dun size topikte yazarken işyerinde suyum geldi brden,apar topar hastaneye geldk,yatisim yapildi,ciger ignem yapildi. dualarinizi bekliyrm hepinizden.sancim yok,acilmam yok,bekliyoruz.daha once erken doguma iliskn hcbi durumum da yoktu. dualarnzi bekliyrz oglusumla.saglikla atlatrz ins bugunleri.
dun size topikte yazarken işyerinde suyum geldi brden,apar topar hastaneye geldk,yatisim yapildi,ciger ignem yapildi. dualarinizi bekliyrm hepinizden.sancim yok,acilmam yok,bekliyoruz.daha once erken doguma iliskn hcbi durumum da yoktu. dualarnzi bekliyrz oglusumla.saglikla atlatrz ins bugunleri.
günaydın bacılar bir offf çekerbeklicegine anlatmaya
dün akşam dört gündür süren grip öksürük için acile gittim farklı bi doktor denk geldi bayaga bi ameliyattaan çıkmasını bekledik tek istediğim grip için ilaç kullanıyımmı çocuga etkisi olmusmu bunu öğrenmekti. neyse geldi beyefendi nst çekildi normal herşey ultdan baktı bebeğin kafası çok büyük şeker hastası olabilir yada beyni su toplamıs haberin varmı dedi pat diye ben şoktayım tabi. dedim aylardır gittiğim doktorum şeker tahlili ikili üçlü testler acile her geldiğimde yapılan tahliller bu aya kadar hiç böyle bişeyden bahsetmedi son iki gidişimde kafa yapısı kemik yapısı büyük oda erkek çocuklarında olur hem çocugunda önden gidiyor kilolu ondan dedi dedim baktı suratıma boş boş bence tıp fakultesine git kayseriye dedi kabus gibiydi.. çıktım ordaki diğer hastalar bu hep böyle filan diye teselli ettiler ama içime bi kurt düşmedi değil eşimde sinirlendi zırt bırt gelioz kafa karıstırıyolar dedi adamda haklı.. kendi doktoruma mayıs sonunda gidicem yoktur öyle bişi diye teselli ediyorum ancak kendimi.. her gelenin içine bi kurt düşürmeyle nasıl bi vebal alıoki doktorlar şaştım dua edin arkadaşlar bebeğim sağlıklıdır inşallah
Canimm insallah onemli bisey yoktur ama bence mayis sonunu beklicegine baska birine daha gitseydin..icin rahatlardi hem.
ikide bir doktora gidiyoruz kafamızı karıstırıyorlar diye laf duydum eşimden bi sürübenimde içim rahat değil ama napayım kendi doktorum da gayet iyi ve hiç böyle bişi söylemedi ona giderim tekrar ama hemen gidemem işte
Canım geçmiş olsun bebişin inşallah erken gelmek istemez eğer isterse de hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelir inşallah.Hiçbir belirti yoktu diyosun ama karnının arada taş gibi olduğundan bahsediyordun belki bunlar kasılmaydı canım.Şimdi bende endişelendim çünkü o sertleşmeler bende de oluyor gün içerisinde ve özellikle akşamları.Bende senin gibi bebek hareketidir diye olumlu düşünmeye çalışıyordum hayırlısı bakalım.dun size topikte yazarken işyerinde suyum geldi brden,apar topar hastaneye geldk,yatisim yapildi,ciger ignem yapildi. dualarinizi bekliyrm hepinizden.sancim yok,acilmam yok,bekliyoruz.daha once erken doguma iliskn hcbi durumum da yoktu. dualarnzi bekliyrz oglusumla.saglikla atlatrz ins bugunleri.
Canım mutlaka başka bir doktora da gidin şeker vs.bunlar önemli şeyler.günaydın bacılar bir offf çekerek başlayım anlatmaya
dün akşam dört gündür süren grip öksürük için acile gittim farklı bi doktor denk geldi bayaga bi ameliyattaan çıkmasını bekledik tek istediğim grip için ilaç kullanıyımmı çocuga etkisi olmusmu bunu öğrenmekti. neyse geldi beyefendi nst çekildi normal herşey ultdan baktı bebeğin kafası çok büyük şeker hastası olabilir yada beyni su toplamıs haberin varmı dedi pat diye ben şoktayım tabi. dedim aylardır gittiğim doktorum şeker tahlili ikili üçlü testler acile her geldiğimde yapılan tahliller bu aya kadar hiç böyle bişeyden bahsetmedi son iki gidişimde kafa yapısı kemik yapısı büyük oda erkek çocuklarında olur hem çocugunda önden gidiyor kilolu ondan dedi dedim baktı suratıma boş boş bence tıp fakultesine git kayseriye dedi kabus gibiydi.. çıktım ordaki diğer hastalar bu hep böyle filan diye teselli ettiler ama içime bi kurt düşmedi değil eşimde sinirlendi zırt bırt gelioz kafa karıstırıyolar dedi adamda haklı.. kendi doktoruma mayıs sonunda gidicem yoktur öyle bişi diye teselli ediyorum ancak kendimi.. her gelenin içine bi kurt düşürmeyle nasıl bi vebal alıoki doktorlar şaştım dua edin arkadaşlar bebeğim sağlıklıdır inşallah
çok geçmiş olsun tatlım inşallah bir sıkıntı olmadan gelirsiniz oğluş az daha sabretsin dualarımız seninle canımdun size topikte yazarken işyerinde suyum geldi brden,apar topar hastaneye geldk,yatisim yapildi,ciger ignem yapildi. dualarinizi bekliyrm hepinizden.sancim yok,acilmam yok,bekliyoruz.daha once erken doguma iliskn hcbi durumum da yoktu. dualarnzi bekliyrz oglusumla.saglikla atlatrz ins bugunleri.
