herkese merhaba arkadaşlar...
arkadaşın bebişi hayırlı olsun pufpuffcum. umarım sağlıkla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.
kaşıntı demişsin de, benim de 1 haftaya yakındır kaşıntım var. korktum şimdi. yarın doktor kontrolünde söyleyeceğim doktora. umarım aynı durum yoktur bende...
DumaDumaDumMcum selam. benim de normalde 2 haftam var ama son 3 gün rapor alcam inşallah. yeter artık çok zor oluyor... bir an önce tatile çıksak da dinlensek canım.
kızlar bende de zaman zaman adet sancısı gibi sancılar oluyor. bir de belim ortadan ayrılır gibi ağrıyor. doğum yapan bir arkadaşım iyi olduğunu söyledi bu belirtilerin.
size birşey soracağım, sizde de hafif depresyon ya da ona eğilim var mı? mutlu değilim, sabahları kalktığımda mutlu uyanmıyorum. doğum korkusu başladı sanırım ondan. ama ben doğumun zorluğundan filan korkmuyorum. ya bebeğime bişi olursa diye garip bir korku oluştu bende.
sizce normal mi? kendimi üzüyorum, endişelerden huzurlu değilim. rahatlamak için ne yapsam bilemedim...
bak şimdi yıne dayadı, taş gibi oluyo orası, sanki ordan fırlayacakmış gibikasılmada boyle bı bolgede bı noktada mı olur ki acaba :44:
herkesın de sat'ı pztsıymış yahubız de salıyı bekleyenlerdenız bu şişliklerin baslamasında bı haftası var mı ki acaba
ne guzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzuyaAllah saglıkla zamanında dogum yapmayı nasıp etsın inşş
zaman yaklastıkca endıseler sarıyo galıba ınsanı, ama kızına kızma yaaa yavrucagın ne suçu var kardeş beklıyo o da
Canım Allah yardımcın olsun, ağrın sızın olmasın inşallaah
Önemli değil cnm :)
amin cnm amin inş. Allah'tan tek dileğim bu zaten böbrek ağrısız şu doğumu yapabilmekdoğum ağrısını bilmiyorum ama sanırım eş değer bir ağrıymış söyleyenlere göre
Gilaburu suyu var taş için babam kullanmıştı ise yaramıştı bir arastir ıstersen zararı yoksa
Teşekkür ederim cnm araştırırım :)
günaydın güzel anneler
doktordan cıktıktan sonra bayaaaaaaaaaaaa bi gezdiğim için ancak dönebildik evebiraz alışveriş yaptım da oğluşumuzun ilk bezini ilk emziğini aldık kendıme yıne bır gecelık aldım bır ev elbıssesı aldım bır de yazlık t-şirt aldım. 10 gün önce gittiğimde 70 kıloydum sımdı 69.700 çıktı Alp ciğim 1600 gr 38 cm olmus yanı 100gr .2cm artmıs kuzum (süte ayrana devam) alttan ultrasonla baktı rahım agzı acıklığına hersey normalmıs bızımkı elllerı yetmıyormus gıbı bı de ayaklarıylada kapatmıs yuzunu. yıne göstermedı napalım meraktan catlayacagız. hersey yolunda dedı bı dahakı randevu 12 mayıs artık 2 haftada bır gıdıcez. 12 mayısta ciğer iğnesınede baslayacagız. raporumuda yazdı artık resmı olarak ızınlıyım haberler böyle... İnsallah saglıkla devam ederız hepimiz.
