Bacimmm Rabb'im saglikli uzun omurler nasip etsin ins.
Hicbir belirtin yokken birden mi geldi suyun nasil oldu bacim ???
Bebegin carcabucak toparlanir ins.
Amin hepimizin bebislerine inş. Evet bi belirtim olmadi. evde oturuoduuk esimle allahtan o da evdeydi. Birden içimde bebek kuvvetli bi dönüş kayma yapti gibi bi his oldu ne yapti bu dememe kalmadan aninda suyum akti tuvalete geçene kiyafetimden ayaklarima inmişti. Sonrada arabada hastanede hep geldi. Agrim yoktu. sancim cikti ama ben hic hissetmedim. 1 gün öncede kontrolum vardi sanci cikkmamisti herşey normaldi. Ole canim kismet. Allahim böle uygun görmüş diyorum.
Allah saglikla evine gelmeyi nasip etsin canim. Aynen dedigin gibi dunyaya gelecegi nefesini alacagi saati rabbim oyle yazmis. Allah sana ve babasina bagislasin canimm
Ozman başka bi arkadaşla karistirdim ben. Saol canim. Amin. 34+5 dim canim
Hayırlısı olsn canm bebeğin Allah analı babalı büyütsün benmde erken doğım riskim var da senn bebeğin kğveze grdi mi canm
Pufpufum bayildimmmmmmmmmm odadaki herseyin uyumunaperdemizde geldi ve Efe'nin odası artık tamamlanmış oldu..işte perdemizin farklı açıdan görüntüleri..
Eki Görüntüle 1096497
bu da odamızın halı perde ve halı uyumu ile bütün hâli...
Eki Görüntüle 1096498
Öyle içime sindi ki... Maşallah diyin lütfen teyzeleri
Eeee bebisin gelme vakti erkenmis annesiAmin hepimizin bebislerine inş. Evet bi belirtim olmadi. evde oturuoduuk esimle allahtan o da evdeydi. Birden içimde bebek kuvvetli bi dönüş kayma yapti gibi bi his oldu ne yapti bu dememe kalmadan aninda suyum akti tuvalete geçene kiyafetimden ayaklarima inmişti. Sonrada arabada hastanede hep geldi. Agrim yoktu. sancim cikti ama ben hic hissetmedim. 1 gün öncede kontrolum vardi sanci cikkmamisti herşey normaldi. Ole canim kismet. Allahim böle uygun görmüş diyorum.
Valla bacim nasil aldigimi hic bilmiyorum. Hatta hemsireye sakami yapiyosun dedimBacimmm Rabb'im saglikli uzun omurler nasip etsin ins.
Hicbir belirtin yokken birden mi geldi suyun nasil oldu bacim ???
Bebegin carcabucak toparlanir ins.
Bacim masaallah ogluna
Bu arada nasil aldin o kilolari nasil banada sirrini versene
perdemizde geldi ve Efe'nin odası artık tamamlanmış oldu..işte perdemizin farklı açıdan görüntüleri..
Eki Görüntüle 1096497
Eki Görüntüle 1096498
perdemizde geldi ve Efe'nin odası artık tamamlanmış oldu..işte perdemizin farklı açıdan görüntüleri..
Eki Görüntüle 1096497
Eki Görüntüle 1096498
Amin amin. evet dayanamadı yaramaz..agrilarim var evet neyazikki. Aslında bugunum dune gore daha iyiydi Ama aksamdan beri agrim var. Dikişlerim çok hassaslasti. Bakalim geçecek allahin izniyle.Pufpufum bayildimmmmmmmmmm odadaki herseyin uyumuna
Masaallah bacim Rabb'im icinde mutlu huzurlu saglicakla buyutmeni nasip etsin Efe Bey imizi
Zevklerimizi birbirine cok benzettim mavinin bu tonuna hastayim zaten
Eeee bebisin gelme vakti erkenmis annesi
Yahu birden birsey yokken nasil geliyorlar aklim almiyor :26:
Aman siz iyi olunda bacim Rabb'im korusun sizi
Senin durumun nasil agrin vs. Var mi ?
Insaallah carcabucak gecer agrilarin bacimAmin amin. evet dayanamadı yaramaz..agrilarim var evet neyazikki. Aslında bugunum dune gore daha iyiydi Ama aksamdan beri agrim var. Dikişlerim çok hassaslasti. Bakalim geçecek allahin izniyle.
