarın doktor kontrolünde söyleyeceğim doktora. umarım aynı durum yoktur bende...
DumaDumaDumMcum selam. benim de normalde 2 haftam var ama son 3 gün rapor alcam inşallah. yeter artık çok zor oluyor... bir an önce tatile çıksak da dinlensek canım.
kızlar bende de zaman zaman adet sancısı gibi sancılar oluyor. bir de belim ortadan ayrılır gibi ağrıyor. doğum yapan bir arkadaşım iyi olduğunu söyledi bu belirtilerin.
size birşey soracağım, sizde de hafif depresyon ya da ona eğilim var mı? mutlu değilim, sabahları kalktığımda mutlu uyanmıyorum. doğum korkusu başladı sanırım ondan. ama ben doğumun zorluğundan filan korkmuyorum. ya bebeğime bişi olursa diye garip bir korku oluştu bende.
sizce normal mi? kendimi üzüyorum, endişelerden huzurlu değilim. rahatlamak için ne yapsam bilemedim...
endişelenme tatlım düşük tansiyondan oluyor. Ama dikkat et bayılma, çünkü o parlak noktacıklardan sonra göz kararması da olursa bayılırsın
Bayılma konuusnda baya tecrübeliyim de paylaşayım dedim
Bilmiyorum pufpufum kayda deger bir sebep yok. Pireyi deve yapiyorum etrafimada negatif enerji yolluyorum sonra pisman oluyorum. En buyuk sorunum da nefes alamamak bogulacak gibi hissediyorum kendimi ve yine cok istahsizim.
Canim bende depresyonda gibiyim. Dogum korkum falan yok ama cok sıkılıyorum istahsizim. Bugun oturdum bayagi agladim icimi ceke ceke..
Yok canın ya kasılma değil dediğin gibi bebek muhtemelen poposunu dayıyo oraya :) ben norml istiyorım ama kısmet bu işler
Benim sat pazartesi gününe denk geliyor. O yüzden her yeni hafta çok heyecanlı oluyor
Ben de şişlikler başlamadı daha canım. Ama uzun süre ayakta kalırsam ayaklarım tabi biraz şişiyor. Ellerde bir sıkıntı yok şimdilik
.
Hayirli gunler bacilarimmmm
Oglumla biz geldik
Nst ye ilk defa baglandik yahu hep 0 larda mi olur sanci
Bu cocuk hazirani bulacak kesin
10 gunde 45 cm den 49 cm e ulasmisiz
Dojtorum sen beni cok sasirtiyorsun dedi....
Karnin hic 35 haftalik gibi degil ama bebek masaallah 37 haftalik dedi
Bir dahaki kontrol 17 mayis ....
Bakti ki sanci manci hicbirssey yok baya gec cagirdi
Sukur oglumun keyfi yerindeydi yerlesmis olarak hala dogum pozisyonunda hazir bir sekilde bekliyor yavrum
Kizlar ben cok sıkılıyorum bu gunlerde.. oturdum agladim hüngür hüngür.. kizimada bagirdim suan nasil pismanim vicdan azabi cekiyorum resmen offfff
Bugün ürolojiye gittim ve 5mm taş olduğunu öğrendim doktor ameliyat dedi ama ben göze alamadım doğumu beklemek istedim. Doğumdan sonra dışarıdan kırıyorlarmış. Ama bu süreçte ağrın olacak dediallahım bu süreyi bana kolaylaştırsın inş. Hepinize teşk.ederim iyi dilekleriniz için :) dua edin bana
Önemli değil cnm :)
Bacim cok gecmis olsun....
Sabah sabah cidden cok uzuldum ya....
Ama tasin oldugu kesinlesmemis degil mi ins.
Gilaburu suyu var taş için babam kullanmıştı ise yaramıştı bir arastir ıstersen zararı yoksa
Bilmiyorum pufpufum kayda deger bir sebep yok. Pireyi deve yapiyorum etrafimada negatif enerji yolluyorum sonra pisman oluyorum. En buyuk sorunum da nefes alamamak bogulacak gibi hissediyorum kendimi ve yine cok istahsizim.
Hosgeldin sevinç. Saglicakla al zeynebini kucaginasevinç ben kocaeli nden ilk doğumum olacak 25 hazıran tahmını doğum yapacagım tarıh kızım olacak ismide zeyneb inşallah
Benimde yarin kontrolum var :) bende soracagim yarin.evet canım olabiliyor demekki, ben de anlam veremedim. gereksiz kaygı korku endişe var bende de... kesin hormonlardan böyle olduk... yarın doktor kontrolünde bunu da sorayım en iyisi. normal mi diye...
hamilelikten hormonlardan dolayı işte canım,napalım..seninde elinde değil sonuçta bilerek yapmıyorsun ya..Şu kalan zamanıda bi atlatsak hayırlısıyla
benım de sağ tarafımı mesken tutmuş halde, göbek deliğimin sağ tarafına sanıyorum ki poposunu dayıyor, top gibisertleşiyo orası, gerılıyo dayanınca, bazıları kasılmada da aynı seyler oluyo dıyo ozmn kafam karışıyo:44: ben hep poposunu dayadı fılan dıye ıyı dusunmeye calısıyorum
buyuk ıhtımal sezeryan olucam ben de , doktora dıyecegım kes sağ tarafımdan mınnacık bişi o kendılıgınden cıkar
hayırlı ugurlu olsunnnn yeni bebişimizdaha once dogum yapan arkadaslardan yenı haberler var mı, onlar nasıllarmış acaba
Benim sat pazartesi gününe denk geliyor. O yüzden her yeni hafta çok heyecanlı oluyor
Ben de şişlikler başlamadı daha canım. Ama uzun süre ayakta kalırsam ayaklarım tabi biraz şişiyor. Ellerde bir sıkıntı yok şimdilik
Maşallah ona enn kocamanından. Bebiş hemen toparlasın kendini inşallah.
Benimde mobilyaların gelmesine iki hafta var ama gelincede havalandırma süresi var diye içim sıkılıyordu, en sonunda şöyle bir çözüm ürettim... Hepsini yıkadım ütüledim... Aylara ve iç - dış giysi olarak hepsini ayırıp seffaf jelatinlere koydum... Dolap gelince direk hazır, yerine yerleştiricem. Erken doğum bile olsa sıkıntı crkmem diye dusundum
Bide cantamı da yaptık... Genel ev temizliğimi de yaptırıcam bu hafta ... İnşallah rahatlıcam, tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?