2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
2 haftada 300 gram nası alınıyo bana da öğretinnnnnnn ne guzel maşallah sana ve kuzuna

bak işte 12 gundur kılo almadım dıyen bı kişi kızlaaaaaaar nedir bunun sırrı acabaaa

Kadrajcım ben de iki haftadır hiç kilo almamışım bebeğim 350gr almış. 23nisan çalışmalarıyla uğraşırken iyi koşuşturdum. Demek yapabiliyoruz da zor oluyor.

ben ekmeği kestim kızlar. Acıkınca kuru yemiş ya da meyve yiyorum. Şu iki ayda ne kadar az alırsak bizim için o kadar iyi , sıcaklarda bastırıyor çok zorlanırız valla.

ben ekmeği kestim kızlar. Acıkınca kuru yemiş ya da meyve yiyorum. Şu iki ayda ne kadar az alırsak bizim için o kadar iyi , sıcaklarda bastırıyor çok zorlanırız valla.

Canım sakın ekmeği kesme.Benim diyetimde günde 9 dilim tam buğday ekmeği var ve azaltımıyor doktorlar.Çünkü bebeğin beyin gelişimi için günde 225 gr karbonhidrata ihtiyaç varmış.Eğer ben başka şeylerden alıyorum diyorsan bilemem ama bildiklerimi söylemek istedim.

ben makarna filan yiyorum o yüzen ekmeği kestim. Doktoruma ekmeği bıraktığım halde kilo almaya devam ediyorum dediğimde o zaman bi şeyleri yanlış yapıyorsun ne yiyorsan yarısını ye demişti. Ekmeği kesme de demedi. Hurmayı da sordum doğumu başlatıyor diyor millet, doktorum yok öyle bişey çok vitaminlidir istediğin kadar ye dedi. :44: :96:

canım normalde tarçın şekere cok ıyı gelıyo, acaba denesen mi :26: hem zaten yogutta yememız lazım, bı kase yogudun ıcıne toz tarcın döküp yiyosun şekerini dengeliyor, hamılelıkte bı farkı var mıdır bılemıyorum ama normalde şeker hastası olan bı cok insanın yaptıgı bişi hem yogurtta yemiş olursun, zararı dokunmaz dıye dusunuyorum

valla iyice kötüledim canım ya zencefil tarcın keçi boynuzu bunların üçünü bi kaynattım içtim iki gündür balla ama geçiremedim özellikle bugun ciğerlerim sökülüo öksürürken hatta her ökrürmemde karnım çekilio annem öksürükten doğurursun bu gidişle dedi ufff bebeğimde benle çekio bu hastalıgı keske çalışabilir raporu almasaydım sahlebi deneyim çok saolll

3 üye 9 ziyaretcı olarak takılıyoruz topıkte

nıye bu topıkte hep zıyaretcı sayısı giren üye sayısından fazla oluyo acaba meraklı anne adayları siziiiiiiiiiii

Kim demis dogumu baslatiyor hamileligimde yedigim hurmayi bu yasima kdr yemedim simdiye dogurmustum ozaman ben:))))

Bizde kızımla sağlık ocağına gittik son izlemimiz vardı hemşire kalp atışlarını
Dinlerken kızım salladı bi tekme rahatsız oldu hanımefendi bi daha doğumdan
3 gun sonra gitcez artik hazırla cantani falan dedi bundan sonra gelmek isteyebilir dedi
Bakalım ne kadar dayancak hanımefendi

güzel haberler getirmişsin canım bizlere..maşallah..şöyle bi 34-35'leribulsakta rahatlasak erken doğumlardan korkmasak...

Benim bugün 34+1 ama yine de 35-36 daha sağlıklı oluyor malum ...
37 yi beklerse sevinirim dedi dr dün bakalım bekleyecek gibi aslında dedi.
Haftaya erken doğuma karşı aldığım ilacı bırakabiliriz dedi ama ürkütüyor beni doğrusu, zaten benim kız aceleci :)
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de önümüzdeki hafta 2500 ü bulursak daha bir rahatlayacağım sanki

Maşallah
Bu yeni nesil hep aceleci zaten :)

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

ben 2-3 haftadır çok yoğun bir şekilde öksürüyorum. 2 hafta önce gittim akut bronşit dedi, antibiyotik verdi ama başlamamıştım. en son dayanamadım dün başladım aynı zamanda zencefil+bal karışımı içtim. artık antibiyotikten mi yoksa zencefilden mi bilmem bugün iyiyim biraz. yarım çay kaşığı zencefile, bir tatlı kaşığı bal ekleyip macun gibi karıştırıp yiyosun iyi geliyor baya. oğlumu da rahatlatıyor. bir de yine oğluma günlük sakızı diye bir bitki var onu uyguladım o da iyi geldi. kendime de bir kaç kez yaptım ama düzenli yapmadım, geceleri rahatlatıyor nisbeten. ben kendime hiç bakamıyorum çok ihmal ettim, siz dikkat ederseniz atlatırsınız bence. benim öksürükler de kusturana kadar devam ediyordu, kriz gibi geliyordu kötüydü baya. Çok geçmiş olsun.

zencefili birde öyle deneyim bende iş çıkışı doktora gidecem artık ilaç verirse versin napayım dayanacak gücüm kalmadı iç yırtılmam mı var nedir karnım ağrıo öksürdükçe teşekkür ederim sizede geçmişler olsun

Maşallah
Bu yeni nesil hep aceleci zaten :)

Icersi daha rahat otursunlar iste yok
Hoş çıkıncada dert tasa olmucak onlarda tabi niye çıkmasın merak ediyolar demekki
Aaannnnnnnneeee beeen geliyooorrruuummm dicek bakalım ne zaman

bizimde Efe beyle kontrolümüz bu cumartesi, 3 hafta oldu görüşmeyeli.. Bakalım kaç kilo olmuş köftem

ay her yerde yazıyor filan. Rahim ağzını açıyormuş doğumu başlatıyormuş diyorlar. Ben de korkumdan yemiyordum:26:

bende hamileliğimin başından beri yiyorum şükür henüz bir şey yok.. tatlı yiyeceğime yemeklerden sonra 2-3 tane yiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…