Allah allah ne ilginç şimdiye kadar farkedilmedi de şimdi mi çıkıyor bu dr larda insanı telaşlandırmak için elllerinden geleni yapıyorlar heraldegünaydın bacılar bir offf çekerek başlayım anlatmaya
günaydın bacılar bir offf çekerek başlayım anlatmaya
Bacilarim sabahtan beri 10 u askin karnimda kasilmalar oluyor
Sanci vs. Yok ama....
Atesimde 37.0 cikiyor....
Ciddi bir durum olabilir mi acaba ???
ikide bir doktora gidiyoruz kafamızı karıstırıyorlar diye laf duydum eşimden bi sürübenimde içim rahat değil ama napayım kendi doktorum da gayet iyi ve hiç böyle bişi söylemedi ona giderim tekrar ama hemen gidemem işte
Günaydın canım sana birşey sorucam şekerin yüksek olduğunda hissediyormusun mesela başağrısı gibi.Bende bir hafta önce çok oluyordu baş ağrısı hemde gün boyu.Bir haftadır ağrı yok ama şekerim de hala yüksek acaba kullandığım insülin başağrımı geçirdimi diye düşünmeye başladım.
Canimm insallah onemli bisey yoktur ama bence mayis sonunu beklicegine baska birine daha gitseydin..icin rahatlardi hem.
canım merak etme öyle bişey olsaydı şimdiye kadar ultrasonda görünürdü.ne tuhaf doktorlar var ya taa 30 lu haftalara gelmişiz bence gidebiliyorsan eşinden habersiz git maysıın sonuna çok var . için rahat etsin
Canım geçmiş olsun bebişin inşallah erken gelmek istemez eğer isterse de hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelir inşallah.Hiçbir belirti yoktu diyosun ama karnının arada taş gibi olduğundan bahsediyordun belki bunlar kasılmaydı canım.Şimdi bende endişelendim çünkü o sertleşmeler bende de oluyor gün içerisinde ve özellikle akşamları.Bende senin gibi bebek hareketidir diye olumlu düşünmeye çalışıyordum hayırlısı bakalım.
Canım mutlaka başka bir doktora da gidin şeker vs.bunlar önemli şeyler.
Canım Allah yardımcınız olsun...Sakin olmaya çalış,gerçi açılman falan yokmuş ama geleceksede sağlıkla gelsin bebeğin.Artık doğumlar başladı ve çok sağlıklı doğuyorlar merak etme canım riskli dönemleri atlattık artık
Canım bu kadın doğumcuları hiç anlamıyorum ben zaten,aynı çocuğu hepsi farklı görüyor kilosu boyu bile hepsine göre farklı..Kafa büyüklüğüne gelince ben 32+5 te gittiğimde oğlumun kafası ve uyluk kemiği uzunluğu 36+2 görünüyordu ve doktorum sadece maşallah dedi.Başka bir doktora gitsem belki banada abuk sabuk şeyler söyleyecekler..Bence eşin biraz haklı tek doktorla devam et gidemiyorsan bile ara sor doktoruna aklına takılanları.
çok geçmiş olsun tatlım inşallah bir sıkıntı olmadan gelirsiniz oğluş az daha sabretsin dualarımız seninle canım
Allah allah ne ilginç şimdiye kadar farkedilmedi de şimdi mi çıkıyor bu dr larda insanı telaşlandırmak için elllerinden geleni yapıyorlar heralde
zaten diken üzerindeyiz :18:
bence de canım mayıs sonunu bekleme başka bir dr git için rahat etsin yoksa bir zehir olur acabalarla....
eşin de muhtemelen üzüldüğünden öyle söylemiştir. kendi doktorun kafa çevresi gelişimine her ay bakıyor ve ters bir şey olsaydı söylerdi. acildeki doktor önceki ölçümleri biliyormuymuş ki! iyi düşünücez iyi olacaklar inşallah üzülmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?