Benim bir sekerim cikti bir sekerim ciktiki sormayin yarin kontrol yoku gorundu bana ordan da muhtemelen diyetisyen yolu ve benim moralim cok bozuldubir de benim kulagimda nabiz atisi oluyo sanki bunu benden baska duyan yasayan var mi?
kiloyla ilgili doktorumdan her gittiğimde fırça yetadiğimden dert yanmıştım. Doktor ziyareti benim için kabus oluyor demiştim . Dün kontrolümüz vardı. Son 2 haftada Ben sadece 300 gr almışım kızımsa 500 gr almış. Doktor çok mutlu oldu isteyince oluyormuş dedi. 32 hafta 2 günlüğüz kızım 1830 gr kilo, ben 63.8 kiloyum.
Bebek gayet iyi ama ben feci üşütmüşüm karnım çok ağrıyor ne yapsam bilemedim üzerime kalın bi battaniye alıp uyumak istiyorum ama iş yerimdeyim malesef.
Canım kaça çıktı şekerin 180 lerin altıysa o kadar takma kafana ben 180-190lardayım.Üstelik artan insülin dozuna rağmen.Doktorun ne diyorsa yap canım.Moralini bozmamaya çalış.
Umarım herkes iyidir geçmişi okumadım.Hasta olanlara geçmiş olsun Rabbim şifanızı versin.Kontrolü olup güzel haberler getirenlerin bebişlerine de maşallah diyorum.Biliyorsunuz şekerle başım dertte insülin dozajım arttırılıyor ama şekerim sürekli yükseliyor.Moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum pazartesiye kadar bir düzelme olmazsa çok büyük ihtimalle hastaneye yatış verecek doktor.İnşallah düzelir ve inşallah bebeğim etkilenmemiştir bu yüksek şekerden dualarınızı eksik etmeyin bizden.
Konyalıyım ama aksarayda oturuyrm. Bnm durum cok karısık simdiye kadar konyada medicanaya gittim. Ama dogumu beklemek icin ailemn yanına eregliye gececem oradada ozel hastane yok devlette yapack gbyim. Sen neredesinBen hamilelik öncesinde bile daha halsiz daha sık bayılan biriydim ama hamilelikte Allaha şükür hiç öyle sıkıntım olmadı. Allah bekliyor inanki.
Bu arada sen konyadaydın değil mi yanlış hatırlamıyorsam. 35 tesin doğuma az kalmış burda mı yapacaksın doğumu
kiloyla ilgili doktorumdan her gittiğimde fırça yetadiğimden dert yanmıştım. Doktor ziyareti benim için kabus oluyor demiştim . Dün kontrolümüz vardı. Son 2 haftada Ben sadece 300 gr almışım kızımsa 500 gr almış. Doktor çok mutlu oldu isteyince oluyormuş dedi. 32 hafta 2 günlüğüz kızım 1830 gr kilo, ben 63.8 kiloyum.
Bebek gayet iyi ama ben feci üşütmüşüm karnım çok ağrıyor ne yapsam bilemedim üzerime kalın bi battaniye alıp uyumak istiyorum ama iş yerimdeyim malesef.
Umarım herkes iyidir geçmişi okumadım.Hasta olanlara geçmiş olsun Rabbim şifanızı versin.Kontrolü olup güzel haberler getirenlerin bebişlerine de maşallah diyorum.Biliyorsunuz şekerle başım dertte insülin dozajım arttırılıyor ama şekerim sürekli yükseliyor.Moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum pazartesiye kadar bir düzelme olmazsa çok büyük ihtimalle hastaneye yatış verecek doktor.İnşallah düzelir ve inşallah bebeğim etkilenmemiştir bu yüksek şekerden dualarınızı eksik etmeyin bizden.
