2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Umarım herkes iyidir geçmişi okumadım.Hasta olanlara geçmiş olsun Rabbim şifanızı versin.Kontrolü olup güzel haberler getirenlerin bebişlerine de maşallah diyorum.Biliyorsunuz şekerle başım dertte insülin dozajım arttırılıyor ama şekerim sürekli yükseliyor.Moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum pazartesiye kadar bir düzelme olmazsa çok büyük ihtimalle hastaneye yatış verecek doktor.İnşallah düzelir ve inşallah bebeğim etkilenmemiştir bu yüksek şekerden dualarınızı eksik etmeyin bizden.

Canım nasılsın?umarım iyisindir şeker durumu nasıl sende.Bebiş iyidir umarım.

Benim bir sekerim cikti bir sekerim ciktiki sormayin yarin kontrol yoku gorundu bana ordan da muhtemelen diyetisyen yolu ve benim moralim cok bozuldu bir de benim kulagimda nabiz atisi oluyo sanki bunu benden baska duyan yasayan var mi?

Canım kaça çıktı şekerin 180 lerin altıysa o kadar takma kafana ben 180-190lardayım.Üstelik artan insülin dozuna rağmen.Doktorun ne diyorsa yap canım.Moralini bozmamaya çalış.

kiloyla ilgili doktorumdan her gittiğimde fırça yetadiğimden dert yanmıştım. Doktor ziyareti benim için kabus oluyor demiştim . Dün kontrolümüz vardı. Son 2 haftada Ben sadece 300 gr almışım kızımsa 500 gr almış. Doktor çok mutlu oldu isteyince oluyormuş dedi. 32 hafta 2 günlüğüz kızım 1830 gr kilo, ben 63.8 kiloyum.

Bebek gayet iyi ama ben feci üşütmüşüm karnım çok ağrıyor ne yapsam bilemedim üzerime kalın bi battaniye alıp uyumak istiyorum ama iş yerimdeyim malesef.

Maşallah kuzuna canım.Sevindim herşey yolundaymış.Ben hiç kilo almadım 12 gündür inşallah kızım almıştır benimde yoksa bu yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum.

Gunaydin guzeller
Yorum yapan arkadaslarima tesekkur ediyorum
Darisi sizin minnaklara olsun
Bas agrilarim yine basladi benim bacilar
Hepinizi opuyoruZ oglumla

Canım kaça çıktı şekerin 180 lerin altıysa o kadar takma kafana ben 180-190lardayım.Üstelik artan insülin dozuna rağmen.Doktorun ne diyorsa yap canım.Moralini bozmamaya çalış.

203 malesef simdi yoldayim gidiyorum bakalim nederse yapicam yeterki bebislere bisey olmasin. Ben de hicbir belirti olmamasi da cok sasirtici ama ya.

geçmiş olsun cnm inşallah şekerin düzene gier hastaneye yatınca nasıl bi tedavi uygulucak acaba

Konyalıyım ama aksarayda oturuyrm. Bnm durum cok karısık simdiye kadar konyada medicanaya gittim. Ama dogumu beklemek icin ailemn yanına eregliye gececem oradada ozel hastane yok devlette yapack gbyim. Sen neredesin

2 haftada 300 gr mı almışsın vuuuuuu süpermiş

canım ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. doktor senin için normal mi diyor. şekerin çok mu yüksek benim doktorum sormuyor bıle. benım kafama takılan şekeri olanlar normaldoğum yapabilir mi doktor bana normal diyor. ama bana riskli gibi geliyor

Canım nasılsın?umarım iyisindir şeker durumu nasıl sende.Bebiş iyidir umarım.

canım yeni gördüm yazdığını sen diyet yaptığın halde mi yüksek çıkıyor.ben dikkat etmezsem çıkıyor ve hiç dikkat etmiyorum. 200 lere kadar çıkıyor. sen şimdi hastaneye mi yatacaksın bebeğim de şekerden dolayı daha 32+1 kn 2200 gram çıktı. :26: ve 1 hafta büyük çıktı

doktorun gelişimini haftasına uyumlu mu gördü senin cnm? ben de geçen salı 32+0 idim.doktorda 1690 dedi ama haftasına göre biraz küçük dedi moralim bozuldu biraz ben de doğum iznine ayrılıp memlekete ailemin yanına geldiğim için doktorun ilk muayenesiydi. gelişim geriliği de olabilir minyon bir bebek de olabilir takip etmemiz gerek dedi.2hafta sonra gel dedi ama içim içimi yiyiyor tabi..inşallah sadece minyon bir bebektir

