2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
amin canım inş :) o kadar çok ihtiyacım var ki pozitif doğum hikayelerine

neden yatış yapalım dedi doktorunuz? bildiğim kadarıyla şekeriniz vardı onla mı ilgili?

deterjanım....birşeylermi kaçırdım canım....nasılsın bebiş nasıl....son durum ne hayatım..kusura bakma çok uzak kaldım burdan...

o bende de olmuştu canım bebek kilo alıyor ya normal aşağıya doğru basınç olması bir de çok ayakta kalıyorsan da ağırlığı daha da aşağıda hissetmeni sağlar dedi doktorum

işim masa masında aksamda yemek filan eve gidince hemen uzanmıyorum ondan belkide haklısın canım kilo zamanı bu zamanları

Allah iyiliğini versin çilek nasil merak ettim seni hergun yazan kız birden ortalardan kaybolunca :44::44:
Neyse iyisin cok şükür. Bende iyiyim canım. Bizim kiz duzelmedi hâlâ onunla ilgileniyorum, yarin profa götüreceğim. Kis boyu hastalanmayan cocuk bahar geldi geleli duzelmedi
Kiz kardesimin düğünü var yakin zamanda. Ben hala hicbir hazirlik yapmadim bebegime boyle bi tatli telaş ve kosusturma icerisindeyim

deterjanım....birşeylermi kaçırdım canım....nasılsın bebiş nasıl....son durum ne hayatım..kusura bakma çok uzak kaldım burdan...
Hayırlı cumalar canım gebelik şekerim var onu biliyosun sanırım.Diyete ve artan insüline rağmen pek bir düşüş olmuyor o yüzden endokrinolojiye yatıracak kadın doğumcum öyle dedi.Tabi bebek ne durumda bilmiyorum benim yüksek şekerimden etkilenmemiştir inşallah.pazartesi bebişe de bakılacak işte ona göre bir yol çizilecek.

bahar iyi gelmedi tatlı cadımıza....alerjik durumlarda yoğun olduğu için bahar ayında iyileşme süreci herhalde uzadı..tez zamanda sağlığına kavuşsun kuzun canım...tatlı telaşlar arasında lütfen yorma kendini.....şimdiden kardeşin mutlu mesut olsun bir yastıkta kocasınlar canım.. :)

evet canım şekerini biliyordum ama boyutu ne alemdeydi kusura bakma unutmuşum.o kadar diyet yaptın ...dikkat ettin ..hep normale dönmüştür diye düşündüm....etkilenmemiştir annesi kuzun...inşallah....iyi haberlerini bekliyoruz canım...

canım ne yaptın yatacak mısın hastaneye. üzülme bence en azından kontrolaltına olacaksın.benim doktorum hiç sormuyor bıle.bebek iyidir inşallah annesi merak etme .ne zaman yatacaksın

amin canım inş :) bişey sorucam suyum geldi hastaneye gittik beni sezeryana aldılar demişsin. niye sezeryana aldılar acaba . yani niye normal doğum olmadı Bir de suyun geldikten sonra ne kadar zamanın oluyor ki doğum için. suyun gelince bebek hemen doğum kanalına girmiyor mu :44: benim ilk doğumum olck bilemiyorum böyle şeyleri o yüzden soruyorum canım :44:

Tesekkur ederim arkadasim. Amin inş. O gunu bekliyorum allahin izniyle. Darisi hayirli zamanda sizlere inş.

canım inşallah iyi olacak merak etme, gözetim altında emin ellerde olacaksın az kaldı biraz daha sabredelim

bence de çok yanlış yaa hiç sorma insanın cesareti varsa da kırılabiliyor. senin gördüğün kadın en azından yürüyebiliyormuş daha iyi durumda sanki ahh benimkini bir duysaydın . bilemiyorum yaa kafam çok karıştı . önceden normal ya da sezeryan hayırlısı diye kabullenmiştim ama şimdi normal doğum beni çok ürkütüyor . yaa belki herkes böyle değildir kimi daha ortalığı ayağa kaldırmadan doğuruyordur ama bilemiyorum işte o kadın inlemiyordu bildiğin çığırıyordu. ben zaten o kadar çığırsam başım döner oksijensiz kalıp bayılırım heralde .

Canim gecmis olsun oncelikle.rabbim bebegine kavusmayida erkenden nasip eder insallah.pazartesi alirsin gibi geliyo.benimde erken riskim vardi birtek suyum gelmemisti hala bekliyorum nasip artik.

KİZLAR YARDİM
isim konusunda kararsizim.babasi akif koyucakti ama benim cok eziyetli oldumu gorunce vazgecti.ortak karar aldik ali ve burak arasinda kaldim.sice hangisi ali mi burak mi?

burak koy canım çokk güzel isim :) benim eşimin adı burak ben bebeğimede burak adını koyacam burak oğlu burak

ben geçen hafta acile gittiğimde bi kadınla birlikte girdik muayeneye gülümsüo karşımda sancısı varmış ne güzel acı eşiğiniz yüksek demekki dedim biraz sohbet edim bişiler öğrenim belki diye bi başladık şok olmuş vaziyette ayrıldık
5 cm açılması varmıs sancısıda varmıs gülümsüodu kaçıncı dedim 5. dedi ve anne 32yaşında 3ünü evde kendim doğurdum birini hastanede doğurdum bunda da geldim bakalım dedi güle oynaya doğumhaneye gitti ne biçim cesaretlendim heyt çekilin bende yapabilirim demek geldi içimden
herkes çeşit çeşit canlar inşallah en hayırlısı hangisiyse öyle olsun hepimize hayırlı doğumlar

ikiside güzelmiş canım..ali ismide çok karizmatik bir isim bence..Burak ismide kuzenimin ismi annem koymuştu..çok severim burak isminide.. :)

kızlar bende 34 haftamın içindeyim. Nst de ağrı çıktı iki tane. sizlerdede çıkan oldumu

henüz bende çıkmadı canım iki kere girdim NSTye ama..ben 35+0 ım bugün..

hey maşallahh :))) inşallah bizde hepimizde hayırlı güzel kolay doğumlar yaşarız canım :)

cnm doktorun doğru söylemiş herkesin acı eşiği farklıdır. bi de kimi kadınlar aşırı tepki veriyor. öyle bi bağırıyorlar ki kesiyorlar sanıyorsun. kimiside sessiz çekiyor sızısını. o yüzden sen kendi durumuna göre karar ver. normal doğumun gzel bir tecrübe olduğunu düşünüyorum ben ayrıca senin ve bebeğin için en güzel ve sağlıklı şekli normal doğumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…