2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ozman başka bi arkadaşla karistirdim ben. Saol canim. Amin. 34+5 dim canim

Merhaba demeye uğradım :)
Herkesin hem Kandili Mübarek Olsun hem de 1 Mayıs İşçi Emekçi Bayramı Kutlu Olsun :)
Bir de bahar geldi hoş geldi :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım rabbim bebeğine acil şifalar versin bizde dun tehlike atlattik dogum başlamıştı ilaçlarla durdurdular az daha bekler inşallah paşam tum herkes sağlıkla alır inşallah yavrularını kucaklarina

canım sanada geçmişler olsun inşallah biraz daha sabreder bebeğin zamanı gelince sağlıklı sıhhatli gelsin yavruş

Canım Rabbim inşallah sağlıkla evine gelmesini nasip etsin, benim bir arkadaşım da 35+4 de doğum yaptı, onun bebişi de küvezde kalmak zorunda kaldı ama maşallah şimdi çok iyi, dün bize geldiler, 40 uçurmaya, yumurtalarını da aldılar gittiler :)
Senin ve bebişinin de güzel haberlerini alalım inşallah Canım :)

Canım rabbim bebeğine acil şifalar versin bizde dun tehlike atlattik dogum başlamıştı ilaçlarla durdurdular az daha bekler inşallah paşam tum herkes sağlıkla alır inşallah yavrularını kucaklarina

Canım size de geçmişler olsun, inşallah sağ salim sıhhatle ve vaktiyle gelir bebişlerimiz ...
Erken gelenler de sağlıkla sıhhatle büyüsünler analı-babalı inşallah... Âmin

Amin canim. İnş. Sole ona beklesin. :) seninde inş. Hayirli zamanda olur canim. Benim iste hem su hem sanci ilaçla müdahale imkani olmadi. Hayirlisi buymus. Geç gelsin evimizede güç gelmesinnn

[QUO canım TE=ciciannecik;35111359]canım sanada geçmişler olsun inşallah biraz daha sabreder bebeğin zamanı gelince sağlıklı sıhhatli gelsin yavruş [/QUOTE]

Amin hepizin bebisi inşallah

Bacimmm Rabb'im saglikli uzun omurler nasip etsin ins.
Hicbir belirtin yokken birden mi geldi suyun nasil oldu bacim ???
Bebegin carcabucak toparlanir ins.

Bacim masaallah ogluna
Bu arada nasil aldin o kilolari nasil banada sirrini versene

canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım tez zamanda evinize gelirsiniz inşallah dualarımız sizinle

çok güzel olmuş tatlım ellerinize sağlık maşallah
Rabbim Efenin o odada güzel günler geçirmesini nasip etsin

Puffpuff masallah subhanallah insallah bu oda da cok mutlu gunleri olur efenini ama bu odada yalniz mi yatsin bu cocuk yatilmaz valla hemen ona kiz bakmaliyiz odasi o kdr guzel ki yalniz yatilmaz.. Damat oldugu gunleri de gorursunuz insallah..

maşalah çok güzel olmuş bebegin çok şanslııı cnm ellerine saglık bende çantamı hazırladım beşigini hazırladım artık hazırırz günler geçmiyo artık bu üçüncü bebegim olmasına ragmen çok heycanlıyım

çok güzel olmuş tatlım ellerinize sağlık maşallah
Rabbim Efenin o odada güzel günler geçirmesini nasip etsin

sağol Betül'üm canım...amin 🙏

Puffpuff masallah subhanallah insallah bu oda da cok mutlu gunleri olur efenini ama bu odada yalniz mi yatsin bu cocuk yatilmaz valla hemen ona kiz bakmaliyiz odasi o kdr guzel ki yalniz yatilmaz.. Damat oldugu gunleri de gorursunuz insallah..

hehehehe ne güzel bi dua bu böyle..çokkkkk ama çoooook sağolasın arkadaşım,amin...

Efe Beyin odasina bayilddiim. Masallah o kadar tatli ki. Bende yakin zamanda prensesimin odasini bekliyorum

çok güzel ve bambaşka bi heyecan,Allah sağlıkla hayırlısıyla her isteyene yaşatsın inşallah...

benimde gönlümden geçen 3 çocuk nasip olursa bakalım..herbiri ayrı heyecan tabi,sağol canım..

MaşAllah cnm cokk gusel olmus herseyin Allahim saglikla sihhatle kullanmayi nasip etsin ... Coooookkk begendim zevkine hayran kaldim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…