2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

insallah en kisa zamanda bebegin eve gelsin saglikla canim kacinci haftadaydin

Canım bebeğiniz hayırlı olsun. Rabbim bebeğinede şifalar versin.

Merhaba kizlar.
Dun giremedim foruma 15 sayfa birikmis, okumadan yaziyorum. Herkes iyidir insallah.
Sali gunu kontrolumuz vardi ve yine her zamanki gibi sevgili doktorum SADECE herseyin yolunda oldugunu soyleyip gonderdi bizi Cok sukur ki bir sikinti yok. Doktorumun bu hali canımı sikmaya basladi.. hos dogumada az kaldiya....
Ve ben... 4 kg almisim 20 gunde saka gibi nerde bu kilolar onuda anlamis degilim ve toplamda 10 kg almis bulunmaktayim

canımmmm hayırlı olsun geçmişler olsun ne diyeceğimi bilemedim dualarımız bebeğin ve seninle mübarek gün rabbim kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı yuvanıza dönmenizi nasip etsin

Canim sen adanada metro hastanesine baslamistin dimi. Ben metrodan müthiş derecede memnun kaldim. Dr. Umdan zaten hiçbir memnuniyetsizligim yoktu. Sezeryanda da yaklasimi harikaydi yine. Ameliyat ekibide anezteziciden hemsiresine çocuk dr. Una harika bi iletişimleri vardi. Ben hic operasyon havasina girmedim. O anlarimi bebeğimin saglik kaygisi dişinda hic olumsuz hatirlamicam. Ayrica allhim kimseye ihtiyaç duydurtmasin ama hastenenin yenidoğan yoğun bakimjn olmasi da çok onemliymis. O acidanda için rahat etsin. Sona geldin dr. Değişikliğini bilemem ama hastene değişikliği düşünme canim.

Cnm insallah saglıklı akırsın kucagına. Dualarımız seninle

Canim cok gecmis olsun Allahim saglikla sihhatle bebisinde eve gelmesini nasip etsin bu gecenin hurmetine insallah dualarimiz kabul olsun ... Dualarimiz seninle.. İyi dusun ki bebegine yansisin cnm ....

Dualarimiz seninle arkadasimda erken dogurdu bebis biraz hastanede kuvezde yatti ama merak etme bebisler gelisimini tamamladilar zaten kisa surede cikar ins..

aneeeey bi bebişimiz daha mı doğdu yani..vay sıpalar yaa ne aceleci çıktılar böyle hayret bişey canımmmm hayurlı olsun Allah sağlıkla yanınıza da getirsin inşallah... 🙏

Canim öncelikle hayirli ugurlu olsun bebeğin. Allah anali babali büyütsün. Saglicakla gelsin yanina. Bir de kac haftalik doğduğunu merak ettim.

Metro hastahanesine gitmiyorum canim ben Hacettepelilere gidiyorum. Daha onceki gebeligimde universal hastahanesinde sezaryen oldum bende. Doktorumdan cok memnun kalmıştım tekrar ona gidecegim insallah

Kızlar bişey sorucam, özellikle daha önce anne olmuşlara...

Suyunuz geldiğinde rengi ve kokusu var mı ? Yani idrar a benziyor mu ?
Birde su gelmesi yatakta oluyormu yoksa genelde ayaktayken mi oluyor ?
Ve son olarak bu gelen suyu temizlemek . Kurutmak mümkün mü, yani kokusu kalır mı sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…