- 11 Şubat 2014
- 187
- 37
- 118
- 35
]O zaman size kocaman bir masaallah bacimKaç gündür nete bakamiyorum canlar..... Umarim herkes iyi ve hersey yolundadir. Hasta olanlara acil sifalar , goruse gideceklerede hayirli haberlerle gelmelerini diliyorum... Ve sizleri seviyorum haziran anneleri :))))
Bize gelince bugun giruse gittik ; kilomuz 2202 boyumuzda 43 cm olmus maşAllah diyin :)))) suyumuz da iyiymis. Tek kotu taraf yuzunu yine gostermedi bizim ufaklik cunku arkasi donukensesinde saclari var dedi doktor ben pek anlamadim ama varmis :))( bizden bu kadar :))()
ayza mı burçe mi?fıkırlerınızı beklıyorum
]O zaman size kocaman bir masaallah bacim
Dogduktan sonra saklayamaz yaramaz yuzunu az kaldi az daha sabir bacim
Kaç gündür nete bakamiyorum canlar..... Umarim herkes iyi ve hersey yolundadir. Hasta olanlara acil sifalar , goruse gideceklerede hayirli haberlerle gelmelerini diliyorum... Ve sizleri seviyorum haziran anneleri :))))
Bize gelince bugun giruse gittik ; kilomuz 2202 boyumuzda 43 cm olmus maşAllah diyin :)))) suyumuz da iyiymis. Tek kotu taraf yuzunu yine gostermedi bizim ufaklik cunku arkasi donukensesinde saclari var dedi doktor ben pek anlamadim ama varmis :))( bizden bu kadar :))()
ayza mı burçe mi?fıkırlerınızı beklıyorum
Bacim evet o karin sertlesip tas gibi olmasi kasilmaymis....Gunaydin kizlar hayirli kandiller
benim bu hafta kasilmalarim artti baya, oglumun hareketleri de canimi cok yakiyo ama olsun hep hareketli olsun, o 1-2 saat oynamayinca ben kafayi yiyorum
Bazen oyle bisi yapiyo ki karnim tahta gibi sertlesiyo bunlar kasilma mi bilmiyorum ama baya artti son zamanlarda, sanirim sona yaklasiyoruz 36 haftadayiz 11.5 kilomu da almis bulunuyorum
bu arada hemsireye sormustum dogum basladiginda kasilma nasil oluyo die, o da karninin her tarafi cok sertlesir dedi yani sadece tek bi kisim sertlesmezmis
Ohhhhh misss kokulunu kokla dur bacim ne guzelGunaydin guzel hamisler be mart annesiyim
Sukur oglumu sagsalim aldim kucagima 2 aylik
Olduk kombine spinal epid.oldum heranini
Yasamak istiyosaniz bence super bi firsat
Merak ettiginiz bir konu olursa yardimci olabilirim
Hayirli dogumlar insallahh
Bacim evet o karin sertlesip tas gibi olmasi kasilmaymis....
Yalanci dogum sancilari o sekilde oluyormus....
Bende de artti baya dun doktorumu aradim artik normal bunlar dedi ama siddetli agrilarda eslik ederse geliyorsun dedi bilgin olsun
Ohhhhh misss kokulunu kokla dur bacim ne guzel
Rabb'im saglikli uzun omurler nasip etsin
Bacim evet o karin sertlesip tas gibi olmasi kasilmaymis....
Yalanci dogum sancilari o sekilde oluyormus....
Bende de artti baya dun doktorumu aradim artik normal bunlar dedi ama siddetli agrilarda eslik ederse geliyorsun dedi bilgin olsun
Bizim senle haftalarimiz yakindi yanlis hatirlamiyosam, bakalim hangimizinki once gelicek:))))))
Saglikla sag salim gelsinler insallah
Allah (c.c.) razi olsun bacim ne guzel bilgilerAmin canim sagol sizleride bir avazda kurtarsin
Ins.normal dogumu bilememde sez.olanlar hic
Korkmayin tirsagin onde gideniyim canim inanilmaz
Tatli bir gazla epid.alucam dedim iyikide ole
Olmus dogdugunda aglayan oglumu yanima getirdiler
Beni kokladigi an sustu o ani olsem unutmamm
Bas agrisinida her insan yasamiyor bende hic olmadi
Zaten olmamasi icin bol kafein al dediler dogimdan cikinca
Nescafe fslan unuttum ben icmeyi tabi tosunu gorunce
Dunya durdu bu arada son aydasiniz bol bol bebege
Kilo aldiran seyler tuketin yesil mercimek yemegi
Bulgur pilavi muz ben ole yaptim 4 kilo dogdu pasam
Hep kendim yikadim tabi tutmasi kolay oldu
Allah (c.c.) razi olsun bacim ne guzel bilgiler
Benimde canim oldukca tatlidir valla daha oncelerinde bir kan aldirmaa bayilmma sebebimdi ama artik isler degisti....
Oglumla birlikte tum zorluklarin ustesinden gelir oldum
Ins. Normal dusunuyorum ben bir aksilik olmaz ise...
canımmmmm maşallah kocaman size
Arkadaşlar mrb herkese. Ben listeden adaarin. benim sali aksam ustu birden suyum geldi. Hastaneye gittik sancimda cikti nst de. 1 saat içinde hemen sezeryana alindim. Bebisim doğdu çok şükür. Ben dun ciktim hastaneden. Bebeğim kuvezde. Solunum sikintisi çekio. Pazaresiye kadar kesin hastanede sonra si değerlendirilecekmid. Dualarinizi su mübarek kandil de nolur eksik etmeyin bebeğimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?