- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
ben geçen hafta acile gittiğimde bi kadınla birlikte girdik muayeneye gülümsüo karşımda sancısı varmış ne güzel acı eşiğiniz yüksek demekki dedim biraz sohbet edim bişiler öğrenim belki diye bi başladık şok olmuş vaziyette ayrıldık
5 cm açılması varmıs sancısıda varmıs gülümsüodu kaçıncı dedim 5. dedi ve anne 32yaşında3ünü evde kendim doğurdum birini hastanede doğurdum bunda da geldim bakalım dedi güle oynaya doğumhaneye gitti ne biçim cesaretlendim heyt çekilin bende yapabilirim demek geldi içimden
herkes çeşit çeşit canlar inşallah en hayırlısı hangisiyse öyle olsun hepimize hayırlı doğumlar
burak koy canım çokk güzel isim :) benim eşimin adı burak ben bebeğimede burak adını koyacam burak oğlu burak
bnm 32. haftadan beri sancım var. yürümek yasak 37. haftaya kadar bi de magnezyum kullanıyorum. dinleniyorum fazla hareket edince sancılarım artıyor
yahu bacilar benim moralim bozuk....
Yorumlari genelde okuyorum 43-45 cm olan bebisler 2500 gr. Larda....
Benim oglum 49cm. Di 2562 gr. Di son gittigimde....
Gerci artik ileriden gidiyorsun demedi ama boyuna masaallah dedi durdu....
Zayif mi benim oglum simdi
Pufpufum bayildimmmmmmmmmm odadaki herseyin uyumuna
Masaallah bacim Rabb'im icinde mutlu huzurlu saglicakla buyutmeni nasip etsin Efe Bey imizi
Zevklerimizi birbirine cok benzettim mavinin bu tonuna hastayim zaten
ikiside güzelmiş canım..ali ismide çok karizmatik bir isim bence..Burak ismide kuzenimin ismi annem koymuştu..çok severim burak isminide.. :)
henüz bende çıkmadı canım iki kere girdim NSTye ama..ben 35+0 ım bugün..
hey maşallahh :))) inşallah bizde hepimizde hayırlı güzel kolay doğumlar yaşarız canım :)
Masallah canim. Cok guzel olmus. Guzel günlerde kullansin bebeğin.
Bu arada çileği goremiyorum ne zamandir. Diger grupta? ? yokum ben. Haberin varmi senin.
Maşallah Canım :) Allah sağ salim ağız adıyla güle güle kullanmayı nasip etsin
Pufpufum sabrin sonu selamettir bak bebisini koklamana cok az kaldi cocugu olmayanlar seni ornek alsinlar hic umutlarini kaybetmesinler sen sinavini vermissin umarim artik hic sorun olmadan bebisinle mutlu mesut yasarsin..
PUFPUFUMMM...EFENE KÖFTENE LAYIK BİR ODA OLMUŞ CANIM...İYİ GÜNLERDE KİRLETSİN ODASINI İYİ GÜNLERDE BÜYÜT EVLADINI ODASINDA CANIM..MAŞALLAHH
İçine sinmeyecek gibi değil ki. Zevkli şey ne olacak... Sağlıklı bir şekilde uzun ömürler geçirsin Efe beyimiz bu odada.
Günaydın canım hayırlı cumalar.Ben kadın doğumcumla görüştüm Pazartesi kontrole gittiğimde seni endokrinolojiye yatıralım dedi.Hayırlısı olsun belki doktor gözetiminde olmak daha iyi olur hem ben hemde bebeğim için.Pazartesi yatarsam haberleşemeyiz beni merak etme diye bilgilendiriyim dedim.Öpüyorum canım.
