2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sanırım haklısınız herkes farklıdır ben o kadar çığıracağımı zannetmiyorum mesela şimdi biraz daha biraz daha yatıştım herkese teşekkürler kızlar :) iyi ki varsınız

ne güzel iş yaa inş biz de güle oynaya gideriz doğuma . :)

azerikızı merhaba :) öncelikle bebişinin boyuna cidden de maşallah kilosu da gayet iyi bence 45 cm olan bebeğin 2500 49 cm olan bebeğin de 2562 olması durumu bence gayet normal. 4 cm çok yüksek bir fark değil canım öyle düşün :)

bu arada tecrübeyle sabittir muz, keçiboynuzu pekmezi ve yeşil sebzeler özellikle yeşil soğan yeşil biber gibi bebeğe iyi kilo aldırıyor benimkisi mesela 4 hafta önce 1300dü şimdi 2500 çıktı şaka gibi bunları tüketmeni tavsiye ederim özellikle muz ve keçiboynuzu pekmezi her gün

ay canim cok guzel olmus ciciler topiginde de gordum masallah bitirdin hazirliklari ben daha besik siparisi verecem yarin insallah gec mi kaldım acaba

yoooo canım öyle çokta geç kalınmış sayılmaz şu anda ama dahada geciktirme başla eksikler için...

doğru söylüyorsun çok teşekkürler amin canım.. :) hakkımızda hayırlısı . :)

Ayy tatlım hayırlısı olsun. Senden iyi haberleri de duyalım en kısa zamanda. Yine de bizi merakta bırakma
Bence ikisi de güzel. Burak isminin anlamı daha güzel
Yok canım maşallah çok iyi boyu da kilosu da. Belki seninki digerlerine göre daha uzun boyludur.

anladım canım teşekkürler :) 34 35. haftada doğan bebekler hayatlarına gayet sağlıklı şekilde devam ediyorlar genelde sen içini ferah tut canım en kısa zamanda bebişini eve götürmen dileğiyle :)

ona bakma canım saglıklı olsun yeter ama kilo aldıran şeyler ye hamileyiz ama muz kasar balık yada omega 3 fındık ceviz süt bebeğe kilo aldırıyor

Cilegim cok tesekkur ederiz

Moralini bozma azericim. Benim kiz 49cm 3.100 gr dogdu. Senin oglanin kilosu iyi bence sadece uzun boylu olacak :)

Sagol canim seninde

Hay Allah (c.c.) razi olsun bacilarimmm
Icimi rahatlattiniz valla
Dediginiz yiyeceklere baslayayim bakalim 15 gun sonraki kontrolde kac olacak....
Baba 1.87 babaya cekti sipa
Ama kilo konusunda bana demek ki
Opuyom hepinizi malum bu aralar asiri kasilmalarimiz baslamis bulunmakta son gaz hazirliklarimi tamamliyorum....
Ne olur ne olmaz diye geceleride yatamiyorum artik kasilmalarim ciddi boyutta artti hayirlisi

kızlar ben hala isim bulamadım kızıma. sizlere de danışmak istedim.

ilk ismi hatice olacak da ikinci olarak

hatice erva, hatice ebrar, hatice elif, hatice elvin.

hangisi sizce benim düşündüğüm Erva Sizce

amin canım inş :) ikizler doğdular mı canım benim çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntım çıkmadı iğneyi de vurdurmadım artık. suyunda azalma olsaydı vurdururdum. benim öyle çok gelmemişti sıvı zaten. heralde idrardı o inş da öyledir

kızlar ben hala isim bulamadım kızıma. sizlere de danışmak istedim.

ilk ismi hatice olacak da ikinci olarak

hatice erva, hatice ebrar, hatice elif, hatice elvin.

hangisi sizce benim düşündüğüm Erva Sizce

bu söylediklerinden "aaa bu kulağıma çok hoş geldi" dediğim olmadı malesef canım
:26:
Ama "Hatice'nin yanına" benim bikaç önerim şu :

• Elçin
  • Eliz
  • Miray
  • Canan
  • Sude
  • Beril
  • Beren
  • Defne
  • Nil
  • Deniz
  • Melda
  • Nuray
  • Senem
  • Naz
  • Gizem

Saol canim fikrin icin.buyuk ihtimalle burak dusunuyoz

KİZLAR YARDİM
isim konusunda kararsizim.babasi akif koyucakti ama benim cok eziyetli oldumu gorunce vazgecti.ortak karar aldik ali ve burak arasinda kaldim.sice hangisi ali mi burak mi?

canımcım iki isim arasında "Burak" diyorum ben

kızlar bebeğin durumu derken nasıl yani kilosunu felan mı öğreneceksiniz. bebekte de şekere bakılıyor.bende de şeker var.merak ettim şimdi

canım skeri olanlarda bebek iri oluyor o yuzden dikkat etmek gerekiyor birden bbek kilo alıyor oyuzden dr diyete sokuyor ilerleyen sekerlerde insülün veriyolar ama bana diyet verdi

hadi yaa hiç isim bulamıyorum ben. aslında defne,nil,beren benim de hoşuma gidiyor ama eşim beğenmiyor. teşekkür ederim canım önerin için

canım skeri olanlarda bebek iri oluyor o yuzden dikkat etmek gerekiyor birden bbek kilo alıyor oyuzden dr diyete sokuyor ilerleyen sekerlerde insülün veriyolar ama bana diyet verdi

hmm canım benim de bebiş 32+1 de 2200 çıktı kilolu yani ben de vitamin hapını bıraktım.inşallah fazla kılo almaz. buperşembe gideceğim bakalım

canımcım iki isim arasında "Burak" diyorum ben

Saol pufcum.galiba burak olmali,cogunluk karariyla.bu arada odana bayildim benim ev musait deil oda yapamadim.ev yaptiricaz ins ozaman kizimada oglumada ayri oda yaparim.

Saol pufcum.galiba burak olmali,cogunluk karariyla.bu arada odana bayildim benim ev musait deil oda yapamadim.ev yaptiricaz ins ozaman kizimada oglumada ayri oda yaparim.

sağol canım teşekkürler...
kendi evin olunca oda yapmak daha keyifli olucaktır ama eminim..bizimde var ev alma planımız ama daha ciddiyete binmedi o yüzden ben oda yapmak çok istedim yaptık,yoksa eşime kalsa yapmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…