- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
hadi yaa hiç isim bulamıyorum ben. aslında defne,nil,beren benim de hoşuma gidiyor ama eşim beğenmiyor. teşekkür ederim canım önerin için
hmm canım benim de bebiş 32+1 de 2200 çıktı kilolu yani ben de vitamin hapını bıraktım.inşallah fazla kılo almaz. buperşembe gideceğim bakalım
canım ne yaptın yatacak mısın hastaneye. üzülme bence en azından kontrolaltına olacaksın.benim doktorum hiç sormuyor bıle.bebek iyidir inşallah annesi merak etme .ne zaman yatacaksın
canım inşallah iyi olacak merak etme, gözetim altında emin ellerde olacaksın az kaldı biraz daha sabredelim
canım unlu hamur seylerden ve patatesten uzak durmak gerekiyor bende 30+1 1870 ama şimdi bilmyorum 15 inde gdeceğim haberlerini bekliyorum en cok sezeryana 2 durumda alınıyomus 1- bebek ters ise 2- bebek iri ise canım
ve 3)kendi isteğin ile
malum ben kendim sezeryancıyım yahahahahahha
aaaay benimde yarın kontrolüm var,3 haftadan sonra..
bakalım benim köfte nasıl
kızlar bebeğin durumu derken nasıl yani kilosunu felan mı öğreneceksiniz. bebekte de şekere bakılıyor.bende de şeker var.merak ettim şimdi
hadi yaa hiç isim bulamıyorum ben. aslında defne,nil,beren benim de hoşuma gidiyor ama eşim beğenmiyor. teşekkür ederim canım önerin için
Arkadaslar bir soru da ben soracagim gebelik sekeri olan arkadaslar tokluk seker oranlariniz kac cikiyo? Kaca kadar normal kactan sonra yuksek oluyo?
140'a kadar normal kabul ediyorlar bildiğim kadarıyla.
Sagol canim benim Allah razi olsun
canım unlu hamur seylerden ve patatesten uzak durmak gerekiyor bende 30+1 1870 ama şimdi bilmyorum 15 inde gdeceğim haberlerini bekliyorum en cok sezeryana 2 durumda alınıyomus 1- bebek ters ise 2- bebek iri ise canım
Canım kadın doğumcu bebeğe bakıcak pazartesi günü ve aynı gün yatıracak çünkü kan şekeri değerlerimi mail ile gönderdim kendisine ve pek beğenmedi sonuçları.Çünkü sabahları 180 lerin altına düşmüyor bir türlü ve insülin dozlarından ötürü günde iki-üç kez hipoglisemi atakları geçiriyorum ve evde tek başımayım.Bebeğim ve benim için hayırlısı olsun dediğin gibi en azından acil bir müdahale gerekirse emin ellerde olacağım.
Canım evet bebeğin kilosu,karın çevresi ölçümü,amniyon suyunun miktarı,bebeğin kalbi ve akciğerlerine baklıyor canım.Kilosu ve karın çevresi haftasına göre ileri gidiyorsa senin yüksek şekerinden bebek etkilenmiş ve etkileniyor demektir.Annesinde şeker yüksek seyreden bebeklerde kalbinde delik oluşabiliyor ve akciğerleri geç gelişiyor diğer bebeklere nazaran.
Arkadaslar bir soru da ben soracagim gebelik sekeri olan arkadaslar tokluk seker oranlariniz kac cikiyo? Kaca kadar normal kactan sonra yuksek oluyo?
ah bu babalar yok mu, hep kafamızı karıştıran onlar. Hatice'nin yanına serra veya sude de olabilir. belki bunları beğenir.
hayırlısı bakalım sağlıcakla kucağıma alayım da sezaryen olsun.zaten kendime bile belli etmıyorum ama:))
canım senin bayagı yuksekmıs hastaneye yatman faydalı olacaktır eminim aklına kötü şeyler getırme.çok şükür bebeklerimiz iyi ya
canım benim tokluk
176 180 arası değişiyor. senin kaç çıkıyor
Benim 100-130 arasi degisiyor. Tabi diyetime uydugum surece 😔
Sen böyle diye diye en sonunda normal doğurcan :)
Hastane çantasını hazırlayan yok mu acaba...? Ben hazırladım ama fikir olsun belki eksik filan vardır...
puhahahahha buda aklıma gelmiyor değil haniaaaaay Allah korusun dicem ama hayırlısı olsun demek daha faydalı sanırım
Belki seninki kolay olur hayirlisi
bende normal istiyorum ama bakalım ne çıkacak karşımıza
7-8 ay şu gibi aktı gitti surda kaldı 5-6 hafta geçmek bilmiyor
ben hazırladım canım..yani genel olarak hazır ama daha bikaç parça bişey daha koyulcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?