Hayırlı cumalar kızlar deterjancım hersey yoluna girecek inşallah göz altında olmak en iisi bendede şeker var bebegin durumunu 15 inde öğrencem
sağol canım teşekkür ederimçilek yazdı bikaç yorum önce,hatta bak aşağıda alıntıladım
hepinize çok teşekkür ederiz sağolun canlarım...
ben geçen hafta acile gittiğimde bi kadınla birlikte girdik muayeneye gülümsüo karşımda sancısı varmış ne güzel acı eşiğiniz yüksek demekki dedim biraz sohbet edim bişiler öğrenim belki diye bi başladık şok olmuş vaziyette ayrıldık
5 cm açılması varmıs sancısıda varmıs gülümsüodu kaçıncı dedim 5. dedi ve anne 32yaşında3ünü evde kendim doğurdum birini hastanede doğurdum bunda da geldim bakalım dedi güle oynaya doğumhaneye gitti ne biçim cesaretlendim heyt çekilin bende yapabilirim demek geldi içimden
herkes çeşit çeşit canlar inşallah en hayırlısı hangisiyse öyle olsun hepimize hayırlı doğumlar
güzel anneler ve bebişleri herkese günaydın :) umarım herkes iyidir :)
son bir kaç sayfayı okuyabildim sadece arin29 arkadaşımız doğum yapmış sanırım gözünüz aydın canım umarım sağ sağlim bebişinle eve döndüğünüz gün çok çabuk gelir :)
beni sorarsanız salı günü doktor randevum vardı kan tahlili ve nst yapıldı kan değerlerim de normale dönmüş çok şükür :) doktor '' aramıza hoş geldin kansızlıkta dibe vurmuştun dipten çıkardık seni '' dedi
asıl önemli konuya geleyim nst için doğumhane bölümüne girdiğimde beni bir odaya aldılar hemşire kız bana kemerleri bağlarken sürekli bir kadın çığlığı duyduğumu farkettim ama nasıl çığırıyor sanki kadını kesiyorlarne oluyor kim bağırıyor böyle dedim kız bana sadece '' normal doğum '' dedi . o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü kadın çığırdı ben ter döktüm hayatımda daha önceden hiç böyle bir şey duymamıştım . inanın abartmıyorum . ama daha fazla anlatmıycm normal doğum isteyen arkadaşlarımızı etkilememek için
sonra nst bitti aşağıya tekrar doktorun yanına indim işte doktor bana anlatıyor '' 9 haziran gebeliğinin tamamlandığı gün ama 20 mayıstan sonra her an doğum bekliycz artık '' diyor acil bir durum olursa diye numarasını yazıyor bize . sonra ben dedim ki '' ben normal doğum mu yapıcam '' Ahmet bey de '' şuanda öyle gözüküyor ama mesela geçen sefer bebek ters duruyordu şimdi normale dönmüş ama bir dahaki sefere tekrar ters durumda olabilir bunu bilemeyiz '' dedi. ben de '' ama ben nst deyken bir normal doğum duydum duymaz olaydım kadın öyle bir çığırıyordu ki çok korktum '' dedim. o da bana her insanın vücudunun bir olmadığını söyledi hem ağrının çözümü var dedi. ben epidural bir şey istemem ki . hem sen normal doğum konusunda istekli birisin dedi bunu nerden çıkardıysa ben de '' yoo dedim hangisi benim ve bebeğim için sorunsuz kolay olcksa o olsun isterim '' dedim. en sonunda eğer sıkıntı olursa sezeryana alırız dedi ağzından bu laf çıktı çok şükür ama hala nasıl doğum yapacağımı tam olarak bilemiyorum.
bu arada 35. haftamdamdayım bebeğim Lara 2500 gr 45 cm olmuşkızım benim minnak yavrum ne ona ne kendime böyle bir travma yaşatmak istemiyorum kızlar cidden çok korktum . yaa kolay normal doğum yapan yok mu ki hiç o kadın niye o kadar yırtınıyordu acaba
Arkadaşlar mrb herkese. Ben listeden adaarin. benim sali aksam ustu birden suyum geldi. Hastaneye gittik sancimda cikti nst de. 1 saat içinde hemen sezeryana alindim. Bebisim doğdu çok şükür. Ben dun ciktim hastaneden. Bebeğim kuvezde. Solunum sikintisi çekio. Pazaresiye kadar kesin hastanede sonra si değerlendirilecekmid. Dualarinizi su mübarek kandil de nolur eksik etmeyin bebeğimden.
perdemizde geldi ve Efe'nin odası artık tamamlanmış oldu..işte perdemizin farklı açıdan görüntüleri..
Eki Görüntüle 1096497
bu da odamızın halı perde ve halı uyumu ile bütün hâli...
