2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar aranızda hiç karnı titreyen var mı ? aksamları tv karsına yayıldıgımda bebeğin normal hareketlerıyle beraber göbeğimde jöle kıvamında titremeler de oluyo, görüntü olarak çok komik oluyo

bende oluyor canımm.. acaba o sırada işiyor mu diye düşünüyorum ya da üşüdüğünü

Icersi daha rahat otursunlar iste yok
Hoş çıkıncada dert tasa olmucak onlarda tabi niye çıkmasın merak ediyolar demekki
Aaannnnnnnneeee beeen geliyooorrruuummm dicek bakalım ne zaman

Öyle tabii :) ne de olsa kaçınılmaz bir olay :) gelecekler, sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de, tabii vaktiyle de gelseler çok iyi olurdu :)

Yani her akşam değilse de ara ara bana da oluyor. Ama kısa sürüyor :)
Artık ne yapıyorlarsa, geriniyordur belki diyorum ben ama bilemem tabii :)

merhaba kızlar:) aranızda bursalı olup sosyete şekeri alan var mı ben nerden alacağımı bilmiyrm internetten bir kaç siteye baktım ama bursaya kargo ücreti çok geldi

Yani her akşam değilse de ara ara bana da oluyor. Ama kısa sürüyor :)
Artık ne yapıyorlarsa, geriniyordur belki diyorum ben ama bilemem tabii :)

benımde her aksam olmuyor canım ama oldugu anlarda cok komık bı goruntu oluyo koca göbeğimde, bı an titreyip duruyo

yok ben jöleyi geçtim bildiğin titreme benimki göbeğim gidiyor geliyor...keşke göbeğimizin içinde neler olduğunu sadece anneler görebilseydi bizde bu meraktan kurtulurduk

netten de baktım ben acaba neler oluyor o esnada diye ama bişi bulamadım ben de eve ultrason aletı alsak keşke dıyordum, akşamları izlerdik

Aminn insallah canimmm diyetisyene yonlendirdi simdilik aksi bir durum yok bebek icin dedi guzel bir diyet programi ve sabah aksam olcum bi hafta ski kontrol dedi bakalim rabbim herkesin bebegini sagsalim kucagina almayi nasip etsin

merhaba kızlar:) aranızda bursalı olup sosyete şekeri alan var mı ben nerden alacağımı bilmiyrm internetten bir kaç siteye baktım ama bursaya kargo ücreti çok geldi

valla soyete sekerı ne ola ki diye baktım, bildiğin renkli lolipopmuş bazı alısverıs merkezlerındekı şu jelıbon satan fılan şekercılerde satılıyo canım ama fıyatları bıraz daha pahalı oluyo, gerçi nette ne kadar bılmıyorum ama :26: bazı marketlerde de oluyo, bi de daha yerel bakkal büfe tarzı yerlerde karsıma cıkıyo benım ordakıler daha ekonomık tabı bursada olmadıgım ııcn daha genel bı yorum yapabıldım kusura bakma

uzaktan bakma gel kardeş hepimiz hamişizzzzz

:) teşekkürler merak etmeyın takıpteyım bızım kız daha yenı yenı hatırı sayılır tekmeler atıyor sızın tecrubelerınızden faydalanacagız tabıkıde..saglıkla ve zamanında kucagınıza alın işallah bebelerınızi

Eve ultrason alsak benim koca artık butun akşambakar
Kaldirtmaz beni aman iyi ki yok oyle bisey bu sekerde iyi fikir aslinda annem yuvarlak madlen cikolataya etiket yapcak bi de o sopali figürlere lavanta baglicaz cok işimiz var çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…