2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar,güzel annişler, çok ihmal ettim burayı vicdan azabı çekiyorum resmen günlerdir yazamıyorum diye....
diğer gruba yazmayan ve uzun zamandır haber alamadığım arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir...

bebişlerimize kavuşmamıza Allah'ın izniyle sayılı haftalarımız kaldı, hatta doğum yapan arkadaşlarımız olmuş... taze annelerimizin gözleri aydın, bizlerde hayırlısı ile doğumlarımızı yaparız inşallah...

çokçana öpüyorum herkesleriii

Kız 17 saat doğum sürer mi¿¿ valla gözüm korktu. Bir de 50 dikiş demişsin nasıl bir doğum yaptı kızcagız bilemedim. Allah yardımcısı olsun.[/QUOTE]

Aslinda dogum kismi zor gecmemis zaten epidural normal dogum yapti arkadasim dogumun uzun surmesinden sikayetci degil, asil zorlu kisim dogum sonrasi gecen 1 ay dikisleri cok zorlamis onu, cok fazla dikisi oldugu icin nerdeyse hic oturamadim popomun uzerine falan diyo
17 saatin sonunda 8 cm den fazla acilmasi olmadigi icin doktor kesi yapmis baya

Gittiğim hastanede normal 1350, zorunlu sezeryan 2000, isteğe bağlı 3000. Benim tüp bebek, büyük ihtimal sezeryan olacak ama normal olma ihtimali az da olsa var. Ablamın lazer yapıştırma olmuş sezeryanı, doktorla öncesinde konuşmuş. Çokta önemli bi iz kalmamış, dikiş izi ve sarkma yokmuş. 1 hafta sonra korse giymeye başladım demişti. Kardeşimin eşide sezeryan o da çok rahattım, ağrı sızı yaşamadım dedi. 3 tanede normal doğum yapan arkadaşım var. 2 si pişman, 1 i çok memnun.

kızzzzz nerdesin sen cidden??kayboldun hee...

Canım tarçın rahim kasılmaları yapıyor diye biliyorum şekere iyi geldiğini de ama yine de güvenip te yiyemiyorum.Ama sağol canım ilgin için.

Kizlar selam nasinsiz??
Benim oglanin Kasilmalari basladi bakalim ufaktan hayirlisiyla gunumuzu tam doldursak baska bisey istemem. Cuma gunu kontrolumuz var sabirsizlikla bekliyorum.

Bu arada sizlere bir sorum.olacak. bebislerin kordon kanini saklamayi dusunuyormusunuz. Bu konu hakkinda fikriniz var mi. Benim adini duydugum ama fazla arastirma yapamadigim tek yer var ONKIM onun haricinde baska yer duymadim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim öncelikle bebeğin hayirli olsun aslinda ben ekim annesiyim ama arada sizide takip ediyorum ve yazini görünce cevap vermek istedim ben 3.cu cocuguma hamileyim hepsini sezeryanla yaptım cok sukur dikislerimdede bi problem yadamadim hemen ayaklandim.artik hastaneler estetik dikis atıyor o 50 dikisi olan arkadasin yenimi dogum yapti. Ben ilk cocugumu 2007 de dogurdum ozaman bile estetik dikiş yaptılar ve kendini sakin normal yapcam diye sartlandirma cunku bende normal istiyodum ama suyumun azalmasi ve bebegin hareketleri azaldigi icin sezaryen olmak zorunda kaldim inanki allah herseyin sabrini veriyor kalbini ferah tut. Hayirli doğum lar

Bacilarim sabahtan beri 10 u askin karnimda kasilmalar oluyor
Sanci vs. Yok ama....
Atesimde 37.0 cikiyor....
Ciddi bir durum olabilir mi acaba ???

herkez basına neler gelebılır bılmek ıstıyor tabıı :) allah cumlenıze hayırllı dogumlar nasıp etsın ısallah..dogum hıkayelerınızde bıze moral olsun

Kizlar siteye surekli bakiyorum soyle bir sizlerin yazdiklarinizi okuyorum herkez yarin doguracak gibi :))) Aman acele etmeyin daha en az ay var birde dogumdann iyiceee bir korkutuyosunuz benii o yuzden goz atip kacar oldum artik:)

Daha doguma var guzel anneler okuyan da sanir bu hafta dogum haftamiz oysaki bizim normal sartlarda en az bir ayimiz daha var aramizda birnucuk 2 ayi olanlar saha var rahat olun lutfen korkutmayin telaslandirmayin kendinizi icerde kaldogo gorulmemistir benegin o ya da bu sekilde cikacak saglikli hayirli olsun dogum sekli nasil olursa olsun bunu yazarkende prensesim tekmeliyo cok konusma benjm hakkimda demek istiyo heralde 😄

Sağol canım iyiyiz sen de iyisindir umarım. Ne zaman normal doğum zamanı. Daha dur bakalım hemen kasılma deme. Güzel haberlerle gel cuma günü de. Kordon kanı hakkında hiçbir şey bilmiyorum doğrusu
Sanci vs. Yok ama....
Canım dur bakalım hemen telaş yapma. Ne kadar sıklıkta geliyor önce ona bak. Telaslanmışsındır ondan ateşin çıkmıştır belki. Bize de haber ver

Sanci vs. Yok ama....

eğer karnın taş gibi sert olup olup geçiyorsa ve bu kısa süreli oluyorsa aralıkları azsa bence doktoru arayıp sor,zaten sen tarif edince o seni bilgilendirir canımcım

dun size topikte yazarken işyerinde suyum geldi brden,apar topar hastaneye geldk,yatisim yapildi,ciger ignem yapildi. dualarinizi bekliyrm hepinizden.sancim yok,acilmam yok,bekliyoruz.daha once erken doguma iliskn hcbi durumum da yoktu. dualarnzi bekliyrz oglusumla.saglikla atlatrz ins bugunleri.

Canim Allah yardimcin olsun..kacinci haftandi senin?birde bu su gelmesi tam nasil oluyor dediklero gibi bi anda hissedebiliyomusun?ins zamaninda hayirlisi ilr alirsin bebisini kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…