- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
canım benim de alttan bakmadı hiç ama dr 36 .hafta da alttan bakacağını çatı genişliği için demişti.
benim de bildiğim açıklık var mı diye alttan bakıyorlar
Kızlaaaaaaar... Yeni bir doğum haberimiz vaaaaaar
İlk açılan face grubumuzdan bir arkadaşımız bugün doğum yaptı, Ada hanım sezeryan ile sağlıklı olarak doğdu
Çok şükür ki annemizde,bebekte iyi ve sağlıklı... Bebişe sadece burundan solunum desteği veriliyor,o da bikaç günlük bişeymiş
gebelikte oluşan kaşıntıdan dolayı bir sorun vardı annemizde (gebelik kolastazı gibi bişeydi) bu yüzden 2-3 hafta erken alındı gibi bi durum oldu ama herşey çok iyi... Maşallah diyin lütfen 🙏
Benim 5-6 gün önce 216 çıktı ilk defa.Sabahları benim zaten yüksek.5 Mayısta randevum var inş. bebişim iyidir ben elimden geleni yaptım ve yapıyorum gerisi Allah'ın takdirindedir.Canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah bebişin etkilenmemiştir.Rabbim bebeklerimizi korusun bu yüksek şekerden.203 malesefsimdi yoldayim gidiyorum bakalim nederse yapicam yeterki bebislere bisey olmasin. Ben de hicbir belirti olmamasi da cok sasirtici ama ya.
Sağol canım inşallah dediğin gibi düzelir.Hastanede endokrinoloji bölümünde kalıyorsun herbir insülin dozunu yediklerine göre doktor birebir ayarlıyor.geçmiş olsun cnm inşallah şekerin düzene gier hastaneye yatınca nasıl bi tedavi uygulucak acaba
Canım ben en son 16 Nisanda kontrolüm vardı.Doktor sağlıklı dedi ama o günden sonra benim şeker aldı başını gitti.Şimdi ne durumda bilmiyorum umarım sağlıklıdır.Ben insülin kullandığım için büyük ihtimal sezeryan olacak çünkü doktorlar risk almak istemiyor.Ama sen diyetle kontrol altına alabilirsen normal doğum şansın var canım.canım ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. doktor senin için normal mi diyor. şekerin çok mu yüksek benim doktorum sormuyor bıle. benım kafama takılan şekeri olanlar normaldoğum yapabilir mi doktor bana normal diyor. ama bana riskli gibi geliyor
Bende diyet ve insülinle yüksek çıkıyor,sürekli uygun dozu bulana kadar yükseltiyorum 2-3 günde bir.Şuan sabah 20,öğlen ve akşam 10 ar doz alıyorum.Sabah 177 ye düştü tokluk,öğlen 124 inşallah akşamda güzel bir değer görürüm öğlendeki gibi.Bir de sabahı 140 lara düşürürsem çok şükür.canım yeni gördüm yazdığını sen diyet yaptığın halde mi yüksek çıkıyor.ben dikkat etmezsem çıkıyor ve hiç dikkat etmiyorum. 200 lere kadar çıkıyor. sen şimdi hastaneye mi yatacaksın bebeğim de şekerden dolayı daha 32+1 kn 2200 gram çıktı. :26: ve 1 hafta büyük çıktı
evet canım rahim açılmaya başladığında doğumda başlamış oluyor binevi..ama benim doktor ultrasonla göbekten görüyor hep bunu söylüyor o yüzden neden alttan bakıldığını merak ettim..belkide daha net ve kesin sonuç içindir,doktordan doktora değiliyor biçok şey zaten..
sağol canım
ben zaten sezeryan istediğim için alttan falan bakıp çatı dar mı uygun mu kontrol etmelerine gerek yok heralde
kızlaaaaar dün verdiğim bu güzel habere istinaden ;
aynı face grubumuzdan bir annemiz daha doğum yaptı bugün, suyu geldi birden.. 37.haftadaydı sezeryan olmuş ve ikiside iyimiş şimdilik haberler böyle
Umarım herkes iyidir geçmişi okumadım.Hasta olanlara geçmiş olsun Rabbim şifanızı versin.Kontrolü olup güzel haberler getirenlerin bebişlerine de maşallah diyorum.Biliyorsunuz şekerle başım dertte insülin dozajım arttırılıyor ama şekerim sürekli yükseliyor.Moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum pazartesiye kadar bir düzelme olmazsa çok büyük ihtimalle hastaneye yatış verecek doktor.İnşallah düzelir ve inşallah bebeğim etkilenmemiştir bu yüksek şekerden dualarınızı eksik etmeyin bizden.
kızçelerim günaydın uzun zamandır yazamasamda takipteyim..göbek deliğimin sağ tarafı çok acıdığını yazmıştım..nefes alıp verirken hareket ederken yatarken bile kötüydü..ağrı değil bildiğiniz acıydı..meğerse o göbek fıtığıymış göbek deliğinin altında yağ birikirmiş ve patlamaması lazımmışhamileyken dahada tehlikeli tabi Allah korusun..ağır çekmek kaldırmak ayakta kalmak tetikliyomuş..ve zaten benim çok yorulduğum zamanlar oluyodu bu acı..sizlerde dikkat edin benim gibi amaaan bişey olmaz diyerek işe güce ağırlığa saldırmayın..bide şunu sormak istiyorum..2-3 gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var var 32+6 dayım..önceki dalgalanmalar hareketler yok..arada arada kendini hissettiriyor..internettede hareketler azalınca kalp atışları yavaşlamış olabilir diyo sizce bunun için doktoru aramalımıyım
Benim 5-6 gün önce 216 çıktı ilk defa.Sabahları benim zaten yüksek.5 Mayısta randevum var inş. bebişim iyidir ben elimden geleni yaptım ve yapıyorum gerisi Allah'ın takdirindedir.Canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah bebişin etkilenmemiştir.Rabbim bebeklerimizi korusun bu yüksek şekerden.
