2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Pufpufum bayildimmmmmmmmmm odadaki herseyin uyumuna
Masaallah bacim Rabb'im icinde mutlu huzurlu saglicakla buyutmeni nasip etsin Efe Bey imizi
Zevklerimizi birbirine cok benzettim mavinin bu tonuna hastayim zaten

Eeee bebisin gelme vakti erkenmis annesi
Yahu birden birsey yokken nasil geliyorlar aklim almiyor :26:
Aman siz iyi olunda bacim Rabb'im korusun sizi
Senin durumun nasil agrin vs. Var mi ?

Bacimmm Rabb'im saglikli uzun omurler nasip etsin ins.
Hicbir belirtin yokken birden mi geldi suyun nasil oldu bacim ???
Bebegin carcabucak toparlanir ins.

Bacim masaallah ogluna
Bu arada nasil aldin o kilolari nasil banada sirrini versene
Valla bacim nasil aldigimi hic bilmiyorum. Hatta hemsireye sakami yapiyosun dedim güldü.. hic beklemiyordum yani

Masallah canim. Cok guzel olmus. Guzel günlerde kullansin bebeğin.
Bu arada çileği goremiyorum ne zamandir. Diger grupta? ? yokum ben. Haberin varmi senin.

geregidusunuldu bugün hiç yazmadı acaba son durumu ne bilen var mı :44:

Amin amin. evet dayanamadı yaramaz..agrilarim var evet neyazikki. Aslında bugunum dune gore daha iyiydi Ama aksamdan beri agrim var. Dikişlerim çok hassaslasti. Bakalim geçecek allahin izniyle.

canım benim gözün aydın diyeyim.. bu mübarek gecelerde allah dualarını dualarımızı kabul etsin... sağlıcakla hastaneden çıkarsınız inşallah...gelişmelerden haberdar et..... sağlıcakla.......

İyi akşamlar güzel anneler kandiliniz mübarek olsun allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle hayırlı ugurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün insallah. Umarım senın saglığın yerindedir.insallah bebişinde saglığı hergün daha iyiye gider de tez zamanda kavusursunuz. ıyı haberlerını beklıyoruz.Allah yardımcınız olsun.bebişimiz kız mı erkek mı?

Allah bir an once kucaginiza almayi nasip etsin masallah yaramaza insallah saglicakla kavusursunuz birbirinize .

geregi dusunuldu den haber var mi bayanlar? Goremedim.Herkese hayirli kandiller

Pufpufum sabrin sonu selamettir bak bebisini koklamana cok az kaldi cocugu olmayanlar seni ornek alsinlar hic umutlarini kaybetmesinler sen sinavini vermissin umarim artik hic sorun olmadan bebisinle mutlu mesut yasarsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…