2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kuyruksokumu kemiği ağrısı çeken var mı kızlar içinizde, benim de son bı haftadır ki gözdem kuyruksokumu agrısı nasıl oturacağımı şaşırıyorum valla, batıyo resmen, bıraz fazla otursam kalkmak çok zor gelıyo :26: yakında vinç gerekecek bana sanırsam

Son düzenleme:
canım benim de alttan bakmadı hiç ama dr 36 .hafta da alttan bakacağını çatı genişliği için demişti.
benim de bildiğim açıklık var mı diye alttan bakıyorlar

ben zaten sezeryan istediğim için alttan falan bakıp çatı dar mı uygun mu kontrol etmelerine gerek yok heralde

kızlaaaaar dün verdiğim bu güzel habere istinaden ;

aynı face grubumuzdan bir annemiz daha doğum yaptı bugün, suyu geldi birden.. 37.haftadaydı sezeryan olmuş ve ikiside iyimiş şimdilik haberler böyle

203 malesef simdi yoldayim gidiyorum bakalim nederse yapicam yeterki bebislere bisey olmasin. Ben de hicbir belirti olmamasi da cok sasirtici ama ya.
Benim 5-6 gün önce 216 çıktı ilk defa.Sabahları benim zaten yüksek.5 Mayısta randevum var inş. bebişim iyidir ben elimden geleni yaptım ve yapıyorum gerisi Allah'ın takdirindedir.Canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah bebişin etkilenmemiştir.Rabbim bebeklerimizi korusun bu yüksek şekerden.
geçmiş olsun cnm inşallah şekerin düzene gier hastaneye yatınca nasıl bi tedavi uygulucak acaba
Sağol canım inşallah dediğin gibi düzelir.Hastanede endokrinoloji bölümünde kalıyorsun herbir insülin dozunu yediklerine göre doktor birebir ayarlıyor.
Canım ben en son 16 Nisanda kontrolüm vardı.Doktor sağlıklı dedi ama o günden sonra benim şeker aldı başını gitti.Şimdi ne durumda bilmiyorum umarım sağlıklıdır.Ben insülin kullandığım için büyük ihtimal sezeryan olacak çünkü doktorlar risk almak istemiyor.Ama sen diyetle kontrol altına alabilirsen normal doğum şansın var canım.
Bende diyet ve insülinle yüksek çıkıyor,sürekli uygun dozu bulana kadar yükseltiyorum 2-3 günde bir.Şuan sabah 20,öğlen ve akşam 10 ar doz alıyorum.Sabah 177 ye düştü tokluk,öğlen 124 inşallah akşamda güzel bir değer görürüm öğlendeki gibi.Bir de sabahı 140 lara düşürürsem çok şükür.

ben zaten sezeryan istediğim için alttan falan bakıp çatı dar mı uygun mu kontrol etmelerine gerek yok heralde

evet canım sezeryan da bakmıyorlar diye biliyorum

aynı face grubumuzdan bir annemiz daha doğum yaptı bugün, suyu geldi birden.. 37.haftadaydı sezeryan olmuş ve ikiside iyimiş şimdilik haberler böyle

ay ne güzel haberler sağlıkları da iyiymiş çok şükür darısı başımıza inşallah

Maşallah 35i gören gelmeye çalışıyor sira bizlere geliyor yavaş yavaş

kesin alıyordur bebeğin çünkü ben 300 gr bebek 500 gr almış. Algı açısından tuhaf görünüyor bebek o 200 ü nerden aldı diye düşünüyorum ama demekki benim mevcut kilomdan onu almış yani ben 200 gr zayıflamışım hatta. Sen de öyle düşün. Bebekler çok bencil diye duymuşltum bi doktordan. Anneye sömürürmüş tüm vitamini proteini alırmış. Birazını alıp diğeri de anneme kalsın diye düşünmezmiş.