Insaallah carcabucak gecer agrilarin bacim
Saol canim. Aminn. Evet kuvezde salidan beri.senin erken doğum riskin neyden
Arkadaşlar mrb herkese. Ben listeden adaarin. benim sali aksam ustu birden suyum geldi. Hastaneye gittik sancimda cikti nst de. 1 saat içinde hemen sezeryana alindim. Bebisim doğdu çok şükür. Ben dun ciktim hastaneden. Bebeğim kuvezde. Solunum sikintisi çekio. Pazaresiye kadar kesin hastanede sonra si değerlendirilecekmid. Dualarinizi su mübarek kandil de nolur eksik etmeyin bebeğimden.
Arkadaşlar mrb herkese. Ben listeden adaarin. benim sali aksam ustu birden suyum geldi. Hastaneye gittik sancimda cikti nst de. 1 saat içinde hemen sezeryana alindim. Bebisim doğdu çok şükür. Ben dun ciktim hastaneden. Bebeğim kuvezde. Solunum sikintisi çekio. Pazaresiye kadar kesin hastanede sonra si değerlendirilecekmid. Dualarinizi su mübarek kandil de nolur eksik etmeyin bebeğimden.
Allah bir an once kucaginiza almayi nasip etsin masallah yaramaza insallah saglicakla kavusursunuz birbirinize .Arkadaşlar mrb herkese. Ben listeden adaarin. benim sali aksam ustu birden suyum geldi. Hastaneye gittik sancimda cikti nst de. 1 saat içinde hemen sezeryana alindim. Bebisim doğdu çok şükür. Ben dun ciktim hastaneden. Bebeğim kuvezde. Solunum sikintisi çekio. Pazaresiye kadar kesin hastanede sonra si değerlendirilecekmid. Dualarinizi su mübarek kandil de nolur eksik etmeyin bebeğimden.
her zaman çocukları çok seven ve daha bekarken bile "bir gün beni de çocuğum olur inşallah" düşüncelerini aklından geçiren biri oldum.. Evlendiğim andan itibaren isteğim dahada arttı, Allah'tan eşimde aynı ben gibi düşünüyordu bu konuda.. O da çok seviyor ve istiyordu..
2 defa acı tecrübemiz oldu (boş gebelik ve ardından düşük) acılı, zor, moral motivasyon bozucu günlerdi.. Hâlâ hatırladıkça içim acır o günleri.. Tek tesellim kürtaja gerek kalmadan ikisinde de ilaçla düşüklerin tamamlanmasını sağlamak oldu.. Zordu.. Her ikisinde de bedenen,ruhen acı çektiğim oldu.. Yeri geldi karın ağrısı dan kıvrandım ağladım..
ama geçti..
yaşanan herşeyin bir nedeni olduğuna ve herkesin sınavının farklı olduğuna inanıyorum.. Bu yüzdendir ki, hiç isyan etmedim hiç "neden ben" demedim ve kaderimde ne varsa yaşadım razı oldum.. Zaten elden başka bir şeyde gelmiyor ki..
ardından bir dolu test..genetik hormon vs : sonuç "sorununuz yok"
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Sorun yoktu,bu iyi bişeydi ama 3.kez denememizde de o zaman aynı sonla karşılaşmamız olasıydı..ama çocuk özlemimiz,isteğimiz ağır bastı ve inancımızı hiç kaybetmeyerek devam ettik yolumuza..
ve oldu...
şimdi rüya gibi, 33.haftadayım ve hergün Allah'a şükretsem az..
yaşamam gerekenleri yaşadım,sabretmem gerekti demek sabrettim ve şimdi Efe benimle, onu hissediyorum konuşuyorum hayal ediyorum.. Öyle güzel öyle mucizevi ki..
sabırsızım..
her konuda böyleydim ama şimdi daha başka..
bir an önce zamanı gelsin,sağlıkla doğsun istiyorum..aramıza katılsın küçük adamımız diye bekliyorum.. Endişelerim korkularım ise hâlâ tam anlamıyla geçmiş değil ama ben elimden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyorum.. O'na emanetiz..
dilerim ki Allah'tan mutlu sona, sağlıkla ve zamanında ulaştırsın bizi.. hepimizi..
Eki Görüntüle 1096497
Eki Görüntüle 1096498
Eki Görüntüle 1096497
Eki Görüntüle 1096498
Bzmki biraz büyük giidiyor rahim tasıyamıyor canm sürekli kasılmam oluyor ilaç kullanyrm sancılar için cok şükür 35in içindeyim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?