- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
kızlar aranızda hiç karnı titreyen var mı ? aksamları tv karsına yayıldıgımda bebeğin normal hareketlerıyle beraber göbeğimde jöle kıvamında titremeler de oluyo, görüntü olarak çok komik oluyo
Icersi daha rahat otursunlar iste yok
Hoş çıkıncada dert tasa olmucak onlarda tabi niye çıkmasın merak ediyolar demekki
Aaannnnnnnneeee beeen geliyooorrruuummm dicek bakalım ne zaman
bizimde Efe beyle kontrolümüz bu cumartesi, 3 hafta oldu görüşmeyeli.. Bakalım kaç kilo olmuş köftem
bende oluyor canımm.. acaba o sırada işiyor mu diye düşünüyorumya da üşüdüğünü
kızlar aranızda hiç karnı titreyen var mı ? aksamları tv karsına yayıldıgımda bebeğin normal hareketlerıyle beraber göbeğimde jöle kıvamında titremeler de oluyo, görüntü olarak çok komik oluyo
bi jöle, bi keşkül titremesi kıvamında o esnada ben de içimde neler olduğunu cok merak edıyorum
ay her yerde yazıyor filan. Rahim ağzını açıyormuş doğumu başlatıyormuş diyorlar. Ben de korkumdan yemiyordum:26:
ohh ohh ne güzel oda gelmeden hiçbişey bitmiyor badanası duvar kağıdı bitti beklemedeyiz...
iki isim konulduğunda ikisininde söylenmesi gerekiyo diye biliyorum bnde emin değilim
geçmiş olsun cnm inşallah idrardır bnde o ikisini ayırt edememekten korkuyorum
o uyuşukluklar bndede var kızlar ayak bacak kol el her biyersii
tşk ederim canım inş öyledir çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı
Yani her akşam değilse de ara ara bana da oluyor. Ama kısa sürüyor :)
Artık ne yapıyorlarsa, geriniyordur belki diyorum ben ama bilemem tabii :)
yok ben jöleyi geçtim bildiğin titreme benimkigöbeğim gidiyor geliyor...keşke göbeğimizin içinde neler olduğunu sadece anneler görebilseydi bizde bu meraktan kurtulurduk
Benim 5-6 gün önce 216 çıktı ilk defa.Sabahları benim zaten yüksek.5 Mayısta randevum var inş. bebişim iyidir ben elimden geleni yaptım ve yapıyorum gerisi Allah'ın takdirindedir.Canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah bebişin etkilenmemiştir.Rabbim bebeklerimizi korusun bu yüksek şekerden.
Sağol canım inşallah dediğin gibi düzelir.Hastanede endokrinoloji bölümünde kalıyorsun herbir insülin dozunu yediklerine göre doktor birebir ayarlıyor.
Canım ben en son 16 Nisanda kontrolüm vardı.Doktor sağlıklı dedi ama o günden sonra benim şeker aldı başını gitti.Şimdi ne durumda bilmiyorum umarım sağlıklıdır.Ben insülin kullandığım için büyük ihtimal sezeryan olacak çünkü doktorlar risk almak istemiyor.Ama sen diyetle kontrol altına alabilirsen normal doğum şansın var canım.
Bende diyet ve insülinle yüksek çıkıyor,sürekli uygun dozu bulana kadar yükseltiyorum 2-3 günde bir.Şuan sabah 20,öğlen ve akşam 10 ar doz alıyorum.Sabah 177 ye düştü tokluk,öğlen 124 inşallah akşamda güzel bir değer görürüm öğlendeki gibi.Bir de sabahı 140 lara düşürürsem çok şükür.
merhaba kızlar:) aranızda bursalı olup sosyete şekeri alan var mı ben nerden alacağımı bilmiyrm internetten bir kaç siteye baktım ama bursaya kargo ücreti çok geldi
3 üye 9 ziyaretcı olarak takılıyoruz topıkte
nıye bu topıkte hep zıyaretcı sayısı giren üye sayısından fazla oluyo acabameraklı anne adayları siziiiiiiiiiii
valla canım ben bır agustos annesı olarak meraklıyım napimmmm :) sizinkinede bakıyorum arada
uzaktan bakma gel kardeşhepimiz hamişizzzzz
Kizlar bisey sormak istiyorum hastanelerde zorunlu sezeryanla istege bagli sezeryan arasinda fiyat farki oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?