2 haftada 300 gr mı almışsın vuuuuuu süpermiş

ben de çok sevindim pufpufum. İlk kez doktor da taktir edince gururum okşandı. Her gittiğimde azarlıyordu kadın

Maşallah kuzuna canım.Sevindim herşey yolundaymış.Ben hiç kilo almadım 12 gündür inşallah kızım almıştır benimde yoksa bu yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum.

kesin alıyordur bebeğin çünkü ben 300 gr bebek 500 gr almış. Algı açısından tuhaf görünüyor bebek o 200 ü nerden aldı diye düşünüyorum ama demekki benim mevcut kilomdan onu almış yani ben 200 gr zayıflamışım hatta. Sen de öyle düşün. Bebekler çok bencil diye duymuşltum bi doktordan. Anneye sömürürmüş tüm vitamini proteini alırmış. Birazını alıp diğeri de anneme kalsın diye düşünmezmiş.

Konyalıyım ama aksarayda oturuyrm. Bnm durum cok karısık simdiye kadar konyada medicanaya gittim. Ama dogumu beklemek icin ailemn yanına eregliye gececem oradada ozel hastane yok devlette yapack gbyim. Sen neredesin

Canım ben merkezdeyim. Akademi hastanesinde Şükran Doğru ya gidiyorum doğumu da onla yapıcam inşallah. Senin baya az kalmış bana göre. Yavaş yavaş netleştir bari, sıkıntıya düşme

tatlım kafana takma, hata payı oluyor bunu biliyorsun. Bi de bu 2 haftalık süreçte protein apırlıklı beslen bakalım. Hergün yumurta ye günde bi kase yoğurt ye veya 1 bardak süt mutlaka iç. Haftada 2 kere et yemeye çalış. Ceviz fındık ye. Bebeğin minnaktır annesi üzülme sen. Benimkide koca kafalıymış. 20. haftasında başka bi doktor da demişti kafası büyük diye. Dünki kontrolde benim doktor da koca kafalı bu kız dedi. Ben de irdelemedim. Niye öyle gelişimi mi önde gidiyor vs diye sormadım. üzülüp kafaya takmaya gerek yok.

valla canım bende bilmiyorum ama anladığım kadarıyla rahım agzının acıklıgı dogumun habercisi. bu sebeple alttan bakılıyo. erkenden acılmasını ya da acılmaya baslamasını istemıyorlar o sebeple. bi rahatsızlık hıssetmıyorsan (rahım kasılması, kasık agrısı vb. gibi) bakmayabılırız ama gelmişken bi kontrol edelim dedı bana. daha öncede yazmıstım ya benım doktorum bu tarz durumlar için tedbirli davranmayı tercıh edıyo(ciğer ignesinede baslatacak mesela) o yuzden baktı.umarım yardımcı olabılmısımdır.

ömrü uzamış derler canım boyle ruyalarda, Allah bebişinizle beraber size uzun omurler versın ayrıca ıyı kı ruyayaı sen gormemıssın, anlattıgından bu kadar etkılendıysen sen gorsen tahmın edemıyorum

günaydın bacılar öksüre aksıra işe başladım tekrar herkeslere kolay gelsinnn öksüreğe viks yaptım baska ne olakii

göğsünü sıcak tut canım, gece yatarken ütü ile havlu ısıtıp goğsune koyabılırsın,sonra salep içmek çok yumusatıyo, ballı limon, bı de zencefıl ıyı gelıyo.. hatta toz zencefılle balı karıstırıp hap kapsulu gıbı yapıp yutuyolar, ha bı de turk kahvesıne karabıber serpip içerlerdi bızım orda amma şey varmış haa

2 haftada 300 gram nası alınıyo bana da öğretinnnnnnn ne guzel maşallah sana ve kuzuna

bak işte 12 gundur kılo almadım dıyen bı kişi kızlaaaaaaar nedir bunun sırrı acabaaa

evet canım rahim açılmaya başladığında doğumda başlamış oluyor binevi..ama benim doktor ultrasonla göbekten görüyor hep bunu söylüyor o yüzden neden alttan bakıldığını merak ettim..belkide daha net ve kesin sonuç içindir,doktordan doktora değiliyor biçok şey zaten..
sağol canım

valla canım ögrenebildiğim sadece bu. bende sertleşme olmadığı için bilmiyorum ben kendı durumumu detaylı anlattım işte sag tarafa yuklenıyo hafıf uyusuyo gıbı oluyo falan dedım o kasılma değil dedi.doktoruna detaylı bı sekılde anlatmalısın bence onlar daha ıyı anlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…