2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu ara bikaç gündür benim kalça kemiğimin ön tarafı ağrıyor özellikle hareket edince gerçi öyle rahatsızlık da vermiyor ama neyse internettte biraz baktım da gevşemeden dolayıymış... Benim gibi olan var mı acaba...?
Şöyle diyor...
( Hamilelik sırasında nadiren pelvis yani leğen kemiği eklemlerinde aşırı ağrı hissi oluşabilir. Özellikle simfizis pubis bölgesinde (önde orta hatta pubis tüylerinin olduğu bölgeye denk gelen eklem yeri) hormonlara bağlı eklemde aşırı gevşemeye bağlı çatı kemiği ağrısı (pubik ağrı) denilen şiddetli ağrılar olabilmektedir. Bu hormonlar doğum kanalını bebeğin doğumuna hazırlık amacıyla gevşetirler.)

Hepinize merhabalar. Ben de bir aksilik olmazsa Haziran annesi olacağım inşallah. Hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Ben de 20 günü geçen bir öksürük var. Başta soğuk algınlıgı gibi düşündüm. Ballı limon, zencefil karışımı, vicks, elmalı tarcın vs bilumum herseyi denedim az biraz azalır gibi oldu ancak tam gecmedi. 2 ayrı doktora gittim en sonunda alerjik öksürük dendi. Ama inanın kaburgalarımın ağrılarından uyuyamıyorum. Kaburga ağrısı (sağlı ve sollu olmak üzere) çkenler var mı? Öksürükle bağlantılı mı değil mi bilemedim bi türlü... Buarada yatarken de hamile yastığı kullanıyorum

evet canım benimde oluyor resmen titriyor her yerden eşit bi sallantı normal birşey olduğunu düşünüyorum.Ama bu nasıl yapıyor bi fikrim yok

Kızlar bende de bugünlerde doğumu nasıl yapacağım konusunda telaş aldı. Kafam karman karışık. Okuyorum sürekli araştırmalar yapıyorum. Doktorum epidural normal doğumu sorduğumda çok tavsiye etti. Anestezisyenlerini çok övdü. Gözü kapalı bu işi yapabiliyorlar artık falan dedi. Şimdi bende düşünüyorum epidural normal doğum. ( Tabii normal doğum için fiziki yapım müsait mi bunu henüz bilmiyoruz çatı muayenesi olmadım.) Yani şimdi normal doğum olacak diye sancıyı çekip çekip açılma olmayınca sezeryana alınma durumu da var. bu kimsenin istemediği bir durumdur eminim. 4 cm açıklık olduktan sonra epidurali yapıyorlarmış. Acaba 4 cm açıklık ne kadar sürede gerçekleşecek büyük acılar çekecek miyim bu sırada o kadar çok soru işareti var ki kafamda. epidural hakkında sizin düşünceleriniz nedir kızlar??

Geregi dusunuldu den haber var mi? Buyuk gecmis olsun. Bu ara her gun agliyorum, gecmiste yasadigim kotu gunler geliyor aklima. Toplayamiyorum kendimi. Hep kotuler kazaniyor

canım çok duygulandım işyerinde olmasam kesin ağlardım çok zor tuttum kendimi.. normal doğum için yürek ister valla benim sezeryan olmam gerekiyor ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ama doktorum senin zaten canın tatlı normal doğum çok zordu ben erkek gibi kadınım ben bile doğuramadım dedi güldürdü beni :) Allah herkese nasıl doğum hayırlı olacaksa onu nasip etsin, sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım yeter ki..

kizlar biz hastanedeyiz hala, duzenli nst ye baglaniyrm sancim yok, 2.doz ciger ignem vuruldu bugun. Suyumda sızma var ara ara. pztsi gunune kdr beklemeye caliscakmisiz, bundan sonra patron o dedi doktor,oncesnde sinyal verirse mudahale edicez,goruyosun o nasi ve ne zaman isterse oyle oluyo dedi..dua edin bana kizlar..

vicks fazla kullanmamız iyi değil diye biliyorum. benim de 2-3 haftadır öksürüğüm var. sağ arka göğüs kafesimde bi ağrı başladı 3-4 gün önce, sağ tarafıma yatamıyorum. sanırım öksürürken çok zorladım. belki sizde çok zorladıysanız kaburga ağrısı ondan olabilir. birde ben terli terli yürüyüş yapmıştım öksürüklü halimle akşamına bütün vücudum artı kaburga kemiklerimin tam ortası nefes alırken müthiş ağrımıştı. ertesi gün geçti. çok geçmiş olsun

canım dualarımız hep sizinle hiç merak etme yüreğini ferah tut sen..

İnşallah patron çok acele etmez canım...

Ağlayarak okudum... Allah hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, darısı bizlerin başına

açıkçası ben sezaryenden korktuğum kadar epidüralli doğumdan da korkuyorum. sonrasında baş ağrısı çekenler olmuş, bebeğe ve oğluma bakamam endişesi var bende. ama herkeste yan etkiler olmuyormuş tabi. 4 cm açılmaya kadar büyük acılar biraz da ağrı eşiğinize bağlı. benim ilk doğumumda 8cm'd kontrol ettikleri için hangi cm'de dayanılmaz ağrılarım olmuştu bilmiyorum doğuma yakın artık dayanılamayacakmış gibi oluyor sonra doğuveriyor
büyük patronun ciğerleri gelişsin, biraz daha beklesin sağlıklı sıhhatli doğsun annesini de üzmesin inşallah

Çok teşekkür ederim... Vicksi ayak tabanlarıma yatmadan önce sürdüm 3 gece. Gece öksürüğünü baya hafifletiyordu. Ben de cok zorluyorum öksürürken aynen. Ama 20 günü geçti artık cok sıkıldım sürekli öksürmekten ve kaburga acısından. Aynı dediğiniz gibi sağ ve sol kaburgalarımın arkaları cok ağrıyor ve acıyor. Özellikle yatarken. Benim ağrılarım da yaklaşık 10 gündür var... Geçmesini 4 gözle bekliyorum. Size de geçmiş olsun, tekrar cok teşekkürler

Ben 4 cm açıklıkla kürtaja girmiştim tabi benimki suni sancı ile oldu çok uzun sürmemişti biraz kıvranıyorsun ama dayanılamayacak kadar da değil canım... Bence çok da araştırma çok şey öğrenmekte iyi değil sonra insanın gözü korkuyor...

Son düzenleme:

haklıısn aynı şeyi düşünerek tüm sayfaları kapattım. Biraz cahil olmak iyidir. annelerimiz tarlalarda çatır çatır doğurup ertesi gün işe koyulmuşlar

Allah ikiniz için de en iyisini en sağlıklısını nasip etsin. demek bundan sonra yapacak bişey yok patron ne derse o öylemiiii? yerim ben o patronu. insallah azıcık daha sabreder. iyi haberlerını beklıyoruz...

dualarımız sizinle canım... Allah yardımcınız olsun... haberlerini bekliyoruz..

bende de var grip öksüreğe çevirdi dün doktora gittim gargara ve antibiyotik verdi bikaç gün içip bırakacam rabbim şifa versin canım o dediğin çayları filan hep yaptım ben geçmio kaburgaların hem öksürekten hemde bebeğin gelişimi nedeni ile kemiklerimiz genleşio o da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…