Sağol canım inşallah dediğin gibi düzelir.Hastanede endokrinoloji bölümünde kalıyorsun herbir insülin dozunu yediklerine göre doktor birebir ayarlıyor.
Canım ben en son 16 Nisanda kontrolüm vardı.Doktor sağlıklı dedi ama o günden sonra benim şeker aldı başını gitti.Şimdi ne durumda bilmiyorum umarım sağlıklıdır.Ben insülin kullandığım için büyük ihtimal sezeryan olacak çünkü doktorlar risk almak istemiyor.Ama sen diyetle kontrol altına alabilirsen normal doğum şansın var canım.
Bende diyet ve insülinle yüksek çıkıyor,sürekli uygun dozu bulana kadar yükseltiyorum 2-3 günde bir.Şuan sabah 20,öğlen ve akşam 10 ar doz alıyorum.Sabah 177 ye düştü tokluk,öğlen 124 inşallah akşamda güzel bir değer görürüm öğlendeki gibi.Bir de sabahı 140 lara düşürürsem çok şükür.
Canimiz sıkılıyordu o zaman bizde teyzelere ve arkadaslarina kizimin resmini gonderlelim dedik. masaallah diyelim teyzeleri. burada yanaklar tombis tombis ama doktor amcasi zayif diyor kizima :-( oyy oyy bir kilo aksaydi allahin izniyle
kızlaaaaar dün verdiğim bu güzel habere istinaden ;
aynı face grubumuzdan bir annemiz daha doğum yaptı bugün, suyu geldi birden.. 37.haftadaydı sezeryan olmuş ve ikiside iyimiş şimdilik haberler böyle
Sırrı yoğun stres ve diyet canım.Allah sizlerden uzak etsin bunları.
Kızlaaaaaaar... Yeni bir doğum haberimiz vaaaaaar
İlk açılan face grubumuzdan bir arkadaşımız bugün doğum yaptı, Ada hanım sezeryan ile sağlıklı olarak doğdu
Çok şükür ki annemizde,bebekte iyi ve sağlıklı... Bebişe sadece burundan solunum desteği veriliyor,o da bikaç günlük bişeymiş
gebelikte oluşan kaşıntıdan dolayı bir sorun vardı annemizde (gebelik kolastazı gibi bişeydi) bu yüzden 2-3 hafta erken alındı gibi bi durum oldu ama herşey çok iyi... Maşallah diyin lütfen 🙏
canım o kadar da dikkat ediyordun yine de yükselmiş mi? ne tetikliyor acaba? canını sıkma annesi allahın izniyle bişey olmaz kuzuna. başlangıçta çıkmadı sonradan sonraya çıktı sende bu şeker meselesi değil mi? canım allah şifa versin. moralini yüksek tut tabii ki bebişlerimize kavuşmamıza bu kadar az kalmışken can sıkmak olmaz
Merhaba kızlar
Dün sabah dr kontrolümüz vardı, dr artık her hafta geleceksin dedi. NST ye bağladılar, bazı kızımın hareketleri diye düşündüğüm sertleşen hareket kasılmaymış. Ama bunlar manalı kasılmalar değil, korkma olur bu ay böyle dedi. Sadece kasılmalar belli aralıklarla ve artarak devam ederse, kanaman olursa, tutamadığın bir miktar idrar olursa(hatrı sayılır bir miktar yarım bardak, bir bardak gibi), bebeğin hareketlerini hissedemezsen hemen acile geliyorsun oyalanmadan dedi.
Kızıma gelince bir haftada sadece 40 gr almış ve 2200 olmuş, boyuna bakmadık bu sefer ama 40 lı cm lerdeydi en son.
Ama çok kilolu tombul bir bebek olmayacak dedi, korkma 3000 i bulur doğuma kadar dedi. Bakalım ne kadar durursa o kadar bekleyeceğiz dedi
İşte bizden bunlar var, geçmişe bakamadım iyi haberlere maşallah yeni cicilere güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah diyorum. Hasta olanlara da şifalar diliyorum.
Kızımla öpüyoruz sizi :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amanınnnnnn bu bebişler cok aceleci cıktı yaaahayırlı uğurlu olsun, Allah saglıkla uzun omurler versın inş
işte herkes bişeylerden dertleniyo, ben kılo alıyorum diyorum sen şunları yaşamasam da ben de kılo alsam dıyosun, insanoğlunun memnunıyetı zor iş
Allah hepımıe saglıkla, zamanında dogumalr nasıp etsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?