2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

oh darısı başımıza pek hoşuma gitti o anlatılanlar. Ben iyi bi ebe filan bulsam evde doğurmayı ciddi ciddi düşünüyorum ama artık ebeler yokki öyle doğurtan.

burak koy canım çokk güzel isim :) benim eşimin adı burak ben bebeğimede burak adını koyacam burak oğlu burak

Saol canim .annem bana hamileyken erkek diye dusunmus burak koymak istemis cok.aslinda annemin hayali 4 kiziz hepimize burak koymak istemis.

Günaydın cancanlar dün oğluşumun halası geldi gez toz baya yorulduk bugün sabah 8 de kahvaltımızı yapıp tekrar yattık ve yeni uyandım kendimi çok yorgun hissediyorum sanırım artık gezmek bana göre değil Bu arada hepiniz iyisinizdir umarım,hepinizi kocaman kocaman öpüyoruz oğlumla

bnm 32. haftadan beri sancım var. yürümek yasak 37. haftaya kadar bi de magnezyum kullanıyorum. dinleniyorum fazla hareket edince sancılarım artıyor

merhaba blackgirlll senle aynı haftadayız, sancı nasıl bişey oluyor ben biraz bişeyler hissediyorum ama yalancı sancı olup olmadığını bilemiyorum. karnımda tuhaf bi duygu hiseediyorum sanki bebek içimde biyerimi tutuyo yada biyere baskı yapıyomuş gibi karnımın her yerinde hissediyorum. bazen belime ağrı giriyoradet sancısı gibi, bazende üşütünce haifi ağrım oluyor. tabi tam bilemiyorum belki bunlar sancı bile değildir. ptesi randevum var nstye girermiyim bilmiyorum.

herşeyin hayırlı tüm hamilelere kolay basit ağrısız acısız doğumlar dilerim.

Yahu bacilar benim moralim bozuk....
Yorumlari genelde okuyorum 43-45 cm olan bebisler 2500 gr. Larda....
Benim oglum 49cm. Di 2562 gr. Di son gittigimde....
Gerci artik ileriden gidiyorsun demedi ama boyuna masaallah dedi durdu....
Zayif mi benim oglum simdi

Hayırlı cumalar kızlar deterjancım hersey yoluna girecek inşallah göz altında olmak en iisi bendede şeker var bebegin durumunu 15 inde öğrencem

ona bakma canım saglıklı olsun yeter ama kilo aldıran şeyler ye hamileyiz ama muz kasar balık yada omega 3 fındık ceviz süt bebeğe kilo aldırıyor

Pufpufum bayildimmmmmmmmmm odadaki herseyin uyumuna
Masaallah bacim Rabb'im icinde mutlu huzurlu saglicakla buyutmeni nasip etsin Efe Bey imizi
Zevklerimizi birbirine cok benzettim mavinin bu tonuna hastayim zaten

canım benimmm sağolasın..amin 🙏

Canim ali ismi hem hos hemde kizim ayse naza uygun ama burak annemin hayali ymis hic oglu yok.kararsizim nasip artik.cogunluk burak diyo

Masallah canim. Cok guzel olmus. Guzel günlerde kullansin bebeğin.
Bu arada çileği goremiyorum ne zamandir. Diger grupta? ? yokum ben. Haberin varmi senin.

sağol canım teşekkür ederim çilek yazdı bikaç yorum önce,hatta bak aşağıda alıntıladım

Maşallah Canım :) Allah sağ salim ağız adıyla güle güle kullanmayı nasip etsin

Pufpufum sabrin sonu selamettir bak bebisini koklamana cok az kaldi cocugu olmayanlar seni ornek alsinlar hic umutlarini kaybetmesinler sen sinavini vermissin umarim artik hic sorun olmadan bebisinle mutlu mesut yasarsin..

