2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canım unlu hamur seylerden ve patatesten uzak durmak gerekiyor bende 30+1 1870 ama şimdi bilmyorum 15 inde gdeceğim haberlerini bekliyorum en cok sezeryana 2 durumda alınıyomus 1- bebek ters ise 2- bebek iri ise canım

canım ne yaptın yatacak mısın hastaneye. üzülme bence en azından kontrolaltına olacaksın.benim doktorum hiç sormuyor bıle.bebek iyidir inşallah annesi merak etme .ne zaman yatacaksın

canım inşallah iyi olacak merak etme, gözetim altında emin ellerde olacaksın az kaldı biraz daha sabredelim

Canım kadın doğumcu bebeğe bakıcak pazartesi günü ve aynı gün yatıracak çünkü kan şekeri değerlerimi mail ile gönderdim kendisine ve pek beğenmedi sonuçları.Çünkü sabahları 180 lerin altına düşmüyor bir türlü ve insülin dozlarından ötürü günde iki-üç kez hipoglisemi atakları geçiriyorum ve evde tek başımayım.Bebeğim ve benim için hayırlısı olsun dediğin gibi en azından acil bir müdahale gerekirse emin ellerde olacağım.

canım unlu hamur seylerden ve patatesten uzak durmak gerekiyor bende 30+1 1870 ama şimdi bilmyorum 15 inde gdeceğim haberlerini bekliyorum en cok sezeryana 2 durumda alınıyomus 1- bebek ters ise 2- bebek iri ise canım

ve 3)kendi isteğin ile
malum ben kendim sezeryancıyım ya hahahahahha

aaaay benimde yarın kontrolüm var,3 haftadan sonra..
bakalım benim köfte nasıl

kızlar bebeğin durumu derken nasıl yani kilosunu felan mı öğreneceksiniz. bebekte de şekere bakılıyor.bende de şeker var.merak ettim şimdi

Canım evet bebeğin kilosu,karın çevresi ölçümü,amniyon suyunun miktarı,bebeğin kalbi ve akciğerlerine baklıyor canım.Kilosu ve karın çevresi haftasına göre ileri gidiyorsa senin yüksek şekerinden bebek etkilenmiş ve etkileniyor demektir.Annesinde şeker yüksek seyreden bebeklerde kalbinde delik oluşabiliyor ve akciğerleri geç gelişiyor diğer bebeklere nazaran.

Arkadaslar bir soru da ben soracagim gebelik sekeri olan arkadaslar tokluk seker oranlariniz kac cikiyo? Kaca kadar normal kactan sonra yuksek oluyo?

Hastane çantasını hazırlayan yok mu acaba...? Ben hazırladım ama fikir olsun belki eksik filan vardır...

hayırlısı bakalım sağlıcakla kucağıma alayım da sezaryen olsun.zaten kendime bile belli etmıyorum ama:))

canım senin bayagı yuksekmıs hastaneye yatman faydalı olacaktır eminim aklına kötü şeyler getırme.çok şükür bebeklerimiz iyi ya

Arkadaslar bir soru da ben soracagim gebelik sekeri olan arkadaslar tokluk seker oranlariniz kac cikiyo? Kaca kadar normal kactan sonra yuksek oluyo?

canım benim tokluk
176 180 arası değişiyor. senin kaç çıkıyor
ah bu babalar yok mu, hep kafamızı karıştıran onlar. Hatice'nin yanına serra veya sude de olabilir. belki bunları beğenir.

evet hatice de kayınvalidemin adı eşim istiyor dıye koyacağız.birini de ben seçeceğim

Hastane çantasını hazırlayan yok mu acaba...? Ben hazırladım ama fikir olsun belki eksik filan vardır...

ben hazırladım canım..yani genel olarak hazır ama daha bikaç parça bişey daha koyulcak

Selam kızlar.gecen gün gittiğim kontrolümde 7 cmlik bir dejenere miyomum oldugunu öğrendim.
Artık haftalık olarak hem devlet hem özel hastanede takip edileceğim.
Allah'tan plesanta arkasında değil dedi drum ama bnm yinede içim içimi yiyor.erken doğum tehtidi falan dolu sey duydum.
Varmı böyle olan veya miyomu ile doğum yapanlarınız teşekkür ederim.

puhahahahha buda aklıma gelmiyor değil hani aaaaay Allah korusun dicem ama hayırlısı olsun demek daha faydalı sanırım

Belki seninki kolay olur hayirlisi
bende normal istiyorum ama bakalım ne çıkacak karşımıza
7-8 ay şu gibi aktı gitti surda kaldı 5-6 hafta geçmek bilmiyor

Belki seninki kolay olur hayirlisi
bende normal istiyorum ama bakalım ne çıkacak karşımıza
7-8 ay şu gibi aktı gitti surda kaldı 5-6 hafta geçmek bilmiyor

Su gibi mi aktı ?? Aneeeyyyy bence hiç öyle değil valla... hamileliğin başından beri bana hiiiiiiç geçmiyor zaman.. Ben sabırsızım anacım, bişey istedim mi bekliyosam hemen olsun istiyorum...

ben hazırladım canım..yani genel olarak hazır ama daha bikaç parça bişey daha koyulcak

Anladım canım...:) Bu ara fotoğrafladım ben bide ekleyim ilk benden olsun... Gözden kaçırdığım bişeyler varsa söyleyin lütfen...
İkiye böldüm ben ama tek olarak en küçük valizim de olurdu da böyle daha kolayıma geldi çünkü bebeğinkileri hemşireye vericeğiz nasıl olsa...
Bunlar Kaancığımın tam takım hastane çıkışı 3 tane battaniye. Bebek bezi, pişik kremi vs.. pek gerek olmayacak aslında ama ben yine de koydum çünkü geçen serum yerken hazır hemşireyi buldum ne varsa sorayim bari dediklerim arasında buda vardı gerçi hastaneden hastaneye de değişir tabi...
Bunlarda benim ekstra bi biberonla gögüs pompası var ki onlar içinde bizde var demişti hemşire ama olsun...
İki gecelik, bir pijama, bir sabahlık, emzirme sütyeni atleti ikişer tane, kilot, çorap, terlik, taçlar ki ben topuz yapmak içinde yanıma alıcam çünkü çok terliyormuşuz. göğüs ucu kremi ve pedi, tarak, ayna, dişfırçası macunu, krem, ıslak mendil vs. Bide ped koydum ama kullan at kilotlar varmış belki onlardan da alabilirim. Makyaj malzemelerini kendi çantamda bulundurayim diyorum fotoğraflarda bakımsız çıkmayayım sonra...
Tabi giderken lavanta keselerini de götürücem bide bunları aldım kağıt bardakla peçete

Son düzenleme:
bikaç gündür ağzım dilim damağım deli gibi kuruyor. İlk olduğunda tuzlu çekirdek yemiştim ondandır dedik ama üzerinden 3-4 geçti ben hala aynıyım. Saatlerce susuz kalmış gibi 5 dk bir ağzım kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…