Eki Görüntüle 1096498
Öyle içime sindi ki... Maşallah diyin lütfen teyzeleri
amin canım inş :) bişey sorucam suyum geldi hastaneye gittik beni sezeryana aldılar demişsin. niye sezeryana aldılar acaba . yani niye normal doğum olmadı Bir de suyun geldikten sonra ne kadar zamanın oluyor ki doğum için. suyun gelince bebek hemen doğum kanalına girmiyor mu :44: benim ilk doğumum olck bilemiyorum böyle şeyleri o yüzden soruyorum canım :44:
Olsun canım hersey yolunda ya o da iyi birseyMerhaba kizlar.
Dun giremedim foruma 15 sayfa birikmis, okumadan yaziyorum. Herkes iyidir insallah.
Sali gunu kontrolumuz vardi ve yine her zamanki gibi sevgili doktorum SADECE herseyin yolunda oldugunu soyleyip gonderdi biziCok sukur ki bir sikinti yok. Doktorumun bu hali canımı sikmaya basladi.. hos dogumada az kaldiya....
Ve ben... 4 kg almisim 20 gundesaka gibi nerde bu kilolar onuda anlamis degilim ve toplamda 10 kg almis bulunmaktayim
Allah analı babalı büyütsün, biraz sabırsız bir bebek çıkmış sizinkiSaol canim. Amin. Darisî zamanında sizlere olsun inş.
Hayır canım yatarken uykuda da gelebiliyor bazı arkadaşlarımın öyle oldu.Kızlar bişey sorucam, özellikle daha önce anne olmuşlara...
Suyunuz geldiğinde rengi ve kokusu var mı ? Yani idrar a benziyor mu ?
Birde su gelmesi yatakta oluyormu yoksa genelde ayaktayken mi oluyor ?
Ve son olarak bu gelen suyu temizlemek . Kurutmak mümkün mü, yani kokusu kalır mı sonra :)
Çok ferah bir oda olmuş. Güzel günlerde büyüsün Efe'cik.perdemizde geldi ve Efe'nin odası artık tamamlanmış oldu..işte perdemizin farklı açıdan görüntüleri..
Eki Görüntüle 1096497
bu da odamızın halı perde ve halı uyumu ile bütün hâli...
Eki Görüntüle 1096498
Öyle içime sindi ki... Maşallah diyin lütfen teyzeleri
Eki Görüntüle 1096824
Prens annelerine yardimci olur diye dusundum....
Bizde Ali Yasin ime yarin bunu yaptiricaz bacilar
Cilegim cok tesekkur ederizbahar iyi gelmedi tatlı cadımıza....alerjik durumlarda yoğun olduğu için bahar ayında iyileşme süreci herhalde uzadı..tez zamanda sağlığına kavuşsun kuzun canım...tatlı telaşlar arasında lütfen yorma kendini.....şimdiden kardeşin mutlu mesut olsun bir yastıkta kocasınlar canım.. :)
evet canım şekerini biliyordum ama boyutu ne alemdeydi kusura bakma unutmuşum.o kadar diyet yaptın ...dikkat ettin ..hep normale dönmüştür diye düşündüm....etkilenmemiştir annesi kuzun...inşallah....iyi haberlerini bekliyoruz canım...
Moralini bozma azericim. Benim kiz 49cm 3.100 gr dogdu. Senin oglanin kilosu iyi bence sadece uzun boylu olacak :)Yahu bacilar benim moralim bozuk....
Yorumlari genelde okuyorum 43-45 cm olan bebisler 2500 gr. Larda....
Benim oglum 49cm. Di 2562 gr. Di son gittigimde....
Gerci artik ileriden gidiyorsun demedi ama boyuna masaallah dedi durdu....
Zayif mi benim oglum simdi
Sagol canim senindeKandiliniz mubarek olsun kizlar....
Canim gecmis olsun oncelikle.rabbim bebegine kavusmayida erkenden nasip eder insallah.pazartesi alirsin gibi geliyo.benimde erken riskim vardi birtek suyum gelmemisti hala bekliyorum nasip artik.
Tesekkur ederim canim. İnş. Canim hayirlisiyla bende pazartesi acaba diyorum ama bakalim o iyi olsun da. Seninde vaktinde hayirli zamanda doğar inş. Bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?