2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar anlatmayı unuttuğum birsey var. sabah bahsettiğimiz su sag tarafa toplanma olayını da sordum doktora. rahım kasılmaları olmadıgı surece bı sıkıntı yok bırakın yuzsun donsun havuzda dedı. rahım kasılmalarını nasıl ayırt ederız dıye sordum karnınız tas gıbı duvar gıbı olur ve sonra gecer dedı bız bu durumların tekrarlamasını pek sevmeyız dedı. aklınızda bulunsun böyle durumlar yasayınca doktorumuza haber vermemız ıyı olurmus

canım yaa aslında hiç işe gidesim gelmiyor. Elim ayağım davul gibi dahası oturdukça belim ayrılıyor ikiye sanki. Ama ne bileyim inadım tuttu. Oniki gün şunun şurası diyorum. Evde olsam kesin yatar kaldırdım öyle hazırlık falan da yapmazdım. En azından şimdi çalıştığımı bahane ediyorum diyorum yine de benim değişkenliğine güven olmaz ruhsal durum konusunda da ben de çok farklı sayılmam. Ama iş yerinde normalmişim gibi davranıp tüm Ruhi bunalımlarımı eşime çektiriyorum

Son düzenleme:

oohhh hem güzel haberler almış hemde bol bol gezmiş öyle gelmişsin süper..maşallah arkadaşım..ama bişey sorcam?şu rahim ağzı açıklığı için niye alttan bakıyolar ki?? Bikaç kişide daha duydum
:26:

Ben de işteyken gayet pozitif, dinç, çalışkan eve gelince bi nazlanıyorum eşime sorma ama yoruluyoruz artık canım ya napalım

herkeslere güüüüünaaaaayyyddınnnnnnnnnnnnnnnn

canim kacinci haftadasin bilmiyorum ama bana da yine 4 hafta sonra gel dedi ve nst ye filan sokmadi normalde de panik yapmayan sakin bi adam zaten allaha sukur gidişatta bi sorun yok dedi bu arada 32. haftadayim ben

biz de 32. haftaya girdik ve ben de daha hıc nst'ye girmedim, doktor randevuma da daha haftalar var

o toplanma dayanma olayında benım dayandıgı bölge sertleşiyo zaten, ama bu rahim kasılmasında acaba karın tümden mi sertleşiyo ki :26: benım sağ tarafı mesken tutan bı bebısım oldugu ııcn, sağ tarafta o popoyu dayandıgı yerı bı ittirio, serttleşio orası sonra kayboluo, bazen ara ara yapmaya devam edıyo

Maşallah canım
ne güzel izine de ayrılmışsın darısı bizim başımıza inşallah

günaydın kızlar.sabah eşim rüyasını anlattı bana rüyasnda ölüyomş son kez vedlaşıyomuşuz falan.ben hıçkıra hıçkıra aglamaya başladım o da neye ugradıgını şaşırdıhala aglıyorum çok kötü oldum çok etkilendim ryasından

Uzun yillar beraber yasayacaksiniz insallahhh ruyani guzel tabir edersen guzel olur canimm

sağolasn cnm şimdiye kdar hiç bayılmadım şimdide bebişle hiç sırası dğl inşallh olmaz öyle bşy

Ben hamilelik öncesinde bile daha halsiz daha sık bayılan biriydim ama hamilelikte Allaha şükür hiç öyle sıkıntım olmadı. Allah bekliyor inanki.

Bu arada sen konyadaydın değil mi yanlış hatırlamıyorsam. 35 tesin doğuma az kalmış burda mı yapacaksın doğumu

ömür uzamış,öyle derler.. Ama etkilenmen doğal tabi canım yaaaa

Günaydın kızlar nasılsınız

Ben gece rüyamda oğlumu gördüm :) 4-5 kilo vardı sanırım :) Yeni doğum yapmışım ve bütün hamileliğim boyunca gördüğüm doğum rüyalarım gibi nasıl doğum yaptığımı bilmiyorum. Bildiğim tek şey ağrısız ve sancısız doğum yaptığım. Sanırım benim doğum sezaryen olacak. Rüyalar bana işaret gibi

aslında ruhsal durumumuz çok iyi olmadığından, evde olsak doğumu filan düşün düşün daha çok kafayı yiyebilirdik... o anlamda da, ne kadar zor olsa da çalışmak iyi galiba diyorum. bir an önce hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza alalım inşallah... çok dua ediyorum. Allah herkesin bebeğini, masum yavrularımızı korusun, kolay doğumlar versin.

kızçelerim günaydın uzun zamandır yazamasamda takipteyim..göbek deliğimin sağ tarafı çok acıdığını yazmıştım..nefes alıp verirken hareket ederken yatarken bile kötüydü..ağrı değil bildiğiniz acıydı..meğerse o göbek fıtığıymış göbek deliğinin altında yağ birikirmiş ve patlamaması lazımmış hamileyken dahada tehlikeli tabi Allah korusun..ağır çekmek kaldırmak ayakta kalmak tetikliyomuş..ve zaten benim çok yorulduğum zamanlar oluyodu bu acı..sizlerde dikkat edin benim gibi amaaan bişey olmaz diyerek işe güce ağırlığa saldırmayın..bide şunu sormak istiyorum..2-3 gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var var 32+6 dayım..önceki dalgalanmalar hareketler yok..arada arada kendini hissettiriyor..internettede hareketler azalınca kalp atışları yavaşlamış olabilir diyo sizce bunun için doktoru aramalımıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…