2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Maşallah canım
ne güzel izine de ayrılmışsın darısı bizim başımıza inşallah

insallah canım darısı basınıza henuz sefasını suremıyor olsam da iyi gidiyor. temizlik falan yapcaz bugun cumayada mobılyacılar gelcek iş cok. dogumdan önce bı dınlenebilirsek gerçi çalışıyorken de evdekı yapılcakları dusunup kafa yorgunluğu oluyodu simdi de heyecan telaş karısık

saolasın canım, benım de doktor randevuma daha çok var insan her bişeyi merak edıyo valla

31. haftada ortalama 1500 gr. 36 cm.dı biraz mınyon bı bebek dedı. 32 de 1600 gr. 38 cm cıktı.yanı dun . hıc öyle gelişim geriliğinden falan da bahsetmedi normal sınırlarda dedı. hatta gecen hafta mınyon deyınce benımde hafıf moralım bozulur gıbı olmustı (hem de haftasıyla uyumlu demesıne ragmen)ama netten de arastırdım hatta kaan kocatepenın sıtesıne baktım orda hesaplayıcılar var bebeğiniz hangı haftada kac gr kac cm olmalı dıye. ona baktım ordada haftasıyla uyumlu cıktı. hıc moralını bozma bence canım. bu 2 hafta içinde sut ve ayranı bıraz arttır ben denedım 10 günde 100 gr 2cm artmıs. 2 hafta sonra haberlerini beklıyorum.

Canimiz sıkılıyordu o zaman bizde teyzelere ve arkadaslarina kizimin resmini gonderlelim dedik . masaallah diyelim teyzeleri. burada yanaklar tombis tombis ama doktor amcasi zayif diyor kizima :-( oyy oyy bir kilo aksaydi allahin izniyle

Eklentiler

• $20140424_135615.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 37

beslenmeme dikkat ediyorum aslında ama bebek almıyor sanırım.dopplerine baktı bi sorun görmedi şimdilik ama inşallah sonraki kontrolde de bişey çıkmaz.annelik ne kadar hassasmış yaaa..saol cnm tavsiyelerin için.dediğin gibi kimi önden kimi geriden gidiyor ama sağlıklı sıhhatli alırız kucaklarımıza inşallahh...

canım o ultrasonla göbekten görülen rahım ağzına olan uzaklıkmıydı rahım uzunluğumuydu öyle bişeydi sanırsam. bu acıklık benım duydugum hep alttan bakılıyo. yanlısta bılıyor olabılırım tabı.

evet cnm benim de aynı senin gibiydi değerleri. daha önceki doktorum hiç minyon bi bebek fln dememişti.normal diyordu. memlekete gelince bu doktor aklımı karıştırdı.bu gün 1 hafta oluyor tam doktora gideli.yarın fln gitsem bir değişim görür mü acaba ? 1 hafta daha beklemk zor geliyor açıkcası aklıma çok takıyorm sanırım..

Canimiz sıkılıyordu o zaman bizde teyzelere ve arkadaslarina kizimin resmini gonderlelim dedik . masaallah diyelim teyzeleri. burada yanaklar tombis tombis ama doktor amcasi zayif diyor kizima :-( oyy oyy bir kilo aksaydi allahin izniyle

Maşallah kızına yerim ben onun yanaklarını Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah

bence rahat ol ve 1 hafta sonra gıttığınde doktor bu dediklerini hatırlamayacak bile. cunku bundan sonra cok hızlı buyyuyolar. kafan rahat olmalı.beslenmene de dıkkat et. ama ille ben gidicem diyorsan da gıt doktora hatırlat soyledıklerını bı daha baksın sana

Selam güzel annişler
Bizde dün kızımızı gördük 2.143 gram olmuş cimcimem doktorumuz herşey yolunda dedi çok şükür.
Hepinizden iyi haberler bekliyorummmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BEBEKLERİ ZAYIF OLAN ARKADAŞLAR
burdan doktor gibi reçete yazmak da istemıyorum ama IMOM omega 3 hapı bebeğe kılo aldırıor.benim bebeğim de iri çıktı şekerden dolayı ama o hap da etkili bence 1 aydır içiyorum. 1 ayda 700 gram almış.doktora danışarak için bence.hem de balık fazla yemeyenler için zaten omega gerekli

Kadrajcım ben de iki haftadır hiç kilo almamışım bebeğim 350gr almış. 23nisan çalışmalarıyla uğraşırken iyi koşuşturdum. Demek yapabiliyoruz da zor oluyor.

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var...

Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası almak istiyorum. e-bebekte 160 Lira. Aranızda alan var mı ve fiyatları nasıl ?

Teşekkür ederim canım :)

Ben çalıştığım için mecburen alıyorum canım

rica ederim canım :)
ilk link açılmıyo olabılır ben tekrar denedığımde açamadım botanikecza nın sitesi orda 145 falan.
ama 2. de 139 tl ücretsiz kargo daha mantıklı tabi ki iyisini sen bilirsin canım
malum masraflar çok olunca alacağım şeylerin uygun olanını arıyorum nette aynı ürün sonuçta 160 yerine 139 daha iyi

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var...

Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası almak istiyorum. e-bebekte 160 Lira. Aranızda alan var mı ve fiyatları nasıl ?

canım ben de calısacagım ıcın tavsıyeler uzerıne aldım bı ara kampanyadayken, ama alıcaksan elini cabuk tut derım cunku aynı marka yıne ıkı gogus ıcın elektrıklı yenı bı model cıkardı ve fıyatı 250 cıvarı, magazaların cogunda bu eskı model bulunmuyor artık hep yenısını getırmısler, bana önerenlerde hep bu eskı modelı kullanıyo olduklarından içim rahat olarak aldım.. yenısıyle özellik olarak farkları ne bılmıyorum ama e bebekte yenı olan modelden de var

arkadaşımmaşallah güzel haberlerinize

Canım az önce verdim e-bebekten siparişi. Ben maalesef çok fazla internet sitelerine güvenemediğim için birkaç siteden alışveriş yapıyorum sadece. E-bebekte bunlardan biri. Benim arkadaşımda geçen sene aldı ve çok memnundu. İnş.bizler de memnun kalırız :)

canım benim de alttan bakmadı hiç ama dr 36 .hafta da alttan bakacağını çatı genişliği için demişti.
benim de bildiğim açıklık var mı diye alttan bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…