PUFPUFUMMM...EFENE KÖFTENE LAYIK BİR ODA OLMUŞ CANIM...İYİ GÜNLERDE KİRLETSİN ODASINI İYİ GÜNLERDE BÜYÜT EVLADINI ODASINDA CANIM..MAŞALLAHH

İçine sinmeyecek gibi değil ki. Zevkli şey ne olacak ... Sağlıklı bir şekilde uzun ömürler geçirsin Efe beyimiz bu odada.

hepinize çok teşekkür ederiz sağolun canlarım...

Selam Hayirli cumalar haziran annişleri nasilsiniz heyecan var mi hazirliklar tamam mi:)

Hayırlı cumalar kızlar deterjancım hersey yoluna girecek inşallah göz altında olmak en iisi bendede şeker var bebegin durumunu 15 inde öğrencem

kızlar bebeğin durumu derken nasıl yani kilosunu felan mı öğreneceksiniz. bebekte de şekere bakılıyor.bende de şeker var.merak ettim şimdi

sağol canım teşekkür ederim çilek yazdı bikaç yorum önce,hatta bak aşağıda alıntıladım

hepinize çok teşekkür ederiz sağolun canlarım...

ay canim cok guzel olmus ciciler topiginde de gordum masallah bitirdin hazirliklari ben daha besik siparisi verecem yarin insallah gec mi kaldım acaba

32 yaşında 5. çocuk 3ünü evde doğurmuş... ay ne kadar soyutlamışız kendimizi duyunca bi garip hissettim önce sonrada normali bu değil mi zaten dedim kendi kendime...

Benimde doğumum belirsiz şu anda normal gözüküyor ama gidişat neyi gösterir bilmem... Doğum kolay bişey değil gerçi bazı insanlarda acıya daha az tahammüllü olabiliyor ama sezeryan olan bir sürü tanıdığım var onlarda narkozdan ayılırken inliyorlardı yani her halükarda birinde önce birinde sonra çekiyorsun dilerim Allahtan herkesin doğumu çok kolay geçer...

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin İnşallah sağ salim kavuşursunuz birbirinize...

Maşallah canım bebeişin güzel günlerde mutlu mutlu kullansın odasını...

Tabi sor canim cevaplarim. Canim ben hastaneye gidene bayagi suyum gitti zaten. Nst de Sancida cikti ama Acilmam yoktu. O yüzden. bide 34+4 bebegin durumu beni zaten beni çok endiselendiriodu. Acilma olur mu olmaz mi olursa bebek normal doğumu erken olduğu için kaldırabilir mi kaygisu zaten normal doğumu o an hic düşündürtmedi bana. Dr. Da direk aliyoruz dedi zaten. İlk gittigimde canim Sanci cikmazsa bekletecegiz ilaç vercem demişti zaten. Sadece su geldiğinde zaman oluyormus. Ama hem su gelip hem sanci olunca ilacla müdahale imkanimiz olmuyor dedi doktorum bana. Kismet 29 unda dogummus ole oldu.

Olsun canım hersey yolunda ya o da iyi birsey kilo bu kadar hızlı almana ragmen daha 10 olmuş hiic takma kafana
Saol canim. Amin. Darisî zamanında sizlere olsun inş.
Allah analı babalı büyütsün, biraz sabırsız bir bebek çıkmış sizinki
Hayır canım yatarken uykuda da gelebiliyor bazı arkadaşlarımın öyle oldu.
Çok ferah bir oda olmuş. Güzel günlerde büyüsün Efe'cik.
Eki Görüntüle 1096824
Prens annelerine yardimci olur diye dusundum....
Bizde Ali Yasin ime yarin bunu yaptiricaz bacilar

Ellerine sağlık çok sevimli olmuş

Cilegim cok tesekkur ederiz
Moralini bozma azericim. Benim kiz 49cm 3.100 gr dogdu. Senin oglanin kilosu iyi bence sadece uzun boylu olacak :)
Kandiliniz mubarek olsun kizlar....
Sagol canim seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…