2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayy arkadaşım sabah sabah hem okudum hem ağladım çok güzel bi hikayeymiş allah sağsağlim bizimde kucağımıza almayı nasip etsin allahm kimsenin kucağını boş bırakmasın
aynen canım bende iş yerinde olmasam ağlayacaktım zor tutum kendimi. Allah bizede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin amin...

saol cnm hareketlerde ciddi azalma var dediğin gibi yer darlığından diyorum bende..göbek fıtığınıda bende yeni duydum..çok zorlamaktan oluyomuş

canımm inşallah şimdi daha iyisinizdir? lütfen bizi habersiz bırakma. dularımız seninle ve bebeğinle

ya bu nasıl bi tavır anlam veremedim. bence tıp öğrencilerine normal derslerinin yanında bir de insan ilişkileri, konuşma sanatı gibi dersler de verilmesi gerekiyor... her zaman takibini yapan doktor zaten kafası ilerde demiş sana. yan,i farketmediği bir durum yok gibi görünüyor. ama randevuya gidemiyorsan da teli yok mu en azından telefonla bi sorsaydın için rahat ederdi canım?

devlet hast. doktoru numarasını vermesi yasakmıs son gittiğimde alamadım ısrarıma rağmen ilerde dedi ama sıkıntı olmadıgını söyledi niğdede böyle maalesef bebeklerin %50sine özürlü kafası büyük downlu diye söylüyorlar alalım illa yada sevk sevk şehir şehir gezdiriyorlar sonuç sağlıklı bebekler çogunlukla iki hafta sonra bi gideyim bakalım kendi doktoruma napim

günaydın hatunlar bu hafta doğum iznine ayrılmış bulunuyorum yapılacak bi sürü hazırlık var nereden başlayacağımı bilemiyorum bugün gittiğim hastanede doğuma hazırlık kursu var eşim işinden izin alabilirse götürecek hava yağmurlu kendim gidemem bakalım çok merak ediyorum işe yarar şeyler öğrenirsem paylaşırım tabiiii gidebilirsem

Bacilarim sabahtan beri 10 u askin karnimda kasilmalar oluyor
Sanci vs. Yok ama....
Atesimde 37.0 cikiyor....
Ciddi bir durum olabilir mi acaba ???

azeri aradın mı doktoru merak ettim seni ne durumdasın

canım Allah yardımcın olsun hayırlı vakitte sağlıkla olsun

Kasılma biraz fazla gb acaba sancı da varda hissetmiyor musunki

eğer karnın taş gibi sert olup olup geçiyorsa ve bu kısa süreli oluyorsa aralıkları azsa bence doktoru arayıp sor,zaten sen tarif edince o seni bilgilendirir canımcım

Merak eden bacilarim kusura bakmayin telaslandirdim sizleride....
Ama o dedigim kasilmalar 1-2 saatte aksam uzeri 20 ye yakin oldu diyebilirim....
Dun hic su icmedim gibi birsey su icmememden kaynaklanmis megerse.....
Cok korktum bende ama sukur su icmemekte tetikliyormus o kasilmalari haberiniz olsun
Su anda sukur cok iyiyim ama atesim hala az var gibi....
Buna sukur ♥♥

Geregi dusunuldu bacim ne oldu boyle birden bacim ya....
Rabb'im zamaninda saglicakla kucagina almani nasip etsin ins.
Bizleride merakta birakma bilgilendir bacim ♥

Son düzenleme:

canım inşallah durum iyiye gidiyordur.şimdi nasılsın acaba?girip yazmayada vaktin olmuyordur belkide..Allah yardımcın olsun arkadaşım,bu bebişlerin çoğu sabırsız çıktı hemen gelmek istiyorlar 31.haftandasın öyle az değil merak etme..doğsa bile bisüre küvezde gelişimi tamamlanarak aranıza katılır inşallah canım,Allah'ın izniyle..

Geregi dusunulduuu cok gecmis olsun ama skintili zamanlari atlattik kendini korkutma strese sokma hayirlisi ne zamansa o zaman gelicekler insallah. Iyi dusun lutfennn

Geregi dusunulduuu cok gecmis olsun ama skintili zamanlari atlattik kendini korkutma strese sokma hayirlisi ne zamansa o zaman gelicekler insallah. Iyi dusun lutfennn

Geçmiş olsun umarım şu an herşey yolundadır.Sancı açılma olmaması iyi tüm su gelmemiştir umarım Güzel haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun azerikızı neyseki yanlış alarmmış biz de senden su içmenin gerekliliğini bir kez daha öğrendik.Haberlerin güzel neyseki.

yazıyı ağlayarak okudum çok duygulandımRabbim bizlere de hayırlısı ile kurtulmayı nasip etsin
o minnacık yavrularımızı kucağımıza almayı inşallah...

cok geçmiş olsun canımAllah hakkınızda hayırlısını versın ıyı haberlerini bekliyoruz...
canım muhtemelen bişey yoktur ama için içini yemesin bi ara doktorunu istersen. bize de haber ver.

aglattınya beni Allah bizim de hakkımızda hayırlısını versın ısteyen herkesın gönlünce versın ınsallah...
Aynen canım ya benımde ıznım basladı stres yaptım resmen cok ıs var evde nerden baslıcam bılmıyorum. temızlığı yaptırıcam ama oncesınde evdekı tum dolap içlerinin temizliğini yapmam gerek gözümde buyuyo.:18: cok gerildim cok :18: zamanda az kaldıya daha canta falan hazırlanacak offfffff

cnmm cok geçmiş olsunnnn artık az kaldı olabılır sanırım oglusumun adası sbırsız

Canim benin cok cok gecmis olsun. rabbim bebegimizin zamanunda gelmesini nasip etsin. sen hic sıkma canini o gelecegi zamani biliyirdur annesi. krndini ne kadar sakinlestirirsen o kadar rahat gecirirsin bu sureci insaallah

Hadi hayırlısı, geçmiş olsun... İnşallah acele etmez seninki , bir kaç hafta daha kalıversin
Ama erken gelirsede 7 ay doldugu için sıkıntı olmaz
Allah yardımcın olsun

Herkese merhabalar... Çok uyumaktanmıdır bilmem ama tuhaf rüyalar görüyorum bu aralar genelde de bebekle ilgili her halde fazla evham yapıyorum... :44:

Haberlerini bekliyoruz canım İnşallah her şey yolunda gider...

En son kontrolümde benimde bebeğimin kafası önde çıktı ama bana böyle şeyler söylemedi doktor kemik yapısı kilosu da önde zaten... Bence çok takma kendi doktorunla görüş canım...

gereği düşünüldü ne yaptı acaba çok merak ettim. off bu günler geçmiyor artık benim de sabah bebegım 3 saat kadar hareket etmedi.eşimi aradım doktora gidelim dıye panık yaptım ama çok şükür şimdi iyi. Allahım ne olur herkes sağlıcakla bebeğini kucağına alsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…