Bakalım canım benimki pazartesi ne kadar almış olacak,yazarım buraya tabi acil yatış olmazsa şekerden ötürü.

bak işte 12 gundur kılo almadım dıyen bı kişi kızlaaaaaaar nedir bunun sırrı acabaaa [/QUOTE]

Sırrı yoğun stres ve diyet canım.Allah sizlerden uzak etsin bunları.

canım o kadar da dikkat ediyordun yine de yükselmiş mi? ne tetikliyor acaba? canını sıkma annesi allahın izniyle bişey olmaz kuzuna. başlangıçta çıkmadı sonradan sonraya çıktı sende bu şeker meselesi değil mi? canım allah şifa versin. moralini yüksek tut tabii ki bebişlerimize kavuşmamıza bu kadar az kalmışken can sıkmak olmaz

canım ben de 34+2deyim ve hareketler eskiye nazaran baya azaldı gibime geliyor. sanırım bebişler büyüdüğü için böyle. artık tekme değil de böyle içerden gerdiriyor sanki bi kaç saniye sonra bırakıyor gibi oluyor. bu arada göbek fıtığı nedir tam bilmiyorum ama çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

inşallah düzelir canım şurda zaten kaç haftamız kaldı sezaryen olursan 38 de alırlar zaten.ben aslında sezaryen olmak ıstıyorum riske atmak ıstemıyorum.ama benden başka herkes normal doğum yap dıyor doktor da normal diyor bir de herkesin ne dıyeceğini düşünüyorum

Canimiz sıkılıyordu o zaman bizde teyzelere ve arkadaslarina kizimin resmini gonderlelim dedik . masaallah diyelim teyzeleri. burada yanaklar tombis tombis ama doktor amcasi zayif diyor kizima :-( oyy oyy bir kilo aksaydi allahin izniyle

Maşallah

amanınnnnnn bu bebişler cok aceleci cıktı yaaa hayırlı uğurlu olsun, Allah saglıkla uzun omurler versın inş

Sırrı yoğun stres ve diyet canım.Allah sizlerden uzak etsin bunları.

işte herkes bişeylerden dertleniyo, ben kılo alıyorum diyorum sen şunları yaşamasam da ben de kılo alsam dıyosun, insanoğlunun memnunıyetı zor iş
Allah hepımıe saglıkla, zamanında dogumalr nasıp etsın inşallah

Merhaba kızlar
Dün sabah dr kontrolümüz vardı, dr artık her hafta geleceksin dedi. NST ye bağladılar, bazı kızımın hareketleri diye düşündüğüm sertleşen hareket kasılmaymış. Ama bunlar manalı kasılmalar değil, korkma olur bu ay böyle dedi. Sadece kasılmalar belli aralıklarla ve artarak devam ederse, kanaman olursa, tutamadığın bir miktar idrar olursa(hatrı sayılır bir miktar yarım bardak, bir bardak gibi), bebeğin hareketlerini hissedemezsen hemen acile geliyorsun oyalanmadan dedi.

Kızıma gelince bir haftada sadece 40 gr almış ve 2200 olmuş, boyuna bakmadık bu sefer ama 40 lı cm lerdeydi en son.
Ama çok kilolu tombul bir bebek olmayacak dedi, korkma 3000 i bulur doğuma kadar dedi. Bakalım ne kadar durursa o kadar bekleyeceğiz dedi

İşte bizden bunlar var, geçmişe bakamadım iyi haberlere maşallah yeni cicilere güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah diyorum. Hasta olanlara da şifalar diliyorum.

Kızımla öpüyoruz sizi :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Analı babalı büyüsün inşallah, sağlıkla büyüyüp serpilsin :)
Maşallah :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım aynen dikkat etmeme rağmen böyle oldu.Şeker gebelikte çıktı ortaya daha öncesinde yoktu ve yapılan testler olmadığını gösterdi.Allah razı olsun inşallah bende bebeğimi sağlıklı bir şeklide kucağıma alabilirim.

güzel haberler getirmişsin canım bizlere..maşallah..şöyle bi 34-35'leribulsakta rahatlasak erken doğumlardan korkmasak...

Amin canım.Ben baya kilo almıştım 1.5 ay öncesine kadar 10 kilo almıştım.Önce 1 ayda 1 kilo verdim 15 gündür de almıyorum.Kilo almakla ilgili bir endişem yoktu bebeğim sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyordum ama işte adı kadar tatlı olmayan şu şeker beni böyle yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…