Maşallah canım
ne güzel izine de ayrılmışsın darısı bizim başımıza inşallah
valla canım ögrenebildiğim sadece bu. bende sertleşme olmadığı için bilmiyorum ben kendı durumumu detaylı anlattım işte sag tarafa yuklenıyo hafıf uyusuyo gıbı oluyo falan dedım o kasılma değil dedi.doktoruna detaylı bı sekılde anlatmalısın bence onlar daha ıyı anlıyor.
doktorun gelişimini haftasına uyumlu mu gördü senin cnm? ben de geçen salı 32+0 idim.doktorda 1690 dedi ama haftasına göre biraz küçük dedi moralim bozuldu birazben de doğum iznine ayrılıp memlekete ailemin yanına geldiğim için doktorun ilk muayenesiydi. gelişim geriliği de olabilir minyon bir bebek de olabilir takip etmemiz gerek dedi.2hafta sonra gel dedi ama içim içimi yiyiyor tabi..inşallah sadece minyon bir bebektir
tatlım kafana takma, hata payı oluyor bunu biliyorsun. Bi de bu 2 haftalık süreçte protein apırlıklı beslen bakalım. Hergün yumurta ye günde bi kase yoğurt ye veya 1 bardak süt mutlaka iç. Haftada 2 kere et yemeye çalış. Ceviz fındık ye. Bebeğin minnaktır annesi üzülme sen. Benimkide koca kafalıymış. 20. haftasında başka bi doktor da demişti kafası büyük diye. Dünki kontrolde benim doktor da koca kafalı bu kız dedi. Ben de irdelemedim. Niye öyle gelişimi mi önde gidiyor vs diye sormadım. üzülüp kafaya takmaya gerek yok.
evet canım rahim açılmaya başladığında doğumda başlamış oluyor binevi..ama benim doktor ultrasonla göbekten görüyor hep bunu söylüyor o yüzden neden alttan bakıldığını merak ettim..belkide daha net ve kesin sonuç içindir,doktordan doktora değiliyor biçok şey zaten..
sağol canım
31. haftada ortalama 1500 gr. 36 cm.dı biraz mınyon bı bebek dedı. 32 de 1600 gr. 38 cm cıktı.yanı dun . hıc öyle gelişim geriliğinden falan da bahsetmedi normal sınırlarda dedı. hatta gecen hafta mınyon deyınce benımde hafıf moralım bozulur gıbı olmustı (hem de haftasıyla uyumlu demesıne ragmen)ama netten de arastırdım hatta kaan kocatepenın sıtesıne baktım orda hesaplayıcılar var bebeğiniz hangı haftada kac gr kac cm olmalı dıye. ona baktım ordada haftasıyla uyumlu cıktı. hıc moralını bozma bence canım. bu 2 hafta içinde sut ve ayranı bıraz arttır ben denedım 10 günde 100 gr 2cm artmıs. 2 hafta sonra haberlerini beklıyorum.
Canimiz sıkılıyordu o zaman bizde teyzelere ve arkadaslarina kizimin resmini gonderlelim dedik. masaallah diyelim teyzeleri. burada yanaklar tombis tombis ama doktor amcasi zayif diyor kizima :-( oyy oyy bir kilo aksaydi allahin izniyle
evet cnm benim de aynı senin gibiydi değerleri. daha önceki doktorum hiç minyon bi bebek fln dememişti.normal diyordu. memlekete gelince bu doktor aklımı karıştırdı.bu gün 1 hafta oluyor tam doktora gideli.yarın fln gitsem bir değişim görür mü acaba ? 1 hafta daha beklemk zor geliyor açıkcası aklıma çok takıyorm sanırım..
kiloyla ilgili doktorumdan her gittiğimde fırça yetadiğimden dert yanmıştım. Doktor ziyareti benim için kabus oluyor demiştim . Dün kontrolümüz vardı. Son 2 haftada Ben sadece 300 gr almışım kızımsa 500 gr almış. Doktor çok mutlu oldu isteyince oluyormuş dedi. 32 hafta 2 günlüğüz kızım 1830 gr kilo, ben 63.8 kiloyum.
Bebek gayet iyi ama ben feci üşütmüşüm karnım çok ağrıyor ne yapsam bilemedim üzerime kalın bi battaniye alıp uyumak istiyorum ama iş yerimdeyim malesef.
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var...
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası almak istiyorum. e-bebekte 160 Lira. Aranızda alan var mı ve fiyatları nasıl ?
ben almayı düşünmüyorum canım ama daha uygun fiyatlar önerebilirim sana
http://www................./Lansinoh-Affinity-Elektrikli-ciftli-Gogus-Pompasi_6091.html#0
http://www.akakce.com/dukkan/urun.asp?a=500001131&ref=akakce&v=1.44.8
Teşekkür ederim canım :)
Ben çalıştığım için mecburen alıyorum canım
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var...
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası almak istiyorum. e-bebekte 160 Lira. Aranızda alan var mı ve fiyatları nasıl ?
Selam güzel annişler
Bizde dün kızımızı gördük 2.143 gram olmuş cimcimem doktorumuz herşey yolunda dedi çok şükür.
Hepinizden iyi haberler bekliyorummmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben almayı düşünmüyorum canım ama daha uygun fiyatlar önerebilirim sana
http://www................./Lansinoh-Affinity-Elektrikli-ciftli-Gogus-Pompasi_6091.html#0
http://www.akakce.com/dukkan/urun.asp?a=500001131&ref=akakce&v=1.44.8
canım ben de calısacagım ıcın tavsıyeler uzerıne aldım bı ara kampanyadayken, ama alıcaksan elini cabuk tut derım cunku aynı marka yıne ıkı gogus ıcın elektrıklı yenı bı model cıkardı ve fıyatı 250 cıvarı, magazaların cogunda bu eskı model bulunmuyor artık hep yenısını getırmısler, bana önerenlerde hep bu eskı modelı kullanıyo olduklarından içim rahat olarak aldım.. yenısıyle özellik olarak farkları ne bılmıyorum ama e bebekte yenı olan modelden de var
evet canım rahim açılmaya başladığında doğumda başlamış oluyor binevi..ama benim doktor ultrasonla göbekten görüyor hep bunu söylüyor o yüzden neden alttan bakıldığını merak ettim..belkide daha net ve kesin sonuç içindir,doktordan doktora değiliyor biçok şey zaten..
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?