Canım nasılsın?umarım iyisindir şeker durumu nasıl sende.Bebiş iyidir umarım.
doktordan cıktıktan sonra bayaaaaaaaaaaaa bi gezdiğim için ancak dönebildik evebiraz alışveriş yaptım da oğluşumuzun ilk bezini ilk emziğini aldık kendıme yıne bır gecelık aldım bır ev elbıssesı aldım bır de yazlık t-şirt aldım. 10 gün önce gittiğimde 70 kıloydum sımdı 69.700 çıktı Alp ciğim 1600 gr 38 cm olmus yanı 100gr .2cm artmıs kuzum (süte ayrana devam) alttan ultrasonla baktı rahım agzı acıklığına hersey normalmıs bızımkı elllerı yetmıyormus gıbı bı de ayaklarıylada kapatmıs yuzunu. yıne göstermedı napalım meraktan catlayacagız. hersey yolunda dedı bı dahakı randevu 12 mayıs artık 2 haftada bır gıdıcez. 12 mayısta ciğer iğnesınede baslayacagız. raporumuda yazdı artık resmı olarak ızınlıyım haberler böyle... İnsallah saglıkla devam ederız hepimiz.
2 haftada 300 gr mı almışsın vuuuuuu süpermiş
Maşallah kuzuna canım.Sevindim herşey yolundaymış.Ben hiç kilo almadım 12 gündür inşallah kızım almıştır benimde yoksa bu yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum.
Konyalıyım ama aksarayda oturuyrm. Bnm durum cok karısık simdiye kadar konyada medicanaya gittim. Ama dogumu beklemek icin ailemn yanına eregliye gececem oradada ozel hastane yok devlette yapack gbyim. Sen neredesin
doktorun gelişimini haftasına uyumlu mu gördü senin cnm? ben de geçen salı 32+0 idim.doktorda 1690 dedi ama haftasına göre biraz küçük dedi moralim bozuldu birazben de doğum iznine ayrılıp memlekete ailemin yanına geldiğim için doktorun ilk muayenesiydi. gelişim geriliği de olabilir minyon bir bebek de olabilir takip etmemiz gerek dedi.2hafta sonra gel dedi ama içim içimi yiyiyor tabi..inşallah sadece minyon bir bebektir
oohhh hem güzel haberler almış hemde bol bol gezmiş öyle gelmişsin süper..maşallah arkadaşım..ama bişey sorcam?şu rahim ağzı açıklığı için niye alttan bakıyolar ki?? Bikaç kişide daha duydum :26:
günaydın kızlar.sabah eşim rüyasını anlattı bana rüyasnda ölüyomş son kez vedlaşıyomuşuz falan.ben hıçkıra hıçkıra aglamaya başladım o da neye ugradıgını şaşırdıhala aglıyorum çok kötü oldum çok etkilendim ryasından
günaydın bacılar öksüre aksıra işe başladım tekrar herkeslere kolay gelsinnn öksüreğe viks yaptım baska ne olakii
Maşallah kuzuna canım.Sevindim herşey yolundaymış.Ben hiç kilo almadım 12 gündür inşallah kızım almıştır benimde yoksa bu yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum.
valla canım bende bilmiyorum ama anladığım kadarıyla rahım agzının acıklıgı dogumun habercisi. bu sebeple alttan bakılıyo. erkenden acılmasını ya da acılmaya baslamasını istemıyorlar o sebeple. bi rahatsızlık hıssetmıyorsan (rahım kasılması, kasık agrısı vb. gibi) bakmayabılırız ama gelmişken bi kontrol edelim dedı bana. daha öncede yazmıstım ya benım doktorum bu tarz durumlar için tedbirli davranmayı tercıh edıyo(ciğer ignesinede baslatacak mesela) o yuzden baktı.umarım yardımcı olabılmısımdır.
herkeslere güüüüünaaaaayyyddınnnnnnnnnnnnnnnn
biz de 32. haftaya girdik ve ben de daha hıc nst'ye girmedim, doktor randevuma da daha haftalar var
o toplanma dayanma olayında benım dayandıgı bölge sertleşiyo zaten, ama bu rahim kasılmasında acaba karın tümden mi sertleşiyo ki :26: benım sağ tarafı mesken tutan bı bebısım oldugu ııcn, sağ tarafta o popoyu dayandıgı yerı bı ittirio, serttleşio orası sonra kayboluo, bazen ara ara yapmaya devam edıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?