Of ya cok kararsizim 36. Haftamizin icindeyiz ve benim kafam cok karisik, bi arkadasim normal dogum yapti 4 ay once 50 ye yakin dikisi oldu ve zok zor gecirdi ilk bir ayini onu dinledikce korkuyorum sezeryana kayiyo aklim
38. Haftada doktorum cati muayenesi yapicak ona gore karar vericek dogum sekline ama ben yusuf yusufum su an, doktorum sen fazla kilo almadin kemik kalca yapin normale uygun diyo su an
kızlar,güzel annişler, çok ihmal ettim burayı vicdan azabı çekiyorum resmen günlerdir yazamıyorum diye....
diğer gruba yazmayan ve uzun zamandır haber alamadığım arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir...
bebişlerimize kavuşmamıza Allah'ın izniyle sayılı haftalarımız kaldı, hatta doğum yapan arkadaşlarımız olmuş... taze annelerimizin gözleri aydın, bizlerde hayırlısı ile doğumlarımızı yaparız inşallah...
çokçana öpüyorum herkesleriii
kızzzzz nerdesin sen cidden??kayboldun hee...
canım normalde tarçın şekere cok ıyı gelıyo, acaba denesen mi :26: hem zaten yogutta yememız lazım, bı kase yogudun ıcıne toz tarcın döküp yiyosun şekerini dengeliyor, hamılelıkte bı farkı var mıdır bılemıyorum ama normalde şeker hastası olan bı cok insanın yaptıgı bişihem yogurtta yemiş olursun, zararı dokunmaz dıye dusunuyorum
benımde her aksam olmuyor canım ama oldugu anlarda cok komık bı goruntu oluyo koca göbeğimde, bı an titreyip duruyo
netten de baktım ben acaba neler oluyor o esnada diye ama bişi bulamadımben de eve ultrason aletı alsak keşke dıyordum, akşamları izlerdik
Canim öncelikle bebeğin hayirli olsun aslinda ben ekim annesiyim ama arada sizide takip ediyorum ve yazini görünce cevap vermek istedim ben 3.cu cocuguma hamileyim hepsini sezeryanla yaptım cok sukur dikislerimdede bi problem yadamadim hemen ayaklandim.artik hastaneler estetik dikis atıyor o 50 dikisi olan arkadasin yenimi dogum yapti. Ben ilk cocugumu 2007 de dogurdum ozaman bile estetik dikiş yaptılar ve kendini sakin normal yapcam diye sartlandirma cunku bende normal istiyodum ama suyumun azalmasi ve bebegin hareketleri azaldigi icin sezaryen olmak zorunda kaldim inanki allah herseyin sabrini veriyor kalbini ferah tut. Hayirli doğum larOf ya cok kararsizim 36. Haftamizin icindeyiz ve benim kafam cok karisik, bi arkadasim normal dogum yapti 4 ay once 50 ye yakin dikisi oldu ve zok zor gecirdi ilk bir ayini onu dinledikce korkuyorum sezeryana kayiyo aklim
38. Haftada doktorum cati muayenesi yapicak ona gore karar vericek dogum sekline ama ben yusuf yusufum su an, doktorum sen fazla kilo almadin kemik kalca yapin normale uygun diyo su an
bizlerde nisan mayıs annelerine bakıyoruz arada..
herkes 1-2 ay öncekileri merak ediyor tabi
hatta bizde 4 tane doğum gerçekleşti bile..
2'si sorunsuz ve iyi, 1'i iyiye gidiyor diye biliyoru,1'ide sorunlu ama iyi olucak diye umutlu diye biliyoruz..
allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..
Yoo bebegi 3400 gr civari dogdu, arkadasimin acilmasi olmamis 17saatte dogurmus zaten ic dis baya dikisi olmus, arkadasim dogumdan once hep normal dogumu savunurdu asla sezeryan istemezdi ama simdi fikirleri tamamen degismis
tabi ki her dogum kendine ozeldir ama bizim turk doktorlar normal dogumda kesi yapmayi seviyolar oyle olunca diyorum ki acaba oramda dikis olacagina karnimda olmasi daha mi iyi
Bacilarim sabahtan beri 10 u askin karnimda kasilmalar oluyor
Sanci vs. Yok ama....
Atesimde 37.0 cikiyor....
Ciddi bir durum olabilir mi acaba ???
Sağol canım iyiyiz sen de iyisindir umarım. Ne zaman normal doğum zamanı. Daha dur bakalım hemen kasılma deme. Güzel haberlerle gel cuma günü de. Kordon kanı hakkında hiçbir şey bilmiyorum doğrusuKizlar selam nasinsiz??
Benim oglanin Kasilmalari basladi bakalim ufaktan hayirlisiyla gunumuzu tam doldursak baska bisey istemem. Cuma gunu kontrolumuz var sabirsizlikla bekliyorum.
Bu arada sizlere bir sorum.olacak. bebislerin kordon kanini saklamayi dusunuyormusunuz. Bu konu hakkinda fikriniz var mi. Benim adini duydugum ama fazla arastirma yapamadigim tek yer var ONKIM onun haricinde baska yer duymadim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım dur bakalım hemen telaş yapma. Ne kadar sıklıkta geliyor önce ona bak. Telaslanmışsındır ondan ateşin çıkmıştır belki. Bize de haber verBacilarim sabahtan beri 10 u askin karnimda kasilmalar oluyor
Sanci vs. Yok ama....
Bacilarim sabahtan beri 10 u askin karnimda kasilmalar oluyor
Sanci vs. Yok ama....
Canim Allah yardimcin olsun..kacinci haftandi senin?birde bu su gelmesi tam nasil oluyor dediklero gibi bi anda hissedebiliyomusun?ins zamaninda hayirlisi ilr alirsin bebisini kucaginadun size topikte yazarken işyerinde suyum geldi brden,apar topar hastaneye geldk,yatisim yapildi,ciger ignem yapildi. dualarinizi bekliyrm hepinizden.sancim yok,acilmam yok,bekliyoruz.daha once erken doguma iliskn hcbi durumum da yoktu. dualarnzi bekliyrz oglusumla.saglikla atlatrz ins bugunleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?