Kızlar anlatmayı unuttuğum birsey var. sabah bahsettiğimiz su sag tarafa toplanma olayını da sordum doktora. rahım kasılmaları olmadıgı surece bı sıkıntı yok bırakın yuzsun donsun havuzda dedı.rahım kasılmalarını nasıl ayırt ederız dıye sordum karnınız tas gıbı duvar gıbı olur ve sonra gecer dedı bız bu durumların tekrarlamasını pek sevmeyız dedı. aklınızda bulunsun böyle durumlar yasayınca doktorumuza haber vermemız ıyı olurmus
Gunaydin guzel annisler ve kizimin tatli mi tatli arkadaslari
canım yaa aslında hiç işe gidesim gelmiyor. Elim ayağım davul gibi dahası oturdukça belim ayrılıyor ikiye sanki. Ama ne bileyim inadım tuttu. Oniki gün şunun şurası diyorum. Evde olsam kesin yatar kaldırdım öyle hazırlık falan da yapmazdım. En azından şimdi çalıştığımı bahane ediyorum diyorumyine de benim değişkenliğine güven olmaz ruhsal durum konusunda da ben de çok farklı sayılmam. Ama iş yerinde normalmişim gibi davranıp tüm Ruhi bunalımlarımı eşime çektiriyorum
canim kacinci haftadasin bilmiyorum ama bana da yine 4 hafta sonra gel dedi ve nst ye filan sokmadi normalde de panik yapmayan sakin bi adam zaten allaha sukur gidişatta bi sorun yok dedi bu arada 32. haftadayim ben
Kızlar anlatmayı unuttuğum birsey var. sabah bahsettiğimiz su sag tarafa toplanma olayını da sordum doktora. rahım kasılmaları olmadıgı surece bı sıkıntı yok bırakın yuzsun donsun havuzda dedı.rahım kasılmalarını nasıl ayırt ederız dıye sordum karnınız tas gıbı duvar gıbı olur ve sonra gecer dedı bız bu durumların tekrarlamasını pek sevmeyız dedı. aklınızda bulunsun böyle durumlar yasayınca doktorumuza haber vermemız ıyı olurmus
doktordan cıktıktan sonra bayaaaaaaaaaaaa bi gezdiğim için ancak dönebildik evebiraz alışveriş yaptım da oğluşumuzun ilk bezini ilk emziğini aldık kendıme yıne bır gecelık aldım bır ev elbıssesı aldım bır de yazlık t-şirt aldım. 10 gün önce gittiğimde 70 kıloydum sımdı 69.700 çıktı Alp ciğim 1600 gr 38 cm olmus yanı 100gr .2cm artmıs kuzum (süte ayrana devam) alttan ultrasonla baktı rahım agzı acıklığına hersey normalmıs bızımkı elllerı yetmıyormus gıbı bı de ayaklarıylada kapatmıs yuzunu. yıne göstermedı napalım meraktan catlayacagız. hersey yolunda dedı bı dahakı randevu 12 mayıs artık 2 haftada bır gıdıcez. 12 mayısta ciğer iğnesınede baslayacagız. raporumuda yazdı artık resmı olarak ızınlıyım haberler böyle... İnsallah saglıkla devam ederız hepimiz.
günaydın kızlar.sabah eşim rüyasını anlattı bana rüyasnda ölüyomş son kez vedlaşıyomuşuz falan.ben hıçkıra hıçkıra aglamaya başladım o da neye ugradıgını şaşırdıhala aglıyorum çok kötü oldum çok etkilendim ryasından
sağolasn cnm şimdiye kdar hiç bayılmadım şimdide bebişle hiç sırası dğl inşallh olmaz öyle bşy
günaydın kızlar.sabah eşim rüyasını anlattı bana rüyasnda ölüyomş son kez vedlaşıyomuşuz falan.ben hıçkıra hıçkıra aglamaya başladım o da neye ugradıgını şaşırdıhala aglıyorum çok kötü oldum çok etkilendim ryasından
canım yaa aslında hiç işe gidesim gelmiyor. Elim ayağım davul gibi dahası oturdukça belim ayrılıyor ikiye sanki. Ama ne bileyim inadım tuttu. Oniki gün şunun şurası diyorum. Evde olsam kesin yatar kaldırdım öyle hazırlık falan da yapmazdım. En azından şimdi çalıştığımı bahane ediyorum diyorumyine de benim değişkenliğine güven olmaz ruhsal durum konusunda da ben de çok farklı sayılmam. Ama iş yerinde normalmişim gibi davranıp tüm Ruhi bunalımlarımı eşime çektiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?